Lasu kādas firmiņas piedāvājumu : "Mēs izdarīsim, mēs garantējam, mēs zinām, mēs varam to un to.." Bet firmiņā tikai 1 cilvēks. Tāpat šajā pieteikumā - Mēs nākam Mēs ejam... Kas tie jūs, kāpēc tik daudz, no kurienes nākat, uz kurieni ejat? Bet vispār jau šķiet, ka Latvijā fotoizstāžu ir vairāk, kā fotoaparātu. Nupat nesen viens censonis ar 550 canonu un kita objektīvu apgalvoja, ka viņš labi zin un arī fotoportālos rakstot, ka galvenais neesot fototehnika, bet mākslinieciskais gars. Patreiz šim censonim arī ir izstāde, tik precīzi nezinu kur. Man ir vecais telefons Siemens ar strādājošu 0,5 Mp kameru - laikam arī taisīšu kādu izstādi.
Man patika Stakles teksts, kad žurnālists viņam jautāja, vai nakts skati fotografēti ar/bez statīva. Stakle atbildēja: "Es fotografēju bez statīva, lai skatītājs justu manus sirds pukstus - no kā ir radies bildes neasums";-))))....
dansiga:Man patika Stakles teksts, kad žurnālists viņam jautāja, vai nakts skati fotografēti ar/bez statīva. Stakle atbildēja: "Es fotografēju bez statīva, lai skatītājs justu manus sirds pukstus - no kā ir radies bildes neasums";-))))....