Sakarā ar gada darba filmēšanu augstskolai man ir vēlme aizņemties 5D Mark II, vai Mark III, vai 6D kameru šī darba filmēšanai. Tās būtu divas filmēšanas dienas. Viena no tām - šī pirmdiena.
Zinu, ka šis ir tā diez gan dīvaini, ko tādu jautā, taču pagaidām nekas cits neatliek, savus avotus esmu izsmēlis.
Diemžēl šis ir pasakums bez budžeta un varu piedāvāt tikai simbolisku naudiņu, kā pateicību.
Ir nepieciešāms tikai body. Ar aparatūru rīkoties māku - objektīvus otrādāk ar varu likt virsū nemēģināšu.
Protams, ka ņirgašanās Kādā iepriekšējā postā daži izteicās, cik fotogrāfi atsaucīgi viens pret otru un tā, tādēļ arī riskēju uz klaju nolikšanu un ierakstīju to šeit.
IvoS:Protams, ka ņirgašanās Kādā iepriekšējā postā daži izteicās, cik fotogrāfi atsaucīgi viens pret otru un tā, tādēļ arī riskēju uz klaju nolikšanu un ierakstīju to šeit.
FOTOGRĀFI nav atsaucīgi , sevišķi uz ambicioziem iesācējiem. Atsaucīgi ir "Tehnikas kolekcionāri" kuriem tā tāpat mētājās bez darba , kuri vēlāk šo atbalstu 101x atgādinās Pats šeit youtu.be... kadrus plānoji ?
Ar reklāmu taisīšanu nodarbojos jau kādu laiciņu, tādēļ Tev mani par iesācēju saukt tiesību nav nekādu. Jā, pats. Tas ir skolas darbs. Ir vēļ kas par ko paņirgāties?
IvoS:Ar reklāmu taisīšanu nodarbojos jau kādu laiciņu, tādēļ Tev mani par iesācēju saukt tiesību nav nekādu.
Vaau , ja tu ar to "Nodarbotos" tev nenāktos mangot lētas grabažas . Savu pirmo tehniku ar kuru varēj profesionāli strādāt nopirku pēc pirmā studiju semestra tikai pa "Sīkumiem" sapelnījās. Taka piedod "Reklāmu nodarbojies" laikam bij domāts čomīņiem kustīgas bildītes spolē "Pa draugam" Es neņirgājos , es uzjautrinos par neprasmi komunicēt "Ar Investoriem"
Cinematic 4K Video Putting the industry standard of 4K (4096 x 2160), 24p (23.976) video into an EOS-1D camera body revolutionizes the way feature films, documentaries, and television studios can record.
Cinematic 4K Video Putting the industry standard of 4K (4096 x 2160), 24p (23.976) video into an EOS-1D camera body revolutionizes the way feature films, documentaries, and television studios can record.
Tu ko RED tikai RED bez variantiem Bet ja par smalko stilu uzjautrinājos kā puiki saildzināja testos Canon EOS C300 un 6D , šur tur "Aptuveni" pat līdzvērtīgi esot neskatoties uz 10x cenu starpību
Tam daudz ĒRTĀKA vadība bet kvalitātē ~1:1 Man ikdienā vajag Wi-fi un GPS un tie abi ir iekšā 6D kamēras. Priekš 5D MARK III tie ir atsevišķi vēl 700Ls vērti gadzejeti.
Meduslacis:..A man..? a man ar kāds kaut ko nevarētu aizdot..? lāčs pacietīgi nostājas rindas galā..
TEV priekš kam , tev tač viss itkā ir Tu taču nenāc no šaraviku bičotāju paaudzes kura pa 3-4 gadiem nespēj sev tehnikai sapelnīt "Strādājot REKLĀMĀ" Ka tur bija Lāci cik agros kartoškus izaudzēji lai pirmo pro kameru nopirktu ,KOĻIJIES ? Cik gadi pārgājuši ~20 , bet tu taču atceries vaine.
Meduslacis:..A man..? a man ar kāds kaut ko nevarētu aizdot..? lāčs pacietīgi nostājas rindas galā..
TEV priekš kam , tev tač viss itkā ir Tu taču nenāc no šaraviku bičotāju paaudzes kura pa 3-4 gadiem nespēj sev tehnikai sapelnīt "Strādājot REKLĀMĀ" Ka tur bija Lāci cik agros kartoškus izaudzēji lai pirmo pro kameru nopirktu ,KOĻIJIES ?
Glupais lācis vai ne?..stādīja,raka,tirgoja agros kartoškus Rīgas tirgū lai pirms 23 gadiem pie pirmā canoniņa tiktu..DURAXS..! Tak te pavisam vienkārši-uzcep topiku un gaidi kad klāt pienesīs uz apzeltītas paplātes..