forum.gif
Canon EF 35mm f/2.0
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon EF 35mm f/2.0
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.05.13 09:53
 citēt
Labdien,
Ko sakiet par šadu verķi priekš Canon eos 50D..

Meklēju joprojām labu plato galu, kas nemaksā kosmosu.. :face-wink:

Jauku dienu!
L.
Publicēts: 25.05.13 10:17
 citēt
nu nez, man jau viņš vairs nerakstās platajā galā :amazing: bet par konkrēto objektīvu neko nezinu :what:
Publicēts: 25.05.13 10:20
 citēt
uz FF ir platais :)
Publicēts: 25.05.13 12:45
 citēt
Sarežģīts gadījums cenas ziņā. Jakobi mazbudžetnieks, bet tomēr dārgs maita:).
Publicēts: 25.05.13 14:15
 citēt
Mandalay:uz FF ir platais :)

bet autore minēja 50d - attiecīgi ja nav doma migrēt uz FF, tad tāds standartnieks ekvivalentā vien būs!
Publicēts: 25.05.13 17:12
 citēt
Varbūt kads ir mēģinājis...kāds viņs ka stikls ir..? Tas F2.0 ir ok..? Nekas nekur neaizblūrojas pretgaismā..?
Publicēts: 25.05.13 17:15
 citēt
Nu un kmo sakiet par Canon ef 24 f2.8..??:money:
Publicēts: 25.05.13 17:17
 citēt
te kaut ko izlobīt var, kaut gan, ej nu zini, kurš ko lietojis...

club.foto.ru...
Publicēts: 25.05.13 17:47
 citēt
talavietis:te kaut ko izlobīt var, kaut gan, ej nu zini, kurš ko lietojis...

http://club.foto.ru/camera/model.php?mod_id=1100

BET tā aberācija tur vietām ir O.X.U-ETJ
Publicēts: 25.05.13 17:59
 citēt
Un ko sakiet par šādu - uz eos 50D
Canon EF 20mm f/2.8 USM
Publicēts: 25.05.13 20:51
 citēt
Beidzot vismaz kāds platums būs :face-grin:

Var uzskatīt, ka attiecība cena/attēla kvalitāte šim (20 mm) ir normālos rāmjos.
Publicēts: 25.05.13 23:41
 citēt
ja tu saki tāds butu ok..?:face-smile:
Publicēts: 26.05.13 11:15
 citēt
ozoauto:Varbūt kads ir mēģinājis...kāds viņs ka stikls ir..? Tas F2.0 ir ok..? Nekas nekur neaizblūrojas pretgaismā..?

ja ar baigiem ND filtriem izdodas knipsēt ar atvērtu fragmu pret sauli, tad gan jau, ka aizblūrojas tāpat kā tas būtu ar 35/1,4L - ja fragmu, šādā situācijā, piever, tad jau būs ok.

ozoauto:Un ko sakiet par šādu - uz eos 50D
Canon EF 20mm f/2.8 USM

Saku, ka viņam ir baisa atšķirība skata leņķī ar 35mm - tev jau pašai jāizvēlas vai tev vajag durvis vai garāžas vārtus.
Publicēts: 26.05.13 11:35
 citēt
Piedodiet par offtopiku.Zinu,ka Amerikā tehniku var dabūt apmēram par trešdaļu lētāk.Tad nu padalieties pieredzē,kurš tur bijis un kauč ko pircis,kas,kur kā...rudenī braucu uz štatiem,uz rietumkrastu...un ka tik nepaslīd roķele kādu gaišo fiksu paņemt.Konkrētu plānu jau nav.bet nu ja gadījienā tomēr izdomātu...Vai nu portretnieku vai tādu mērenu plato ap 20 vai 24.Uz FF.Vairāk interesētu kādās bodēs vairāk skatīties un kur tie dīli ir vislabākie,nevis kāds tas objektīvs testos rādās.Esmu švaks torgašs,tāpēc daudz neko nezinu.
Publicēts: 26.05.13 11:46
 citēt
viecha:Piedodiet par offtopiku.Zinu,ka Amerikā tehniku var dabūt apmēram par trešdaļu lētāk.Tad nu padalieties pieredzē,kurš tur bijis un kauč ko pircis,kas,kur kā...rudenī braucu uz štatiem,uz rietumkrastu...un ka tik nepaslīd roķele kādu gaišo fiksu paņemt.Konkrētu plānu jau nav.bet nu ja gadījienā tomēr izdomātu...Vai nu portretnieku vai tādu mērenu plato ap 20 vai 24.Uz FF.Vairāk interesētu kādās bodēs vairāk skatīties un kur tie dīli ir vislabākie,nevis kāds tas objektīvs testos rādās.Esmu švaks torgašs,tāpēc daudz neko nezinu.

Reti kad ir sakarīgākas cenas par pasaules lielāko knipsētāju bodi [url=www.bhphotovideo.com]www.bhphotovideo.com[/url] (nekad tur pirktajām lietām man nav bijuši nekādi šķībfokusi vai lūzušas) - fiziski tā atrodas Ņujorkā (pats neesmu bijis, bet māsu gan aiztriecu - stāstīja, ka 100% pārdevēji līkiem deguniem un puse ar micēm un peisakiem :) ), bet aši aizsūtīs jau arī uz viesnīcu vanalga kur štatos.
Publicēts: 27.05.13 11:29
 citēt
var arī amazon.com. Pieļauju, ka lokālajās bodēs varētu būt nedaudz dārgāk, bet toties varēs notestēt uz sava body utt. Cik nu ir sanācis objektīvus nopirkt USA (kad kāds no kolēģiem tur devies), ar nevienu problēmas nav bijušas.
Publicēts: 27.05.13 11:47
 citēt
viecha:Piedodiet par offtopiku.Zinu,ka Amerikā tehniku var dabūt apmēram par trešdaļu lētāk.Tad nu padalieties pieredzē,kurš tur bijis un kauč ko pircis,kas,kur kā...rudenī braucu uz štatiem,uz rietumkrastu...un ka tik nepaslīd roķele kādu gaišo fiksu paņemt.Konkrētu plānu jau nav.bet nu ja gadījienā tomēr izdomātu...Vai nu portretnieku vai tādu mērenu plato ap 20 vai 24.Uz FF.Vairāk interesētu kādās bodēs vairāk skatīties un kur tie dīli ir vislabākie,nevis kāds tas objektīvs testos rādās.Esmu švaks torgašs,tāpēc daudz neko nezinu.

Esmu iepircies www.bhphotovideo.com ar Vašingtonā dzīvojoša drauga palīdzību. Viss norit zibenīgi un korekti.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):