Vai kāds nezin fotogrāfu, kas ir no Latvijas, bet patreiz atrodas Lielbritānijā un varētu sabildēt nelielas kāzas? Kādam ir kāds kontakts, links, ideja? Meklēju vietējos UK fotogrāfus, neapmierina naudas un kvalitāte par tām naudām ko prasa.
Reģions KĀDS , pilns ar LABIEM fotogrāfiem no Latvijas Baltijas UK TIKAI pāri visai UK viņi diez vai vilkies , ta`pec REĢIONS un buss tev fotogrāfs LABS.
Par tām cenām te diezgan bieži latvieši iedomājas, ka ja kautko pirks/darīs pie latvieša, tad tam jābūt lētāk kā tirgus cenai.. Tāda dīvaina filosofija. Kvalitāte, tas gan cits jautājums.. Esmu šeit redzējis bildes dažiem, kas savi sauc par profesionāliem fotogrāfiem- nesaprotu, kā atrodas cilvēki, kas par tādām bildēm kautko maksā..
Pinus:Par tām cenām te diezgan bieži latvieši iedomājas, ka ja kautko pirks/darīs pie latvieša, tad tam jābūt lētāk kā tirgus cenai.. Tāda dīvaina filosofija. Kvalitāte, tas gan cits jautājums.. Esmu šeit redzējis bildes dažiem, kas savi sauc par profesionāliem fotogrāfiem- nesaprotu, kā atrodas cilvēki, kas par tādām bildēm kautko maksā..
Tādu mākslu nekolekcionēju, daudz piemērus uz sitiena neatradīšu.. Tā uzreiz piemēram, viens kam uzdūros vakar: www.facebook.com... šis vēl nav tas briesmīgākais kas redzēts.. Protams, ir arī labi piemēri.
Tādu mākslu nekolekcionēju, daudz piemērus uz sitiena neatradīšu.. Tā uzreiz piemēram, viens kam uzdūros vakar: www.facebook.com... šis vēl nav tas briesmīgākais kas redzēts.. Protams, ir arī labi piemēri.
Bug:Vai kāds nezin fotogrāfu, kas ir no Latvijas, bet patreiz atrodas Lielbritānijā un varētu sabildēt nelielas kāzas? Kādam ir kāds kontakts, links, ideja? Meklēju vietējos UK fotogrāfus, neapmierina naudas un kvalitāte par tām naudām ko prasa.
imgfoto:Cik tad vietējie prasa un kāpēc liekas, ka tautiešiem būtu jāmaksā mazāk?
NEDOMĀJU ka jautājums cenā drīzāk STILA atškirtībā Mums ir 3 profi UK kuru cenas un LĪMENIS neatškirās no vietejās spices , BILŽU stils gan
vot es esmu par 90% parliecinats par to, ka jautajums cenaa. atslegvardi: latvietis un NELIELAS. Nu, tipa, doma cilvekiem ir ja nelielas, tad mazak maxaa