forum.gif
Nikon D300 slēdzis
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon D300 slēdzis
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.05.13 13:55
 citēt
Sveiki biedri kolēģi!
Šis rīts sākās man ar visai nepatīkamu pārsteigumu. Tātad..,rādās,ka Nikonam nobiris slēdzis. Vai kāds ir saskāries ar šo lietu šim konkrētajam modelim,un ja ir,cik aptuveni varētu izmaksāt remonts? Vai vipspār atmaksājas remontēt?
Publicēts: 25.05.13 14:05
 citēt
šaubos ka atmaksājas 4-5 gadus vecam aparātam,bet varbūt jau .....gaidi atbildi no ekspertiem:face-wink:
Publicēts: 25.05.13 14:31
 citēt
Oficiālaja servisā tiešam diezvai atmaksāsies.
Bet mūsu dzeltenie saprāta brāļi tirgo slēdzi par ~50~60 $,un tas kombinācijā ar Briāna ielu varētu sanāk jau ciešami.
Publicēts: 25.05.13 16:08
 citēt
Reizēm der iemest aci šeit shop.fotopartner.de... , tas par jautājumu ATMAKSĀJAS vai nē.
Publicēts: 25.05.13 17:57
 citēt
Bucis:šaubos ka atmaksājas 4-5 gadus vecam aparātam,bet varbūt jau .....gaidi atbildi no ekspertiem:face-wink:
es tikai nesaprotu vienu - pirms 3 gadiem bija izcila kamera un tagad sūds, kuru nav vērts labot???
Publicēts: 25.05.13 18:10
 citēt
Bildes:]es tikai nesaprotu vienu - pirms 3 gadiem bija izcila kamera un tagad sūds, kuru nav vērts labot???

LABOT vispār reti ko atmaksājās mūsdienās , bieži vien rezerves daļas un labošanas izmaksas līdzvērtīgas tāda paša modeļa maz lietotai kamerai . Focūkā ja birst viens mezgls tas izsauc ķeres reākciju drīz sāk birt kas cits utt.
Publicēts: 25.05.13 20:38
 citēt
Bildes:
Bucis:šaubos ka atmaksājas 4-5 gadus vecam aparātam,bet varbūt jau .....gaidi atbildi no ekspertiem:face-wink:
es tikai nesaprotu vienu - pirms 3 gadiem bija izcila kamera un tagad sūds, kuru nav vērts labot???

sūds jau nav gan,bet savam gan nemainītu ja nobirtu un izmaksas būtu virs 100 LV,ja mans body pat 200 vairs nemaksā:anger:
Publicēts: 25.05.13 20:43
 citēt
Bildes:

pa trīs gadiem , pats ir morāli pāraudzis to kameru ...... :bad_smile:
Publicēts: 25.05.13 21:05
 citēt
Moriss:Sveiki biedri kolēģi!
Šis rīts sākās man ar visai nepatīkamu pārsteigumu. Tātad..,rādās,ka Nikonam nobiris slēdzis. Vai kāds ir saskāries ar šo lietu šim konkrētajam modelim,un ja ir,cik aptuveni varētu izmaksāt remonts? Vai vipspār atmaksājas remontēt?

Pazvanīt uz Tartu servisu
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):