forum.gif
Programma foto atlasei un importam datorā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Programma foto atlasei un importam datorā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.06.13 22:08
 citēt
Vēlos atrast programmu, kas atļautu man importēt bildes, tās viegli atlasot ar iespēju pietuvināt līdz 100% asuma pārbaudei pirms tās iekopētas datorā. Runa ir par jpg failiem.
Lightroomam 3, ko lietoju bildes 100% zoomā var apskatīt tikai pēc importa. Kopēt failus, kas man nav vajadzīgi un pēc dažām minūtēm tiks dzēsti, aizņem lieku laiku(pilna izmēra preview renderēšana) un čakarē diska fragmentāciju. Ideāli būtu, ļoti ātra vienkārša programma, kur ar pogām varētu pārslēgties no vienas bildes uz nākamo, pietuvināt uz 100% un a tzīmēt derīgās.
Publicēts: 10.06.13 22:11
 citēt
vai ta ir kāds softs, ar kuru var apskatīt bildes tikai no cietā diska, bet nevar no piespraustiem flashiem??
Protams nezinu, kā ir tam Lightroomam, bet man visi softi vienādi skatās gan uz cietā diska, gan uz sd kartes vai jebkur..
Publicēts: 10.06.13 22:29
 citēt
lightromam ir problēma ka viņs ir pārāk dumjš lai parādītu jpg failus, vispirms tos nepārveidojot kautkādā savā formātā, kas aizņem laiku.
Publicēts: 10.06.13 22:38
 citēt
Astral:lightromam ir problēma ka viņs ir pārāk dumjš lai parādītu jpg failus, vispirms tos nepārveidojot kautkādā savā formātā, kas aizņem laiku.

Kāda mārrutka pēc tad ar tādu invalīdu krāmēties? 101 bilžu aplūkošanas softs bez tādām problēmām..
Publicēts: 10.06.13 22:39
 citēt
faststone vieweris - nospiežot peles rulli parāda 100% un uzsitot *M* aizlidina bildi uz norādītu folderi - neveido nekādus lyberijus attiecīgi nekas nav jāgaida.
Publicēts: 10.06.13 22:46
 citēt
Izklausās, ka neviens no Jums nemāk rīkoties ar LR,

Māra ieteiktajam Fasstone galīgi nav ne vainas, bet aizvietot LR viņš nevar.
Publicēts: 10.06.13 22:53 labots
 citēt
LR pats par sevi ir loti resursrijigs un smags softs ka jau viss ADOBE instrumenti:) Atrakais vieglakais ka ari iespejam bagatakais gan RAW gan JPG luretajs no JEBKA sakot no kartem beidzot ar HDD ir ACDSee Pro 6 maksa ar tikai ~50Ls . Tas ja par atlasi un importu , nekam citam vinju nelietoju , parejais tikai ar LR un PS , kadreiz kad ar Haseli niekojos nacas staradat ar Capture One , tas gan bija MOKU riks visam iznemot RAW precizu apstradai , citi izmanto ari importam un slave:)
Publicēts: 11.06.13 10:00
 citēt
capture one ir smukinsh ja vajag uzreiz bildites skatities fochejot.
Publicēts: 12.06.13 23:37
 citēt
FastStone bija tieši tas, ko vajadzēja! paldies :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):