forum.gif
Sappers - f-foto KILLERIS!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Sappers - f-foto KILLERIS!!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.05.13 08:01
 citēt
STAR WARS ?
Publicēts: 23.05.13 08:14
 citēt
Sappers pasūdzējās par mani? Mana reportāža tika noraidīta. Nekas. Sāc no sākuma!
Publicēts: 23.05.13 16:35
 citēt
Publicēts: 23.05.13 17:07
 citēt
VValdis:Sappers pasūdzējās par mani? Mana reportāža tika noraidīta. Nekas. Sāc no sākuma!

Vajāšanas mānija?
Publicēts: 23.05.13 23:28
 citēt
Nevajag vajaat
Publicēts: 24.05.13 00:21
 citēt
Publicēts: 24.05.13 00:31
 citēt
Imanta navaid miris viņš tikai izlikās , tas uzaudzējis bārdu par Čombi uzdodas :D ;D
Publicēts: 24.05.13 19:51 labots
 citēt
Tālavietis savus komentus paccc izdzēsis pie Sappera reporta,nobijās ka nenobano..:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 24.05.13 21:39
 citēt
Aman manu reportāžu nobanoja. Varens tas lietotājs. Jābūt uzmanīgam
Publicēts: 24.05.13 21:46
 citēt
aha, vispirms piesolīju talavietim pa galvu, ja nedzēsīs komentus pēc tam padzēros zīdaiņa asinis un metos banot VValda reportāžu. Tagad uzšķērdīšu tantuka klēpja sunīti un pēc tam rakstīšu Birkofam uz 1. nodaļu, lai Nikitai dod uzdevumu izsvītrot Meduslāci.... :anger::anger::anger:
Publicēts: 24.05.13 21:49
 citēt
Sapper:aha, vispirms piesolīju talavietim pa galvu, ja nedzēsīs komentus pēc tam padzēros zīdaiņa asinis un metos banot VValda reportāžu. Tagad uzšķērdīšu tantuka klēpja sunīti un pēc tam rakstīšu Birkofam uz 1. nodaļu, lai Nikitai dod uzdevumu izsvītrot Meduslāci.... :anger::anger::anger:

NU ta beidzot Tu esi sasparojies ;-))))
Publicēts: 24.05.13 21:58
 citēt
Varonis...Varonis.........................:face-grin:
Publicēts: 24.05.13 22:25
 citēt
Meduslacis:Varonis...Varonis.........................:face-grin:

Ja Tev kādas veselības problēmas, tad zini, pie tām arī es vainīgs esmu. Visu dienu Tavu vudū lelli durstīju :D
Publicēts: 24.05.13 22:27 labots
 citēt
Sapper:
Meduslacis:Varonis...Varonis.........................:face-grin:

Ja Tev kādas veselības problēmas, tad zini, pie tām arī es vainīgs esmu. Visu dienu Tavu vudū lelli durstīju :D

Nepareizā vietā dursti..:face-grin:..Nav nekādu veselības problēmu..:face-grin:
Publicēts: 24.05.13 22:30
 citēt
Čombe jav cauri ,ko tālāk???
Publicēts: 24.05.13 22:33
 citēt
Publicēts: 24.05.13 22:34
 citēt
nav negatāks kukainis par odu naktī.
Publicēts: 24.05.13 22:41
 citēt
Biju domājis šo topiku izlaist. bet atradu (professional.ru) viena no Pasaules Ģēnijiem izteikumus.
Caur gadu simtiem nākuši. Precīzi, ideāli precīzi raksturo dažu mūsu komentētāju būtību:
professionali.ru...
Publicēts: 24.05.13 23:30 labots
 citēt
Veci, bet viedi vārdi. Nezināju, ka Leonardo ir Ļoņka un rakstīja krieviski.
Publicēts: 25.05.13 01:21
 citēt
Daudzi gudrīši raksta krieviski...

— Иегова ведь объяснял, почему люди заводят себе интернет-блоги.
— Я не помню такого, — ответил я. — А почему?
— Человеческий ум сегодня подвергается трём главным воздействиям. Это гламур, дискурс и так называемые новости. Когда человека долго кормят рекламой, экспертизой и событиями дня, у него возникает желание самому побыть брендом, экспертом и новостью. Вот для этого и существуют отхожие места духа, то есть интернет-блоги. Ведение блога — защитный рефлекс изувеченной психики, которую бесконечно рвёт гламуром и дискурсом…
Publicēts: 25.05.13 12:03
 citēt
Sapper:Daudzi gudrīši raksta krieviski...

— Иегова ведь объяснял, почему люди заводят себе интернет-блоги.
— Я не помню такого, — ответил я. — А почему?
— Человеческий ум сегодня подвергается трём главным воздействиям. Это гламур, дискурс и так называемые новости. Когда человека долго кормят рекламой, экспертизой и событиями дня, у него возникает желание самому побыть брендом, экспертом и новостью. Вот для этого и существуют отхожие места духа, то есть интернет-блоги. Ведение блога — защитный рефлекс изувеченной психики, которую бесконечно рвёт гламуром и дискурсом…

labs
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas