forum.gif
Padalieties pieredzē par Olympus E-400
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Padalieties pieredzē par Olympus E-400
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.06.07 21:49
 citēt
Izsakiet savu spriedumu par šo aparātu. :)
Publicēts: 18.06.07 22:35
 citēt
Mazs - vari to uztvert kā plusu vai kā mīnusu. Man piemēram nepatīk, ka šim nav tas grips, kur ar pirkstiem ieķerties, atgādina veco smenu.
Menu nav tik ērts kā canonam, nu vismaz man nešķiet tik ērts.
Iebūvētā zibspuldze, salīdzinot ar eosu vispār galīgais mēsls.
Lēcu piedāvājums gaužām švaks.
Publicēts: 19.06.07 11:55
 citēt
:D
Publicēts: 21.06.07 23:38
 citēt
Nepatik e-400 tads siks aparats, dazs labs mobilais telefons ir lielaks:)
Talak ja velesies ko piepirkt aparatam, bus milzigas problemas (protams ja naudas daudz, tad ne). Intereses pec vari aizstaiga lidz Elkor Plaza uz Brivibas ielas, tur paslaik ir izlikti Olympus stikli... apluko un tad dod savu komentaru :D
P.S. Visa visuma viss atkarigs ko doma talak darit, bet ja jau reiz esi gatavs savus 500-600ls ziedot tad jau acimredzot fotografesana ir nedaud zkas vairak ka sledz spiesana... (protams ja Tev to aparatu kads nedavina)... Ka jau ieprieks Tev rakstija iebuveta zibspuldze nu pasvaka, bet Menu... nu tas jau gaumes lieta :), man EOS menu ari liekas sarezgits...

Ja skaties uz 400, tad labak lai pirms tiem cipariem ir rakstits Canon :)
Publicēts: 22.06.07 00:28
 citēt
Vispār šī tēma galīgi GARĀM! :)
KĀPĒC?! Vienkārša iemesla pēc! Jo, ja kas, tad arkly lietos to Oly, nevis kāds cits! Līdz ar to tie spriedumi ir galīgs fufeliis! :D
Pie tam, ja jau interesē kas un kā, tad tam ir citi avoti domāti, t.i., review foto lapās!
P.S. Piemēram, www.cameralabs.com gan Canon 400D, gan Oly E-400 dabūja 85% abi?!
Bet [url=www.dpreview.com]www.dpreview.com[/url] pašu lietotāju vērtējums Canon'am 4,46. bet Oly 4,61?! Protams, var jau salīdzināt, cik tie lietotāji ir vērtējuši... :D

Utt utml!

Tā ka...
Publicēts: 22.06.07 07:38
 citēt
es pats lietoju so kameru.varu teikt,ka esmu sajusma.ja,objektivi dargi.Sigma ari taisa prieks oly objektivus.Tie ir 50% letaki neka Zuiko objektivi.Doma pats,bet zini,seit parsvara visi dzivo pec vienas devizes:Per Canon vai Nikon,tapec ka visi ta dara.tev tacu pasam ir galva!paceko Interneta veikalus,foto forumus.
Publicēts: 22.06.07 10:48
 citēt
es pats lietoju so kameru.varu teikt,ka esmu sajusma.ja,objektivi dargi.Sigma ari taisa prieks oly objektivus.Tie ir 50% letaki neka Zuiko objektivi.Doma pats,bet zini,seit parsvara visi dzivo pec vienas devizes:Per Canon vai Nikon,tapec ka visi ta dara.tev tacu pasam ir galva!paceko Interneta veikalus,foto forumus.

Taisniba Tev ir. Cenas objektiviem un visparejaus aprikojums tomer Olympusu padara visai nepievilcigu...
Vienigais iemesls kadel labprat pamainitu Olympusu pret Canonu vai Nikon ir objektivi... cenas vismaz te Latvija ir astranomiskas... 200mm maksa 900ls... un nav nekadu alternativu 1 objektivs un viss... Sigma prieks Olimpa nemaz ta pa istam nav ienakuse...
P.S. Zuiko stikli tik tiesam ir loti labi man patik :)
Publicēts: 22.06.07 19:33
 citēt
200 mm 900LVL?! OHO! Kur tāda cena izrauta?! Pie tam, ne jau tas cipars ir galvenais! Ir vēl virkne citu parametru... :D
Publicēts: 22.06.07 19:58
 citēt
grabekli.nemaz nav tik traki.50-200mm zuiko objektivu var dabut pa 720ls.es nopirku.teiksu atklati,ka esmu soka no kvalitates.bildes sanak labas.ugisio,Olympusam iznak gada beigas jauna kamera ar matricu,kas sit pusu visas kanon un nikon.cena bus pasalita,1200ls par body.ta ka japagaida gada beigas.tad redzes
Publicēts: 22.06.07 22:31
 citēt
xe xe!
stenka na stenku! :D
vispār tādiem strīdiem ne gala, ne malas! :D
Publicēts: 23.06.07 02:47
 citēt
Es vispār esmu Nikon fans, bet uzskatu, ka arī Canon, Pentax, Olympus un citi brendi ir fanošanas vērti! Galvenais, izvēlēties "komandu", kurai piebiedroties ;) Un to parasti izvēlas pēc sirds aicinājuma, nevis tehniskajiem rādītājiem, jo, kad izvēle veitka, būs jājūt līdzi gan priekos, gan arī bēdās ;)

Tā ka ja liekas, ka Olympus ir īstais, ņem tik ciet!
Publicēts: 23.06.07 11:41
 citēt
grabekli.nemaz nav tik traki.50-200mm zuiko objektivu var dabut pa 720ls.es nopirku.teiksu atklati,ka esmu soka no kvalitates.bildes sanak labas.ugisio,Olympusam iznak gada beigas jauna kamera ar matricu,kas sit pusu visas kanon un nikon.cena bus pasalita,1200ls par body.ta ka japagaida gada beigas.tad redzes

Elkora 200mm bija par 800 un vel... precizu ciparu neatceros, bet nedaudz zem 900ls. Kur tad Tu dabuji par 720ls?! Tas mani ari vilina :)
Publicēts: 23.06.07 12:35
 citēt
vai tad Elkors ir ETALONS cenām?! :D
ja tā pameklē, varbūt kāds to pašu stiklu arī >1000 LVL tirgo! ko tad teikt?! :D
Publicēts: 23.06.07 12:58
 citēt

kamēr nav iznākusi, nelieli kvalitāti :p varbūt būs labāka kā canoniem un nikoniem a varbūt būs sliktāka kā panasanoic ziepīšiem pa 50 ls...

šie... mana vecmāmiņas draudznene bija dzirdējusi ka...
Publicēts: 05.07.07 00:06
 citēt
Top modelja e1 sekotaajs veel nav iznaacis, bet e410 un e510 (ar iebuuveetu IS) testi jau liecina par labaam paarmainjaam - ar jauno Matsushitas matricu limpusam pie iso >800 troksnis ir vienaa liimenii ar Canon. Beidzot!

20+ leecas no oly, 10 leecas no sigmas, labi kita objektivi. ir ok! :)

www.cameralabs.com...
www.dpreview.com...
Publicēts: 23.07.07 11:17
 citēt
To E-510 kāds jau ir ietestējis? Izskatās samērā ok, arī lielāks par 400o ir.

Varētu pat padomāt, lai gan Pentax K10D ar īso Kita objektīvu ir līdzīgā cenā...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

ego