Tas, ko parakstīju zem bildes, par kuru min raksta autore:
Lai cik bēdīgi būtu, bet vai naf laiks adminiem teikt savu vārdu. Vai nu strikti, ka modeles nedrīkst likt savas bildes, vai arī tiešām izveidot bilžu sadaļu- Modelis, lai te daudziem nebūtu jāņemas . Visi te tie garie penteri ir pilnīgi lieki. Izraksti no bloga likumiem:
2. Lietojot fotOblog.lv vortālu (turpmāk tekstā - fotOblog.lv), jūs apliecināt, ka piekrītat šiem lietošanas noteikumiem. Ja jūs tiem, nepiekrītat, lūdzu, pārtrauciet lapas lietošanu.
... - visās sadaļās (izņemot fotOskola) drīks ievietot tikai paša radītus attēlus vai rakstus. FotOskola sadaļā, ja iesniegtais raksts nav Jūsu oriģināldarbs, obligāti jānorāda atsauce uz raksta avotu un autoru.
Tātad , nekur naf minēts, ka paša fotografētus... tāpēc, ja režisors pieaicina komandu, ieskaitot fotogrāfu, darbs ir režisora RADĪTS!!!
Gaisma:Sākumā lietoju citu valodiņu, bet redz cirvim, kas nav ieguvis juridisko izglītību, tas nebija gana saprotami. Neesmu jau augstprātīga kuce, varu arī pateikt atbilstoši daunības pakāpei, arī Tev, Kaspariņ, jo arī Tu reti esi apveltīts ar saprtani par diskutējamo jautājumu, bet muldēt gribās dikti, kaut kas iekšā niez, acīm redzot.
tad, kad Tu dzēri, nebiji tik nikns... Alvilīt ...
nelasīju nedz visu šo diskusiju, nedz komentārus zem konkrētās bildes. būtu tak Alvils vispirms dāmu pabrīdinājis par pašu fotoblog.lv un tās publiku, kā arī gudrākie paklusē, atliek tikai atbildēt, kā izsauc uguni uz sevi. Ir divi scenāriji: A. likt bildi fotoblog.lv ņemot vērā, ka šeit nav modeļu sadaļa un censties neatbildēt uz visu personāžu kritiku, izteikumiem. B: likt bildi saitos, kā fomo.lv, fotografēt.lv
Uldi, es viņu pabrīdināju. Tas viens. Otrs, viņa pati nevienu pašu komentāru nav uzrakstījusi zem tās bildes, nedz kādam atbildējusi uz zākāšanos, kuras gan tur netrūkst, arī ar personiskiem un pilnīgi nepamatotiem apvainojumiem. Tikai iesāka šo te tēmu, lai redzētu vispārējo fotogrāfu nostāju.
Fomo un fotografēt ir drausmīgi garlaicīgi, tur nekas nenotiek.
Gaisma:Uldi, es viņu pabrīdināju. Tas viens. Otrs, viņa pati nevienu pašu komentāru nav uzrakstījusi zem tās bildes, nedz kādam atbildējusi uz zākāšanos, kuras gan tur netrūkst, arī ar personiskiem un pilnīgi nepamatotiem apvainojumiem. Tikai iesāka šo te tēmu, lai redzētu vispārējo fotogrāfu nostāju.
Gaisma:Uldi, es viņu pabrīdināju. Tas viens. Otrs, viņa pati nevienu pašu komentāru nav uzrakstījusi zem tās bildes, nedz kādam atbildējusi uz zākāšanos, kuras gan tur netrūkst, arī ar personiskiem un pilnīgi nepamatotiem apvainojumiem. Tikai iesāka šo te tēmu, lai redzētu vispārējo fotogrāfu nostāju.
atvainojos, tiešām nav. bet lāča paklpojumu esi izdarījis neviens cits, kā tu pats (izvērsis diskusiju). Tev tākā vajadzēja zināt ar ko tas viss beigsies
modele un bilde ir ok bet pašlaik ir saits ko es nofotografēju nevis re cik es smuka/s
Kā vērtēt modeļu bildes? Smukiņa vai dzēst( ej pakaries?) 5 smukas kājas 4 gurni varēj būt labāki 5 smukas acis 4 fotogrāfs nolažojis ?
Labojums. principā vērtētu tāpat kā tagad vienīgi var apspriest modeles dotumus, bet nevar bildes tehnisko kvalitāti
Vai drīkst likt visi vai jānopelna modeles status ? Kurš te izsniedz modeles/a statusu? Ja visi tad var publicēt savu mājas albumu ar bērnudārza bildēm un es vakardienas dzerstiņā publicēt?
no tā, kas ir šobrīd, lielas atšķirības nebūs šajā virzienā www.fotoblog.lv... es vien ceru, ka varbūt pretējā virzienā ir iespējams uzlabojums, ja blogā vairāk modeles parādītos līdztekus "krutajiem" fotogrāfiem.
no tā, kas ir šobrīd, lielas atšķirības nebūs šajā virzienā www.fotoblog.lv... es vien ceru, ka varbūt pretējā virzienā ir iespējams uzlabojums, ja blogā vairāk modeles parādītos līdztekus "krutajiem" fotogrāfiem.
varbūt sāc ar sevi - ieliec kādu normālu kartiņu. Parādi savu varēšanu. Lielākoties te tauta nezina slaveno Alvilu!!! Un ar lūgumiem atvēret modeļu sadaļu vērsies pie administrācijas.
Var taču gaismojumu apspriest, kadrējumu, pozu, emociju klātbūtni, atbilstību nosaukumam vai to absolūtu trūkumu, tērpu, fonu, izvēlēto optiķi, stilista veikumu ... gan jau vēl kaut ko.
didams: ka tik pats fotogrāperis nav palūdzis ielikt lai tauta troļojas
Tad pats arī liktu.
Bildes:ar lūgumiem atvēret modeļu sadaļu vērsies pie administrācijas.
Es neprasu modeļu sadaļu. Tas viens. Meitene uzdeva jautājumu par fotogrāfu attieksmi. Te tā atspoguļojas lēnām. Ļoti labi. Tas varētu būt puntks divi. Punkts trīs, Kāds sakars slavenajam vai neslavenajam Alvilam ar to, ka aizstāvu viedokli par fotobloga normu pārkāpumu vai nepārkāpumu? Minu, ka nekāds.
Schneider:Jā... Blogā divas galvenās problēmas, par kurām cepties - Luņa lidojums stratosfērā ar vertapļotu un bābu kašķis par vecumu, resnumu un autortiesībām.
dalabonbongas:Jautājums. Cik daudzi no bloga muļļām vispār zin, kas ir autoratlīdzības līgums???
pričom te autoratlīdzības līgums????????
WTF!
Tas tāpēc, ka ir pamuļķi, kuri nesaprot, ka ja autoratlīdzības līgumā nav konkrēti noteikts, ka tiesības uz fotogrāfijām ir tikai pasūtītājam, tad fotogrāfijas ir tiesīgas izmantot abas puses !
Tas tāpēc, ka ir pamuļķi, kuri nesaprot, ka ja autoratlīdzības līgumā nav konkrēti noteikts, ka tiesības uz fotogrāfijām ir tikai pasūtītājam, tad fotogrāfijas ir tiesīgas izmantot abas puses !
kas tie par murgiem... autors un tiesības ir divas pilnīgi dažādas lietas. es varu pārdot savas tiesības, bet es vienmēr palieku autors.