forum.gif
Pretputeklju un pretlietus aizsargi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Pretputeklju un pretlietus aizsargi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.06.07 10:38
 citēt
Jautaajums vai kaads zin kur var iegaadaaties kamerai un objektiivam lietus un puteklju aizsargu? Taa lai var normaali bildeet un objektiivs un kamera buutu aizsargaata pret to visu...
Publicēts: 18.06.07 11:02
 citēt
Publicēts: 18.06.07 11:51
 citēt
Jautaajums vai kaads zin kur var iegaadaaties kamerai un objektiivam lietus un puteklju aizsargu? Taa lai var normaali bildeet un objektiivs un kamera buutu aizsargaata pret to visu...

rallijs nav rozju daarzs a? :D
Publicēts: 18.06.07 13:13
 citēt
Nu to ka tas nav rozhu daarzs zinu jmau sen :), vieniigais taga iepirku jaunu stiklu negribas to pilnu ar smiltiim piedziit :)
Publicēts: 18.06.07 13:32
 citēt
REku mans šitādu nopirka: www.flickr.com...
Pirku foto.md.lv
Publicēts: 18.06.07 13:38
 citēt
Cik garsh stikls tur lien iekshaa?
Publicēts: 18.06.07 13:51
 citēt
Sigma-70-300mm der labi
Publicēts: 18.06.07 15:38
 citēt
cik daudz ar jamo esi nobildeejis ?
cik tev vinsh praktisks liekas ?
vinjam ir fuckin debiili (manaa skatiijumaa)uztaisiits tas caurums, kur atrodas skatu mekleetaajs, bezmaiz vai jaagriezh laukaa visu .....
vienuvaardsakot vienreiz patureeju vinju rokaa, un noshausminaajos :D
nu ziemaa vinsh buutu ok, tiesa gan ar tur jkautko jaauzupgreido ...
likaas mazliet neeerts ...
pastaasti par praktisko pusi par sho verkji ...
Publicēts: 18.06.07 22:44
 citēt
NEsen nopikru nesmu nav veel sanaacis laiak pabildeet ar vinu nav bijis ne lietus, ne stiprs vējš jo dzīvoju pie jūras, un pirku arii priekš smiltīm!
Mu jaa viens mīnus ir tas ak nevar redzeet bildi, bet tas nekas, galvebnais lai aizargaa pret lietu un smiltīm! Nu ziemaa lai pret aukstumu kaut cik!
Publicēts: 19.06.07 01:21
 citēt
Biju aizgaajis uz to kantori, to melno ar apskatiijos, prieksh mana stikla pa mazu :( . Teica ka peec meenesha buushot nedaudz lielaaks, daargaaks un domaats digispoguljiem... Voshem gaidu... Lidz tam buus jaaiztiek ar rimi maisinju :)
Publicēts: 19.06.07 13:34
 citēt
Nu paņem šujmašīnu un uzšuj-maēriālu izvēle pietiekoša.Kādu mitrumizturīgo, iekšā kokvilnas oderi, priekšā stiklam ar striķīti maināmu caurumu (kā šortiem jostas vietā) rokām caurumus un aiziet. Lai tur kreņķētos tas ne tā šis ne tur.
Publicēts: 19.06.07 14:56
 citēt
shis ir labs:

www.kata-bags.com....

nekaadigi nevaru sanjemties un pasuutiit, ja suutiitu veel kaads tad vareetu samesties pasta un piegaades izdevumus!

cena ap 60 EUR + veel visas piegaades :P
Publicēts: 19.06.07 15:31
 citēt
Ar katu sanaak uzmetiens. Tur ir taa ka jaapeerk ir E-702 pamats un peec tam pagarinaajums E-704 un tas viss kopaa sanaak ~130EUR chtoto par daargu :(
Publicēts: 19.06.07 20:38
 citēt
Ar katu sanaak uzmetiens. Tur ir taa ka jaapeerk ir E-702 pamats un peec tam pagarinaajums E-704 un tas viss kopaa sanaak ~130EUR chtoto par daargu :(

moshka uzshuj pats? :?
Publicēts: 20.06.07 08:20
 citēt
nezinu vai shaada lieta ir baisi nepiecieshama sev iipashumaa. nu labi 1-2x muuzhaa aizbraucot uz tuksnesi taa ir vajadziiga (vareetu iznomaat), bet ikdienaa neba nu mees tikai pa pludmales smiltiim un lietu njemamies. :)
Publicēts: 20.06.07 08:33
 citēt
NU man buutiibaa taads ir nepiecieshams ik peec divaam nedeeljaam :)
Publicēts: 20.06.07 09:50
 citēt
nekaads uzmetiesns tur nesanaak E-702 mieriigi lien iekshaa ja nemaldos aparaats un var pat iebaazt kopaa ar 70-200mm ja gribi pasleept kaadu 300 vai 400 milimetru fiksu tad gan japeerk E-704 pagarinaataajs, esmu peetijis sho faktu pa arvalstu forumiem!

Taa kaa biezhi sanaak bildeet neskatoties uz laika apstaakljiem lai nepiechakareetu klientu man shi lietinja ir vajadziiga + veel sanaak juuraa ar nepaaraak lielu laivu kur vilnju bangas shljakstaas pari bortiem, taa kaa pielietojumus taadai jacinjai ir!
Publicēts: 20.06.07 12:24
 citēt
Kartigaa lietuu un smilshu vetras nebildeju, bet dazhreiz gadaas neliels lietus, shlakatas no juras vai citas udens tilpnes. Taa pat arii smiltis unn dubli uz zemes, jo biezi bildeju fotoaparatu vai objektivu vienkarshi noliekot uz zemes.

Tam pasutiju no naturescpes.net [url=www.naturescapes.net... te - udens necaurlaidiga materiala auduma gabals kas maucas virsuu objektivam un fotoaparatam. nav hermetisks, bet savu funkciju pilda. Labi ir tas, ka pat lielakais no tiem salokas loti mazs - var par bikshu kabataa iebazt. Turklat tam ir vairaki izmeri - weblapaa var izveleties vadoties no objektiva.

Kas man tajaa apvalkaa patiik - labi noslepj balto objektiivu un tas vairs taa aciss nekriit. :)
Publicēts: 20.06.07 17:54
 citēt
nekaads uzmetiesns tur nesanaak E-702 mieriigi lien iekshaa ja nemaldos aparaats un var pat iebaazt kopaa ar 70-200mm ja gribi pasleept kaadu 300 vai 400 milimetru fiksu tad gan japeerk E-704 pagarinaataajs, esmu peetijis sho faktu pa arvalstu forumiem!

Taa kaa biezhi sanaak bildeet neskatoties uz laika apstaakljiem lai nepiechakareetu klientu man shi lietinja ir vajadziiga + veel sanaak juuraa ar nepaaraak lielu laivu kur vilnju bangas shljakstaas pari bortiem, taa kaa pielietojumus taadai jacinjai ir!

Nju tur jau taa lieta ka vajag uz 400nieku :), a tas storm jackets vareetu buut incants.
Ir veel kaadi varianti?
Publicēts: 28.06.07 12:58
 citēt
Kartigaa lietuu un smilshu vetras nebildeju, bet dazhreiz gadaas neliels lietus, shlakatas no juras vai citas udens tilpnes. Taa pat arii smiltis unn dubli uz zemes, jo biezi bildeju fotoaparatu vai objektivu vienkarshi noliekot uz zemes.

Tam pasutiju no naturescpes.net [url=www.naturescapes.net... te - udens necaurlaidiga materiala auduma gabals kas maucas virsuu objektivam un fotoaparatam. nav hermetisks, bet savu funkciju pilda. Labi ir tas, ka pat lielakais no tiem salokas loti mazs - var par bikshu kabataa iebazt. Turklat tam ir vairaki izmeri - weblapaa var izveleties vadoties no objektiva.

Kas man tajaa apvalkaa patiik - labi noslepj balto objektiivu un tas vairs taa aciss nekriit. :)

Klau a cik shitais ieksh LV sanaaca? kaut kaa nevaru atrast shipinga izmaksas.
Publicēts: 28.06.07 16:57
 citēt

Klau a cik shitais ieksh LV sanaaca? kaut kaa nevaru atrast shipinga izmaksas.

Nekas daudz nebija. Kad sāksi pasūtīt arī parādīs cik maksā sūtīšana
Publicēts: 28.06.07 23:04
 citēt
---> crash
tajaa kantorii, kur iemetu linku, tur jamajiem bij taads ko uz 200 - 400mm var mieriigi uzmaukt.
smiltiim / mitrumam(nelielam ir ok)
tip baltaa kraasaa
tur bij kautkaads fuckin melns, kurs viss liekaas iekshaa, tip, kaa videokamerai, kaa rezultaataa ieguust taadu vignju kas nezin ko ar jamo iesaakt ...
es taadaam pasaakuma vieniigo reaalo pasaakumu redzeeju tikai ziemas variantam, tobish seezhot laukaa, ziemaa, kad gaazhaas visaac shitc, tad ir ok. uz rudens pusi pirkshu. pagaidaam iztieku at to plaano. man ir probleema ar to, ka baigi nepatiik, ka kautkas traucee, nu tip ja kautkaada fignja karaajas pie aparaata /rokas ut.t.t.
bet nu nesen te sanaaca dabuut gana leilu drazu virsuu, un tad bija iespeeja noveerteet pirkumu :)

anyway, shitais ir jaapeerk uzliekot virsuu uz aparaata (vismaz man taa shkjiet) ir jaaredz reaali kaa vinsh tev dabaa izskataas uz taa verkja virsuu un cik tev ir eerti ar vinju riikoties, vai tur vispaar vari reaali kautko izdariit, ja ir uzlikts virsuu (shajaa gadiijumaa runa iet par to melno / pilno variantu).
Publicēts: 28.06.07 23:29
 citēt
tas baltais uzmaucamais nekam iisti neder, vismaz pret putekljiem toch... tas melnais izskatiijaas ceriigs, bet peec izmeera man nedereeja. Jamie teicaas ka it kaa buushot peec meenesha kaut kaads labaaks un lielaaksun daargaaks :) , tad jau redzees...
Publicēts: 28.06.07 23:33
 citēt
nu atkariix no veelmes :) katraa zinjaa optiku pasargaa un aparaatam ar var paarvilkt paari tieshi tik lai, buutu aizsargaats / un paliktu normaala shkjirba (puteklju gadiijumaa), kad naak uudens, vot tad ir auzas :( pilniibaa piekriitu.
bet kaa jau ieprieksh raxtiiju, tas ir stipri individuaali ....
tas ir jaaskataas / jaapameegjina :)
Publicēts: 29.06.07 14:19
 citēt
Taaks iepirku fotoaparaatam jacinju, bija ieksh BFS. Kata E702, izraadijaas mieriigi ielien iekshaa 20D ar gripu un 100-400 stikls. Pie pilniigi izzuumota (400) ir gan pacieshi bet iztikt var. Maksaaja Ls 37,01 atlaidi gan neiedeva :( .

Tas extenderis E-704 sastaav no trim pagarinaajumiem no kuriem viens tochno nebuutu vajadziigs, jo domaats kaadam 600mm objektiivam vai pat veel lielaakam...

Katraa zinjaa shitie vinjiem ir uz vietas un var piebraukt piemeeriit.
Publicēts: 02.07.07 18:25
 citēt
Briivdienaas sanaaca ietesteet subj. bija lietus :). Neko neteiktu ka buutu ljoti eerts, bet aizsargaa normaali. Lietus laikaa taa caurspiidiigaa pleeve meedz nosviist no iekshpuses, jo rokas tomeer ar sviist... Zuumojos no aarpuses jo iekshaa baazt roku likaas neerti. Miinuss tas ka fochiku vairs nevar kaklaa pakaart :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):