Pirms aptuveni pusgada iegādājos Canon eos 1100d, līdz šim viss bija ok, bet nesen parādījās šāda problēma - izņemot SD karti ārā no fotoaparāta un ieliekot to datorā kartē neuzrādās safotogrāfētās bildes, ieliekot karti atpakaļ fotoaparātā bildes arī ir pazudušas. Ja karti no fotoaparāta ārā neņem un datorā neliek, bet pievieno USB vadu, tad bildes ir, bet tiklīdz pašu SD karti ievieto datorā, tā bildes mistiski pazūd. Varbūt kādam ir bijis kas līdzīgs?
Piebildīšu, ka ir izmēģinātas dažādas opcijas - karte pārformatēta, ielikta pilnīgi jauna karte, fotoaparātā iestatīti atpakaļ rūpnīcas režīmi, izmantoti divi dažādi datori, nekas nemainās - tiklīdz SD karti ieliek datorā tā bildes kaut kur pazūd.
Es vēl pamēģinātu karti izņemt no fotoaparāta,pārslēgt uz kartes slēdzīti uz "lock", un tikai tad likt kompī.Tā varētu uzzināt kurš tieši sapiš failu sistēmu,kompis vai aparāts. Karti ,cerams no izslēgta aparāta ņemam ārā,un diode,kas signalizē par kameras darbībām ar karti arī tajā brīdī nespīd? Nu jā,un vēl,kas notiek,ja karti izņem no fotoaparāta un ieliek atpakaļ(un nekur citur pa vidu nebāž),vai tad arī bildes ir pazudušas?
60uz5komats6:Es vēl pamēģinātu karti izņemt no fotoaparāta,pārslēgt uz kartes slēdzīti uz "lock", un tikai tad likt kompī.Tā varētu uzzināt kurš tieši sapiš failu sistēmu,kompis vai aparāts. Karti ,cerams no izslēgta aparāta ņemam ārā,un diode,kas signalizē par kameras darbībām ar karti arī tajā brīdī nespīd? Nu jā,un vēl,kas notiek,ja karti izņem no fotoaparāta un ieliek atpakaļ(un nekur citur pa vidu nebāž),vai tad arī bildes ir pazudušas?
Arī šo darbību mēģinājām - tāpat tukšu karti uzrādīja.
Jā, no izslēgta aparāta un nekas nekur nespīd.
Ja karti izņem no fotoaparāta un uzreiz ieliek atkal atpakaļ, tad bildes nekur nav pazudušas visas uzrādās fotoaparātā.
Datoriķis kādu stundu noņēmās un tā arī īsti nesaprata kas par vainu, it kā izskatoties, ka vaina pašā fotoaparātā.
versatile:SD kartes normālas vai no lētākā i-veikala? Bet sākumā klausīt 60/5.6
Viena karte pirkta kopā ar fotoaparātu aptuveni pusgadu atpakaļ (Kingstons) nebija no lētākajām. Otra pilnīgi jauna - nopirkām, lai pārbaudītu vai vaina nav kartē. Firmu gan nepateikšu nav šobrīd "pie rokas". Abas kartes uzvedas identiski.
Nūū vispār jau jocīgi,ka ieliekot karti atpakaļ kamerā bildes nav pazudušas,tas tomēr liek turēt aizdomās kompi.Būtu labi paprovēt uz kāda ar citu Os paprovēt un nelikt uz tā kompja neko no kamerai līdznākošā softa. Ā,vēl nastaraživaet teksts par datoriķi,jo kantoru datoriķiem ir niķis visiem kompjiem vienādus uzstādijumus uzlikt,līdz ar to "cits" kompis uzvedās identiski tam pirmajam. Cita kanona(varbūt arī nekanons) nav tuvumā? Da hoķ ziepis kāds, to karti varētu citā aparātā paprovēt vai cits aparāts arī redz tās bildes un otrādi vai 1100D redz ar citu kameru bildētos jepegus. Vispār manuprāt pa ausu galam esmu dzirdējis atgadijumu,ka WinVista vai jaunāki iznīdēja failus kurus nesaprot tipa .cr2
Ka tik tas nebija vēl pirms vistas iznākšanas tulkojumā pazudušais un par bajānu kļuvušais DRM iecerētās funkcionalitātes apraksts. Bet nu ruslandē jau visādi gadās.
60uz5komats6: Ā,vēl nastaraživaet teksts par datoriķi,jo kantoru datoriķiem ir niķis visiem kompjiem vienādus uzstādijumus uzlikt,līdz ar to "cits" kompis uzvedās identiski tam pirmajam. Cita kanona(varbūt arī nekanons) nav tuvumā? Da hoķ ziepis kāds, to karti varētu citā aparātā paprovēt vai cits aparāts arī redz tās bildes un otrādi vai 1100D redz ar citu kameru bildētos jepegus. Vispār manuprāt pa ausu galam esmu dzirdējis atgadijumu,ka WinVista vai jaunāki iznīdēja failus kurus nesaprot tipa .cr2
Datoriķis savējais, nav kantoru. Datori abi arī savējie. Līdz pagājušai sestdienai viss bija ok, sestdien pēkšņi sākās problēma. Diez vai abiem datoriem vienlaicīgi viena problēma var parādīties.
Šis gan vēl nav mēģināts, varētu mēģināt. Mēģināju gan ielikt vienu vecu karti, to gan negribēja ņemt pretī, bet tur drīzāk kartes vaina, jo tā jau savu nokalpojusi.
Man ko stipri līdzīgu bērni ar usb fļeškām uz skolu atnesa Tiesa bildes nekur nepazūd, bet vīruss paslēpj visus failus noslēptā mapītē bez nosaukuma (var dabūt ārā ieliekot pāris ķekšus vai vnk Mac to usb iegrūžot) - skolas kompīšiem līdzēja Kasperska 30 dienu triāls.
60uz5komats6: Ā,vēl nastaraživaet teksts par datoriķi,jo kantoru datoriķiem ir niķis visiem kompjiem vienādus uzstādijumus uzlikt,līdz ar to "cits" kompis uzvedās identiski tam pirmajam. Cita kanona(varbūt arī nekanons) nav tuvumā? Da hoķ ziepis kāds, to karti varētu citā aparātā paprovēt vai cits aparāts arī redz tās bildes un otrādi vai 1100D redz ar citu kameru bildētos jepegus. Vispār manuprāt pa ausu galam esmu dzirdējis atgadijumu,ka WinVista vai jaunāki iznīdēja failus kurus nesaprot tipa .cr2
Datoriķis savējais, nav kantoru. Datori abi arī savējie. Līdz pagājušai sestdienai viss bija ok, sestdien pēkšņi sākās problēma. Diez vai abiem datoriem vienlaicīgi viena problēma var parādīties.
Šis gan vēl nav mēģināts, varētu mēģināt. Mēģināju gan ielikt vienu vecu karti, to gan negribēja ņemt pretī, bet tur drīzāk kartes vaina, jo tā jau savu nokalpojusi.
nu kāds tad ir rezumee ? ko dariit tālāk ? serviss ? man tieshi taa pati problēma
Maris:Man ko stipri līdzīgu bērni ar usb fļeškām uz skolu atnesa Tiesa bildes nekur nepazūd, bet vīruss paslēpj visus failus noslēptā mapītē bez nosaukuma (var dabūt ārā ieliekot pāris ķekšus vai vnk Mac to usb iegrūžot) - skolas kompīšiem līdzēja Kasperska 30 dienu triāls.
Maris:Man ko stipri līdzīgu bērni ar usb fļeškām uz skolu atnesa Tiesa bildes nekur nepazūd, bet vīruss paslēpj visus failus noslēptā mapītē bez nosaukuma (var dabūt ārā ieliekot pāris ķekšus vai vnk Mac to usb iegrūžot) - skolas kompīšiem līdzēja Kasperska 30 dienu triāls.
Šito lasījāt?
viss ir lasiits,tīrīts,ķeksēts bet kā jau minēju ieprieksejos postos, nevar pat nofocēt
versatile:nospied start, sāc fakstīt "folder options" - atver tos pie view ieliec ķeksi pie šow hidden files izņem ķeksi no "hide protected system files" ok
faili neuzradas?
ne neuzrādās bet tagad es pat neko nevaru nobildēt pie iso rāda full itkā nelasa karti bet kāpēc ? nopirku jaunu karti , ieliku , safočēju paris bildes lieku kompii un tas pats kas ar veco karti , BILŽU NAW ieliku atpakal canonaa , bildes naw , nofocet newar jameklē garantijas taloni ?
kasteeste: Datoriķis savējais, nav kantoru. Datori abi arī savējie. Līdz pagājušai sestdienai viss bija ok, sestdien pēkšņi sākās problēma. Diez vai abiem datoriem vienlaicīgi viena problēma var parādīties.
es piedāvātu tam datoristam iet un nedabīgās pozās stāties attiecībās ar zirgu par apgalvojumu, ka baciļu nav un ar kompi viss esot bumbās..., jo man viss velk uz bacilius vulgarius infektius komputerius... un lai tas datortiķis nefļurkst, ka viss kārtībā un ka baciļi nevar paceļot starp abiem blakus stāvošiem compūteriem ar vienu kopīgi par abiem čubinātu atmiņas kartiņu...
un vēlreiz iepazīties ar Māra tekstu par dēmoniem un to izdzīšanu...
Viss ir iespejams saja dzive , es vispar nenemu nost karti no kameras. Bet ielade programmu no mana linka un viss bus skaidrs ar tavu kompjuteru, nekada mega hakera seit nevajag. www.kaspersky.ru...
DAzreiz palidz tiesi sis variants, uz 2 komp. bija ta , citi antivirusniki viss ok _ nekas nedraud. parbaude neko nemaksa ,vienigi ka tur ir krieviski, vai angliski pec izveles, pameginat ,sliktak nebus.
cik atceros ne, ir ok kas ir ieksa, ta programma ir laiciga ,parbaude un viss ,kas slikts atrast zdests un viss strada. ja saubas par kompu ,vai ta uzvedibu ,parbaudi ari.