forum.gif
Satelīti
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Satelīti
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.05.13 03:09
 citēt
Tikko, ārā pie mājas pīpājot, pamanīju naksnīgajās debesīs (iespējams) satelītu, kas austošajā saules gaismā labi atspīdēja. Tad nu ziņkāres mākts vēlos uzzināt, kas tas bija par satelītu.
Jautājums tāds - vai netā ir iespējams atrast kādu tiešsaistes satelītu karti, kas parāda visus satelītus uz zemeslodes fona, tā kā apmēram šajā mājaslapā www.flightradar24.com, tikai lidmašīnu vietā - satelīti?
Izmeklējos, bet viss, ko vēlajā stundā atradu bija lapas, kurās satelītus ir iespējams meklēt pēc to nosaukuma, bet tas neder, jo nosaukumu nezinu!

P.S - lidmašīna nebija, jau to noskaidroju un Ufo jau nu galīgi ne - gan jau mājās guļ.

Spams - drīkst izpausties dajebkā!!!:face-smile:
Publicēts: 31.05.13 08:38
 citēt
Un kā tavuprāt "tarelkas" noskaņo?

www.flysat.com...
Publicēts: 31.05.13 09:37 labots
 citēt
Gan jau cilvēks domāja kā rakstīja ka taka flightradar24.com, , ka zini kas tev tai brīdī tieši virs galvas atrodas un kurā vietā ne "Cipariņos". Satelīti ja runa par ģeo stacionārajā orbītā esošajiem atšķirībā no lidmašīnām taka "Karājās" griežas vienā atrunā ar zemi taka "Palidošanu kustību" viņu gadījumā būs diez vai pamanām , KARĀŠANOS virs galvas gan varētu esmu ko tādu dzirdējis :) Par "Lidojošiem" mākslīgajiem pavadoņiem kas nav "satelīti" jo satelīts tas ir "Blakus esošais" taka tie kas stacionārā orbītā gan varētu būt interesanti , to un visādu atlūzu taču pilna zemes Orbīta , riņķo virslaik PĀRI LIDO :):)
Publicēts: 31.05.13 09:53
 citēt
jāmeklē ir satellite tracking.
Publicēts: 31.05.13 10:29
 citēt
Visas pazīmes,ka tas bija slepenais variants.Nu ķipa spiegs vai diversants ,meteoroloģisko ieroču izmēģināšanai.Mums,Jūrmalā,šamie veselām eskadriļām lidinās!:face-grin:Visvairāk ir dzenim un ančānam.Ražukam satelīts nogāzās aiz Lielupes,bet Truksnis pa pjankai nepareizi piestartēja-aizgāja uz Marsa pusi.
Publicēts: 31.05.13 10:30
 citēt
viecha:bet Truksnis pa pjankai nepareizi piestartēja-aizgāja uz Marsa pusi.

BET REĀLI pēc kodēja isstās:):)
Publicēts: 31.05.13 11:10
 citēt
Publicēts: 31.05.13 11:12
 citēt
Lunis:
viecha:bet Truksnis pa pjankai nepareizi piestartēja-aizgāja uz Marsa pusi.

BET REĀLI pēc kodēja isstās:):)

Es jau to neizgudroju.Uz plakāta bija rakstīts,ka nospēris zelta ķēdi un darbā kožot.Es ta mazs cilvēciņš,tikai nobildēju ko citi stāsta.:face-wink:
Publicēts: 31.05.13 11:15
 citēt
Kādi jums tur špiegi, virs Daugavpils Iridiumu katru vakaru ap 22.00 var redzēt. www.google.lv...
Publicēts: 31.05.13 11:25
 citēt
Patīkamu lietošanu vēlot.

eyes.nasa.gov
Publicēts: 01.06.13 08:27
 citēt
Google Earth plugins: www.gearthblog.com...
Publicēts: 01.06.13 15:01
 citēt
Man bija skrīnseiveris, kurš, ievadot savas atrašanas vietas koordinātes, ar pīkstienu brīdināja, ka pāri galvai lido kāds no satelītiem... ar visu atšifrējumu. Vot neatceros tā produkta nosaukumu.
Publicēts: 01.06.13 15:04
 citēt
Publicēts: 01.06.13 15:13
 citēt
wibi:Tikko, ārā pie mājas pīpājot, pamanīju naksnīgajās debesīs...

Gan jau ka "kuplo" būsi vilcis... :D
Publicēts: 02.06.13 22:22
 citēt
:face-grin::face-grin: Kuplais nebija :face-grin:
Paldies, noderēja linki!
Publicēts: 03.06.13 07:47
 citēt
Man savulaik bij vesels žurnāls, kur bija jāpārraksta satelītu pārlidošanas laiki un IT KĀ jāskatās lai neviens nepārstumj tačkas ar gaiss-gaiss raķetēm no noliktavas uz pārbaudes māju. Nu tjipa tā kā ateju tīrīšanas grafiks rimčikā:D

Neviens tā pat tam nesekoja līdzi...tikko amerikāņi bija pirmo reizi uzvilkuši sadamu un noskaņojums bija, migi izsakoties, bēdīgs...pat sakāvniecisks. Pat pārstāja pārsegt ar brezentu tās raķetes.

Viens kekss karaulkā bija aizmirsis SU29 lietošanas instrukciju par to kā darbojas savējo atpazīšanas sistēmas...vošem razvals, bija kauns par otčiznu:D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):