Sveiki biedri kolēģi! Šis rīts sākās man ar visai nepatīkamu pārsteigumu. Tātad..,rādās,ka Nikonam nobiris slēdzis. Vai kāds ir saskāries ar šo lietu šim konkrētajam modelim,un ja ir,cik aptuveni varētu izmaksāt remonts? Vai vipspār atmaksājas remontēt?
Oficiālaja servisā tiešam diezvai atmaksāsies. Bet mūsu dzeltenie saprāta brāļi tirgo slēdzi par ~50~60 $,un tas kombinācijā ar Briāna ielu varētu sanāk jau ciešami.
Bildes:]es tikai nesaprotu vienu - pirms 3 gadiem bija izcila kamera un tagad sūds, kuru nav vērts labot???
LABOT vispār reti ko atmaksājās mūsdienās , bieži vien rezerves daļas un labošanas izmaksas līdzvērtīgas tāda paša modeļa maz lietotai kamerai . Focūkā ja birst viens mezgls tas izsauc ķeres reākciju drīz sāk birt kas cits utt.
Moriss:Sveiki biedri kolēģi! Šis rīts sākās man ar visai nepatīkamu pārsteigumu. Tātad..,rādās,ka Nikonam nobiris slēdzis. Vai kāds ir saskāries ar šo lietu šim konkrētajam modelim,un ja ir,cik aptuveni varētu izmaksāt remonts? Vai vipspār atmaksājas remontēt?