UldisS: P.S. Luni, ir jau arī tev sakarīgas idejas, rīt dodos uz Geteborgu un zoodārzu centīšos apskatīt.
Es teicu ka jābrauc ar tramvaju pilsēta skatīties pa logu. Minēju ka citi braucot uz zooloģisko dārzu , nekad neesmu bijis Man par to nekad nav bijusi interese.
talavietis:zviedriem dārgs sabiedriskais, bet ja pērk dienas biļeti, tad var braukt ar visiem transportiem visu dienu, kur deguns rāda pilsētas robežās....
Ja un pārsēsties kā un kur gribi Labāk par jebkuru exskursijas bussu.
Pinus:..katrā ziņā, Andreju Pumpuru tapēc par pilnīgu idiotu neviens nesauc..
Andrejs jau nav īstais, ar ko salīdzināt... Šis pats Spīdolu nepavedināja un Melnam bruņiniekam pa ausi nedeva.. Ir viens cits čalis, kurš visu varēja.. Gan uz Mēnesi aizlidot, gan aiz bizes izvilkt pats sevi un zirgu no purva.. Taču arī viņu nesauca par idiotu. Par meli gan...
talavietis:zviedriem dārgs sabiedriskais, bet ja pērk dienas biļeti, tad var braukt ar visiem transportiem visu dienu, kur deguns rāda pilsētas robežās....
Tomēr visdraudzīgākais pilsētas apceļošanai ir metro. Ne tās pelēkās betona alas, ko redzēju Berlīnē, Parīzē. Maskavas, Pēterburgas granīta būves, pat Tbilisi metro ar lielajiem ārpusē izbūvētajiem posmiem - no augšas pilsēta kā uz delnas. Vellos, kā mūs Īvāns toreiz apmuļķoja. PRET! PRET! PRET! Nu kas tā par valsts galvaspilsētu bez sava, kaut maza, metro...
Lunis:
Tomēr visdraudzīgākais pilsētas apceļošanai ir metro. Ne tās pelēkās betona alas, ko redzēju Berlīnē, Parīzē. Maskavas, Pēterburgas granīta būves, pat Tbilisi metro ar lielajiem ārpusē izbūvētajiem posmiem - no augšas pilsēta kā uz delnas. Vellos, kā mūs Īvāns toreiz apmuļķoja. PRET! PRET! PRET! Nu kas tā par valsts galvaspilsētu bez sava, kaut maza, metro...
Ak dies kāds āmurs... metro nāca līdzi 70000!!! krievu viestrādnieku + nahren pilsētai zem miljona metro?
Maris: Ak dies kāds āmurs... metro nāca līdzi 70000!!! krievu viestrādnieku + nahren pilsētai zem miljona metro?
Nu māris TU ARĪ ! Vēl dzležu vecis skaitās , tev ko neinterseē visis tie Vagoninji , kompresoriņi , sliedes , sukņi rakšanas tehnika MEHĀNISKIE DZLEŽI ar ko vusus tot TAISA !? Savādi sacād es pat teiktu ;D
Maris: Ak dies kāds āmurs... metro nāca līdzi 70000!!! krievu viestrādnieku + nahren pilsētai zem miljona metro?
Nu māris TU ARĪ ! Vēl dzležu vecis skaitās , tev ko neinterseē visis tie Vagoninji , kompresoriņi , sliedes , sukņi rakšanas tehnika MEHĀNISKIE DZLEŽI ar ko vusus tot TAISA !? Savādi sacād es pat teiktu ;D
-------------- kad gāzes vadu vilka, katrā mājā bija melnie ruļļi, degvielas pilnas mucas, kannas un kanneles, nemaz nerunājot par rezerves daļām... visu varēja mainīt barterī pret ugunsūdeni
-------------- kad gāzes vadu vilka, katrā mājā bija melnie ruļļi, degvielas pilnas mucas, kannas un kanneles, nemaz nerunājot par rezerves daļām... visu varēja mainīt barterī pret ugunsūdeni
METRO tas būtu zaaaBiss FIŅKIKI / GAEČKI / VIŅĶIKI voo !
ņemot vērā, ka Rīgas metro atklāt bija plānots 2002. gadā un pabeigt 2021. no tā plāna tik vien sanāktu, kā tie iebraukušie krievi, tāpat nerealizētu līdz vērā ņemamai stadijai..
To, ka projekts bija nokavēts, tas ir pilnīgi skaidrs - par vēlu. Sojuz ņerušimij jau agonēja. Maris, īvāniņu mīts - krievi nāk -ir dzīvīgs. Mežaparkā gāzes vadu vilka mūsu pašu ļaudis. Metro būtu būvējuši "Ļeņingradmetrostroi"speciālisti un mūsu pašu būvnieki. . Tie paši, kuri uzbūvēja gājēju tuneli Ogrē. Zem transporta vilcienu noslogotās maģistrāles Rīga - Maskava. Un būtu uzcēluši arī autotuneli, ja gensekam Gorbijam nebūtu naudiņas aptrūcies. Ogrē bija labi ja kādi divdesmit speciālisti. Domas, ka viņi varētu savu dzimto Pīteri mainīt pret Latviju - smieklīgi. Arī problēmas par smiltīm zem Rīgas un Daugavu - mīts. Aizbrauciet, paskatieties jaunās metrostacijas Pēterburgā - cik dzi'ji tur ir parakušies zem purva, kur Pēteris I cēla pilsētu. Visa problēma - naudiņa, naudiņa...
Rīgā pietiktu ar vienu līniju visā Brīvības ielas virzienā, bez jebkādas īpašas rakšanas - kā Budapeštā - tieši zem ielas - jāizrok tikai bedre, pārsegums un āmen baznīcā.
Vo! Kur jūs agrāk bijāt ar to metro? Lielisks vēlēšanu aģitācijas instruments būtu...
Tantiņa pirmo reizi Maskavā, viņai teikts, lai brauc ar metro, nu, tas ir tur, kur burts "M"... Tantiņa atrod "M" (iestāde tipa M-Ж), iet iekšā... a tur gruzīns, tikko nokārtojies, pogā bikses ciet. - eto metro? tantiņa drošības pēc prasa gruzīnam. - metra ņe metra, no sanķimetrov tridcaķ buģet, tā lepni atbild gruzīns.
Eltons:Vo! Kur jūs agrāk bijāt ar to metro? Lielisks vēlēšanu aģitācijas instruments būtu...
Tantiņa pirmo reizi Maskavā, viņai teikts, lai brauc ar metro, nu, tas ir tur, kur burts "M"... Tantiņa atrod "M" (iestāde tipa M-Ж), iet iekšā... a tur gruzīns, tikko nokārtojies, pogā bikses ciet. - eto metro? tantiņa drošības pēc prasa gruzīnam. - metra ņe metra, no sanķimetrov tridcaķ buģet, tā lepni atbild gruzīns.
Man kā reize palika interesanti. savulaik lēkājot ar izpletni nejutu NEKĀDAS problēmas dažu minūšu laikā bez maskas nomaukties no 1,2-1,7km austuma. Tā ,ka uzkāpt nokāpt par 2km nekas letāls nebūtu. Pamirā laukumiņu,kur pacelties -nosēsties līdz 4,5km augstumā ir lērums un cik zinu 6km robeža tur bija regulārs darbs. Cik noprotu ar nedauz modificētiem Mi8-MKV. Par Luņa 7000m nezinu tiešām,bet uzjautrina tā histērija ar kādu ''blēdi'' mēģina gaismā vilkt
~3min Iepētiju tanti gūgli ko ta tūristiem piedāvā ar kautčkādu krievu Mi-šmikādutur ja ir $ ta uz 5000-6000m uzvedīs dīvānu teļuku un visu famīliju (sievas māte gan var sākt ģībt vemstīties utt no retinātā gaisa). Ja zin kur meklēt gan jau ar no turienes cits helis uzmestu vēl 1500m (kopā gan paliels augstums kur bildējoties visa kompška var atdot galus).bet nu gan jau tas ar risināms ar šaibām, skābekļa maskām utt
didams:~3min Iepētiju tanti gūgli ko ta tūristiem piedāvā ar kautčkādu krievu Mi-šmikādutur ja ir $ ta uz 5000-6000m uzvedīs dīvānu teļuku un visu famīliju (sievas māte gan var sākt ģībt vemstīties utt no retinātā gaisa). Ja zin kur meklēt gan jau ar no turienes cits helis uzmestu vēl 1500m (kopā gan paliels augstums kur bildējoties visa kompška var atdot galus).bet nu gan jau tas ar risināms ar šaibām, skābekļa maskām utt
linku studijaa (nu par 5000metriem man dzilji pie kaajas, jo lielajaam smaileem 5000metru augstumaa atrodas kalnu pakaaje un jaauzkaapj, tur teiksim, 3000 metri tikai). man interesee tieshi taa biistamaa robezja (tie Tavi 1500 metri, piemeeram) ! Lunis taads kautriigs savus pasaules iekarojumus raadot! p.s. zini kas ir gjeometriskaa progresija?
labi, man tas Lunis konkreeti zajebal. pienjemsim, ka ir kompaanija, kas bez probleemaam muus uzsviezj Pamiraa, mees sabildeejamies un lidojam (?) lejaa. vispaar diezgan kruts piedziivojums, pljumpee lejaa alu liidz sagaidi helikopteru, uzplivinamies augshaa, sabildeejamies un tad visi tos 3000 vai cik tur metrus basaam kaajaam skrienam (?) lejaa (peec Lunja teorijas, ka helis jau nemaz sniegaa nelaizjas). tas viss ir smuki. bet te saakas probleema, ja shaada ekskursija eksisteetu, ta ierakstotot googlee elementaaru fraazi ''helicopter to pamir peak'' es kaa pirmo rezultaatu atrastu tieshi sho piedaavaajumu. reko es te atrodu: pamirpeaks.tj... ne1 (!!!) vaards par Lunja fantaazijaam. neviens! pat aklimatizaacija augstkalnees shamam saistaas ar tupeeshanu baaros. un kaa vieniigo argumentu vinjsh te pin iekshaa kautkaadu simfoniju.
kaa teiktu Uldiss: ''laikam jau konkreets idiots.''
p.s. ak jaa tas jau veel nav viss. Lunis te saka, ka esot izkjerpiijis 1 sezonu (laikam domaats vasaras sezona, kad nav veetras) un shamam bashka pliisusi pushu. protams Padomju savieniibaa aarstu nav, kas reaali vinjam noteiktu diagnozi: augstuma slimiiba. nav un viss. bet sezonu izkjerpiija, varens vecis! ne tuuskas, ne trombi. Lunim po***uj!
Rolands66:Man kā reize palika interesanti. savulaik lēkājot ar izpletni nejutu NEKĀDAS problēmas dažu minūšu laikā bez maskas nomaukties no 1,2-1,7km austuma.
Manā reportā veči dažās minūtēs nomaucas 4,5 km. Nemaz nerunāsim par abu WW laiku, kad lidotāji gaisa kaujas laikā tos kilometrus nehermetizētās kabīnēs mauca sekundēs.
God vārds lasu un rēcu otro dienu , nu kur var būt tik reāli DUMJŠ cilvēks Atcerējos aņuku : Iet onkulis vakarā pa ielu skatās zem laternas viens onkulītis cītīgi kaut ko meklē , šis ar ies palīgā meklēs abo. Onkuls jautā ko tad pazaudēji ATSLĒGAS pazaudējis nu mekle abi pēc brīža tas oiekūst un saka KĀ tu tik gaisā vietā atslēgas pakāsi. Da tumsā paklupu un izkrita ! Bet kā šeit taču deg laterna ! Nu es ne te pazaudēju es tur gabaliņu iepriekš tumsā BET tur nedeg laterna nav noziīmes meklēt. Jā sarkano fani jei bogu lielākie velteņi kādi rezdēti . Saprotu ka grūti pielec bet ANGLISKI tev googlis neko neatradīs , vispār jau ģeogrāfiskiem idiotiem der kartē ieskatīties konkrētās vietas atrodas Kazahstānā , tur satiekas Kazahstānas , Krievijas un Ķinas robežas , esi tādu dzirdējis ? Tur divas galvenās sarunvalodas ir Krievu , Ķiniešu arī Kazahu Reāls tupars .
www.ezilon.com... rekur papeeti karti. uz Krievijas-Kjiinas-Kazahstaanas robezjas Kazahstaanas pusee atrodas 4000m augsti kalni. ups papeetot vairaak to apgabalu izraadaas, ka tur ir krietni zem 4000 metriem.
Lunis:vispār jau ģeogrāfiskiem idiotiem der kartē ieskatīties konkrētās vietas atrodas Kazahstānā , tur satiekas Kazahstānas , Krievijas un Ķinas robežas
hm Kazahstānā augstākā virsotne Han-Tengri (Tjanšana grēdā) knapi velk līdz 7000, respektīvi 6995m. Varbūt mūsu minhauzens bik saputrojies savā iztēlē un domāja tomēr tadžikus un Pamira slavenās 7000m+ virsotnes?
Lunis:vispār jau ģeogrāfiskiem idiotiem der kartē ieskatīties konkrētās vietas atrodas Kazahstānā , tur satiekas Kazahstānas , Krievijas un Ķinas robežas
hm Kazahstānā augstākā virsotne Han-Tengri (Tjanšana grēdā) knapi velk līdz 7000, respektīvi 6995m. Varbūt mūsu minhauzens bik saputrojies savā iztēlē un domāja tomēr tadžikus un Pamira slavenās 7000m+ virsotnes?
Neblamējies,viņs bremzēm dod mājienu,ka ne tais valodās un vietās rokas Luktirīt ,lukturīt
Lunis: Man ir gadījies ar "Tūristiem" uz dažām virsotnēm aizlidot ar heleopēteri lai nobildētu safilmētu "Tūristus" virsotnēs, tad ar heleopēteri tāpat lejā
Lunis: Maldies vecīt , tie bija daži 7000 - 7500 pīķīši
Lunis:konkrētās vietas atrodas Kazahstānā , tur satiekas Kazahstānas , Krievijas un Ķinas robežas
šo visu varbūt tava sievasmāte drukāja ka nu izliecies?
Lunis: Man ir gadījies ar "Tūristiem" uz dažām virsotnēm aizlidot ar heleopēteri lai nobildētu safilmētu "Tūristus" virsotnēs, tad ar heleopēteri tāpat lejā
Lunis: Maldies vecīt , tie bija daži 7000 - 7500 pīķīši
Lunis:konkrētās vietas atrodas Kazahstānā , tur satiekas Kazahstānas , Krievijas un Ķinas robežas
šo visu varbūt tava sievasmāte drukāja ka nu izliecies?
Ah tad tuparam klons sauccas greenman ;D Tur minētas arī konkrētas virsotnes Man jau sāk likties ka cilvēkiem ar uztveres un lasītprasmes traucējumiem akūti prasās pēc "Socializēšanās" nuu Q uz mani var necerēt
Nav manīt ka es piedalītos "Diskusijās" . kur nu vēl katrā. TAČU aprobežoto un dumjo tracināšana man spešelī izklaide par tēmu kāpēc ES VARU bet jums nespīd Cilvēki ar problēmām uztverē un komunikācijā ļoti pateicīgi "Izklaižu" objekti. ES VARU tu @ Ko nekad nevarēs , NAV LEMTS
didams:Izrādās krievi megjinajushi vdv desantēt 7000m augstos kalnos un pirms 10 gadiem daži ar izpletni nolaidušies uz Ļeņina smailes
Tanī reģionā tas ir LIELS bizness ar pamatīgu Vertaļotu parku , piezākai publikai Eirokopteri kādi 5-6 vismaz , tie kas mauc lejā ar Dēlīem , Riteņiem slēpēm tiem Mi-8 dažādas modifikācijas ) Tur pat speciālās fotogrāfu grupas ved augšā pasjomkot uz plato un smailēm ap ~5000m Nav tas lēti bet gribētāju gana.
Nu, bet tad, lai galīgi visus savus oponentus atsēdinātu peļķē - nu uzliec galdā dažas bildes ar tiem vertapļotiem un sevi kura nebūt 7000-nieka galā, lai reiz iestājas Dieva miers šai pasaulē un cilvēkiem labs prāts!
Schneider:Nu, bet tad, lai galīgi visus savus oponentus atsēdinātu peļķē - nu uzliec galdā dažas bildes ar tiem vertapļotiem un sevi kura nebūt 7000-nieka galā, lai reiz iestājas Dieva miers šai pasaulē un cilvēkiem labs prāts!
A nax? Man nav oponentu , es vienkārši saku ko esmu kādreiz darījis kur bijis i vhiss Pārējais nav mana daļa , kāda man daļa gar citu uzskatiem šai jautājumā ? ;D Sevi nebildēju ceļojumu bildes nekolekcionēju , darba matereālus nemēdzu spert , toreiz bija vēl filmas ja kas To ka aprobežotie un muļķi kladzina ka NAV IESPĒJAMS es rēcu un viss. IESPĒJA jau ir kopš 1990 beigām. Kam nav slinkums visu var atrast netā ar visām bildēm un cenām MŪSDIENĀS tas gana plašs serviss ar pamatīgu vertaļotu parku piedāvājumu klāstu IKDIENAS ceļotājiem arī ar pieticīgākām prasībām To ka kāds ir gana aprobežots ATROD instrukciju 1960 gados ražotam "Vertaļotam" ir gana rēcīgi , Es nebūdams nekādā sakarā ar aviāciju un kalniem zinu ka pilnīgi vienādi pēc skata "Lidaparāti" var būt kardināli atšķirīgām iespējām un parametriem tie kas ražoti kaut kad 1960 un 1980 kur nu vēl mūsdienās NEISPĒJAMI bija varbūt SEN SEN , kopš PSRS sabrukuma ir tikai "Cik maksā". Ka dažas teica patreiz esot PILNMĒNESS nu bet tas pāries un personāži pazudīs līdz nākamajam
Kapitālismā sen ir ŠĀDI, ir kāposts VISS notiek , saprotu ka savokiem NEIESPĒJAMI saprast.