forum.gif
Foto akcija "Ogre 2013"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Foto akcija "Ogre 2013"
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.05.13 09:22
 citēt
Atzīmējot Ogres pilsētas 85 gadadienu un atjaunotā fotokluba „Ogre” 5 gadu jubileju, 24.-25.maijā tiek rīkota foto akcija „Ogre 2013” Foto akcijas ietvaros fotokluba fotogrāfi dokumentēs Ogri, kāda tā ir šobrīd, un portretēs Ogres iedzīvotājus. Akcijas rezultātā plānots iegūt dokumetālu un mākslinieciski kvalitatīvu vizuālu materiālu par pilsētu, ko varēs izmatot gan vēstures izpētei, gan izstāžu un grāmatu veidošanai.

Foto klubs „Ogre” kopumā pastāv jau 44. gadu (ar nelielu pārtraukumu gadsimtu mijā). Tajā aktīvi darbojas vairāk kā 40 autoru ne tikai no Ogres, bet arī no Rīgas, Ikšķiles, Lielvārdes, Jēkabpils, Daugavpils, Cēsīm un Valmieras. Kluba dalībnieki piedalās izstādēs Latvijā un ārzemēs, regulāri tiekas ar pazīstamiem fotogrāfiem, rīko radošos plenērus, konkursus un kursus fotogrāfiem iesācējiem.

Fotoklubs aicina Ogres iedzīvotājus un iestāžu vadītājus būt atsaucīgiem un saprotošiem, tiekoties ar fotogrāfiem. Kopā mums izdosies radīt foto materiālu, kas stāstīs par pilsētu arī nākamajām paaudzēm.

Arī ogēnieši ir aicināti šajās dienās iemūžināt Ogri un tās iedzīvotājus, iesūtot šajās dienās tapušās bildes.
Publicēts: 22.05.13 09:35
 citēt
Diez šie to pasākumu VAKAR izdomāja ?:) :):)
Publicēts: 22.05.13 10:05
 citēt
Lunis:Diez šie to pasākumu VAKAR izdomāja ?:) :):)

Liekas agrāk gan.kaut kas ar twitter un facebook kluba info rīkiem pamainījies,vai vells zin kas-kaut kā ja speišel nemeklē viņu aktivitātes neatlido :(
Publicēts: 22.05.13 10:34
 citēt
Bet kur tad pētījumi? Visā pasaulē pētī, Ogrē tik dokumentē.. Tas tokš nav maoinstrīms..
Publicēts: 22.05.13 10:42
 citēt
Citagaisma:Bet kur tad pētījumi? Visā pasaulē pētī, Ogrē tik dokumentē.. Tas tokš nav maoinstrīms..

Es nezinu,varbūt šis varētu tā kā pētījums būt...

Projekts sagatavots FK Ogre sadarbībā ar FK Umeo (Zviedrija)

Projekta tēma - „Upe”. Daugavai un Ogrei ir nozīmīga vieta gan Ogres pilsētas ģeogrāfijā, gan arī sabiedriskajā dzīvē. Fotogrāfijās autoriem jāparāda radošas šo upju ainavas un arī filozofisks skatījums uz tām.
Projekts ilgst vienu gadu, tā beigās ir jāsagatavo izstāde par šo tēmu.
Darbu skates notiek:
2012. gada 29. novembrī
2013. gada 21. februārī
2013. gada 18. aprīlī.
2013. gada 13. jūnijā. - Darbu nodošana žūrijai izstādes nokomplektēšanai.
Katrs dalībnieks skatē iesniedz 3 printētus darbus A4 formātā un digitālā formā.
Pēc katras skates darbi tiek nosūtīti apskatei un vērtēšanai kolēģiem Umeo foto klubā.
Publicēts: 22.05.13 10:45
 citēt
Voi kur patīkams pētījums.:-) Man Ogre patīk, arī upe..:-) Lai jums veicas.:-)
Publicēts: 22.05.13 11:04
 citēt
Citagaisma:Voi kur patīkams pētījums.:-) Man Ogre patīk, arī upe..:-) Lai jums veicas.:-)

Gan jau veiksies :) Mēs gan ar Luni kaut kā atklīduši no tā bara savā ziņā,bet interese kaut kāda ir. Vel viņiem rīt FK Ogre portfolio skate Latvijas Fotogrāfijas muzejā pl. 18:00

Tā no malas ir sajūta,ka tieši kluba meitenes tagad tas vilcējspēks un avangards,bet varbūt kļūdos :)
Publicēts: 22.05.13 20:16 labots
 citēt
Rolands66:
Citagaisma:Voi kur patīkams pētījums.:-) Man Ogre patīk, arī upe..:-) Lai jums veicas.:-)

Gan jau veiksies :) Mēs gan ar Luni kaut kā atklīduši no tā bara savā ziņā,bet interese kaut kāda ir. Vel viņiem rīt FK Ogre portfolio skate Latvijas Fotogrāfijas muzejā pl. 18:00

Tā no malas ir sajūta,ka tieši kluba meitenes tagad tas vilcējspēks un avangards,bet varbūt kļūdos :)

Tā jau tam arī būtu jābūt! Jaunas, izglītotas, enerģijas un ideju pārpilnas.
Vecie buki ar savu pieredzi, sakariem var to visu lieliski ielikt pareizā gultnē, lai tā lieta raitāk rit.
Publicēts: 23.05.13 16:17
 citēt
Ja kartiņas tiks tapinātas divās dienās, nav atbilstošs nosaukums "Ogre 2013", liekot tādējādi domāt, ka kartiņas pamazām iekolekcionējas visa gada garumā. Iesaku nosaukumu mainīt. Vai man pašam kāds priekšlikums? Nu kamdēļ gan ne?! "Lietainā Ogre" vai "Ogre: citi plūdi", vai "Ogre tek" - gan jau arī derēs. :bad_smile:
Publicēts: 23.05.13 17:23
 citēt
Gaisma:Ja kartiņas tiks tapinātas divās dienās, nav atbilstošs nosaukums "Ogre 2013", liekot tādējādi domāt, ka kartiņas pamazām iekolekcionējas visa gada garumā. Iesaku nosaukumu mainīt. Vai man pašam kāds priekšlikums? Nu kamdēļ gan ne?! "Lietainā Ogre" vai "Ogre: citi plūdi", vai "Ogre tek" - gan jau arī derēs. :bad_smile:

Akcija ir akcija.....plenērs, tuss. Pat pie vislabākajiem apstākļiem bildes parasti ir mazāk efektīgas nekā pie plānota sistemātiska darba ilgtermiņā. Bet foto popularizēšanai un dažādu kontaktu veidošanai gan jau būs labi.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):