forum.gif
Optiskā sinhronizācija- slave mode
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Optiskā sinhronizācija- slave mode
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.05.13 22:15
 citēt
Sveiki kungi un dāmas!

Esmu nonācis neizpratnē. Izmantoju savu foršo zibspuldzi Sigma EF 610 DG Super un esmu gaužām apmierināts! Pagaidām ir viena neskaidrība, noņemot no kameras un izmantojot slave režimā pie lielākas jaudas (1/2; 1/4) reizēm gadās, ka zibsnis ir, bet bilde tumša. Tajā pašā laikā pie 1/16 bilde vienmēr ok. Tieši tas pats arī tad, ja izmantoju abas kopā ar lētāko ķiniešu variantu Yonguno.
Kādēļ tā?

Paldies!
Publicēts: 27.05.13 22:45
 citēt
No jautājuma ne sūda nevar saprast,bet man šķiet ka atbilde ir "priekšzibsnis".

P.S. saukt sigmas zibspuldzi par foršu in nedaudz pārdroši.
Publicēts: 28.05.13 11:13
 citēt
60uz5komats6: P.S. saukt sigmas zibspuldzi par foršu in nedaudz pārdroši.

:face-grin: +1000!
Publicēts: 29.05.13 04:59
 citēt
Ja tev Yongnuo tā pat dara tad skaidrs ka tā nav zibspuldzes vaina, bet kameras! Pārbaudi iestatijumus! Varbūt vari arī pateikt kuru no slave režīmiem izmanto. wireless ttl tipa vai gaismas impulsa? Kādā režīmā fočē?
Publicēts: 29.05.13 07:30
 citēt
Kā jau te izteicās par priekšzibzni, es viņu saukšu par preflashu :D, ja izmanto parasto gaismas impulsa sinhronizāciju un tu bildē uz kaut cik auto režīmu un tev darbojas tas preflash, tad preflashs nozibsnī pirmais, kā rezultātā nostrādā zibspuldzes, un kad tiek uzņemta bilde tad kameras zibspuldze nostrādā normālā režīmā, bet tākā sigmai viņa tev stāv uz lielu jaudu viņa nepaspēj uzlādēties un otro reizi nenostrādā, un kā minēji pie mazākas jaudas vienkārši viņa spēj nostrādāt abas reizes, gan pie preflasha gan bildei! Ja ne tā tad dod vairāk info!
Publicēts: 01.06.13 16:02
 citēt
Ja papildzibspuldzes palaž ar kameras iebūvēto zibspuldzi, tad ir vērts kameras iebūvēto pārslēgt uz M, jo kā jau te minēja, tad TTL izmanto priekšzibsni.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):