forum.gif
Ar ko arī apsveicu...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Ar ko arī apsveicu...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.06.13 12:45
 citēt
talavietis:kā jau te Roberts te minēja, pa rupjo, LV vēlētājam nav izpratnes par balsošanu. Te jābūt nedaudz stratēģim, jo atdota balss par partiju, kura nepārkāpj slieksni, ir atdota balss pretiniekam..

Bet vai tad SAVAS VALSTS politiķis tev ir pretinieks?;-0
Publicēts: 02.06.13 12:48
 citēt
Citagaisma:
talavietis:kā jau te Roberts te minēja, pa rupjo, LV vēlētājam nav izpratnes par balsošanu. Te jābūt nedaudz stratēģim, jo atdota balss par partiju, kura nepārkāpj slieksni, ir atdota balss pretiniekam..

Bet vai tad SAVAS VALSTS politiķis tev ir pretinieks?;-0

-----------
dažreiz gadās, ka labākie čomi ir pretinieki :D
Publicēts: 02.06.13 12:51
 citēt
Labi, ka tikai pretinieki, labi ka ne ienaidnieki..
Publicēts: 02.06.13 12:57 labots
 citēt
"Jebkurā gadījumā - šīs vēlēšanas nenormāli stiprinās krievu "aļa-nacionālo" pašapziņu."

Tieši tā, vēl vairāk stiprinās, kopš reāli dzīvē darbojas šī Kremļa ārpolitikas doktrīna!
Ja vēl nesenā pagātnē krievi vēl kaut kā sevi atklāti nepozicionēja kā Varenās un Nedalāmās Krievijas piederīgie, tad tagad jau atklāti staigā ar krievijas karogiem, svin 9.maija okupācijas gadadienas un nemaz netaisās integrēties, nemaz nerunājot par kaut kādu aborigēnu valodas lietošanu. Lai paskatāmies kaut viņu informācijas telpu... užas... un, palasot krievu komentārus latviešu blogos, saprotama viņu neizpratne: jūs, naciķi, dzīvojat citā pasaulē... Vakar skatījos naktī krievu 1.kanālu... Mamikins nevarēja vien beigt priecāties, kā latvieši zaudējuši Rīgu...

"Bet vai tad SAVAS VALSTS politiķis tev ir pretinieks?;-0"

interesants jautājums.
Ušakovs, kā Jeģinaja Rossija partijas Latvijas filiāles vadītājs, tiešām ir SAVAS VALSTS politiķis (interesanti būtu uzzināt šī līguma saturu, kāds viņiem ir galamērķis... kaut iztēloties nav nemaz grūti)
Publicēts: 02.06.13 13:01
 citēt

Viena piezīme - partiju līderi.
No CVK uz šo brīdi saskaitītajiem vēlētājiem, kas balosjuši par
"latviskajām izniekotajām partijām": 954; 3750; 465; 7942; 3127.

Salīdzinājumam par vienotību nobalsojuši: 28147

Bet jebkurā gadījumā - par saskaņu ir balsojuši 116 tk
Par visiem mūsējiem kopā ~80 tk

www.pv2013.cvk.lv...

Attiecīgi, pat ja tāds mēsls kā Ostaps Belēvičs nav ticis Rīgas domē un procentus ņems tikai Ameriks, nevis vēl otrs identisks tipiņš, tas ir labi - neko neizšķirtu, ja vēl 5% būtu ZZS (kas visdrīzāk netika iekšā, jo tika sašķelta divās daļās).
Publicēts: 02.06.13 13:05 labots
 citēt
Latvieši nevis zaudēja, bet uzdāvināja Rīgu. Kopš leģiona laikiem latvieši par SAVU ZEMI vairs nav cīnījušies.

p.s. Manuprēt Ušakovam tas Maskavas atbalsts nav vajadzīgs, jo tad būs jādalās ar varu. Bet ar varu dalīties neviens no laba prāta negrib, tik aiz vājuma. Dombrovskiem un viņam līdzīgajiem vajadzīgs Eižopijas atbalsts, bet Ušakovs dāvanas pieņem pats ar saviem spēkiem.
Publicēts: 02.06.13 13:07
 citēt
Eltons:"Jebkurā gadījumā - šīs vēlēšanas nenormāli stiprinās krievu "aļa-nacionālo" pašapziņu."

Tieši tā, vēl vairāk stiprinās, kopš reāli dzīvē darbojas šī Kremļa ārpolitikas doktrīna!
Ja vēl nesenā pagātnē krievi vēl kaut kā sevi atklāti nepozicionēja kā Varenās un Nedalāmās Krievijas piederīgie, tad tagad jau atklāti staigā ar krievijas karogiem, svin 9.maija okupācijas gadadienas un nemaz netaisās integrēties, nemaz nerunājot par kaut kādu aborigēnu valodas lietošanu. Lai paskatāmies kaut viņu informācijas telpu... užas... un, palasot krievu komentārus latviešu blogos, saprotama viņu neizpratne: jūs, naciķi, dzīvojat citā pasaulē... Vakar skatījos naktī krievu 1.kanālu... Mamikins nevarēja vien beigt priecāties, kā latvieši zaudējuši Rīgu...

"Bet vai tad SAVAS VALSTS politiķis tev ir pretinieks?;-0"

interesants jautājums.
Ušakovs, kā Jeģinaja Rossija partijas Latvijas filiāles vadītājs, tiešām ir SAVAS VALSTS politiķis (interesanti būtu uzzināt šī līguma saturu, kāds viņiem ir galamērķis... kaut iztēloties nav nemaz grūti)

Redzi, Elton

Tevi varam lietot kā eksponātu un pierādījumu tam, ka Krievu nacionālisms Rīgā stiprinās Latviešu nacionālismu kopumā.

Bet noteikums diktē latviešu nacionālisms - nu tur bērnudārzi latviešu valodā, piemēram. :exciting:

Latviešu ir makten vairāk... Krievu nacionālisms tiem liks sasparoties un Saeimā būs tāds spēcīgs pārsvars. Turklāt visas latviskās minipartijas tur iekļūs iekšā.

Pie tam - Rīgas pazaudēšana varētu stiprināt sadarbību ar pārējām Baltijas valstīm.
Publicēts: 02.06.13 13:10
 citēt
Vaards, no Tavas mutes Dieva ausī.... /tā teica senie letiņi/
Publicēts: 02.06.13 13:21 labots
 citēt
studējiet KOB - VAdības Teoriju - un variet jebkurā partijā darboties LAtvijas labā :face-grin:

KOB Latvijas komanda

kob.lv

P|S liberāļiem nebija vajadzīga neviena partija, lai sagrautu PSRS

paldies dievam - LAtvijā cilvēki vēl novertē - ģimenes vērtības un nebalsoja par Praidus, gejus, lezbietes un 1 -dzimuma laulības atbalstošo Ēļerti
Publicēts: 02.06.13 13:31 labots
 citēt
"Krievu nacionālisms Rīgā stiprinās Latviešu nacionālismu kopumā."

To jau tagad novērojam... Vienotība tikai nopūšas un ir gatava iekļauties latviešu nacionālajā partijā, bet lai atceramies, cik lecīgi šie bija pēc pagājušajām vēlēšanām...
Publicēts: 02.06.13 13:34
 citēt
Citagaisma:es un mana sieva, no algām, kas rakstamas ar četriem cīpariem maksājām VISUS nodokļus, jo uzskatījām ka šī ir mūsu valsts. Taču šo brīd esmu secinajis, ka biju muļķis un nekad nekādu valsts pensiju es nesakrāšu,

Ļoti precīza pašdiagnoze. Nekur pasaulē nav lielas valsts pensijas. Izņēmums ir pāris valstis ar milzīgiem ogļūdeņražu resursiem apvienojumā ar godīgu valsts pārvaldi. Visi smaidīgie un labi ģērbtie rietumu un japāņu tantuki un opji, kas nokārušies ar foto kamerām klimst tūrisma sezonā pa Rīgas vecpilsētu, to dara nevis par savas valsts piešķirtajām pensijām, bet privātajos pensiju fondos dzīves laikā uzkrātā. Tā ir aksioma un par to nav jēgas vidpār diskutēt.

Tie bāliņi, kuri visu mūžu laiduši luni, braši cēluši komunismu, ņefiga paši nav iekrājuši un tagad pie sasitas siles (ko paši sasituši) taurē par to, ka viņiem kaut kas pienākās no valsts, būtu izvedami pagalmā un nošaujami viņu bērnu un mazbērnu priekšā. Tas protams nenozīmē to, ka banku, fondu uzn uzņēmumu izzadzēji būtu jāsaudzē. Tie ir jāatdod Olisam lēnai svilināšanai. :face-devil-grin:
Publicēts: 02.06.13 13:45
 citēt
pizģec ir Eltonam

Imantā jau tanki, dodas purčika virzienā
Publicēts: 02.06.13 13:48 labots
 citēt
Citagaisma:
Par nodokļu jautājumu es personīgi esmu sev uzdevis jautjumu un sniedzis sev atbildi. Līdz tam brīdim, kad valsts pareksos, airbaltikos un citās krajbankās sagrūda miljonus un miljardus es un mana sieva, no algām, kas rakstamas ar četriem cīpariem maksājām VISUS nodokļus, jo uzskatījām ka šī ir mūsu valsts. Taču šo brīd esmu secinajis, ka biju muļķis un nekad nekādu valsts pensiju es nesakrāšu, salabotu ceļu uz savu miestu neredzēšu, jaunu dakteri savā miestā nedabūšu, jo ar Latvijas valdību ir tāpat kā ar mīļāko, - lai cik naudas tu tai no rīta neiedotu, vakarā jau viss būs notērēts.
Un valsts ir tieši atbildīgā par sovciālā budžeta iztukšošanu, jo pensionāri JAU BIJA NOPELNĪJUŠI sev pensiju, taču parādīja, ka sveša kabata tai ir kā savējā. Dombrovska sievai hipotēku banka atlaiž parādus, bet viņš patspzog pensionārus, un ja viņš kā valsts vadītājs tā dara ar mūsu vecākiem, tad viņš vai kāds cits tā darīs un jau dara arī ar mums.
UN TAS NOZĪMĒ KA MANS PIENĀKUMS IR RĪKOTIES TĀ, LAI VALSTS MAN UN MANIEM TUVĀKAJIM VARĒTU NOZAGT PĒC IESPĒJAS MAZĀK.

Vienīgais, ko šobrīd Dombrovskim varam pārmest saistībā ar pensiju ir tas, ka viņš samazināja ieguldāmo %, kas jānovirza 2.līmeņa pensijai. Jā, tas ir zāģis visai 30gadnieku paaudzei, pie nosacījuma, ja tā godīgi maksā soc.nodokli.
Valsts pensiju nekad neviens nevar sakrāt un arī nesakrās, jo tā nav krājama jau savā būtībā. Valsts pensija ir solidaritātes pensija, kas atkarīga no strādājošo un nodokļus maksājošo skaita. Ja šobrīd pensionāru skaits pret strādājošo skaitu ir 1:1,4, tad nākotnē tas būs vēl bēdīgāks. Un ir pilnīgi vienalga, kas sēž MK krēslā - Dombrovskis, Šķēle, Ušakovs vai Jānis Bērziņš. Ja nav strādājošo, nav arī pensijas pensionāriem.
Attīstītās pasaules valstīs cilvēki savu pensiju sāk krāt jau piedzimstot (vēlākais 18 gados). Un tur tā ir normāla prakse.

Kāds tam sakars ar Rīgu vai jebkuru citu pašvaldību, man joprojām nav skaidrs.
Publicēts: 02.06.13 13:49 labots
 citēt
Bildes:pizģec ir Eltonam

Imantā jau tanki, dodas purčika virzienā

Ir jau uz vietas, vakar īsi pirms 12-iem tā blieza no visiem stobriem ka logi bija jāver ciet.

Publicēts: 02.06.13 14:30
 citēt
Publicēts: 02.06.13 14:32 labots
 citēt

Rīgas budžets.

nu tad skatāmies, kuri mēri ar kuru sasniegumiem dižojās. Nils jau malacis uz kredīta ar paša nenopelnītu piķi dalīt ziloņus un materializēt garus...
Publicēts: 02.06.13 15:00
 citēt
GunitaB:
Citagaisma:
Par nodokļu jautājumu es personīgi esmu sev uzdevis jautjumu un sniedzis sev atbildi. Līdz tam brīdim, kad valsts pareksos, airbaltikos un citās krajbankās sagrūda miljonus un miljardus es un mana sieva, no algām, kas rakstamas ar četriem cīpariem maksājām VISUS nodokļus, jo uzskatījām ka šī ir mūsu valsts. Taču šo brīd esmu secinajis, ka biju muļķis un nekad nekādu valsts pensiju es nesakrāšu, salabotu ceļu uz savu miestu neredzēšu, jaunu dakteri savā miestā nedabūšu, jo ar Latvijas valdību ir tāpat kā ar mīļāko, - lai cik naudas tu tai no rīta neiedotu, vakarā jau viss būs notērēts.
Un valsts ir tieši atbildīgā par sovciālā budžeta iztukšošanu, jo pensionāri JAU BIJA NOPELNĪJUŠI sev pensiju, taču parādīja, ka sveša kabata tai ir kā savējā. Dombrovska sievai hipotēku banka atlaiž parādus, bet viņš patspzog pensionārus, un ja viņš kā valsts vadītājs tā dara ar mūsu vecākiem, tad viņš vai kāds cits tā darīs un jau dara arī ar mums.
UN TAS NOZĪMĒ KA MANS PIENĀKUMS IR RĪKOTIES TĀ, LAI VALSTS MAN UN MANIEM TUVĀKAJIM VARĒTU NOZAGT PĒC IESPĒJAS MAZĀK.

Vienīgais, ko šobrīd Dombrovsim varam pārmest saistībā ar pensiju ir tas, ka viņš samazināja ieguldāmo %, kas jānovirza 2.līmeņa pensijai. Jā, tas ir zāģis visai 30gadnieku paaudzei, pie nosacījuma, ja tā godīgi maksā soc.nodokli.
Valsts pensiju nekad neviens nevar sakrāt un arī nesakrās, jo tā nav krājama jau savā būtībā. Valsts pensija ir solidaritātes pensija, kas atkarīga no strādājošo un nodokļus maksājošo skaita. Ja šobrīd pensionāru skaits pret strādājošo skaitu ir 1:1,4, tad nākotnē tas būs vēl bēdīgāks. Un ir pilnīgi vienalga, kas sēž MK krēslā - Dombrovskis, Šķēle, Ušakovs vai Jānis Bērziņš. Ja nav strādājošo, nav arī pensijas pensionāriem.
Attīstītās pasaules valstīs cilvēki savu pensiju sāk krāt jau piedzimstot (vēlākais 18 gados). Un tur tā ir normāla prakse.

Kāds tam sakars ar Rīgu vai jebkuru citu pašvaldību, man joprojām nav skaidrs.

Tev nav skaidrs, taču vēlētājiem gan.
Publicēts: 02.06.13 15:03
 citēt
Citagaisma:

tas, ka gudrība ir konstants lielums, bet cilvēku uz pasaules kļūst arvien vairāk, tas man gan ir skaidrs.
Publicēts: 02.06.13 15:09
 citēt
GunitaB:
Citagaisma:

tas, ka gudrība ir konstants lielums, bet cilvēku uz pasaules kļūst arvien vairāk, tas man gan ir skaidrs.

Un kas tavuprāt ir gudrība?
Publicēts: 02.06.13 15:14 labots
 citēt
Otā , Čangaļi Rigā samukuši nu grib "Labos krievu laikus" vēl klāt kad varēja p-zģit kā kolhozā visu kam tika klāt , savilkt rodņu no zilo ezeri zemes un lielajiem sīpoliem apkārt :face-grin::face-grin::face-wink:
Publicēts: 02.06.13 15:29
 citēt
Citagaisma:
GunitaB:

illumināti :anger:
Publicēts: 02.06.13 15:30
 citēt
GunitaB:
Citagaisma:

Ta taviem bērniem tā gudrība tika mazāk un mazbērni paliks bešā?
Publicēts: 02.06.13 15:34
 citēt
Citagaisma:

gribi definīciju?
Publicēts: 02.06.13 15:42
 citēt
GunitaB:
Citagaisma:

gribi definīciju?

Gribu saprast cik lielā mērā vēlētaji ir gudrāki par Tevi, jo viņi uz jautājumu neatbild ar pretjautājumu kā parasti to dara nezinīši un ēbreji.
Publicēts: 02.06.13 15:54
 citēt
Vēlētāji savu gudrību parāda katrās vēlēšanās. Cits vairāk, cits mazāk. Taču vēlēšanu rezultāti ir spilgts atspoguļojums tam, kas ir mūsu vēlētāju galvās (arī Tavā un manā galvā).
Ja Tu spēj sabāzt vienā katlā divas nesaistītas lietas un vienīgais arguments ir "pie visa vainīgi zagļi ar Dombrovski piekšgalā", tad man rodas priekšstats, ka nav Tev skaidrība ne par pašvaldību budžetu, ne pensiju sistēmas veidošanos. Un tādu vēlētāju kā Tu, nav mazums. Līdz ar to ir loģiski vēlēšanu rezultāti.
Publicēts: 02.06.13 15:56
 citēt
GunitaB:Vēlētāji savu gudrību parāda katrās vēlēšanās. Cits vairāk, cits mazāk. Taču vēlēšanu rezultāti ir spilgts atspoguļojums tam, kas ir mūsu vēlētāju galvās (arī Tavā un manā galvā).
Ja Tu spēj sabāzt vienā katlā divas nesaistītas lietas un vienīgais arguments ir "pie visa vainīgi zagļi ar Dombrovski piekšgalā", tad man rodas priekšstats, ka nav Tev skaidrība ne par pašvaldību budžetu, ne pensiju sistēmas veidošanos. Un tādu vēlētāju kā Tu, nav mazums. Līdz ar to ir loģiski vēlēšanu rezultāti.

+++
Publicēts: 02.06.13 15:57
 citēt
:) izskatās atkal strādīgie godīgie latvieši īstie jau te sāk strīdēties :)) tak izejiet laukā, saulīte spīd, cik gurķus esat jau iestādījuši, cik bērnus izaudzinājuši un cik hektārus zemīti dzimto kopjat, vai labākajā gadījumā zālīti uz jāniem nop'jaujat? Rīgas latvieši tak jau uz nākamjām vēlēsanām varēs tikt iekšā un tik strādāt un tik strādāt:) Kad bija latvieši Rīgā pie varas, tad tikai mega projekti bija jābīda, atcerēsimies visus latviešu uzvārdus domēs un lielajās būvfirmās, eiropas projektos, vid zemītēs utt...tagad šie te latvieši normāli iedzers konīti jaunajā vilnī ar jauno rīgas domi un atkal apspriedīs kādus projektinus..Rīgai tikai labāk, krievijas nauda ieplūst būvniecībā , nekustamajos, latvietis var nopelnīt un tērēt, iekļūt kādā žurnālā uz vāka... a politiku bīda vai nu augšējā galā vai nu aiz bada sacelšanās...tā kā necepaties lūdzu..demokrātija, vēlēšanas, a mums te viss ir mierīgi:))
Publicēts: 02.06.13 16:13
 citēt
GunitaB:Vēlētāji savu gudrību parāda katrās vēlēšanās. Cits vairāk, cits mazāk. Taču vēlēšanu rezultāti ir spilgts atspoguļojums tam, kas ir mūsu vēlētāju galvās (arī Tavā un manā galvā).

Tev šķiet, ka vienā valstī pašvaldības un valdība ir nesaistītas lietas, savukārt es zinu, ka uz partijas vispārējās atbildības principa balstās partiju demokrātijas modelis. Tavs šķietums attaisno valdības neizdarības un darbības, manas zināšanas apliecina, ka visus vēlētājus visu laiku mānīt nav iespējams.
p.s. Nekad navajaga nenovārtēt vēlētāju zināšanas un gudrību, taču nekad nevajaga pārvērtēt to informētības pakāpi, tas ir viens no politiskā mārketinga bāzes postulātiem, kuru Tu un Tev līdzīgie atļaujas neievērot, ..un vēlāk pārmetat vēlētājiem, ka viņi nebalso tā kā jums labpatīk.
p.p.s. Man bija vairāk arguentu, nekā Tu spēji izlasīt vai saprast, ..un par budžetiem un pensiju sistēmu manas zināšanas varbūt ir pat pārākas par tavējām. Bet tā jau nav mana problēma, bet gan Tava un Tev līdzīgo nelaime
Publicēts: 02.06.13 16:15
 citēt
Olesja::) izskatās atkal strādīgie godīgie latvieši īstie jau te sāk strīdēties :)) tak izejiet laukā, saulīte spīd, cik gurķus esat jau iestādījuši, cik bērnus izaudzinājuši un cik hektārus zemīti dzimto kopjat, vai labākajā gadījumā zālīti uz jāniem nop'jaujat? Rīgas latvieši tak jau uz nākamjām vēlēsanām varēs tikt iekšā un tik strādāt un tik strādāt:) Kad bija latvieši Rīgā pie varas, tad tikai mega projekti bija jābīda, atcerēsimies visus latviešu uzvārdus domēs un lielajās būvfirmās, eiropas projektos, vid zemītēs utt...tagad šie te latvieši normāli iedzers konīti jaunajā vilnī ar jauno rīgas domi un atkal apspriedīs kādus projektinus..Rīgai tikai labāk, krievijas nauda ieplūst būvniecībā , nekustamajos, latvietis var nopelnīt un tērēt, iekļūt kādā žurnālā uz vāka... a politiku bīda vai nu augšējā galā vai nu aiz bada sacelšanās...tā kā necepaties lūdzu..demokrātija, vēlēšanas, a mums te viss ir mierīgi:))

Es kā reizi pirms zāles pļaušanas esmu iekšā, tādā karstumā arā es neko nevaru darīt.:-)
Publicēts: 02.06.13 17:14
 citēt
tipiskas SC vēlētājas vēstule delfinārijam. Es no krēsla gandrīz nokritu.

www.delfi.lv...
Publicēts: 02.06.13 17:24
 citēt
Jā... krievu laikā, kad MiGiem bija atļauts lidināties virsskaņas ātrumos, no tiem blīkšķiem govs jocīgi palēcās, kā man puikam likās. Māte, kura tieši tai brīdī slauca, gan šķendējās par spērienu pa slauceni. Bet es sapņaini skatījos debesīs, par lidotāju kļūt sapņoju...
Publicēts: 02.06.13 17:30
 citēt
Pieņemsim ka Sapperam būtu gadīgs bērns, kurš nevar iemigt pusdienlaiku? tad būtu cits viedoklis. Savā laikā dzīvoju Kegumā, tad padomju laikā no lielvārdes lidinājās biezji, īsti to atkārtot nevēlētos. Latvija ir kuaujas stāvoklī, ka mierīgie cilvēki jātraucē?
Publicēts: 02.06.13 17:39 labots
 citēt
Lidmašīnas bez trokšņa palidot nevar, cilvēki ar gadīgiem bērniem dzīvo arī dzelzceļu, būvlaukumu un lidostu tuvumā un vispār - www.youtube.com...
Ja kas, tur komentāros ir labs jautājums: Autore arī padumjlaikos rakstīja uz avīzēm sūdzības par lidmašīnām?
Publicēts: 02.06.13 17:58
 citēt
Olesja:Pieņemsim ka Sapperam būtu gadīgs bērns, kurš nevar iemigt pusdienlaiku? tad būtu cits viedoklis. Savā laikā dzīvoju Kegumā, tad padomju laikā no lielvārdes lidinājās biezji, īsti to atkārtot nevēlētos. Latvija ir kuaujas stāvoklī, ka mierīgie cilvēki jātraucē?

Tieši otrādi – tādām ļotēnēm reizēm jāpalidinās, lai Latvija nenonāktu „kaujas stāvoklī”. Vismaz – lai samazinātu tā iespēju.
Publicēts: 02.06.13 18:51 labots
 citēt
Olesja:Pieņemsim ka Sapperam būtu gadīgs bērns, kurš nevar iemigt pusdienlaiku? tad būtu cits viedoklis. Savā laikā dzīvoju Kegumā, tad padomju laikā no lielvārdes lidinājās biezji, īsti to atkārtot nevēlētos. Latvija ir kuaujas stāvoklī, ka mierīgie cilvēki jātraucē?

Nemuldi tukšu, man nakas nav jāpieņem, dārgā teorētiķe, pēc nedēļas man būs jau 3 bērni, dzīvoju RIX/EVRA RWY 36 glisādes sākumā. Bērni ir priecīgi aizbraukt uz Skulti pie žoga ļotaku nolaišanos, pacelšanos pavērot. Ja bērns ieraugot gaisā militāro lidmašīnu piadomā, ka sācies karš, tad viņa vecāki ir pilnīgi idioti, kas bērnam prātu sa3,14suši.

Protams, kad Resursija mācībās izspēlē preventīvu kodoltriecienu pa Varšavu, tas viss ir draudzības dēļ, bet Nato manevri ir ar nodomu nabaga rašku iekarot... :)
Publicēts: 02.06.13 20:25
 citēt
Es vakar uz vēlēšanām (Rīga) apzināti negāju. Lai būtu tīra sirdsapziņa. Jo nespēju nobalsot atsevišķi par kādu no partijām, kuras savā starpā nespēja vienoties par kopēju sarakstu kā pretstatu prokremliskajam SC. Manā skatījumā šī latviešu partiju nespēja vienoties un rūpes tikai par savu konkrēto vietu pie kases siles, ir beigu sākums LV valstij. Rīga ir ne tikai galvaspilsēta, pēc nozīmes šai valstī tai var dot 70% no svarīguma. Nu Rīgu komandē latviešu valodas noliedzēji un šamo pakalpiņi.
Publicēts: 02.06.13 20:27 labots
 citēt
Nu kamēr nils domē sapperam velo celiņa turpinājumu neredzēt :D
Kurš bij tas mērs kurš praida dēļ atcēla velomaratonu rīgā ?
Publicēts: 02.06.13 20:31
 citēt
didams:Nu kamēr nils domē sapperam velo celiņa turpinājumu neredzēt :D
Kurš bij tas mērs kurš praida dēļ atcēla velomaratonu rīgā ?

Nezinu, es praidistu aktivitātēm nesekoju, atgādināsi?
Publicēts: 02.06.13 20:34 labots
 citēt
es sekoju velomaratonistu aktivitaateem :D
google atgaadinaaja 2007 Birks

Bet nu cik saprotu bērnus no mājām ārā tagad nevar laist viņus ušaks ēd nost :D
Publicēts: 02.06.13 20:57 labots
 citēt
didams:

Bet nu cik saprotu bērnus no mājām ārā tagad nevar laist viņus ušaks ēd nost :D

Ticēšu Tev uz vārda. Tu tak nemeleo, vai ne?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt