Atvainojiet, ka traucēju šādā veidā, bet gribētu palūgt Jūs aizpildīt manu bakalaura darba aptauju par video pakalpojumiem. Būšu ļoti pateicīgs ej.uz...
aizpildīju, +Lunis. Operators ir operators, tehnika ir tehnika. Ko tur putrā jaukt. Ja man jāfilmē uz Arri, Panaviženu vai Redu, es ko, meklēšu operatoru, kuram ir šīs kameras??? Afigeķ kādi bakalauri tautās iet mūsdienās...
rrreinisss:Atvainojiet, ka traucēju šādā veidā, bet gribētu palūgt Jūs aizpildīt manu bakalaura darba aptauju par video pakalpojumiem. Būšu ļoti pateicīgs [url=http://ej.uz/ouw3
Vispār]http://ej.uz/ouw3
Vispār[/url] esmu ārkārtīgi pārsteigts par topošā bakalaura pasniedzēju zināšanu trūkumu. Ja bakalauram topošajam māca kauč ko par socioloģiju, tad vajadzēja jau nu iemācīt arī to, ka slēgtajos jautājumos aprobežoties ar "jā", "nē" nepiedāvajot, ne "grūti atbildēt", ne "nezinu" ir glupības kalngals. p.s. Vai varētu uzzināt, kurā skolā topošais bakalurs mācās, ..un vai šī skola jau ir akreditēta?
Ja "operators" māk tikai ar DSLR filmēt, bet jāfilmē ar RED, tad ņems citu operatoru! Lai gan lielajās filmēšanās tāpēc ir operatora asistents, kas saliek un izjauc kameru un operators labākajā gadienā nospieč "REC"...
Nav jau ar to "rec" tik vienkārši. PTSku kamerām naf "autofocus" opcijas Bez tam labs solo operators, ne vienmēr būs labs tiešraides komandā un otrādi.
Paldies par labajiem komentāriem! Citagaisma - uz to p.s. atbildot - ja tik ļoti interesē, tas taču ir 2 minūšu jautājums mūsdienu googles un sociālo portālu laikmetā.
Pievienojos. Aptauja briesmīga. Līdz galam nepildīju, nav vērts datus bojāt. Kāds ir aptaujas mērķis? Tb, kādu analīzi uz datiem veiksi un ko gribi pārbaudīt/pierādīt? Nav jau tā kā diezgan par vēlu taisīt aptaujas? Ja iedosi info, varbūt var palīdzēt kaut ko sadomāt.
Aptaujas mērķis ir noskaidrot, cik daudz par pēdējo gadu tehnoloģiju attīstību saistībā ar dslr video zina parastie patērētāji. Saprotams, ka es aptauju netēmēju uz video producentiem un citiem cieši ar video saistītiem cilvēkiem, bet gan uz tiem, kam kādreiz ir vajadzīgs operators (kāzas, pasākumi, kāds lēts reklāmas video).
Sapper:Nav jau ar to "rec" tik vienkārši. PTSku kamerām naf "autofocus" opcijas Bez tam labs solo operators, ne vienmēr būs labs tiešraides komandā un otrādi.
Jā, par tiešraidēm pilnīgi piekrītu!
Sabiju te par parastu video asistentu vienā Krievijas "Baltijas pirmā kanāla" un Austrumeiropas Volta disneja kopražojuma filmēšanas laukumā, un ļoti bieži bija, ka galvenais operators atnāca, ielika kadru, un aizgāja uz "playback" kopā ar režisoriem skatīties, kamēr asistents filmēja pats!
rrreinisss:Paldies par labajiem komentāriem! Citagaisma - uz to p.s. atbildot - ja tik ļoti interesē, tas taču ir 2 minūšu jautājums mūsdienu googles un sociālo portālu laikmetā.
Aizpildīju un izdzēsu. Esmu bezcerīgi vecs, atceros, ka senāk pirms tādu aptauju taisīšanas vismaz minimāli metodiku paskatījās, ja pats negribēja, pasniedzēji paprasīja. Tiesa, toreiz tik gudra vārda kā „bakalaurs” nebija.
come on.. Bakalurs tak ir pilnīgs basic. Tagad pārlasot savu balaura darbu par reklāmu, par kuru saņēmu 9, skaļi smejos par visu to naivismu, ko esmu tur sarakstījis
Droperidol:Aizpildīju, bet kāds sakars šādiem jautājumiem ar bakalaura grādu???
Tev nesaprast - smagas aizdomas, ka LV medicīnas izglītība drīz būs pēdējā kuras iegūšanai vajadzēs kkādas zināšanas - lai iegūtu, teiksim, pedagoga diplomu smadzenes nekad nav bijušas nepieciešamas un uz to, pakāpeniski, tiecas arī pārējās jomas.
Eliks:come on.. Bakalurs tak ir pilnīgs basic. Tagad pārlasot savu balaura darbu par reklāmu, par kuru saņēmu 9, skaļi smejos par visu to naivismu, ko esmu tur sarakstījis
Tu ta smejies, bet cik daudzi, darbu prasot, braši sludina: „Man ir bakalaura GRĀDS!!!” Māri – sajūsmā par pedagogiem neaizmirsīsim vides zinības, sociālo psiholoģiju un citas nopietnas zinības.
Kas tad nu pašām zinībām vainas. Ja nebūtu iespējams nokārtot tajās eksāmenus bez zināšanām, tad jau viss ok. Diemžēl ir iespējams. Traki protams, ka tā rodas sociālo struktūru darbinieki, bet bez *dzīves pabērniem* eksistē vēl arī *mūsu bērni* (var rakstīt arī *mūsu nākotne*) - un likums nosaka, ka tos līdz vidusskolas izlaidumam var macīt TIKAI ļaudis ar pedagoģisko izglītību - šis likums izslaucīja no skolām tūkstošiem patiesu savas jomas speciālistu (vēl 10 gadus atpakaļ bija tāda prakse, ka skolu vadības cīnījās, lai, uz mazām slodzēm, *ievilktu* skolās tā brīža topa speciālistus kas varētu pasniegt svaigāko un aktuālako kas šajā jomā notiek) - tad to likumīgi aizliedza un jau tā šķidro pedagogu kalvi atšķaidīja vēl daudzas reizes, lai pieražotu *likumīgo deficītu*. Lai ko vēl glābtu skolas noturēja saujiņu speciālistus sūtot viņus *piemācīties padagoģiju klāt* - lieki teikt, ka par valsts naudu, privātās struktūrās un *tikai uz papīra*. Bet tendence ir augoša un atverot provinces augstskolas mācībspēku lapu varam redzēt, ka AUGSTĀKO izglītību dizainā var iegūt pie 2 maksliniekiem, 3 filologiem un 35iem pedagogiem - un neviena no viņiem vārdu pat ar uguni nevar atrast kkādās ar dizainu saistītās jomās šinī valstī.