forum.gif
Kamīnu stikli.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kamīnu stikli.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.05.13 18:30
 citēt
Galīgā netēmā - varbūt kāds ir ņēmies ar krāšņu stikla durtiņām un kur mētājas divi stikla gabaliņi 5x5 cm. Vajadzīgi ulmaņlaiku čuguna krāsniņai Metalists Nr 8 durtiņu lodziņos. Īstenībā tur oriģinālā bijusi vizla, bet to jau laikam vispār nekur neatradīs.
Publicēts: 19.05.13 18:38
 citēt
Muļķīga doma,protams,bet līdz Ikšķilei nav daudz atlicis.Avosj gadās oriģināls.
Publicēts: 19.05.13 18:45
 citēt
Doma varbūt nav tik muļķīga, cik neskaidri izteikta. Tur kāds slavens antīko krāsniņu durvju tirgotājs dzīvo, vai?
Publicēts: 19.05.13 19:04
 citēt
Nu paprasi šitiem kaminkrasnis.lv...
Publicēts: 19.05.13 19:14 labots
 citēt
Šitiem es uzprasīšu rīt, painteresējos tik, varbūt kādam ir atgriezumi, no kā var tādus dabūt gatavus. Vispār jau vizla būtu labāk, jo durtiņas ir liektas, plakaniem stikliem vajadzēs gudrot šamota blīvējumu. Vai, kā variants, kādreiz autoveikalos bija tūbiņas ar kaukādu smāķi izpūtēju lāpīšanai.
Publicēts: 19.05.13 19:45
 citēt
Schneider:Doma varbūt nav tik muļķīga, cik neskaidri izteikta. Tur kāds slavens antīko krāsniņu durvju tirgotājs dzīvo, vai?

Tur divreiz gadā visādi vecu hlamu tirgotāji "dzīvo",jūnija un septembra pirmajā svētdienā.
Publicēts: 19.05.13 21:21
 citēt
Labi, būsim zināt. Man vēl arī oriģinālā micīte tai krāsnij neskādētu.
Publicēts: 19.05.13 21:30
 citēt
es tadu krāsniņu atpumpēju, un tā ļoti labi pilda savas funkcijas vasarnīcā. es tās vizlas vietā ieliku skārdu, daudz neķīmiķojot, kā pagaidu variantu img.fotoblog.lv...
Publicēts: 19.05.13 21:32
 citēt
Nujā, nujā, bet tomēr patiktos, ja uguntiņa spīdētu pa tiem durtiņu caumuriem...
Publicēts: 19.05.13 21:34
 citēt
Vooot...... Tā jau likās ,ka kautkur redzēta problēma www.antik-war.lv...
Tava?
Publicēts: 19.05.13 21:46
 citēt
Uhu.
Publicēts: 19.05.13 22:10 labots
 citēt
Schneider:Nujā, nujā, bet tomēr patiktos, ja uguntiņa spīdētu pa tiem durtiņu caumuriem...

uguntiņas spīd , pa tiem regulēšanas caurumiem.
Publicēts: 19.05.13 22:11
 citēt
Nū,tad jau pats Dievs vēlējis uz sļotu Ikšķilē aizdoties,mož paveicas,ja nē,tad pasāciens šā vai tā interesants :)
Publicēts: 19.05.13 22:11
 citēt
Schneider:Nujā, nujā, bet tomēr patiktos, ja uguntiņa spīdētu pa tiem durtiņu caumuriem...

Izņem durtiņas laukā un redzēsi liesmiņu :D
Publicēts: 19.05.13 23:23
 citēt
Schneider:Uhu.

Vienā caurumā iemontē FA 28mm otrā Da 35mm :exciting:
Publicēts: 20.05.13 10:03
 citēt
kad te ziemā meklēju kā presformu uzsildīt, kkur uzskrēju vizlai virsū... vēl nobrīnījos, ka tādā *neLatgalītes* vietā... kkādās sildelemetu andelēšanas lapās + esmu redzējis mikroviļņu krāsnīs gandrīz pastkartes lieluma kko stipri vizlai līdzīgu...
Publicēts: 20.05.13 10:26
 citēt
Mikroviļņu krāsnī tā varētu būt izolācija grila spirālēm, kuras ir augšējā daļā.
Bet dēļ tam jau negribētos jaukt ārā savu Wirlpūli...
Publicēts: 20.05.13 11:20
 citēt
Aizlaid uz Artilērijas ielu..... firma Darts ....... viņiem ir .
Publicēts: 20.05.13 12:52
 citēt
Paldies visiem, Darts par diviem špickastes izmēra gabaliņiem gribēja cēneri, bet šie kaminkrasnis.lv... par piečuku pat uz autoostu pievedīs.
Publicēts: 20.05.13 15:00
 citēt
Topiks bez savstarpējiem uzbraucieniem... retums. Laikam tādēļ, ka ne par fotolietām ;)
Publicēts: 20.05.13 15:08
 citēt
a huļi, ne pa stikliem runa aizgāja :bad_smile:
Publicēts: 20.05.13 16:24
 citēt
A raujam vaļā holivāru - Jotul vs. Evergreen, Thorma vai vēl kas tamlīdzīgs. Tūliņ būs klāt bloga oktobrēns ar pierādījumiem, citātiem no Delfiem un SC programmas, ka pasaulē labākā ir sociālisma gados Krasnij Ļiteijščik ražotā buržuika, cits vēl piesauks par lieciniekiem visus savus dienesta biedrus un Pamira motobraucienu, vispār - viss aizies ierastajā bloga gultnē. :face-grin:
Publicēts: 20.05.13 16:27
 citēt
Mjā. Kad es augu... šitā nebija...
Publicēts: 20.05.13 17:21
 citēt
vispār, baigi šitām krāsniņu lietām līdz nesekoju, bet ziemā ss redzēju tieši Schneidera/manas krāsniņas variantu, tādu aprūsējušu, bet komplektā, par 150LS. šad tad pavēroju, bezpanikas. man saimniecībā derētu vēl viena, kāda interesanta, ne mūsdienu ražojums
Publicēts: 20.05.13 17:37 labots
 citēt
Man pašlaik galvenais būtu stikli, bet tie jau sarunāti. Micītes vietā kāds jau ir piegudrījis plīts riņķus, kas nav tas sliktākais variants, bet nebūtu par nāvi īstā micīte.
Un vēl - kurš zina, kuru gadu tā varētu būt, gūglē neko neatradu, bet šīberim ir stāvoklis "WAĻĀ", līdz kuram gadam latviešu alfabētā bija burts W?
Publicēts: 20.05.13 17:38
 citēt
ja kas agņiem ir stikīņi ;)
Publicēts: 20.05.13 17:39
 citēt
Schneider:Man pašlaik galvenais būtu stikli, bet tie jau sarunāti. Micītes vietā kāds jau ir piegudrījis plīts riņķus, kas nav tas sliktākais variants, bet nebūtu par nāvi īstā micīte.

es tev par velti varu bizzāles plītiņai iedot :D
Publicēts: 20.05.13 17:47
 citēt
1. Stikīņus man vairāk nevajag.
2. Es pirms gadiem 10 biju nesprāgušās munīcijas neitralizēšanas vienībā, tu ar savām bizzālēm... kā tur bija tas teiciens par sarullēšanu un iebāšanu?.. :face-wink:
Publicēts: 21.05.13 09:55
 citēt
Schneider: Es pirms gadiem 10 biju nesprāgušās munīcijas neitralizēšanas vienībā, tu ar savām bizzālēm... kā tur bija tas teiciens par sarullēšanu un iebāšanu?.. :face-wink:

Visas pasakas sākās ar tekstiem "Sensenos laikos dzīvoja...." vai "Reiz bija...." Ja tu tajā vienībā būtu bijis tad tu vēl tagad tur dienētu, jo no turienes vai nu iznes vai izdzen par tautas nodevību vai dzeršanu. :grimace:
Publicēts: 21.05.13 19:22
 citēt
Var redzēt, ka pirotehnikas privātbodes uguņotājs neko no militārām lietām nesajēdz. 2003.gadā notika ZS specializācija, šo jomu pārņēma Ogre, tādēļ citos batiņos tās vienības vienkārši aizklapēja.
Un vispār - kādēļ man tev kas jāpierāda... bet nu nekas, lai paliek.:face-grin:
Publicēts: 21.05.13 19:24
 citēt
a kurš teica, ka vienīgais topiks , bez kasīšanās ? ....................... :bad_smile:
Publicēts: 21.05.13 19:44
 citēt
Viss, es izstājos, topiku slēdzam, tūlīt vēl aizies līdz OMONam, dienesta biedriem uz mākoņu maliņām, 9.maijam un LPSR sasniegumiem...
Publicēts: 21.05.13 21:52
 citēt
Aizteci nu vien uz Latgalīti,večiem pajautā,savulaik traņiem izolācijai ņēmām10*10 cm.Tā vizla ir,jebšu elektriķus patrenkā.
Publicēts: 21.05.13 21:59
 citēt
Pats esmu elektriķis, ja vien nav kāda šaura specializācija uz sildelementiem, lielākā daļa no mūsu aroda brāļiem vizlu pat redzēt nedabū.
Publicēts: 21.05.13 22:01
 citēt
Nezin stipra aizdoma ,kad augsprieguma onkuļus patraucē,kādam jau šķūnītī ir.
Publicēts: 21.05.13 22:04
 citēt
vajag vecu gludekli, var gan vizlu dabūt, gan oponentam, pa ķobi sadot
Publicēts: 21.05.13 22:06 labots
 citēt
70.-80.gados strādāju uz augstsprieguma līnijām un sadales iekārtām, nevaru atcerēties nevienu verķi, kur būtu izmantota vizla. Vecam gludeklim iekšā ir tikai spirāle ar fajansa krellēm apkārt, vizlas nav.

Un vispār - teicu tak jau, ka par piečuku sarunāju stiklus, rīt dabūšu.
Publicēts: 21.05.13 22:13
 citēt
nē, nē..., dažiem gludekļiem bija, pats esmu ķidojis, zinu
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):