forum.gif
Fuji S4200
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Fuji S4200
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.05.13 09:58
 citēt
Sveiki.
Zinu, ka nav spogulene, bet nu tomēr varbūt kādam ir kas sakāms par šo aparātu.
Cik lasīju apskatus, bija labas atsauksmes un sample bildes priekš manis derēja.
Publicēts: 14.05.13 10:15 labots
 citēt
visi knipsējamie jāskatās vienādi - jo MAZĀKS zoom diapazons jo LABĀKA bildīte, jo gaišāka optika jo labāk, jo lielāks sensora laukums jo labāk + jūtības testos der iemest aci.... visas šīs lietas kamerai ir bēdīgas.

F s4200 izskatās pēc tukša milzu korpusa naivo mānīšanai - lērums 3x mazāku kompaktu dod ārā labāku bildīti.
Publicēts: 14.05.13 10:22
 citēt
Maris:visi knipsējamie jāskatās vienādi - jo MAZĀKS zoom diapazons jo LABĀKA bildīte, jo gaišāka optika jo labāk, jo lielāks sensora laukums jo labāk + jūtības testos der iemest aci.... visas šīs lietas kamerai ir bēdīgas.

F s4200 izskatās pēc tukša milzu korpusa naivo mānīšanai - lērums 3x mazāku kompaktu dod ārā labāku bildīti.
+++ zūms ahūnais - bet kas der visam, tas patiesībā neder nekam...
Publicēts: 14.05.13 10:23
 citēt
Ok, tad ko iesaki meklēt? Marku- modeli?
Publicēts: 14.05.13 10:31
 citēt
no ziepjutraukiem var Olympus XZ-1 izskatīt kā variantu www.dpreview.com...
Publicēts: 14.05.13 10:37
 citēt
Laikam nepieminēju, ka aparāts vajadzīgs līdzīgā budžetā kā tēmas nosaukumā :face-smile:
Publicēts: 14.05.13 10:42
 citēt
jaaniss:Laikam nepieminēju, ka aparāts vajadzīgs līdzīgā budžetā kā tēmas nosaukumā :face-smile:
un tagad visiem jāskrien pa bodēm un jāmeklē budžets?

es iesaku fuji x10
Publicēts: 14.05.13 11:09
 citēt
Bildes:
jaaniss:Laikam nepieminēju, ka aparāts vajadzīgs līdzīgā budžetā kā tēmas nosaukumā :face-smile:
un tagad visiem jāskrien pa bodēm un jāmeklē budžets?

es iesaku fuji x10

paskatījos, Fuji S4200 cenas i-veikalos sākas no 80Ls :amazing:
Publicēts: 14.05.13 12:34
 citēt
jaaniss:Sveiki.
Zinu, ka nav spogulene, bet nu tomēr varbūt kādam ir kas sakāms par šo aparātu.
Cik lasīju apskatus, bija labas atsauksmes un sample bildes priekš manis derēja.

Es vairāk skatītos uz HS sēriju vai XS-1, jo šamiem tas zūms ar roku grozāms, ir RAW un citas labas lietas, ja vajadzīgs tas megaultrasuperpuperzūms.
Bet ja zūms nav vajadzīgs tik dikts, tad labs būs x20.
Publicēts: 14.05.13 12:36
 citēt

Vispār jau eksistē visādi kredīti un līzingi, tā kā tā piebilde par budžetu nav neko diži saprotama..
Publicēts: 14.05.13 14:17
 citēt
Citagaisma:

Vispār jau eksistē visādi kredīti un līzingi, tā kā tā piebilde par budžetu nav neko diži saprotama..

man ir aizdomas, ka tie iegrābti ipada dapada uc vērtīgu lietu iegādei. Tāpēc nu ir jātaupa budžets :)
Publicēts: 14.05.13 22:56
 citēt
neuzskatu, ka ir jēga pirkt ziepju trauku pa 200ls, ja var kaut vai lētāko spoguleni pa 250 nopirkt.
Tēma arī nebija ne par kredītiem ne par ko, ja budžets nebūtu šķērslis, tad padomu nejautātu.
Pirms dažiem gadiem viens fotogrāfs ieteica vienu aparātu, kuru arī nopirku, salīdzinot ar visiem konkurentu izstrādājumiem bija stipri labāks.
Iepriekš bija fuji, tāpēc arī tagad uz šo marku skatījos.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):