forum.gif
"Izdeguši" pikseļi...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / "Izdeguši" pikseļi...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.06.13 16:29
 citēt
Ko nozīmē tas ja palielinot bildi var ievērot aptuveni astoņus baltus pikseļus, kas redzami uz tumša fotogrāfijas fona???Vai tā ir baigā fotoaparāta vaina, vai to var labot???
Publicēts: 05.06.13 17:06
 citēt
Tas saucās "Pixseļpisēji" :):) Parasti gan tas ir putekļi uz matricas:)
Publicēts: 05.06.13 18:37
 citēt
izdegušos pixeļus dzēš vai nu Canon centrā vai, netceros, kurš te no bloga reklamējās.
Bet pagaidām klonē pats nost katrai bildei, ja tās vērtība to prasa un vari mierīgi vēl sauli un lāzerus bildēt.
Publicēts: 05.06.13 19:45
 citēt
Lunis:Parasti gan tas ir putekļi uz matricas:)

putekļi gan parsti ir tumši, nevis balti...
Publicēts: 05.06.13 20:12
 citēt
Eltons:izdegušos pixeļus dzēš vai nu Canon centrā vai, netceros, kurš te no bloga reklamējās.
Bet pagaidām klonē pats nost katrai bildei, ja tās vērtība to prasa un vari mierīgi vēl sauli un lāzerus bildēt.

Paldies, par info.
Publicēts: 05.06.13 20:41
 citēt
BICHA:Ko nozīmē tas ja palielinot bildi var ievērot aptuveni astoņus baltus pikseļus, kas redzami uz tumša fotogrāfijas fona???Vai tā ir baigā fotoaparāta vaina, vai to var labot???

Visdrīzāk tas pirmkārt nozīmē augstu iso.
Publicēts: 05.06.13 22:57
 citēt
Domāju ka tas nav tas ko Tu saki.
Publicēts: 05.06.13 23:04
 citēt
Atradu!
Pavaicā šim:
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 05.06.13 23:12
 citēt
Izklausās, ka te kādas vēsturiskas sarunas... autors gan slēpj kameras modeli, bet tā jau vairākus gadus +/- jēdzīgās kamerās ir softiņš kuru palaižot tas pats atrod un vēlāk automātiski *klonē* ciet defektēto sensora daļu pēdas - nemaz nerunājot, ka to dara pēcapstrādes softi.
Publicēts: 05.06.13 23:42
 citēt
Maris, ot es šito fīču meklēju viendien savā 700tajā - tā arī neatradu :-(
Publicēts: 06.06.13 07:20
 citēt
Dansig, te bij domāts dust off photo, es tā pieļauju...vai strādās izdegušo pikseli hvz. Atrodi menu un nospied [help] podziņu - aparātiņš pats pateiks priekšā :)
Publicēts: 06.06.13 07:44
 citēt
dansiga:Maris, ot es šito fīču meklēju viendien savā 700tajā - tā arī neatradu :-(

izdedzinātas bildes[ pārgaismotas ] , tā fīča nelabo ..... :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):