forum.gif
Sappers - f-foto KILLERIS!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Sappers - f-foto KILLERIS!!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.05.13 12:00 labots
 citēt
Nu tad aiziet!!!
Publicēts: 22.05.13 12:01
 citēt
no čatiņa
Sapper: Meduslāci, kaimiņš dabūs pizdī privātā kārtā. Bet N.G. ir mīslis un varonis tik relatīvi anonīmā vidē.
Publicēts: 22.05.13 12:05
 citēt
Bildes:vecais topiks vairs nestrādā, sākam jaunu!

Visss stradā, tik no 4.lapas..par cik f-foto komenti dzēsti..
Publicēts: 22.05.13 13:00
 citēt
kāpēc izdzēsa?????
Publicēts: 22.05.13 13:04
 citēt
Jolan:kāpēc izdzēsa?????

Pajautā Sapperam
Publicēts: 22.05.13 13:18
 citēt
Kapēc jājautā Sapperam?
Publicēts: 22.05.13 13:27
 citēt
Jolan:kāpēc izdzēsa?????

Lielisks citāts.. Spilgts tāds :))
Publicēts: 22.05.13 13:34
 citēt
Cik esmu savā pāris gadus ilgajā atrašanās laikā blogā ievērojis, pēc vienas personas sūdzībām neviens nekad nav ticis dzēsts. Ir jāsakrājas kritiskajai masai. Katram gadās sliktās dienas, bet visam ir robežas.
Pirms vairākiem gadiem biju no tiem, kas bija sarūgtināti par konkrētā personāža dzēšanu. Šoreiz biju otrā nometnē.
Publicēts: 22.05.13 13:44
 citēt
Gan jau nāks atpakaļ, kur paliks... visīsāko laiku tas N.G. noturējās, kad par avarāru bija pieņēmis vācu nacisma simbolu...
Laikam var izbanot tikai konkrēto IP nevis personāžu, ko redzam Juŗa metastāzēs.
Tad nu šis arī drīz pieteiksies.
Publicēts: 22.05.13 13:51
 citēt
versatile:Cik esmu savā pāris gadus ilgajā atrašanās laikā blogā ievērojis, pēc vienas personas sūdzībām neviens nekad nav ticis dzēsts. Ir jāsakrājas kritiskajai masai. Katram gadās sliktās dienas, bet visam ir robežas.
Pirms vairākiem gadiem biju no tiem, kas bija sarūgtināti par konkrētā personāža dzēšanu. Šoreiz biju otrā nometnē.

....tad jau sanāk,ka biji starp stukačiem.Savādāk domājošos nevari ciest?????????
Publicēts: 22.05.13 14:19
 citēt
Ir robežas starp savādāk domājošiem un... pat nezinu. Tas varētu būt tāpat kā urla operā. Nu lai tak viņam tā opera neinteresē un nepatīk, bet tas nenozīmē, ka var balkonā sēmenes grauzt, uz leju spļaudīties un mobilajā muzačku griezt. Visam ir robežas. Čalis ar vienu otru savu izteicienu aizgāja par tālu.
Publicēts: 22.05.13 14:22
 citēt
Kārtīgi čaļi kinoteātros ar piščikiem šaudas (aizstāvas).
Publicēts: 22.05.13 14:47 labots
 citēt
Jolan, mierīgāk ar tiem stukačiem. f-foto uzdeva nervi. Vispirms visu dienui "lauza stangu" zem mana reporta, Pēc tam paziņoja, ka darīja to tāpēc, ka es reportā minēto problēmu emu pasniedzis kā visas sabiedrības problēmu, bet uz viņu tā neattiecās, un tāpēc esot tur flūdojis un arī turpināšot. Es palūdzu uzmanīgāk izlasīt reporta virsrakstu un pievienoto tekstu, uz ko saņēmu atbildi: "Tu nupat izlaboji virsrakstu". Tā kā linku uz reportu jau biju gan ietvītojis, gan feisbukā ielicis 12 stundas iepriekš, tad ir gana tautas, kas var apliecināt, ka virsraksts mainīts nav. Tā nu es palūdzu cilvēkam, lai pats izdzēš savus apzinātos melus, un pārējo sviestu, jo sāka nākt atsauksmes no cilvēkiem, kas uz reportu gāja no feisbuka un twitera - kas tas par idiotu tur flūdo? Tā kā flūds turpinājās, meli dzēsti netika, tad uzrakstīju sdminam lūgumu PATĪRĪT zem reporta. Piebildu, ka nevēlos, lai viņu bano. Privātā vēstulē admins man pateica, ka neskatoties uz manu lūgumu, tomēr banos, kāpēc to jautājiet adminam paši, es privātas sarakstes detaļas publiski neapspriežu. Tas arī viss.
Publicēts: 22.05.13 15:04 labots
 citēt
Neattaisnojies. Kurš tagad ieliks interesantāko "delfi" tekstu norādes?
Publicēts: 22.05.13 15:11
 citēt
VValdis:Neattaisnojies. Kurš tagad ieliks interesantāko "delfi" tekstu norādes?

karogs Tev rokā, idejiskais mantiniek! :face-kiss:
Publicēts: 22.05.13 15:34
 citēt
Nu un kas tur tāds, ak izbanoja? Ne pirmais un pēdējais, un, cik saprotu, šis konkre'tais personāžs, ne pirmo un ne pēdējo reizi tika izbanots.. ;)
Un no otras puses, kādai kārtībai arī tak jābūt - ja tauta jūt totālo bezpridjelu,tād tāds arī panesās. Un kas šamos bezpridjeljnjikus izmaacis, aj ne passi... Nezinu detalajs un arī neiedziljinaassos, bet saprotu, ka katra rīciiba izsauc pretriiciibu un pats doprigalsa.. :))
Publicēts: 22.05.13 15:40
 citēt
Nu dāmai leksikons, kā no priekšpilsētas.
Publicēts: 22.05.13 15:45
 citēt
VValdis:Nu dāmai leksikons, kā no priekšpilsētas.

Murr jaukum, teicu tautas valodā, lai visi saprot.. :P
Publicēts: 22.05.13 16:00
 citēt
Riebiga:

Labs priekštats par tautu un top skaidrs kādā vidē Riebiga mīt :) :) :) :)
Publicēts: 22.05.13 16:05
 citēt
Rolands66:
Riebiga:

Labs priekštats par tautu un top skaidrs kādā vidē Riebiga mīt :) :) :) :)

Nu nevajag jau taadu komplimentu birumu uzreiz.. ;)

Bet man patīk, kā visi neko nesaprata, tik visi visu saprata.. ;)
Publicēts: 22.05.13 16:15 labots
 citēt
16:12 didams: nu varbut ta riebigajai daleks par ko iebilda ml :)
16:12 Rolands66: :D,:D :D :D
16:11 talavietis: kā teiktu Znaroks- tas ir pizģec, šitā pateikt... :)
16:11 dansiga: nāakošais šurp pilnmēness, izsaktās, būs dažam labam dikti smags;-p;-)
16:11 talavietis: pisec! :))
16:11 didams: mazliet paķēru tekstiņu no sapper :)
0 didams: man ar iepatikās riebīgā pat gribētu viņu apmīst :)
Publicēts: 22.05.13 16:23
 citēt
Oho, kads ccakliitis.. ;)

Varu atkartot arii te tekstu - maaci maaci mani, didams, tu tak mums tik gudls! ;)
Publicēts: 22.05.13 18:07 labots
 citēt
Būs jau labi youtu.be... vai modernāk youtu.be...
Publicēts: 22.05.13 18:39
 citēt
Kas nu tas par killingu... www.youtube.com...
Publicēts: 22.05.13 18:55 labots
 citēt
didams:no čatiņa
Sapper: Meduslāci, kaimiņš dabūs pizdī privātā kārtā. Bet N.G. ir mīslis un varonis tik relatīvi anonīmā vidē.

Par šādu apsaukāšanos NEKAS? korekti ,,apkakā,,- tas saucas? Ko admiņi domā?
Publicēts: 22.05.13 19:15
 citēt
vispaar uz beigaam taads sakariigs tas f-foto palika.
Publicēts: 22.05.13 19:23
 citēt
vispaar ar shaadu taktiku muusu pashu antisemiitisko nacionaalistu, Padomju armijas disidentu un pirmo, kas Beatles ienesa Latvijas Sociaalistiskaas republikas teritorijaa, arii vareetu nobanot. tik kautkaa mazliet zjeel paliek: katru dienu pa salasiitai anekdotei mazaak.
Publicēts: 22.05.13 20:17
 citēt
To, ka par politiku un par ticību nav ieteicams runāt, piemēram, biznesa sarunu pauzēs, mēs zinām. Risks sakašķēties ir liels. Politiskie uzskati mums šeit ir visiem. Miera laikā ar to parasti saprot iekšpolitiskos uzskatus - tas politiķis vai partija labāki, bet tie sliktāki u.t.t. Šeit bija cits gadījums - cilvēks gānīja mūsu valsti bez mazākās aiztures, pilnīgi neadekvāti un pat kuriozi - arī hokejs bija slikts un pie kaut kā vainīgs! Patiesībā tie bija ārpolitiskie uzskati - Latvija slikta, bijusī impērija - laba. Atzīšos, ka kopš 23. februārā apsveikuma Latviju okupējušās valsts militārajos svētkos Fotoblogā ienākt man bija nepatīkami. Šajā "mājā" ienākot bija nevis doma, vai būs kas interesants, bet gan viegls stresiņš par to, kur atkal būs "pievemts".
Publicēts: 22.05.13 21:01
 citēt
da nevajag ņemt galvā.... te tāpat kā pjankā, visi runā neviens neklausās, kurš skaļāk bļauj, tam taisnība, viens gudrāks par otru, savu problēmu pilna pa ..., nav nevienam ne vēlēšanās, ne laika kaut kur iedziļināties. ja to tā pieņem, tad nāc blogā, kā uz atrakciju, un viss ir mierīgi :bad_smile:
Publicēts: 22.05.13 21:03
 citēt
Sappers ir mīkstais :D :D :D viens palamājās un šis lupata skrien uz reiz sūdzēties...........
Manās aprindās šādi sapperi osta sēru :haha::haha::haha:
Publicēts: 22.05.13 21:31
 citēt
negatIvs:da nevajag ņemt galvā.... te tāpat kā pjankā, visi runā neviens neklausās, kurš skaļāk bļauj, tam taisnība, viens gudrāks par otru, savu problēmu pilna pa ..., nav nevienam ne vēlēšanās, ne laika kaut kur iedziļināties. ja to tā pieņem, tad nāc blogā, kā uz atrakciju, un viss ir mierīgi :bad_smile:

nevispārini ... mana pakaļa nav pilna ar manām problēmām - problēmas cenšos neradīt un tās nedaudzās pakaļā iekšā nelaižu...

Oliss:Sappers ir mīkstais :D :D :D viens palamājās un šis lupata skrien uz reiz sūdzēties...........
Manās aprindās šādi sapperi osta sēru :haha::haha::haha:

lecīgs puisis esi, ja ? :) kur tās tavas aprindas, kur pēc sēra smird? ellē, vai?

bet ja par f-foto runa, tad mans viedoklis šāds - kalnbērziņi (profesoriņi) bijuši visos laikos, ne tikai 40-jā ..
Publicēts: 22.05.13 21:37
 citēt
jg101:
negatIvs:

Oliss:

lecīgs puisis esi, ja ? :) kur tās tavas aprindas, kur pēc sēra smird? ellē, vai?

Sīks vēl esi :D :D :D tādēļ tev ir piedodams ka nezini :grimace:
Publicēts: 22.05.13 21:53
 citēt
Man prieks, ja manus 130 kg kāds nosauc par sīkumu... gribas kā pateicību par labajiem vārdiem kādu prezentu šādam psichologam uzdāvāt...
Publicēts: 22.05.13 21:55
 citēt
Es gan pēdējā laikā viņam nepiegriezu vērību, bet normālu resursu parvērst par cūkkūti arī tā kā nevajadzētu ļaut...
Publicēts: 22.05.13 21:55
 citēt
kārtējais kipišs aiz nav ko darīt:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 22.05.13 22:23
 citēt
jg101:Man prieks, ja manus 130 kg kāds nosauc par sīkumu... gribas kā pateicību par labajiem vārdiem kādu prezentu šādam psichologam uzdāvāt...

TAs par sīkumu labi sanāca! :D
Publicēts: 22.05.13 23:51 labots
 citēt
jg101:Man prieks, ja manus 130 kg kāds nosauc par sīkumu... gribas kā pateicību par labajiem vārdiem kādu prezentu šādam psichologam uzdāvāt...

Uz noskatītajiem prezentiem ar pirkstu rādīt nav pieklājīgi!

Publicēts: 23.05.13 01:02 labots
 citēt

Liec dāmu mierā, nav svarīgi no kurienes kurš ir. Un kas tur slikts ka no priekšpilsētas? Es arī esmu no priekšpilsētas. Nu un tad?

Dažu labu personu histēriskā rekacija uz notikušo lieliski parādīja, ka cilvēks var aizbraukt no laukiem, bet lauki no cilvēka ne vienmēr... :face-wink:
Publicēts: 23.05.13 07:25
 citēt
Vai die...cik te dažādu personāžu reinkarnācijas nav piedzīvotas, būs atpakaļ uz galvošanu:D
Publicēts: 23.05.13 07:27
 citēt
vajadzētu būt atpakaļ, jo ne pirmo reizi, mūs atstāj, un atgriežās :big_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt