Bildes:ai tad Tu savu fotostudiju promenādē nenodzēri? hm...
Labo cilvēk, es dzeru reizes 10 mazāk kā tu...to pateiks katrs, kas paskatīsies uz mūsu ģīmjiem. Atbildot uz tavu jautājumu - nē nenodzēru
interesanti CIK ir 10x mazāk, ja es nedēļā izdzeru apmēram vienu vīna glāzi - sanāk, ka Tu tikai osti? Man jau likās, ka Tu esi ostītājs...
ps. kur tad tā studija palika, ja Tev visi tik mīļi cilvēki un ģīmis tik smuks? (tikai tāds skābs gan... un teksti ar... - jaušams kaut kāds rūgtumiņš... varbūt no tā, ka apzinies savas kompetences līmeni?)
Bilžuk, rūgtumiņš tekstos ir tev. Ņemot vērā kā jebkuru centies nodirst, kā arī bāz acīs vecumu visiem, kuri tavuprāt to ir pelnījuši, nav jābūt psihiatram lai pateiktu - nelaimīgs , kompleksu mākts, celibātā dzīvojošs(pārdzīvojumi par pirtīm un vecu ļaužu foto sesijām)cilvēks, kurš paniski baidās novecot(laikam akls vai spoguli nelieto). Pie kam alkoholiķis, jo skaita cik nedēļā izdzer. Tas tā...ja sākam analizēt kas kuram lācītim vēderā
ps. studija tranformējās par ko citu..un kāpēc tev tas tā rūp? Paša neizsapņotie sapnīši?
f-foto:Ek, Bildes, Bildes! Es uz Tevi tik cerīgi skatījos...
Pēc "interesanti" vajag komatu. Defises (???) vietā vajag vismaz semikolu. Post scriptum pareizi raksta kā P.S. Daudzpunkte tālāk vismaz pirmajā gadījumā lietota ļoti strīdīgi. Teikumus sāk ar lielo burtu.
Ej, izguli dzērumu, tad parunāsim! Vispār drausmīgi, ka pieaudzis cilvēks ar vairākus desmitus gadu ilgu valodas lietošanas stāžu tā raksta!
P.S.
Nu, kā man sanāca atdarināt Pašu?
Tas Tev Pašam arī jāprasa... Un nevajag "cerīgi" - kā jau noprotams no imgfoto (nav Tavs radinieks?) tekstiem - dzīve ir grūta, bet netaisnīga. Sevišķi, ja mēģina spriest, bet nav iemaņu!