forum.gif
Fotoblogs tikai fotogrāfiem vai varbūt tomēr arī modelēm?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotoblogs tikai fotogrāfiem vai varbūt tomēr arī modelēm?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.05.13 20:06
 citēt
dolldia:
Bildes:ja Tu neesi autors, tad ko te lien?????

Bildes, nesprēgā... Tev daudz kas nepatīk.
Tu man, skuķēn, te neaprādīsi - kas man drīkst un kas nedrīkst patikt, ok? (tas nekas, ka es angliski, blondī?)
Publicēts: 26.05.13 21:16
 citēt
Tas, ko parakstīju zem bildes, par kuru min raksta autore:

:) Lai cik bēdīgi būtu, bet vai naf laiks adminiem teikt savu vārdu. Vai nu strikti, ka modeles nedrīkst likt savas bildes, vai arī tiešām izveidot bilžu sadaļu- Modelis, lai te daudziem nebūtu jāņemas :D.
Visi te tie garie penteri ir pilnīgi lieki.
Izraksti no bloga likumiem:

2. Lietojot fotOblog.lv vortālu (turpmāk tekstā - fotOblog.lv), jūs apliecināt, ka piekrītat šiem lietošanas noteikumiem. Ja jūs tiem, nepiekrītat, lūdzu, pārtrauciet lapas lietošanu.

... - visās sadaļās (izņemot fotOskola) drīks ievietot tikai paša radītus attēlus vai rakstus. FotOskola sadaļā, ja iesniegtais raksts nav Jūsu oriģināldarbs, obligāti jānorāda atsauce uz raksta avotu un autoru.

Tātad , nekur naf minēts, ka paša fotografētus... tāpēc, ja režisors pieaicina komandu, ieskaitot fotogrāfu, darbs ir režisora RADĪTS!!!
Publicēts: 27.05.13 08:58 labots
 citēt
Pixels:klau, attīstītais personāž, filtrē bazaru, citādi grūti līdz tavam līmenim nolaisties ;)

varu jau pateikt arī tev saprotamākā valodā... :bad_smile:
Publicēts: 27.05.13 09:10
 citēt
Saintriğējāt. Apskatījos to bildi. Normāla "ordinary picture". Pa lielam izskatās, ka "Delfos" vairs priekšvēlēšanu rakstu nav, zem kuriem ķēzīties...
Publicēts: 27.05.13 10:23
 citēt
Gaisma:
Pixels:klau, attīstītais personāž, filtrē bazaru, citādi grūti līdz tavam līmenim nolaisties ;)

varu jau pateikt arī tev saprotamākā valodā: nedirs par lietām, ko nejēdz! :bad_smile:

vai tad cilvim, kas itkā ieguvis juridisko izglītību, šāda valodiņa piedien?
Publicēts: 27.05.13 10:42 labots
 citēt
Sākumā lietoju citu valodu, bet redz cilvim, kas nav ieguvis juridisko izglītību, tas nebija gana saprotami...
Publicēts: 27.05.13 10:54
 citēt
Gaisma:Sākumā lietoju citu valodiņu, bet redz cirvim, kas nav ieguvis juridisko izglītību, tas nebija gana saprotami. Neesmu jau augstprātīga kuce, varu arī pateikt atbilstoši daunības pakāpei, arī Tev, Kaspariņ, jo arī Tu reti esi apveltīts ar saprtani par diskutējamo jautājumu, bet muldēt gribās dikti, kaut kas iekšā niez, acīm redzot. :bad_smile:
tad, kad Tu dzēri, nebiji tik nikns... Alvilīt ... :exciting::exciting::exciting:
Publicēts: 27.05.13 11:59
 citēt
nelasīju nedz visu šo diskusiju, nedz komentārus zem konkrētās bildes.
būtu tak Alvils vispirms dāmu pabrīdinājis par pašu fotoblog.lv un tās publiku, kā arī gudrākie paklusē, atliek tikai atbildēt, kā izsauc uguni uz sevi.
Ir divi scenāriji:
A. likt bildi fotoblog.lv ņemot vērā, ka šeit nav modeļu sadaļa un censties neatbildēt uz visu personāžu kritiku, izteikumiem.
B: likt bildi saitos, kā fomo.lv, fotografēt.lv
Publicēts: 27.05.13 12:23
 citēt
Uldi, es viņu pabrīdināju. Tas viens. Otrs, viņa pati nevienu pašu komentāru nav uzrakstījusi zem tās bildes, nedz kādam atbildējusi uz zākāšanos, kuras gan tur netrūkst, arī ar personiskiem un pilnīgi nepamatotiem apvainojumiem. Tikai iesāka šo te tēmu, lai redzētu vispārējo fotogrāfu nostāju.

Fomo un fotografēt ir drausmīgi garlaicīgi, tur nekas nenotiek. :what:
Publicēts: 27.05.13 12:58
 citēt
Gaisma:Uldi, es viņu pabrīdināju. Tas viens. Otrs, viņa pati nevienu pašu komentāru nav uzrakstījusi zem tās bildes, nedz kādam atbildējusi uz zākāšanos, kuras gan tur netrūkst, arī ar personiskiem un pilnīgi nepamatotiem apvainojumiem. Tikai iesāka šo te tēmu, lai redzētu vispārējo fotogrāfu nostāju.

tāpēc arī nenotiek.
Publicēts: 27.05.13 13:18
 citēt
Gaisma:Uldi, es viņu pabrīdināju. Tas viens. Otrs, viņa pati nevienu pašu komentāru nav uzrakstījusi zem tās bildes, nedz kādam atbildējusi uz zākāšanos, kuras gan tur netrūkst, arī ar personiskiem un pilnīgi nepamatotiem apvainojumiem. Tikai iesāka šo te tēmu, lai redzētu vispārējo fotogrāfu nostāju.

atvainojos, tiešām nav. bet lāča paklpojumu esi izdarījis neviens cits, kā tu pats (izvērsis diskusiju). Tev tākā vajadzēja zināt ar ko tas viss beigsies :)
Publicēts: 27.05.13 13:27
 citēt
Nevajag nekādu modeļu sadaļu.
Publicēts: 27.05.13 13:37
 citēt
uljens: Tev tākā vajadzēja zināt ar ko tas viss beigsies :)

Pagaidām nezinu. Tu jau zini?
Publicēts: 27.05.13 13:40
 citēt
versatile:Nevajag nekādu modeļu sadaļu.
Vaiduku vajag atpakaļ, pirtis vajag, tad arī nebūs dažam labam laika štruntatopikus cept.
Publicēts: 27.05.13 13:42
 citēt
Gaisma:
uljens: Tev tākā vajadzēja zināt ar ko tas viss beigsies :)

nav runa par to ko darīs Barbara vai admini, bet to, ka izvērsi diskusiju zem bildes.
Publicēts: 27.05.13 14:15
 citēt
uljens:
Gaisma:

nav runa par to ko darīs Barbara vai admini, bet to, ka izvērsi diskusiju zem bildes.

Ha. Tās jau nav vēl beigas. Tas ir tikai sākums. :bad_smile:
Publicēts: 27.05.13 14:50
 citēt
Gaisma:
uljens:

Ha. Tās jau nav vēl beigas. Tas ir tikai sākums. :bad_smile:
OMG... ilgi un smagi tagad ņems visiem un smadzenes p.............................
Publicēts: 27.05.13 15:05
 citēt
Simpātiska modele. Pārējām FB sieviešu dzimtas pārstāvēm laikam skaudība grauž, bet ko darīt. Gadi skrien kā stirnas... :)
Publicēts: 27.05.13 15:24 labots
 citēt
modele un bilde ir ok :)
bet pašlaik ir saits ko es nofotografēju nevis re cik es smuka/s

Kā vērtēt modeļu bildes?
Smukiņa vai dzēst( ej pakaries?)
5 smukas kājas 4 gurni varēj būt labāki 5 smukas acis 4 fotogrāfs nolažojis ?

Labojums. principā vērtētu tāpat kā tagad
vienīgi var apspriest modeles dotumus, bet nevar bildes tehnisko kvalitāti

Vai drīkst likt visi vai jānopelna modeles status ?
Kurš te izsniedz modeles/a statusu?
Ja visi tad var publicēt savu mājas albumu ar bērnudārza bildēm un es vakardienas dzerstiņā publicēt?
Publicēts: 27.05.13 15:32
 citēt
didams:es vakardienas dzerstiņā publicēt?

no tā, kas ir šobrīd, lielas atšķirības nebūs šajā virzienā www.fotoblog.lv... es vien ceru, ka varbūt pretējā virzienā ir iespējams uzlabojums, ja blogā vairāk modeles parādītos līdztekus "krutajiem" fotogrāfiem. ;)
Publicēts: 27.05.13 15:38 labots
 citēt
ka tik tām miskastēm nepievienojās vēl vairāk bilžu :D
jo tad varēs ne tik savu kartiņu fotoblogā iztīrīt bet ar biedru kartiņas :D
Publicēts: 27.05.13 15:40
 citēt
OKfoto:Simpātiska modele. )

par to jau nav cepiens, skaidrs, ka simpātiska, tik fotogrāfs tāds .... nikns, greizsirdīgs un kompleksains :)
Publicēts: 27.05.13 15:42
 citēt
Gaisma:
didams:es vakardienas dzerstiņā publicēt?

no tā, kas ir šobrīd, lielas atšķirības nebūs šajā virzienā www.fotoblog.lv... es vien ceru, ka varbūt pretējā virzienā ir iespējams uzlabojums, ja blogā vairāk modeles parādītos līdztekus "krutajiem" fotogrāfiem. ;)
varbūt sāc ar sevi - ieliec kādu normālu kartiņu. Parādi savu varēšanu. Lielākoties te tauta nezina slaveno Alvilu!!! Un ar lūgumiem atvēret modeļu sadaļu vērsies pie administrācijas.
Publicēts: 27.05.13 15:43 labots
 citēt
Var taču gaismojumu apspriest, kadrējumu, pozu, emociju klātbūtni, atbilstību nosaukumam vai to absolūtu trūkumu, tērpu, fonu, izvēlēto optiķi, stilista veikumu ... gan jau vēl kaut ko.
Publicēts: 27.05.13 15:52
 citēt
Bet nu meitietis uzdeva jautājumu un nozuda :) ka tik pats fotogrāperis nav palūdzis ielikt lai tauta troļojas :D
Publicēts: 27.05.13 15:54
 citēt
didams:Bet nu meitietis uzdeva jautājumu un nozuda :) ka tik pats fotogrāperis nav palūdzis ielikt lai tauta troļojas :D
vai arī pasažieris bliež no diviem profiliem...
Publicēts: 27.05.13 15:57
 citēt
didams: ka tik pats fotogrāperis nav palūdzis ielikt lai tauta troļojas :D

Tad pats arī liktu. ;)

Bildes:ar lūgumiem atvēret modeļu sadaļu vērsies pie administrācijas.

Es neprasu modeļu sadaļu. Tas viens. Meitene uzdeva jautājumu par fotogrāfu attieksmi. Te tā atspoguļojas lēnām. Ļoti labi. Tas varētu būt puntks divi. Punkts trīs, Kāds sakars slavenajam vai neslavenajam Alvilam ar to, ka aizstāvu viedokli par fotobloga normu pārkāpumu vai nepārkāpumu? Minu, ka nekāds.
Publicēts: 27.05.13 15:57
 citēt
talavietis:Var taču gaismojumu apspriest, kadrējumu, pozu, .....

var, ja vien autors ir adekvāts. šis nav tas gadījums
Publicēts: 27.05.13 16:02
 citēt
Adekvāts autors. :face-devil-grin:
Publicēts: 27.05.13 16:39
 citēt
Gaisma:Adekvāts autors. :face-devil-grin:
Tu par Barbaru vai sevi?
Publicēts: 27.05.13 16:53
 citēt
FB nav nekāds adekvāto autoru klubiņš. Te ir normāls realitātes šovs.
Publicēts: 27.05.13 17:04
 citēt
Maris:FB nav nekāds adekvāto autoru klubiņš. Te ir normāls realitātes šovs.

+1 (pie tam, bieži vien, cīņa līdz nāvei, bez noteikumiem)

Bildes:
Gaisma:Adekvāts autors. :face-devil-grin:
Tu par Barbaru vai sevi?

Par piheļa izteikumu.
Publicēts: 27.05.13 17:28
 citēt
Maris:FB nav nekāds adekvāto autoru klubiņš. Te ir normāls realitātes šovs.

+++
Publicēts: 28.05.13 06:48 labots
 citēt
Bet realitātes šovos jau arī ir kaut kādas izslēgšanas metodes, piemēram, izbalsošana. :bad_smile:
Publicēts: 28.05.13 08:21
 citēt
Jautājums. Cik daudzi no bloga muļļām vispār zin, kas ir autoratlīdzības līgums??? :face-glasses: :super_man::face-grin:
Publicēts: 28.05.13 08:38
 citēt
dalabonbongas:Jautājums. Cik daudzi no bloga muļļām vispār zin, kas ir autoratlīdzības līgums??? :face-glasses: :super_man::face-grin:
pričom te autoratlīdzības līgums????????

WTF!
Publicēts: 28.05.13 08:58
 citēt
Jā...
Blogā divas galvenās problēmas, par kurām cepties - Luņa lidojums stratosfērā ar vertapļotu un bābu kašķis par vecumu, resnumu un autortiesībām. :haha::haha::haha:
Publicēts: 28.05.13 09:47
 citēt
Schneider:Jā...
Blogā divas galvenās problēmas, par kurām cepties - Luņa lidojums stratosfērā ar vertapļotu un bābu kašķis par vecumu, resnumu un autortiesībām. :haha::haha::haha:

Te jau bābu kašķis pārtaisījies par veču kašķi. :amazing:
Publicēts: 28.05.13 09:51
 citēt
Bildes:
dalabonbongas:Jautājums. Cik daudzi no bloga muļļām vispār zin, kas ir autoratlīdzības līgums??? :face-glasses: :super_man::face-grin:
pričom te autoratlīdzības līgums????????

WTF!

Tas tāpēc, ka ir pamuļķi, kuri nesaprot, ka ja autoratlīdzības līgumā nav konkrēti noteikts, ka tiesības uz fotogrāfijām ir tikai pasūtītājam, tad fotogrāfijas ir tiesīgas izmantot abas puses !
Publicēts: 28.05.13 09:55
 citēt
dalabonbongas:
Bildes:ričom te autoratlīdzības līgums????????

WTF!

Tas tāpēc, ka ir pamuļķi, kuri nesaprot, ka ja autoratlīdzības līgumā nav konkrēti noteikts, ka tiesības uz fotogrāfijām ir tikai pasūtītājam, tad fotogrāfijas ir tiesīgas izmantot abas puses !
kas tie par murgiem... autors un tiesības ir divas pilnīgi dažādas lietas. es varu pārdot savas tiesības, bet es vienmēr palieku autors.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt