Vavers:Elton, un citi tāpat domājošie, jūs stipri pārspīlējat (kā jau letiņi)
Nezinu, vai un kam esmu „tāpat domājošs”, bet atceros dzirdējis, ka aicinājumi nepārspīlēt, jo „tik traki jau nebūs” esot bijuši dikti populāri 1940.gada vasarā. Ā, tagad taču mūsu draudzīgā kaimiņvalsts tikai „vstajot s koļen” un centīgi demokratizējas, vai nu no tādas ko ļaunu gaidīt...
neredzu problēmu, vēsture mainās...partijas, cilvēki, uzstādījumi, politika utt... redzu te daudzi ir nacionālistiski noskaņoti, īstie džeki par latviju, katram savs redzējum un sāpe, tikai tad kad pvn vai ienākumu nodoklis j;amaksā, tad jau negribas, armij;a iet latvijas negribējās, par kāzu honorāru ar valsti dalīties negribas, labāk skaidrā , jāpārdod mežs-pofig ka zviedri pērk, jāpārdod zeme jūrmalā-pofig ka krievs pērk, a ja veco opeli jānotrigo, tad i pa krieviski tik runāsi... cik nu tas krekls tuvu miesai...visi esam cilvēki, tā kā nav ko liekuļot....bet tā jau esam stingri latvieši te, apbižojāmies, ka Nils vinnēja vēlēšanās..tad taisiet savas partijas, ieguldiet tur naudu un startējiet nājamajās...
manā darbības sfērā neatkarīgi no partijām Rīgā jau 15gadus lielie objekti tiek sarunāti, maksāti utt, pie tam gan toreiz, gan tagad to dara tikai cilvēki ar latviskiem uzvārdiem.... Nosauciet nu 10 Jums zināmus "sasmērējušos cilvēkus" latviešus un 10 krievus? vienkārši latvieši elitē ir, tāpēc arī smērējās....a kliegt kremlis vainīgs jau var, bet atceraties kaut mūsu latviešu iekšlietu ministru, kurš cīnijās lai krievu aizliegtos krutjilas latvijā ielaiž, bieži tagad redzu ar Roveri pie SkyMore kafiju dzer...un godātais bijuāis prezidents LiepMetalurga ballē, utt....Kremļa pirksts??
Domāju, kamēr visās vēlēšanās krieviem būs uzstādījums= jāiet balsot, jo- "šoreiz jābalso par savējiem", bet latviešiem- jābalso par mazāko ļaunumu", te arī daudz kas izteikts būs gan rezultātā, gan attieksmē.
Olesja, tā jau ir... Pats daudz brīnumu esmu pieredzējis, jau no barikāžu laikiem, no Pirmās Saeimas. Ņikuļins savulaik teicis - neviens diversants tik daudz ļaunuma valstij nevar nodarīt, kā pašu kangari. Mūsu vecvectēvi vēl pirms 1905. g. dziedāja - Ne cars, ne Varoņi, ne Dievi mums Jaunus laikus nenesīs....
Voldemorts: Mūsu vecvectēvi vēl pirms 1905. g. dziedāja - Ne cars, ne Varoņi, ne Dievi mums Jaunus laikus nenesīs....
Tavs vecvectēvs vēl pirms 1905.gada ir bijis ļeņinietis un dziedājis Internacionāli? Apsveicu! Sevišķi, ja tā krieviski tika iztulkota tikai 1902.gadā, bet, kad latviešu valodā nonāca līdz Sēlijas zemniekam, vispār nav zināms.
Eltons:"Jebkurā gadījumā - šīs vēlēšanas nenormāli stiprinās krievu "aļa-nacionālo" pašapziņu."
Tieši tā, vēl vairāk stiprinās, kopš reāli dzīvē darbojas šī Kremļa ārpolitikas doktrīna! Ja vēl nesenā pagātnē krievi vēl kaut kā sevi atklāti nepozicionēja kā Varenās un Nedalāmās Krievijas piederīgie, tad tagad jau atklāti staigā ar krievijas karogiem, svin 9.maija okupācijas gadadienas un nemaz netaisās integrēties, nemaz nerunājot par kaut kādu aborigēnu valodas lietošanu. Lai paskatāmies kaut viņu informācijas telpu... užas... un, palasot krievu komentārus latviešu blogos, saprotama viņu neizpratne: jūs, naciķi, dzīvojat citā pasaulē... Vakar skatījos naktī krievu 1.kanālu... Mamikins nevarēja vien beigt priecāties, kā latvieši zaudējuši Rīgu...
"Bet vai tad SAVAS VALSTS politiķis tev ir pretinieks?;-0"
interesants jautājums.
Ušakovs, kā Jeģinaja Rossija partijas Latvijas filiāles vadītājs, tiešām ir SAVAS VALSTS politiķis (interesanti būtu uzzināt šī līguma saturu, kāds viņiem ir galamērķis... kaut iztēloties nav nemaz grūti)
Varu teikt tikkai vienu : Latvieshu partijas Riga zaudeja pateicoties vecajam sauklim ,,Krievi nak'', jo bez taa talak ir tikai ienaidnieku mekleshana un nekadas sapratigas programmas , kas patiktu tautai...
Hillwalker: ...nekadas sapratigas programmas , kas patiktu tautai...
Tu visu partiju programmas esi tā rūpīgi izlasījis, ka tik autoritatīvi, visas tautas vārdā par to paziņo? Es nekad nelasu nevienu programmu, bet zinu, ka tās ir pilnas ar leiputrijas solījumiem (ar sīkām niansēm, attiecīgi partijas līderu šizofrēnijas smaguma pakāpei), tādēļ pievilcīgas katram tautas pārstāvim. Tās nav nekāds rādītājs.
Redz ko nozīmē sajaukt Latviju ar Krieviju . Latvijā armija ir profesionāla lai tur iekļūtu ir KONKURSS ;D Tā nav teva roģina Krievija kur novobrancus pa krūmiem un ģerevņam ķersta. Pietam Latvijas profesionālā armijā daudz piesakās Krievvalodīgiem džeki kam galvenais klupšanas akmens or LATVIEŠU valoda. Te Krievu pressē biuja "Gerojs" kuyrš aizlaidies uz Krieviju "Armijā dienēt" jo Latvijas armijā šo nepaņema tik liels ir konkurss un veselības intelekta kritēriji. Krievijā šo paņema "Desantūrā" , tipa jebkurš brāķis kurš nemūk der , varai palasīt la.lv... Pietam tas čalis REĀLI melo jo jaucās un putrojās Krievijas likumos www.gazeta.ru... , LATVIJĀ BRĀĶIS viņš bija Krievijas armijā jebkurš brāķis noder pat Izpletņlēcējos Kad Latvija bija iesaukums REGULĀRI palika pāri jauniesaucamie , to vienkārši parasti pieteicās vairāk kā vajadzēja.
neko nejaucu...Luni man pret Tevi te ir respect, bet nu dažreiz arī Tu kļūdies ...ap 1992-93gadu armija Latvijā bija obligāta un nebija profesionālais konkurss..Vārves robežsargos iesauca tik tā tos puikiņus, sakrāva Ogres kalniņa ispolkomā, tad uz vilcieniņu un uz Ventspili..kuram bija pazīšanās vai zināja kādu mediķi labu, tie izvairījās..bet daudziem tas nesanāca...
Olesja:neko nejaucu...Luni man pret Tevi te ir respect, bet nu dažreiz arī Tu kļūdies ...ap 1992-93gadu armija Latvijā bija obligāta un nebija profesionālais konkurss..Vārves robežsargos iesauca tik tā tos puikiņus, sakrāva Ogres kalniņa ispolkomā, tad uz vilcieniņu un uz Ventspili..kuram bija pazīšanās vai zināja kādu mediķi labu, tie izvairījās..bet daudziem tas nesanāca...
bet diskusija jau pamatā nebija par armiju
1992-93gadu Latvijā armijas principā jau nemaz nebija , Varvē arī es tai laikā mēdzu grozīties es tur netālu Užavā dzīviju un Varvē bija VDK robežsargu mācību centrs. Tolaik "Armijas" Komandieris bija Dainis Turlais tagadējais Ušakova padomnieks un viens no SC vēlēšanu dalībniekiem. Lai aŗo viņš esot bijis IZCILS krievu 40 armijas štāba priekšnieks Afganistānā TOREIZ viņa teksti par SAPRĀTU neliecināja "Ot paņemsi tankus DIVĪZIJAS , DIVAS un noturēsim Rīgu , tad vēl aviāciju un UZVARA !" Būtībā cilvēkam nebija ne mazākās jēgas kā KARO AR GALVU bet gan tikai ar "Impērijas divīzijām MASU!"
Olesja:neko nejaucu...ap 1992-93gadu armija Latvijā bija obligāta un nebija profesionālais konkurss..
Ap 1992-93 gadu ļautiņi vēl krāmēja naudu Bankā Baltija, ticot 200% peļņai, Saeimas vēlēšanās startēja Muļķu partija un daļa no šodienas foruma dalībniekiem vēl nebija dzimuši. Tu diskusijā armijas sakarībā iesaistījies par pagājušās nedēļas NATO lidmašīnu lidojumiem, nez kāds sakars tiem un šodienas konkursam uz vietām NBSā ir ar 20-21 gada vecu pagātni...
Olesja:neko nejaucu...Luni man pret Tevi te ir respect, bet nu dažreiz arī Tu kļūdies ...ap 1992-93gadu armija Latvijā bija obligāta un nebija profesionālais konkurss..Vārves robežsargos iesauca tik tā tos puikiņus, sakrāva Ogres kalniņa ispolkomā, tad uz vilcieniņu un uz Ventspili..kuram bija pazīšanās vai zināja kādu mediķi labu, tie izvairījās..bet daudziem tas nesanāca...
'92-'93 Latvijas armijā nokļuva reti kurš. tur vajadzēja īpaši neko nemācēt un neko nedarīt, lai iesauktu visamaz spriežot pēc man pazīstamajiem vienaudžiem, kas pamanījās tur nokļūt. Līmenis arī armijai tajā laikā bija komisks - pamata nodarbošanās bija alkohola lietošana. Pat pie elementāras apmācības netika taisītas.
Jācer, ka tagad ir nedaudz labāk, lai gan ticības mūsu armijai gandŗiz nekādas - nedomāju, ka stipri organizētāka kļuvusi. prakses karadarbībā jau ar gandrīz nekādas
'92-'93 Latvijas armijā nokļuva reti kurš. tur vajadzēja īpaši neko nemācēt un neko nedarīt, lai iesauktu visamaz spriežot pēc man pazīstamajiem vienaudžiem, kas pamanījās tur nokļūt. Līmenis arī armijai tajā laikā bija komisks - pamata nodarbošanās bija alkohola lietošana. Pat pie elementāras apmācības netika taisītas.
Jācer, ka tagad ir nedaudz labāk, lai gan ticības mūsu armijai gandŗiz nekādas - nedomāju, ka stipri organizētāka kļuvusi. prakses karadarbībā jau ar gandrīz nekādas
Ir diezgan daudz ar šādiem džekiņiem www.youtube.com... (mūsu pašu ERfoto un fotoblogā divi grozās).
Problēma esot tāda, ka reālas karadarbības laikā pirmajā reālajā kaujā 97% jauno kareivju (vienalga kāds izmācīts desantinienks) vienkārši nonāk šoka/afekta stāvoklī un ir pilnīg nespējīgi karadarbībai.
To pierādīja čečenijā norūdītie Krievi, kas gandrīz izbrauca cauri brašajiem gruzīniem.
To pierādīja arī Vācieši, kas gandrīz pāris mēnešu laikā izbrauca cauri pasaules lielākajai valstij (kurai tobrīd bija vairāk tanku nekā visām pasaules valstīm kopā).
Mums ir ok. Būs uz katriem pārdesmit Agriem un Viļņiem pa vienam pieredzējušam, kas no aizmugures ar automātu dzīs uzbrukumā jauniesauktos baņķierus un managerus visādus.
Vaards: Būs uz katriem pārdesmit Agriem un Viļņiem pa vienam pieredzējušam, kas no aizmugures ar automātu dzīs uzbrukumā jauniesauktos baņķierus un managerus visādus.
Kā pats domā, kad pēdējoreiz ir bijis tāds karš, kurā ir gājušas uzbrukumā, no pakaļas ar automātu dzītas, masas?
Vaards: Būs uz katriem pārdesmit Agriem un Viļņiem pa vienam pieredzējušam, kas no aizmugures ar automātu dzīs uzbrukumā jauniesauktos baņķierus un managerus visādus.
Kā pats domā, kad pēdējoreiz ir bijis tāds karš, kurā ir gājušas uzbrukumā, no pakaļas ar automātu dzītas, masas?
Domāju, ka šādam regulāram pasākumam... Jo senāk ir bijusi pēdējā reize, jo sliktāk.
Schneider, Karadarbība kaut vai Afganistānā vai Irākā. Mūsējie tak tur nelielā skaitā pilda atbalsta funkciju, saņem labu algu un pelna uber pensijas līdz 40 gadiem.
Kas ar to bija domāts? Pozīciju karš ar kājnieku iešanu uzbrukumos? Par algām - tur saņem mazu, ja uz civilizētās pasaules militāristu algu fona, bet lielu, ja salīdzina ar vienkāršo darbarūķi. Bet tur nav jāvaino Afganistānas misija par lielajām algām, bet gan mūsu valdošā mafija, kura čakarē zemnieciņu par katru nepareizi aizpildītu papīru, bet ļauj iereģistrēt ofšoros veselas tautsaimniecības nozares. Pensijas. Izdienas pensiju sistēma arī nav Latvijas armijā izgudrota, armijnieks iet pensijā tieši tādā pašā vecumā kā iekšlietu sistēmas darbinieks ar līdzīgu pakāpi visā pasaulē. Tik pēseresā visus maršalus un ģenerāļus no štābiem iznesa ar kājām pa priekšu (Ustinovs, piemēram, kurš na bojevom postu nolika ķelli 76 gadu vecumā). Un vēl - vajadzētu par purņam visiem, kuri centās apstrīdēt izdienas pensiju tiesības orķestru mūziķiem, "čīgātājiem", kā paši izteicās.
ak34:
Ir diezgan daudz ar šādiem džekiņiem www.youtube.com... (mūsu pašu ERfoto un fotoblogā divi grozās).
Problēma esot tāda, ka reālas karadarbības laikā pirmajā reālajā kaujā 97% jauno kareivju (vienalga kāds izmācīts desantinienks) vienkārši nonāk šoka/afekta stāvoklī un ir pilnīg nespējīgi karadarbībai.
To pierādīja čečenijā norūdītie Krievi, kas gandrīz izbrauca cauri brašajiem gruzīniem.
To pierādīja arī Vācieši, kas gandrīz pāris mēnešu laikā izbrauca cauri pasaules lielākajai valstij (kurai tobrīd bija vairāk tanku nekā visām pasaules valstīm kopā).
Mums ir ok. Būs uz katriem pārdesmit Agriem un Viļņiem pa vienam pieredzējušam, kas no aizmugures ar automātu dzīs uzbrukumā jauniesauktos baņķierus un managerus visādus.
Rakstāmgalda teorētiķis Labi vēl ka nepievedi piemērus no 30 gadu kara...
algas jārēķina ņemot vērā izdienas pensijas - ja var notīties pensijā 35-40 gados, tad adekvāta alga par darbu visticamāk būtu ~3x mazāka kā par to pašu maksā profesijās kur nav izdienas pensijas.
un pati ideja mūsdienu karavīram par izdienas pensiju ir maz pamatota. varbūt tiem, kam tiešām būtu jāskraida un jākaro ar plinti rokās. Bet arī tad gan jau ka mierīgi līdz gadiem 50 to varētu darīt un cik mums armijā tādu vispār ir? aizbrauc pasauļoties un pasēdēt vēsā teltī uz tuksnesi un pensija skaitās hvz-cik lielākā ātrumā. vai patusē pa aizsardzības ministrijas gaiteņiem un vari doties pensijā 40 gadu vecumā sēžot uz kakla nodokļu maksātājiem. ja vairs nevar būt karavīrs 40 gados, var iet strādāt kādu citu darbu un pensionēties kā visi pārējie.
Bet, protams, nav nekādu cerību, ka izdienas pensijas atcels - kurš tad pats sev pāri darīs. Izdomās visādus pamatojumus kāpēc tās vajag un priecāsies par haļavu.
Rakstāmgalda teorētiķis Labi vēl ka nepievedi piemērus no 30 gadu kara...
Nē, es esmu godpilns pirmrindnieks (ja aizmugurē ies motivators ar automātu un nebūs fiška kā patriotiski paraut vagu). Bet šo fišku es iemācījos, jo kā managerim, sanāca bišķi sastrādāties ar Nato cilvēkiem un attiecīgi divreiz pašaudīties attiecīgo Irākas instruktoru pārraudzībā. Atstāstu ko atceros no viņu sakāmā.
ak34: ...aizbrauc pasauļoties un pasēdēt vēsā teltī uz tuksnesi...
Esi tur sauļojies, ja tik labi zini?
Vaards: Man kauns, ka armijā vēl ir tāda nodokļu maksātāju naudas izšķērdēšanas forma kā finansēti orķestri. Laikam saglabājušies sistēmā kopš 1812.gada.
Lai arī esmu pamanījis, ka tieši pūtēju orķestra priekšnesumiem ir ļoti liela piekrišana visos sarīkojumos, bet tomēr šeit nestrīdēšos. To var atļauties bagātākas valstis. Bet nu akal - tā ir pasaules prakse, arī starptautiskie armijas orķestru festivāli. Lai gan - ja nedzīvojam alās un nekaifojam no dauzīšanas ar kaulu pa celmu, tad vai nav viens pīpis, kāds apģērbs mūziķim mugurā - ar pagoniem bai bez? Vairāk gan biju domājis operas, baleta un simfonisko orķestru māksliniekus, kurus visādi šlāgermīļi grib piespiest dejot un dziedāt soprānu līdz vecuma pensijas gadiem.
Schneider, Paskatos uz skaitļiem - mums liekas vairāk vai aptuveni tik pat daudz karavīru iet bojā mācību negadījumos Latvijā nekā Afganistānā vai Irākā. Ka saprotu mūsējie tur pamatā pilda atbalsta un policijas funkcijas mazāk bīstamos reģionos. Un nedaudz ņemas ar atmīnēšanas darbiem. Ir, protams, bīstami, bet ne tik kā tiem pašiem amerikāņiem. labums Latvijai no ši pasākuma ir tik tāds, ka simboliski palīdzam sabiedrotajiem cerībā, ka varbūt mums kādreiz palīdzēs.
Schneider:Nekad neesmu teicis, ka paši esam bez vainas. Tik, ja nevajadzētu baidīties no tā paša "Krievi nāk!" vairāk atliktu iespēju pašķirot savējos lielākos/mazākos blēžus. Tagad, ja jāizvēlas starp Lemberga un Kargina kabatas partijām, dabistiski, ka latvietis izvēlēsies pirmo, jo vienmēr būs nepatīkamāk, kad tevi обворовывают nekā apzog.
Te ari ir visa kluda ,ka uzsvars tiek likts "Krievi nāk!" bet netiek likts prieksha ko daris ,lai tautai butu par ko balsot.... Bet nu tagad ir Krievi atnakushi pasmaju nejegu palidzibu...
GunitaB:
Kāds sakars pašvaldībai ar pensijām un valsts sociālo budžetu, a? Pirms klaigāt par pensijām, jāuzdod sev jautājums, vai es maksāju nodokļus un konkrēti, vai es maksāju sociālo nodokli? Cik maniem vecākiem ir bērni un kāpēc tā? Atbildību par pensijām saviem senčiem mēs varam uzņemties tikai un vienīgi paši, nevis gruzīt valsti.
Sakars vistiešākais, jo Rīgā taču bija DOMBROVSKA KOMANDA. Tātad tie paši cilvēki, kuri pirms iepriekšējām vēlēšanām apmānija vēlētājus. Par nodokļu jautājumu es personīgi esmu sev uzdevis jautjumu un sniedzis sev atbildi. Līdz tam brīdim, kad valsts pareksos, airbaltikos un citās krajbankās sagrūda miljonus un miljardus es un mana sieva, no algām, kas rakstamas ar četriem cīpariem maksājām VISUS nodokļus, jo uzskatījām ka šī ir mūsu valsts. Taču šo brīd esmu secinajis, ka biju muļķis un nekad nekādu valsts pensiju es nesakrāšu, salabotu ceļu uz savu miestu neredzēšu, jaunu dakteri savā miestā nedabūšu, jo ar Latvijas valdību ir tāpat kā ar mīļāko, - lai cik naudas tu tai no rīta neiedotu, vakarā jau viss būs notērēts. Un valsts ir tieši atbildīgā par sovciālā budžeta iztukšošanu, jo pensionāri JAU BIJA NOPELNĪJUŠI sev pensiju, taču parādīja, ka sveša kabata tai ir kā savējā. Dombrovska sievai hipotēku banka atlaiž parādus, bet viņš patspzog pensionārus, un ja viņš kā valsts vadītājs tā dara ar mūsu vecākiem, tad viņš vai kāds cits tā darīs un jau dara arī ar mums. UN TAS NOZĪMĒ KA MANS PIENĀKUMS IR RĪKOTIES TĀ, LAI VALSTS MAN UN MANIEM TUVĀKAJIM VARĒTU NOZAGT PĒC IESPĒJAS MAZĀK.
Pareizi! Mēs, biedri no austrumiem, pilnīgi piekrītam Jūs uzskatiem, ka valsts par Jums nerūpējas. Paldies, ka nobalsojāt par mūsu pārstāvjiem LPSR - Saskaņas centru. Mēs parūpēsimies par visu, kas Jums sāp. Esam jau izdevuši brīvbiļetes tramvajos, jūlijā izdosim brīvbiļetes kuģīšiem uz Mežaparku, augustā brīvbiļetes uz Zilupi, bet septembrī brīvbiļetes uz Magadanu (vienā virzienā un tikai latviešiem).
Schneider: Un vēl - vajadzētu par purņam visiem, kuri centās apstrīdēt izdienas pensiju tiesības orķestru mūziķiem, "čīgātājiem", kā paši izteicās.
Man kauns, ka armijā vēl ir tāda nodokļu maksātāju naudas izšķērdēšanas forma kā finansēti orķestri. Laikam saglabājušies sistēmā kopš 1812.gada.
nu gan .... Tas ka miera laikaa vinji cigaa un push ,bet kara apstaklos ,tie apbeditaji un kaprachi ,kuriem armija pat macibas riko masu apbedishanai...
ak34: Paskatos uz skaitļiem - mums liekas vairāk vai aptuveni tik pat daudz karavīru iet bojā mācību negadījumos Latvijā nekā Afganistānā vai Irākā.
Ehhh... es paskatos uz skaitļiem, kādas algas maksā uzņēmumu padomju čļeniem un pilvarniekiem, cik iet bojā un tiek sakropļoti kokapstrādes un celtniecības strādnieki, visa šī cepšanās par vienu rotu misijās un pūtēju orķestri uzreiz sāk likties par pup mīz.
Vaards:
Man kauns, ka armijā vēl ir tāda nodokļu maksātāju naudas izšķērdēšanas forma kā finansēti orķestri. Laikam saglabājušies sistēmā kopš 1812.gada.
nu gan .... Tas ka miera laikaa vinji cigaa un push ,bet kara apstaklos ,tie apbeditaji un kaprachi ,kuriem armija pat macibas riko masu apbedishanai...
Lasītu šito Vavers .... ta gan norautos ..... ir arī orķestrim i mācības, i normatīvi ....
ak34: Paskatos uz skaitļiem - mums liekas vairāk vai aptuveni tik pat daudz karavīru iet bojā mācību negadījumos Latvijā nekā Afganistānā vai Irākā.
Ehhh... es paskatos uz skaitļiem, kādas algas maksā uzņēmumu padomju čļeniem un pilvarniekiem, cik iet bojā un tiek sakropļoti kokapstrādes un celtniecības strādnieki, visa šī cepšanās par vienu rotu misijās un pūtēju orķestri uzreiz sāk likties par pup mīz.
pie mums valdēm un padomēm tomēr tik traki nepārmaksā, kā, piemēram, ASV. bet tas, ka arī pie mums ir tendence pārvērtēt korporatīvo vadītāju pievienoto vērtību, nav noliedzams.
Mans tēvs 50-53.gados dienēja Baltijas kara apgabala orķestrī, neko par kapu rakšanas mācībām nestāstīja, bet strojevuju gan dzenājuši nežēlīgi. Jo tad, kad kājnieki parādē dēl taisnas ierindas saspiežas ar ekoņiem, muzikantiem jāprot noturēt līdzenas rindas, vienlaicīgi redzot diriģenta vicināšanos un pūšot savās strumpēs.
Mums vecīt ir pats labākais variants ,mēs karojām svešām rokām ar svešiem dzelžiem Ja tu dzirdi par visādiem "Bezpilota uzlidojumiem" tai galā tad vari palepoties ka tie MŪSĒJIE. Istenībā ir ta ka Latvijas speciālisti tai galā nodrošina "Taktisko koordināciju" tas nozīmē ka Bezpilota verķus vada pa taisno no "USA" bet mērķus uzdevumus uz vietas viņiem nosakām un koordinējam MĒS Liegabalgaļu jau nav problēma izaudzēt kādā "Russia vai USA" taču mums kā vienmēr ir sagadījies būt vuņu "Smadzēnēm" un tā ir bijis vienmēr gandrīz visos laikos ARĪ MŪSDIENĀS Te pirms pāris mēnešiem visādi SC deputāteļu sadomāja braukt "Vizītē uz Afganistānu" un tad šos kautkā aizveda ne uz "Kazarmu" bet kur tad PERSONĀLS KARO , ļooti domīgi un nerunīgi atgriezās . Redz nav jau būtiski KURŠ spēj sapirkt grēdu hlama bet gan taja kurš to visu spēj IZPLĀNOT LIKT LIETĀ un PIELIETOT Katram savs. Nu protams pa kādam ir arī šite youtu.be...