forum.gif
Par Rubiku
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par Rubiku
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.05.13 15:39
 citēt
Hvz...es labāk dodu priekšroku kārtīgi atsrādāt 3x3 :) Esmu licis 4x4 un 5x5, 2x2 lieku vēl tagad...
Publicēts: 08.05.13 17:56 labots
 citēt
viss ko zinu- kā šim izskatās vidus konstrukcija :D
Publicēts: 08.05.13 18:03
 citēt
Pff... es tādu noliktu malā... kā dekoratīvu elementu.
Publicēts: 08.05.13 19:52
 citēt
No sākuma man bija interesanti, tikko tie parādījās, līdz netīšām žurnāla Наука и техника beidzamajā lappusē izlasīju formulu kā pēdējos divus gājienus izpildīt...
Publicēts: 08.05.13 20:04
 citēt
Nu, klasisko 3x3 arī ne katrs bez formulām saliks, es točno nē. Attiecīgi 4x4 vai 5x5 nemaz i redzēt nevēlos.
Publicēts: 08.05.13 21:00
 citēt
ivog:Nu, klasisko 3x3 arī ne katrs bez formulām saliks, es točno nē. Attiecīgi 4x4 vai 5x5 nemaz i redzēt nevēlos.

Varu palepoties, ka biju viens no pirmajiem kubika rubika īpašniekiem... Bet tā arī nekad mūžā neesmu godīgi salicis :D Kad redzēju shēmas, tad jau vairs neinteresēja tā mantiņa un pēc shēmām nemaz nepamēģināju salikt. Ek...
Publicēts: 08.05.13 21:11
 citēt
f-foto:Kā jums patīk jaunie Rubiki? Esat jau salikuši? Jauno Rubiku tagad daudz.

"Sitos grūtāk būs izjaukt :(, baigi daudz to detaļu, vo...
es jau labāk jaucu to veco, ātri ar var salikt.
Publicēts: 09.05.13 06:41
 citēt
Hugo:
f-foto:Kā jums patīk jaunie Rubiki? Esat jau salikuši? Jauno Rubiku tagad daudz.

"Sitos grūtāk būs izjaukt :(, baigi daudz to detaļu, vo...
es jau labāk jaucu to veco, ātri ar var salikt.

kāpēc jājhauc? kreatīvāki ļaudis pārlīmē krāsainās plāksnītes:D
Publicēts: 09.05.13 07:13
 citēt
Rubika mātes mājas ir aizkraukles pagastā. tagad tur dzīvo viņa pusmāsa , ar ģimeni
Publicēts: 09.05.13 07:22
 citēt
rubiks nepārkrāsojās, un izturās ar cieņu. pie rubika aresta, piedalījās kāds mans labs paziņa
Publicēts: 09.05.13 07:52 labots
 citēt
Ā Jūs par to Rubiku....nu visu cieņu, praktiski vienīgais Latvijas komunists izrādījās...pārējie jau nebija idejiskie, bet "kārtīgi saimnieki savā zemē" un stājās partijā "...lai izdarītu kaut ko labu, lai slēpti pretotos rusifikācijai" utt.utjp...nevis lai taisītu karjeru slepkavnieciskākajā partijā pasaules vēsturē pēc tam nokratot savu pagātni kā dubļus un uzplaukstot tautas atmodas pirmajās rindās:D
Publicēts: 09.05.13 08:36 labots
 citēt
jā, viņš bija ļaunumu ļaunums, kā tas pūķis, kura dzīvība adatā... izrādās, visi te karojuši ar n- tajiem komunistiem, bet vajadzēja tikai pārlauzt adatu ...:D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):