forum.gif
Kāzu fotogrāfs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Kāzu fotogrāfs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.05.13 11:50
 citēt
Sveiki, Kolēģi!
Viena mana paziņa interesējas par kāzu fotogrāfiem, tad nu iespēja kādam no Jums pieteikties, ja ir interese.
Kāzas paredzētas 16.08.2013. plkst 14:00. Laulības būs Aizkraukles baznīcā, pēc tam pārbrauciens uz viesu namu Ķeguma novadā.
Fotogrāfs vajadzīgs no plkst. 13:30 - mičošanai.
Budžets apspriežams, iesakiet savu ciparu. Lai būtu kāds ierobežojums un griesti, tad ieteikums nepiedalīties fotogrāfiem, kas prasa vairāk par 300 Ls.
Ja ir jautājumi - jautājiet.
Spams atļauts. :)
Publicēts: 16.05.13 11:59 labots
 citēt
www.ss.lv...

patīk, ka Sergejs (tēvocis Serjoža) neizšķērdē honorārus uz gaišu optiku, bet lieto *kompjūtera nefoķi*

vai arī varbūt nav pamanījis kas notiek ja fragmu paver vaļā?
Publicēts: 16.05.13 12:04
 citēt
Jēdzīgākais pa manam ir ,kad fotografs var apkalpot jebkuru klientu. Teiksim ,ja budžets 1000Ls-normāli strādā ar gaismu,asistentu ,stilistu u.t.t
Ja budžets 5ls-ARĪ STRĀDĀ !!.........no googlemaps novelk apkārtnes bildi un aizsūta uz email

:face-devil-grin:
Publicēts: 16.05.13 12:17
 citēt
es par 5 lsd pats nobildētu :face-grin:
Publicēts: 16.05.13 13:06 labots
 citēt
Zinu visas Ķeguma novada "Zāles" , tur bieži ir arī visādi "Lietišķi pasākumi" Eiro projektiem un klerkiem , pats tālākais man sanāk 15min ar Auto vairums 10min ar riteni :) Vismaz pāris reizes gadā no kāda šis zāles ZVANA ar lūgumiem GLĀBT kad "Nolīgtais fotogrāfs" NEIERADĀS , gadās arī no vietējās domes ZAXSA tā zvana :):) Aizkraukles baznīca tā tipa "Jaunā baznīca pilsētā" laikam? Kāzas nebildēju jau sen sen , izņemot "Avārijas brigādi" ja esmu tuvumā pietēloju ĶEGUMA novada viesu namos :D :D Tad gan maksā TEICAMI :):)
Publicēts: 16.05.13 13:13 labots
 citēt
Maris:www.ss.lv...

patīk, ka Sergejs (tēvocis Serjoža) neizšķērdē honorārus uz gaišu optiku, bet lieto *kompjūtera nefoķi*

Misters Mahovs REĀLI ir "Tevocis Serjoža" galvena nodarbe šism ir PASĀKUMU organizēšana:):)

Publicēts: 16.05.13 13:16 labots
 citēt
acis domātas lai skatītos un prāts lai izdarītu izvēli lkfa.lv...
Publicēts: 16.05.13 13:20
 citēt
andre:acis domātas lai skatītos un prāts lai izdarītu izvēli [url=http://lkfa.lv/fusion/viewpage.php?page_id=16

Andrej,]http://lkfa.lv/fusion/viewpage.php?page_id=16

Andrej,[/url] viss jau būtu lieliski, ja vien visiem cenas nebūtu virs 300 Ls :) Ja Tu piekrīti pa 300 Ls, pat tālāk neko nemeklēsim. :)
Publicēts: 16.05.13 13:32
 citēt
tikai neaizmirsti, ka tas ko Tu redzi profiņa mājaslapā, nebūt nenozīmē, ka to pašu saņemsi arī Tu....:face-grin:

ja vien Tu neesi VIP vai kāda cita slavenība :face-smile:
Publicēts: 16.05.13 13:33
 citēt
Te velk uz ''NAV MARTINI, NAV.....................
:face-grin:
Publicēts: 16.05.13 13:35
 citēt
Nu beidziet māžoties. Tak lieliski saprotu, ka pa 300 Ls nevarēs ne Luni, ne Rolandu, ne Plūmi, ne Andreju, ne Māri u.t.t. noalgot. Bet ir taču fotogrāfi, kas nav ar tiiiik milzīgu pieredzi, bet kuriem ir ķēriens un vēlme ko darīt un attīstīties, tos tad arī mēģināju uzrunāt.
Publicēts: 16.05.13 13:46
 citēt
JaanisM:Nu beidziet māžoties. Tak lieliski saprotu, ka pa 300 Ls nevarēs ne Luni, ne Rolandu, ne Plūmi, ne Andreju, ne Māri u.t.t. noalgot. Bet ir taču fotogrāfi, kas nav ar tiiiik milzīgu pieredzi, bet kuriem ir ķēriens un vēlme ko darīt un attīstīties, tos tad arī mēģināju uzrunāt.

pilnīgi pareizi, tik riktīgi jāpārbauda, ko viņš ir paveicis...
Publicēts: 16.05.13 13:54
 citēt
JaanisM:Nu beidziet māžoties. Tak lieliski saprotu, ka pa 300 Ls nevarēs ne Luni, ne Rolandu, ne Plūmi, ne Andreju, ne Māri u.t.t. noalgot. Bet ir taču fotogrāfi, kas nav ar tiiiik milzīgu pieredzi, bet kuriem ir ķēriens un vēlme ko darīt un attīstīties, tos tad arī mēģināju uzrunāt.

Mani var ,ka nemetas. Var arī pa 200;100 un 10 -varu pat piemaksāt pats,tikai katru reizi rezultāts bus savādāks :)

:haha:
Publicēts: 16.05.13 14:01
 citēt
Rolands66:

Mani var ,ka nemetas. Var arī pa 200;100 un 10 -varu pat piemaksāt pats,tikai katru reizi rezultāts bus savādāks :)

:haha:

Tu šādi nejoko :D'Sanāks vēl, ka augustā būs jāstrādā. :D
Publicēts: 16.05.13 14:18 labots
 citēt

NESTRESSO , vienkaŗsi PAGAIDI un sāks tevi nomētāt ar "Klusajiem piedāvājumiem" , tā ir vienmēr :face-grin::face-wink: TIK atceries ja kāds "Meistars" nāks caur tevu un beigās "Savārīs sūdus" kā tas nereti gadās PĒDĒJOS GADUS smaka no šiem sūdiem aizķers arī TEVI :):) REĀLI , tāpēc jābūt ĻOTI uzmanīgam izpalīdzot un IESAKOT :):) Kā jau te Imka teica "Porfolio KRAŠŅS" bet galā TEV ikdienas draza jo "Nekas nenotika" , kurš vainīgs RIEBĪGAIS IETEICĒJS !
Publicēts: 16.05.13 14:20
 citēt
Gaidu, gaidu, nevaru vien sagaidīt. :D
Publicēts: 16.05.13 14:24
 citēt
Vairāk jau ceru uz kādiem zināmiem personāžiem, tur jau tā lieta, ka ir zināms risks, arī atrodot kādu kur citur klaiņojot pa mājas lapām. Te tomēr visi daudz maz zināmi.
Publicēts: 16.05.13 14:26 labots
 citēt
Vēl ņem vērā kā VIRUMAM gribētāju tas būs ~300+ Km ar autiņu , rēķini cik TRANSPORTS vien $$$ sanāk:) Reiz noķeru vienu mērgli kurš "Neieradās" tipa kārtējais avārijas brigādes variants , gadījās ka čali zinu tik nezināju ka viņš FOČĒ. Es šim prasu KAS tad tev tur gadijās , šis pilnīgi bez kautrēšanās pateica "Ai PAR LĒTU piekritu , neiešu tak mīnusos braukt" nebija parēķinājis ka CEĻŠ + VIESNĪCA ar ko maksās. Vienkarši neatbrauca un viss "Saslima pēkšņi":D :D
Publicēts: 16.05.13 14:31
 citēt
Lunis:Vēl ņem vērā kā VIRUMAM gribētāju tas būs ~300+ Km ar autiņu , rēķini cik TRANSPORTS vien $$$ sanāk:)

Par agru-pāris vēl var paspēt sakauties un aizskriet pa pretējiem vektoriem. Naff šzobu naff problēmu :big_smile:
Publicēts: 16.05.13 14:34
 citēt
Nu veči, tagad sabiedēsiet ar saviem stāstiem, ka būs pašam jāpiekrīt... :D
Publicēts: 16.05.13 14:35
 citēt
Rolands66:
Lunis:Vēl ņem vērā kā VIRUMAM gribētāju tas būs ~300+ Km ar autiņu , rēķini cik TRANSPORTS vien $$$ sanāk:)

Par agru-pāris vēl var paspēt sakauties un aizskriet pa pretējiem vektoriem. Naff šzobu naff problēmu :big_smile:

Man tā šogad jau bija OGRĒ ! Lauza lauza mani kādus 3 mēnešus caur paziņām , beigās pielauza . ĀRZEMNIEKI no Danijas cik sapratu. Viss šie jau atlido uz Rīgu kāzas nākamā dienā , VAKARĀ atsūta SMS "Kazas nenotiks" pārdomājuši :):) Cik es biju laimīgs jo man BAIGAIS strjoms dēļ viņiem būtu bijis mana šance kā reiz Lielvārdes bāzē tai pašā dienā buja :):)
Publicēts: 16.05.13 14:37 labots
 citēt
JaanisM:Nu veči, tagad sabiedēsiet ar saviem stāstiem, ka būs pašam jāpiekrīt... :D

Kas traucē , ja neskaita dzetenas baļku sienas un zemus griestus DAŽVIET vai stikla sienas nekādu problēmu:):) Bet mēs jau prasti izmantojam STUDIJAS gaismas kā jau "Sēdēšanās" tur piešauts , mums neskādē , pārējiem NU TĀ varētu šur tur būt :face-wink::face-kiss:
Publicēts: 16.05.13 14:39
 citēt
JaanisM, tu tiešām tici VISAM ko lunis te palago!?!?
Publicēts: 16.05.13 14:40
 citēt
Lunis:

NESTRESSO , vienkaŗsi PAGAIDI un sāks tevi nomētāt ar "Klusajiem piedāvājumiem" , tā ir vienmēr :face-grin::face-wink: TIK atceries ja kāds "Meistars" nāks caur tevu un beigās "Savārīs sūdus" kā tas nereti gadās PĒDĒJOS GADUS smaka no šiem sūdiem aizķers arī TEVI :):) REĀLI , tāpēc jābūt ĻOTI uzmanīgam izpalīdzot un IESAKOT :):) Kā jau te Imka teica "Porfolio KRAŠŅS" bet galā TEV ikdienas draza jo "Nekas nenotika" , kurš vainīgs RIEBĪGAIS IETEICĒJS !

NU nekur bez riebīguma.. :)) Bet pievienojos, jābūt uzmanīgiem, ko iesakot.. :)
Publicēts: 16.05.13 14:42
 citēt
Dansiga - kaut kam jau jātic šai dzīvē. :D
Publicēts: 16.05.13 14:44
 citēt
JaanisM:Dansiga - kaut kam jau jātic šai dzīvē. :D

Ot iesaki "Lielo mākslinieci" viņa kruta kāzas bildējot NEVIENS tā nespējot cik pati stāsta , par viņu varēsi būt 100% drošs :):)!
Publicēts: 16.05.13 15:02
 citēt
Lunis:
JaanisM:Dansiga - kaut kam jau jātic šai dzīvē. :D

Ot iesaki "Lielo mākslinieci" viņa kruta kāzas bildējot NEVIENS tā nespējot cik pati stāsta , par viņu varēsi būt 100% drošs :):)!

Lunis, gan jau tur arī cita cenu kategorija. BEt par šādu summu pavisam droši es piesakos.. ;) Augusts man izskatas pabrīvs.. ;)
Publicēts: 16.05.13 15:09 labots
 citēt
Riebiga:

Lunis, gan jau tur arī cita cenu kategorija. BEt par šādu summu pavisam droši es piesakos.. ;) Augusts man izskatas pabrīvs.. ;)

ES neesmu "cenu kategorijā" , es šādas lietas nefočēju jau 10 gadus, mani garlako rutīnas vienveidīgas lietas ar Latvijai mūslaikos ierasto haotisko norisi. Ja Ogres apkārtnē par tādu cenu 100% varu galvot tika par Vecmeistaru Fridrihsonu , tas ir FRIIDI reku www.fotoblog.lv... . Parējie būs vai nu stipri dārgāki vai NEPROT bildēt kāzas kā pilnvērtīgu pasākumu , prosta sakot neprot BILDĒT REPORTĀŽAS.
Publicēts: 16.05.13 15:16
 citēt
Riebiga:
Lunis:

ok, pieteikums piefiksēts un info nodošu. :)
Paldies.
Publicēts: 16.05.13 15:24
 citēt
Riebīgā, Lunis Tevi te kā lielo mākslinieci pieminēja?:-)
Publicēts: 16.05.13 15:26
 citēt
Lunis:
Riebiga:

ES neesmu "cenu kategorijā" , es šādas lietas nefočēju jau 10 gadus, mani garlako rutīnas vienveidīgas lietas ar Latvijai mūslaikos ierasto haotisko norisi. Ja Ogres apkārtnē par tādu cenu 100% varu galvot tika par Vecmeistaru Fridrihsonu , tas ir FRĪDI. Parējie būs vai nu stipri dārgāki vai NEPROT bildēt kāzas kā pilnvērtīgu pasākumu , prosta sakot neprot BILDĒT REPORTĀŽAS.

Bet tiessi tur jau taa burviiba - ka pirmkaart - nekad nevar paredzeet, kaa viss notiksies - otrs, kāda rutīna strādājot ar cilvēkiem??? Tur tik daudz dažādas nianses un komunikācija ir viena no tām.. ;) Ok, notikumi un parastais scenaŗijs ir jau rutīna, bet tur var atrast tik daudz dažādas nianses un odzinjas.. :)
Publicēts: 16.05.13 15:32
 citēt
Man gan tieši reportāžas liekas baigi interesantā lieta. Būs jāpiesakās. : D
Publicēts: 16.05.13 15:54 labots
 citēt
Riebiga:

Bet tiessi tur jau taa burviiba - ka pirmkaart - nekad nevar paredzeet, kaa viss notiksies - otrs, kāda rutīna strādājot ar cilvēkiem??? Tur tik daudz dažādas nianses un komunikācija ir viena no tām.. ;) Ok, notikumi un parastais scenaŗijs ir jau rutīna, bet tur var atrast tik daudz dažādas nianses un odzinjas.. :)

Kāzas ir OFICIĀLS pasākums, no kura jābūt KONKRĒTU bilžu sērijai, ja tādu NAV vai tādas nav bijis iespējams uztaisīt TAS NAV KĀZU FOTO bet "Es te biju, man tā LIKĀS" veidīga draza. Normāli rietumos ja līgst PROFU cilvēks 100% zina ko viņš SAŅEMS OBLIGĀTI. Viss pārējais ir VARIĀCIJAS brīva radoša interpretācija kur IZPAUSTIES, taču ir lietas, kurām JĀBŪT 100% citādi tā nav profesionāls KĀZU FOTO. Labākais ka šis "Interpretācijas" parasti nemaz netaisa PAŠĀS KĀZĀS bet pirms vai PĒC tām. Tad lūk piemēram skatoties lkfa biedru prezentācijas man 90% gadījumu liekas ka cilvēki VISPĀR neprot bildēt neko citu kā "Modīgi tizli izpausties" neprot ELEMENTĀRI bildēt pasākuma REPORTĀŽAS kas ir KĀZU FOTO obligātā sastāvdaļa KĀPĒC kāzās nepieciešams PROFESIONĀLS FOTOGRĀFS. A Latvijā bildēt kāzas kopš 2000 sākuma ir LAIMES SPĒLE tu nekad nezini ko kāds "Klauns" izdomās darīt , liks vilkt gredzenus pašiem vai VILKS PATS , stāvēs ar muguru pret publiku vai SEJU , sēdēs stāvēs , vedīs nevedīs SNIEGS nesniegs apsveiks neapsveiks. CITUR pat pie Leišiem Igauņiem TA NAV. Tu DROŠI zini ka BAZNĪCĀ gredzenus vilks MĀCĪTĀJS, zagsā PAŠI, sveiks vecākus PIE DURVĪM vai ārpusē utt. LATVIJĀ tā sen vairs nav, pietam TIKAI LATVIJA! Kopš LAULĀ baznīcās visādi klauni , zaksos KATRĀ kā ienāk prātā , nav vairs NORMĀLA standarta kā JĀBŪT nu ceremonija 15min vai 30min vai 50min CIK sapiķoja tik TIK SATASIJAM , pusi izlaida gredzenus iedeva kabatā līdz bezmaz vai :):) BEZ GARANTIJA , es nemēdzu strādāt BEZ GARANTIJAS , tā var self made "Mākslinieki" atlaist kam PX rezultāts galvenais PIĶIS
Publicēts: 16.05.13 16:30 labots
 citēt
f-foto:"Igaunijā, Lietuvā Tu DTROŠI zini ka BAZNĪCĀ gredzenus vilks MACĪTĀJS, zagsā PAŠI"

Nu bet Tu taču pats raksti, ka uz kāzām vairs neejot fotografēt jau 10 gadus! Kā Tu vari zināt, kas notiek vairumā kāzu Latvijā?

Es paskaitīju, cik paziņu draugos pēdējā laikā precējušies. No tiem daudzajiem desmitiem tikai kādi 3, vismaz citiem bilžu nav bijis. Pārējie tikai kā viesi citu kāzās.

Man tāda iespēja ZINĀT un diezgan bieži būt klāt , zini ja mācītājs SENĪLS IDIOTS kāzās 1,5h lasa "Politisku lekciju" jauna pārim lasa avziēs citē politiķus ES RĒCU , bēt tā Latvijā notiek ! Ja vazā svētcļojumā apkārt baznīca NU I N-naxui . Redzut kā kolēģi šancē un REZULTĀTU man zin bieži iar sajūta "Labi ka tā VISPĀR kaut kas ir" :):) Pagājušā gadā Slokas ielas zaksā GREDZENUS aizmirsa jaunam pārim uzmaikt REĀLI ! Stāvēju smējos , 3 vecenes un ČAU un tik beigās pamana ka GREDZENUS nav uzmaukušas , labi LĪGAVAINIS bija pālī vislaik stulbi muldēja , bet DARBU savu vaig ATCERĒTIES:face-wink::face-grin:
Publicēts: 16.05.13 16:39
 citēt
Ai labi, piesakos, par 299.54 Ls.
Publicēts: 16.05.13 16:42
 citēt
Man diezgan bieži sanāk kāzas ārpus Latvijas , man tuva radiniece šad tad laulā , redzu kā tur strādā VIŅU profi mūsdienās un redzu kā MUMS strādā , mūsējo vietā negribētu būt NEAPSKAUŽU vairumā gadījumu.
Publicēts: 16.05.13 16:43
 citēt
ImkaSm:tikai neaizmirsti, ka tas ko Tu redzi profiņa mājaslapā, nebūt nenozīmē, ka to pašu saņemsi arī Tu....:face-grin:

Kāzu foto sakarā ieteiktu padomāt, ka pēc gadiem interesantas būs tās bildes, kur vecmāmiņas kleita būs redzama, klasiski portreti ar jauno pāri, kur var labi redzēt feisus utt.. to māklsiniecisko drazu rudzos un saulrietā ar muguru pret fotogrāfu vajadzēs tieši nevienam:)
Publicēts: 16.05.13 16:48
 citēt
imgfoto:Ai labi, piesakos, par 299.54 Ls.

Piefiksēts. :)
Publicēts: 16.05.13 17:00 labots
 citēt
imgfoto:
ImkaSm:tikai neaizmirsti, ka tas ko Tu redzi profiņa mājaslapā, nebūt nenozīmē, ka to pašu saņemsi arī Tu....:face-grin:

Kāzu foto sakarā ieteiktu padomāt, ka pēc gadiem interesantas būs tās bildes, kur vecmāmiņas kleita būs redzama, klasiski portreti ar jauno pāri, kur var labi redzēt feisus utt.. to māklsiniecisko drazu rudzos un saulrietā ar muguru pret fotogrāfu vajadzēs tieši nevienam:)

Man vairākiem veciem kolēģiem un paziņām šur tur vēl pa kādam salonam saglabājies tad TUR ļoti bieži nāk "Kāzu pāri" nobildēties jau pēc kāda laika jo NO KĀZĀM neesot nevienas bildes ar VECĀKIEM vai brāļiem māsām vai vedējiem . Prosta sako SAŠĶILTI visi smukie čomu skuķi nez kādas "Ākstības" uz kompja sakruķītas bet OBLIGĀTĀ PROGRAMMA nemaz nav uzškila , bieži nav mašinas bilžu , nav pat GREDZENU vilkšana :):) Principā jau cilvēkiem vaig FAKTU PAR FAKTU nevis "Sķuķu foto sesija" uz ko spiež vairums "Mākslinieku" neprazdami ātri un jēdzīgi bildēt REPORTĀŽAS:):)
Publicēts: 16.05.13 18:18
 citēt
Jaanis, tak saki JĀ vārdu beidzot Lunim ... nabags tā cenšās iestāstīt, ka visi ir dunduki .......
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas