Ak jā Rēzeknē ir daudz profesionālu fotogrāfu ar vairāk kā 10 gadu pieredzi - kuri joprojām par full kāzu dienu Rēzeknē ņem tikai 100 ls.. piemēram [url=www.alfoto.lv]www.alfoto.lv[/url]
Lunis: KĀPĒC NĒ !? Mums tepat blogā ir kruts kāzu fotogrāfu pāris kurš SAVAS KĀZAS bildēja PATS ! Neviens cits viņus vienkarši nepamierināja LABĀK par pašiem REĀLI bez jokiem, reku šitā neitene fotorezekne.lv Skuķim čupa visādu balvu konkursos pēdējā laika ASUS datoru gada balva SAVAS kāzas bildēja pati .
Luni, pirmkārt, kas vainas tam, ka man daudz dazādu balvu konkursos? Otkārt Asus datoru gada balvas man nav - Tev būs kļūdaina info Treškārt - visi ar kautko sāk - gadus 5 atpakalj savas pirmās kāzas arī bildēju pa 100 ls.. Ceturkārt - savas kāzas nebildēju pati (tas nav iespējams - stāvēt pie altāra un bildēt) Bildēja fotogrāfs iesācejs/draugs pa 30 ls - tiesa bildes saņēmu raw un apstrādāju pēc savas patikas. Rezultātā tapa skaista fotogramāta - kvalitāte līmenī arī vēl šodien - nemot vērā ka tas bija vairākus gadus atpakalj. Uzbildēja labi, un nu jau nem ari labu cenu par darbu (visi kautkad mācās - un visiem kautkad ir bijušas pirmās kāzas ) uz to brīdi kad papētīju kā citi bildē par labu samaksu - runa iet par Latgales fotogrāfiem - tad maksāt lielu naudu nebiju morāli gatava - 10 labas bildes par visu kāzu dienu var sanāk arī bērnam kas nav turējis rokās fotoaparātu. Tiesa gan pēckāzu fotosesiju taisījām paši
ķi ķi - Lunis uz šito klusē kā partizānis ;-pp;-)))
rkraw:Ak jā Rēzeknē ir daudz profesionālu fotogrāfu ar vairāk kā 10 gadu pieredzi - kuri joprojām par full kāzu dienu Rēzeknē ņem tikai 100 ls.. piemēram [url=www.alfoto.lv]www.alfoto.lv[/url]
+1000, man domāt, ka jau 50 km aiz Rīgas būs pagrūti atrast pāri, kurš gatavs (un ir spējīgs) maksāt par kāzu fotografēšanu daudz vairāk. Tik nevajag te biezajiem rīdziniekiem sākt par "...vienīgā reize mūžā, par to necik nedrīkst būt žēl, blah-blah-blah..."!
Luni, pirmkārt, kas vainas tam, ka man daudz dazādu balvu konkursos? Otkārt Asus datoru gada balvas man nav - Tev būs kļūdaina info Treškārt - visi ar kautko sāk - gadus 5 atpakalj savas pirmās kāzas arī bildēju pa 100 ls.. Ceturkārt - savas kāzas nebildēju pati (tas nav iespējams - stāvēt pie altāra un bildēt) Bildēja fotogrāfs iesācejs/draugs pa 30 ls - tiesa bildes saņēmu raw un apstrādāju pēc savas patikas. Rezultātā tapa skaista fotogramāta - kvalitāte līmenī arī vēl šodien - nemot vērā ka tas bija vairākus gadus atpakalj. Uzbildēja labi, un nu jau nem ari labu cenu par darbu (visi kautkad mācās - un visiem kautkad ir bijušas pirmās kāzas ) uz to brīdi kad papētīju kā citi bildē par labu samaksu - runa iet par Latgales fotogrāfiem - tad maksāt lielu naudu nebiju morāli gatava - 10 labas bildes par visu kāzu dienu var sanāk arī bērnam kas nav turējis rokās fotoaparātu. Tiesa gan pēckāzu fotosesiju taisījām paši
ķi ķi - Lunis uz šito klusē kā partizānis ;-pp;-)))
Nestresso Omit , apsveic mani es saderēju ka viens no trim, "Uzmanības Problēmu māktajiem" site sāks SPIEGT Īstenībā sarakste bij privāta Piedod ja vari aizmirsām, tevi painformēt
vot pavedējtēvs un fotogrāfs 1 personā biju nu jau 2 reizes. ЗАГС'ā normaļoks, bet pie ortodoksiem, nē pie katoļiem nevarēju saprast, kad jāmetās 4-rāpus, kad drīkstu bildēt!
gingere:NU fočuks man ir un ne jau ziepītis... bet nu pati sevi tak nefočēšu Vispār ik pa laiciņam lasu diskusijas šajā forumā... un ir tāda sajūta, ka šeit daudzi fotogrāfi ir ļoti īgni noskaņoti... tādi dusmīgi vienmēr... kaut kāda neomulīga sajūta vienmēr šeit pārņem.
gingere:NU fočuks man ir un ne jau ziepītis... bet nu pati sevi tak nefočēšu Vispār ik pa laiciņam lasu diskusijas šajā forumā... un ir tāda sajūta, ka šeit daudzi fotogrāfi ir ļoti īgni noskaņoti... tādi dusmīgi vienmēr... kaut kāda neomulīga sajūta vienmēr šeit pārņem.
tos sauc par Latviešiem
Precīzāk vidēji statistiskie mietpilsoņi ar pretenzijām uz inteliģenci..
Ja vēlies, lai bildē pa 100Ls visu dienu un ir ļoti forši, tad vajag pārim būt ļoti smukiem pārstāt teikt, ka esat ''neparasti'', bet tajā pašā laikā baidīties līst mežā, pļāvā, saslapināties, noberzties, drusku sasmērēties Nu jebko, kas rada pat mazāko diskomfortu BET pierādīt neparastumu ar darbiem un ieinteresētību. Man ir ideja. Piedāvāju jums aizmirst kopsakarību un vēlmi par ''100Ls uz visu dienu''. Atrodiet fotogrāfu, kuru bildes tiešām uzrunā, nu tā, ka ir wooow un mmm..un ņammm...nu tā, lai pašiem ir tuvs fotogrāfa bildēšanas stils un izraisa jūsos kaut kādas nebūt sajūtas. Var jau būt, ka tas ir svarīgi tikai man, ej nu saproti. Manuprāt daudz lielāks kaifs būs no 100Ls vērtas nelielas, laika ziņā īsas fotosesijas ar dažām, BET tiešām vērtīgām bildēm Un pārējā diena jau var arī nebūt tik svarīga, tur var sarunāt paziņas Apdomājiet, kas jums svarīgāks. Var jau būt, ka 100Ls izdalīt uz visu dienu ir ok..., bet nu nez...es ta noteikti nedarītu, ja būtu limitēts budzets.
hintLV: Manuprāt daudz lielāks kaifs būs no 100Ls vērtas nelielas, laika ziņā īsas fotosesijas ar dažām, BET tiešām vērtīgām bildēm Un pārējā diena jau var arī nebūt tik svarīga, tur var sarunāt paziņas