forum.gif
Gunta Rudoviča personālizstāde Mērsragā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Gunta Rudoviča personālizstāde Mērsragā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.05.13 09:30
 citēt
Kāds plāno doties, aplūkot?

Publicēts: 29.05.13 09:44
 citēt
Noteikti iešu lūkot, ja vien uz Latvijas globusa Mēsragu atradīšu...
Publicēts: 29.05.13 10:46
 citēt
No vienas puses skaistie burti kliedz, lai nerādās ne tuvu, bet "Mēsrags" vilina - konceptuāls plakāts.
Publicēts: 29.05.13 15:27
 citēt
Es toties biju uz izstadi Liepajas domee...rezultatu fotosaietam 2013...graujoshi!
Publicēts: 29.05.13 15:34
 citēt
Guntis izstādās dzimtajā pusē ? Ooo , pa ceļam būs jāiebrauc
Publicēts: 29.05.13 16:17
 citēt
Lunis:Guntis izstādās dzimtajā pusē ? Ooo , pa ceļam būs jāiebrauc

Gluži manas domas. :)
Publicēts: 29.05.13 17:46 labots
 citēt
imgfoto:Es toties biju uz izstadi Liepajas domee...rezultatu fotosaietam 2013...graujoshi!
kas ir "graujoši"?
Publicēts: 29.05.13 19:50
 citēt
Lasu kādas firmiņas piedāvājumu : "Mēs izdarīsim, mēs garantējam, mēs zinām, mēs varam to un to.." Bet firmiņā tikai 1 cilvēks. Tāpat šajā pieteikumā - Mēs nākam Mēs ejam... Kas tie jūs, kāpēc tik daudz, no kurienes nākat, uz kurieni ejat? Bet vispār jau šķiet, ka Latvijā fotoizstāžu ir vairāk, kā fotoaparātu. Nupat nesen viens censonis ar 550 canonu un kita objektīvu apgalvoja, ka viņš labi zin un arī fotoportālos rakstot, ka galvenais neesot fototehnika, bet mākslinieciskais gars. Patreiz šim censonim arī ir izstāde, tik precīzi nezinu kur. Man ir vecais telefons Siemens ar strādājošu 0,5 Mp kameru - laikam arī taisīšu kādu izstādi.
Publicēts: 29.05.13 20:34
 citēt
Maris:No vienas puses skaistie burti kliedz, lai nerādās ne tuvu, bet "Mēsrags" vilina - konceptuāls plakāts.
jā, maketējums sāpīgs...
Publicēts: 29.05.13 21:15
 citēt
Man patika Stakles teksts, kad žurnālists viņam jautāja, vai nakts skati fotografēti ar/bez statīva. Stakle atbildēja: "Es fotografēju bez statīva, lai skatītājs justu manus sirds pukstus - no kā ir radies bildes neasums";-))))....
Publicēts: 29.05.13 22:41
 citēt
dansiga:Man patika Stakles teksts, kad žurnālists viņam jautāja, vai nakts skati fotografēti ar/bez statīva. Stakle atbildēja: "Es fotografēju bez statīva, lai skatītājs justu manus sirds pukstus - no kā ir radies bildes neasums";-))))....
es gar zemi :D :D :D
Publicēts: 30.05.13 00:02
 citēt
Bildes:
Maris:No vienas puses skaistie burti kliedz, lai nerādās ne tuvu, bet "Mēsrags" vilina - konceptuāls plakāts.
jā, maketējums sāpīgs...

Cerams, ka uz bildēm nekas tāds nebūs! :bad_smile:
Publicēts: 30.05.13 00:18
 citēt
Tā GUNTA RUDOVIČA ir smuka vai nē? :grimace:
Publicēts: 30.05.13 08:01 labots
 citēt
Tā Guntiņa izskatās pēc veča :D

bet nu plakāts iespārda fotogrāpers kārtīgi ipssisis kapeiku :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):