forum.gif
Kāzu fotogrāfs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Kāzu fotogrāfs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.05.13 18:22 labots
 citēt
Omi ņem , viņa varot labāk par VISIEM , aizlejās un lažo tika plenēros , kāzas nošķils labāk par visiem :face-wink::face-grin: Es Augustā būšu zemeslodes otrā pusē :face-grin::face-grin:
Publicēts: 16.05.13 18:27
 citēt
Es nestāstu aizgūtnēm cik visi ir slikti fotogrāfi - to šoreiz Tu , zaķīt, dari :-))))
Publicēts: 16.05.13 18:32 labots
 citēt
dansiga:Es nestāstu aizgūtnēm cik visi ir slikti fotogrāfi - to šoreiz Tu , zaķīt, dari :-))))

Es vai es saku ka slikts fotogrāfs es saku ka AIZLEJĀS un vispār neko nespēj uzbildēt :face-wink::face-grin:
Publicēts: 16.05.13 18:35
 citēt
Lunis, Tu pie pilna prāta? Tak 2 lapas sarakstīji palagus, cik visi slikti fotografē!!!! Vienīgais Tu mums tāds zelta tīrradnis ;-))))
Publicēts: 16.05.13 18:39 labots
 citēt
dansiga:Lunis, Tu pie pilna prāta? Tak 2 lapas sarakstīji palagus, cik visi slikti fotografē!!!! Vienīgais Tu mums tāds zelta tīrradnis ;-))))

Tev kaut kāda neadekvāta uztvere es saku ka VISI neskoloti amatieri kuri nezin KAS kāzās jādara , gan rīkotāji amatieri , gan laulātāji , gan kaktu fočetāji kuri nesaprot ko klientam VAJAG uzbildēt :):) TAPĒC ar vairs nebildēju:):) Neprofesionāli vedēji HAOSS , nestandarta laulātāji HAOSS , neprofesionāli bildētāji NEUZBILDĒ pasākumu bet tika "Makslu" uz kompja sakruķi "Modīgi":):) KĀ HALTŪRIŅU dažas reizes gadā TĀ VAR "Cīnīties" bet ikdienā šancēt TĀ regulāri "Davai davai" ES TĀ NEVĒLOS un nedaru jau drīz 10 gadus:):)
Publicēts: 16.05.13 19:06 labots
 citēt
Tu visu laiku tikai par to runā - cik slikti fotogtrafē .... Vot pastāsti vienreiz, cik labi fotografē!!!!
P.S. Pārskrēju Tevis rakstītajam - nekur nesi rakstījis, par kuriem fotgrāfiem/knipsētājiem (sauc kā gribi) runā ;-ppp Tekstsir tendēts uz to, ka tā VISI Latvijā fotografē .....
Publicēts: 16.05.13 19:16
 citēt
Lunis nav zelta tīrradnis, Lunis ir sidraba tīrradnis. Citi iet garām un ne zariņa no šamā nenolauž, vai ta nav poņatka?
Publicēts: 16.05.13 19:23 labots
 citēt
dansiga:Tu visu laiku tikai par to runā - cik slikti fotogtrafē .... Vot pastāsti vienreiz, cik labi fotografē!!!!
P.S. Pārskrēju Tevis rakstītajam - nekur nesi rakstījis, par kuriem fotgrāfiem/knipsētājiem (sauc kā gribi) runā ;-ppp Tekstsir tendēts uz to, ka tā VISI Latvijā fotografē .....

Es saku ka 90% "Kazu bildētāju" Latvijā ir visādi amatieri kuri nezin kās kāzās jābildē , domā ka "Maksla" bet izrādās rutīns standarta process + MAXSLA :):) Tādi paši ir arī vairums "Vedēju" bez kādas pieredzes un sapratnes , LAIME ja ir kadi pasākumu profi vai AKTIERI tie vismaz SAPROT kas jādara kas nē , bet tādi ir RETI ! Ja pat BAZNĪCĀ un ZAKSOS dara kā ienāk pratā pat KATREIZ svādāk es labāk izvēlos NEPIEDALĪTIES:):) Tas motīvs kāpēc NEBILDĒJU kāzas šos pēdējos 10 gadus. "Saurieti" "Salauztas kameras" vēl visāda "Māksla" nav KĀZU FOTO galvenais MĒRĶIS bet gan tika "Paildinājums" . Latvijā ir OTRĀDI tāpēc ka "Visi minētie iemesli" :) Nu NEVAR uzbildēt NORMĀLI ceremoniju ka "Slēpj rokas" no publikas . Ja NEVAR pateikt KĀ notiks ceremonija "Nu IMPROVIZĒSIM" tik aiz muguras man neejiet ! Rēāli ne. Vai kautkādas ZAHSA vecenes nosaka ka "Šitā fotogrāfa vieta:" un pāšas nostājās ar muguru :):) AMATIERU MURGS ! Ja nevar GARANTĒTI LABI nafik man čakarēties , daru citus ne mazāk ienesīgus darbus :):) KRIEVU LAIKĀ un vel brīdi PĒC viss visusr bija STANDARTĀ UN SAPROTAMI vismaz paskaidrot SPĒJA ja kas savādāk. Es pesronīgi VIENMĒR pirns bildēšanas iepazistos ar mācītāju un Laulātājiem apskatu vietu UZPRASU kūr būtu vēlams neiet ko DRĪKST ko nedrīsk :):) TĀ dara jebkurš normāls profes :):) Ja PATEIKT NEVAR nafik man RISKĒT ?:)
Publicēts: 16.05.13 19:32
 citēt
Man jo interesantāk, ka visas kāzas nav vienādas. Ja būtu vienādas, tad tieši nebūtu nekādas intereses fočēt. Tur jau tas azarts noķert kadru.
Publicēts: 16.05.13 19:34 labots
 citēt
Ritz:Man jo interesantāk, ka visas kāzas nav vienādas. Ja būtu vienādas, tad tieši nebūtu nekādas intereses fočēt. Tur jau tas azarts noķert kadru.

PROFESIONĀLU darbu PLĀNO ar garantiju nevis "Paveicās / Nepaveicās" un tā KATRU DIENU ! Biznes ir tad kad STRĀDĀ REGULĀRI nevis "Reizēm pamuļķojās" paveiksies nepaveiksies stilā.
Publicēts: 16.05.13 19:34
 citēt
Luni, bet kāpēc Tevi tie nafig neskolotie amatieri tā uztrauc? Lai taču bildē ko un kā grib ... Tev taču maizīti neatņem ;-pppp Iedomājies, cik grūti Tev būtu, ja viņu nebūtu tik daudz? Tev nepārtraukti tik vien ar to būtu jānodarbojas, kā jāatsaka lūizējiem .... :-(

P.S. Sāc kļūt pavisam garlaicīgs - iet otrais riņķis ar līdzīgiem tekstiem ;-pppp
Publicēts: 16.05.13 19:37 labots
 citēt
dansiga:Luni, bet kāpēc Tevi tie nafig neskolotie amatieri tā uztrauc? Lai taču bildē ko un kā grib ... Tev taču maizīti neatņem ;-pppp Iedomājies, cik grūti Tev būtu, ja viņu nebūtu tik daudz? Tev nepārtraukti tik vien ar to būtu jānodarbojas, kā jāatsaka lūizējiem .... :-(

P.S. Sāc kļūt pavisam garlaicīgs - iet otrais riņķis ar līdzīgiem tekstiem ;-pppp

Ja uzdod VIENLĪDZ stulbus jautājums , velk tik uz vienu noti ATBILDES ir līdzīgas iepriekšējām :face-wink::face-grin:
Publicēts: 16.05.13 19:40
 citēt
Neko citu arī necerēju sagaidīt ..... uz jautājumiem Tu neatbildi ..... Jo Tev NAV atbildes ir tikai TAVA taisnība :-))) Lai Tev jauks vakars;-p
Publicēts: 16.05.13 19:46
 citēt
dansiga:Neko citu arī necerēju sagaidīt ..... uz jautājumiem Tu neatbildi ..... Jo Tev NAV atbildes ir tikai TAVA taisnība :-))) Lai Tev jauks vakars;-p

TU uzdod vienus un tos pašu MULĶIGOS jautājumus CEROT katrreiz saņemt TO PAŠU atbildi :):) Tu nemaz nevelies citu , ZVAIGŽŅU slimības smagā formā pārgāja TAS PRIECĒ , bet "Abižotās" komplekss joprojām ZVĒRĀ:):) Omi LUNJI tevi mīl un nepbižo vairāk kā citus , TICI MAN :):)
Publicēts: 16.05.13 20:01
 citēt
Jūs abi varētu kādu privāt!o čata istabu atvērt!
Publicēts: 16.05.13 20:16
 citēt
JaanisM:Sveiki, Kolēģi!
Viena mana paziņa interesējas par kāzu fotogrāfiem, tad nu iespēja kādam no Jums pieteikties, ja ir interese.
Kāzas paredzētas 16.08.2013. plkst 14:00. Laulības būs Aizkraukles baznīcā, pēc tam pārbrauciens uz viesu namu Ķeguma novadā.
Fotogrāfs vajadzīgs no plkst. 13:30 - mičošanai.
Budžets apspriežams, iesakiet savu ciparu. Lai būtu kāds ierobežojums un griesti, tad ieteikums nepiedalīties fotogrāfiem, kas prasa vairāk par 300 Ls.
Ja ir jautājumi - jautājiet.
Spams atļauts. :)

Pamēģini griesties pie Sintijas Ertas. Viņa jauns, izsalcis fotogrāfs un cik skatos kvalitāte ar katru sesiju aug + bonuss, ka vietējā.
Publicēts: 16.05.13 20:26
 citēt
Ritz:Jūs abi varētu kādu privāt!o čata istabu atvērt!

Na....ja? te tik maz aktīvo lējēju palicis,ka viss fotoblog tād maz istabele vien ir.

Par kāzam.....Luņa aprakstītais bardaks ir pilnīgi reāla lieta. Es kāzas bildēju ārkārtīgi nelabprāt,ja nav kur nogrūst. Un abas pedējās reizes tā arī bija. Gatavojos,izpīpēju visus uzstadījumus,līdzi ņēmu kaudzi aprīkojuma un abos gadījumos pāris ar vedējiem to nemaz neizmantoja. Visur kavēja,programmu apgrieza uz foto rēķina,nevajg to,nevaig to. vienā gadījumā nebija apmaksājuši svinigo,mani nepabrīdināja. Es nebūtu varējis paspēt stativu izlocīt,kad ceramonija jau galā,bliezu tāpat-labi gaiša telpa. Bildēšanās bij tik daudz,ka uzpozeja pie veikala-pēc degvīna papildkrājumu pirksanas. Nu NAHREN-es negribu vairs neko tādu,naudu varu nopelnīt bez kreņķa :(
Publicēts: 16.05.13 20:30 labots
 citēt
jā, tas ir pats sliktakais darbā - ka tas ir nervozs :face-grin:

PS te nemaz nemin tādu faktori = ka daži kāzu bildes - pēc tam pat gadu apstrādā un tikai tad atdod

PS man ir manu kāzu bilde - viena palikusi, grupas portrets, ar to pilnīgi pietiek, viss ir redzams, klasika
centrā - jaunais pāris, blakus - vedēji, apkārt tuvākie radi
Publicēts: 16.05.13 20:33 labots
 citēt
ArtursOzolins:

Pamēģini griesties pie Sintijas Ertas. Viņa jauns, izsalcis fotogrāfs un cik skatos kvalitāte ar katru sesiju aug + bonuss, ka vietējā.

Sintijai SMUKAS sesiju bildītes BET tā pati nelaime kā VAIRUMS jauniešiem , SMUKAS bildēs "No sesijas" bet galīgi NEPROT bildēt pasākumu reportāžas , arī naudiņas drēbītēm tā paknapi , uz BAZNĪCU kā uz lauku diseni reku ej.uz... , stulbi izstās ja VISI uzvalkos svinīgās drēbēs tai laikā gar altāri ložņā viens fotogrāfs "Kedās un T kreklā"
Publicēts: 16.05.13 20:40
 citēt
300ls ir kosmoss manā pusē,Bankām un lieliem farmācijas uzņēmumiem tas jau ir dārgi.
Ja interesants pāris un publika,tad bildēju.(protams,ja brīvs)
Jāpiekrīt Lunim,ka no garlaicīga pasākuma,arī bildes garlaicīgas.Tur atsevišķi klaunu jānoalgo.
Publicēts: 16.05.13 20:41
 citēt
Luni-vēl trakāk ir kad fotogrāfs ZOLĪDĀK ĢĒRBTS PAR LĪGAVAINI. beidzamajā manā odisejā no tā nebij tālu. Savilkās brandža uz dzerstinu, Nu labi,līgavainim tomēr uzvalks bija-es varēju savu nost nevilkt :) :) :)
Publicēts: 16.05.13 21:13
 citēt
Tas, ka fotogrāfi nejēdz uz kāzām ģerbties, ir diezgan kaitinoši - atnāk šortos, baznīcā pa priekšu sarkanā rudens jakā grozās. Vai mans favorīts - ar platleņķi gredzenošanu strap jauno pāri un viesiem; varētu domāt, ka fotogrāfs pirmais puisis ciemā, un pārejiem var virsū spļaut.
Publicēts: 17.05.13 09:51
 citēt
Sintijai nav ne vainas, forša meitene un bildes ar labas. Laikam jāuzzvana un jāaprunājas. :)
Publicēts: 17.05.13 12:21
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin: noteikti gribēšu palūrēt, ko Riebiga būs sabildējusi :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 17.05.13 12:27
 citēt
Vavers::face-grin::face-grin::face-grin: noteikti gribēšu palūrēt, ko Riebiga būs sabildējusi :face-grin::face-grin::face-grin:

Noteikti tev parādīšu, ja klienti atļaus! :P
Publicēts: 17.05.13 13:12
 citēt
Riebīgā, Tev ir arī vēl kaut kur bildītes ko apskatīt, ko parādīt cilvēkam? Varbūt kaut kas par kāzu tēmu. :)
Publicēts: 17.05.13 13:15 labots
 citēt
JaanisM:Riebīgā, Tev ir arī vēl kaut kur bildītes ko apskatīt, ko parādīt cilvēkam? Varbūt kaut kas par kāzu tēmu. :)

:D :D :D Vai tad "Puķites , kaķīši un Makoņi" nav gana labs arguments KĀZĀM !? Da beidz , nevar būt :face-grin::face-grin:
Publicēts: 17.05.13 13:50
 citēt
JaanisM:Riebīgā, Tev ir arī vēl kaut kur bildītes ko apskatīt, ko parādīt cilvēkam? Varbūt kaut kas par kāzu tēmu. :)

MHm, diemžēl nav liktas nekur apskatei. Bet varu privāti atrādīt, ja nu kas....
Publicēts: 17.05.13 13:52
 citēt

Paskaties uz Riebīgo :D un viss ir skaidrs kas tā par knipsētāju-vulgaris :D Sūdīgākas bildes tu nekad nebūsi redzējis :D
Publicēts: 17.05.13 14:01 labots
 citēt
Riebiga:

Droši droši , gan jau klients nav ziņkārīgs , tik zinātkārs :face-grin::face-kiss:
Publicēts: 17.05.13 14:07
 citēt
Oliss:

Paskaties uz Riebīgo :D un viss ir skaidrs kas tā par knipsētāju-vulgaris :D Sūdīgākas bildes tu nekad nebūsi redzējis :D

Oliss, tu kā aprasti bārsties ar komplimentiem uz pilnu klapi! :D :D :D
Publicēts: 17.05.13 14:07
 citēt
Lunis:
Riebiga:

Droši droši , gan jau klients nav ziņkārīgs , tik zinātkārs :face-grin::face-kiss:

Tev toteis gan neko nerādīšu! Lūk! :grimace:
Publicēts: 17.05.13 14:13 labots
 citēt
Riebiga:Tev toteis gan neko nerādīšu! Lūk! :grimace:

BET es taču neesmu KLIENTS , priekš kam tev būtu MAN jārāda ?:) TE taču nav nekāds LKFA lai komerciāliem štruntiem piebāztu ēteru:)
Publicēts: 17.05.13 14:20
 citēt
Riebiga:
Vavers::face-grin::face-grin::face-grin: noteikti gribēšu palūrēt, ko Riebiga būs sabildējusi :face-grin::face-grin::face-grin:

Noteikti tev parādīšu, ja klienti atļaus! :P

Ir jēga fočēt, ja klienti negrib, ka bildes publicē? Man zūstu pilnīgi jebkāda interse ko fočēt, ja klienti nevēlētos bilžu publicēšanu.
Publicēts: 17.05.13 14:29
 citēt
Ritz:Ir jēga fočēt, ja klienti negrib, ka bildes publicē? Man zūstu pilnīgi jebkāda interse ko fočēt, ja klienti nevēlētos bilžu publicēšanu.

Kāpēc prasi no KLENTA NAUDU ? Bildē pa brīvu publicē KUR UN CIK GRIBI. Mēs KOMERCIJU vispār nepaturam NEVIENU KADRU , visu gatavo atdodam visus pusfabrikātus un izejniekus izdzēšam un VISS. KOMERCIJA nav nekāda māksla ar ko "Lielīties" bet gan NORMĀLS amatnieka ikdienas darbs.
Publicēts: 17.05.13 14:31
 citēt
Mans pasākums, mani viesi un viņu privātums. Bildes mūsu vajadzībām. Fotogrāfam maksājam. Kāpēc lai viņš bez maksas varētu izmantot bildes ar mums savai reklāmai? Ja prot runāt, visu var sarunāt, bet ar saskaņošanu atsevišķām bildēm.
Publicēts: 17.05.13 14:44 labots
 citēt
versatile: bet ar saskaņošanu atsevišķām bildēm.

VO ! Bet JĒDZĪGĀK uzbliezt kaut ko SPECIĀLI reklāmai un TIEŠI tā kā ES gribu un nekādu kreņķu un problēmu. Kad kāds interesējās KĀ es bildēju kāzas saku ŠĀDI www.ogresbalss.lv...
Publicēts: 17.05.13 14:56
 citēt
Nu beidzot man prieks, ka es jūs pazīstu un nav jācenšas papildus skaidrot - kādēļ komerciālās bildes nevar rādīt, it sevišķi, ja klients to nevēlas... Un ir daudzi, kas vispār negrib nekur netā aprādīties, kur nu vēl tādu pasākumu bildes... :)
Domu par speciālo reklāmu - baigi labā. Jāpameklē, kam ir kāzu kleitas saglabājušas un jāuztaisa pakazuhai.. :D
Publicēts: 17.05.13 15:23
 citēt
Viss OK, ja klients negrib, tad negrib. Vienīgi fotogrāfs nav ārsts, kuram jāfočē visi, kas nāk.
Publicēts: 17.05.13 16:26
 citēt
Riebiga: Jāpameklē, kam ir kāzu kleitas saglabājušas un jāuztaisa pakazuhai.. :D

Man ir tāda čupiņa

Ir pat bildes ar visu Riebigo tajās iekšā :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes: