Hi-hi! Mans K-01 ar 50.1,4 nu nekādi neatbilst "pro" kameru definīcijai. Ne viņam kas lien, ne zibsnī, ne statīvs līdzi jānēsā (skat. reportu no BMX EČ posma). Atliek vēl tikai pie "torgašiem" biļeti iegādāt.
Voldemorts:Hi-hi! Mans K-01 ar 50.1,4 nu nekādi neatbilst "pro" kameru definīcijai. Ne viņam kas lien, ne zibsnī, ne statīvs līdzi jānēsā (skat. reportu no BMX EČ posma). Atliek vēl tikai pie "torgašiem" biļeti iegādāt.
Visgardāk varēs smieties tad, kad to tavu aparātu ielaidīs ikšā, bet pašu atstās arā ar visu no targašiem pirkto biļetīti..
Voldemorts:Hi-hi! Mans K-01 ar 50.1,4 nu nekādi neatbilst "pro" kameru definīcijai. Ne viņam kas lien, ne zibsnī, ne statīvs līdzi jānēsā (skat. reportu no BMX EČ posma). Atliek vēl tikai pie "torgašiem" biļeti iegādāt.
"pro" vai "nepro", bet varēsi ar apsargu pie ieejas skaidroties, jo nav jau gluži kabatas ziepja izmērā un ja vēl apjēgs, ka objektīvs maināms (parasti jau šiem tieši tie maināmie objektīvi ļoti "patīk"), tad ... - varēsi aparātu vai biļeti turpat blakus urnā ielidināt!!!
un vispār, tūlīt parādīsies Oliss un pateiks, ko domā par bildētājiem pasākumos
Sevišķi jau nu apmeklētājus traucēs profesionālo zibspuldžu indīgā,apstulbinošā un uzmācīgā gaisma,kas iznīcina kulturālo gaisotni tāpat kā šašliks un alus pudele."Parastajām"fotokamerām zibspuldze darbojas neuzkrītoši ,klusi,smalki un dod maigu gaismas plūsmu,kas tikai palīdz uztvert mūzikas vibrācijas!!Vai tad neesat ievērojuši?
Ot es vienu sajēgt ko laudis velkas uz konci ar kamerām ja nestrāda. Es klausīties skatīties , ja gribas kadu radu vai feisu nobliezt nobliežu ar teleponu. Ja darbam tad atsūta akreditācijas un staigā laimīgs ar ko gribi iekšā.
vot man ir jautājums Jūs dodaties uz pasākumu to baudīt, skatīties, priecāties vai bildēt? ja pirmie trīs, tad nav ko uztraukties, būs profesionāli mēdiji, kas to safilmēs un sabildēs + attiecīgas kvalitātes materials būs pieejams publiskajā vidē. savādāk, tā vien šķiet, tikko kāds pasākums, tā nākamajā dienā pilni trauki, sejas grāmatas, čivinātavas ar vienveidīgām dažādas kvalitātes bildēm: " es ar tur biju,...reku tas un reku ši tas."
kā man patīk, ka, piemēram, hokeju spēlēs un koncertos cilvēki ar ziepīšiem/telefoniem (ar zibspuldzēm) bildē priekšā sēdošo/stāvošo pakaušus - tik uzjautrinoši
Dziesmu svētkiem, to ieskaņai un virzībai var būt dažādas nianses, izpildījumi. www.ogre.lv... Novada laikrakstā "Kultūras ziņas" Ogres Saulgriežu Dziesmu un Deju svētku režisore Daina Raituma: "...zinājām, ka galvenais šis vasaras notikums būs Dziesmu svētki Rīgā.Bija arī skaidrs, ka ne visi novada ļaudis varēs nopirkt biļetes uz Noslēguma koncertu Mežaparkā.Taču svētku repertuārs ir apgūts, kori skatēs veiksmīgi piedalījušies, dejotāji žūrijas vērtējumu saņēmuši, pūtēju orķestri sagatavojušies.Visi kolektīvi saposušies - jauni tērpi sašūti. Mūsu pienākums - atrādīt pašu mājās visu to krāšņumu'ar ko iesim uz Dziesmu svētkiem, ļaut klausītājiem izbaudīt tās gara bagātības un sajust tomizīgo enerģiju, kas iekodēta tautas mākslā. Latvijas Nac. kultūras centrs rosinājis Dziesmu svētkus sākt savās mājās, bet viņu priekšlikums attiecas uz 30. jūniju. Mēs vienojāmies, ka atbilstošākais brīdis mūsu pilsētā būs tieši Saulgriežu laiks - 21. jūnijs, sabalsojoties ar Dziesmu svētku moto"Gaisma līgo Latvijā" (saīsināti)". Laipni lūdzam Jāņu bērnus ciemos. Pilna programma, papardes ziedu meklējumus Zilajos kalnos ieskaitot.
Redz, es baudu kādas megazvaigznes koncertu, bet Dziesmusvētki palielam ir tusiņš. Tagad TO kāds īblis mēģina komercializēt... Man šoreiz POOO, jo mani tas neskar, iepriekšējos es vienkārši gribēju meitu nobildēt uz Estrādes fona, kropļi to neļāva... Šoreiz varētu man interesējošos kolektīvus pabildēt, bet ja nav, tad poooo. Kamēr dalībnieki nepateiks vienotā korī, ka viņiem POOO tie organizatori, kas piķi kāš, tikmēr tāds bardaks turpināsies. Jūs fotograferi variet īdēt līdz nelabumam...
seelis:Par zināmu samaksu kādam marku III kā dalībnieks ienesīšu. Ja nopietni pagājušajos kā skatītājs savu hiper profesionālo pentaxi dabūju krūmos slēpt.
Izstāsti, kuram par tevi un tavu pentaxi bija kaut mazākā interese? (ja jau pentaxis bija aiz sētas iedabūts
Mani gan interesē kā gan apsargi uzzinās,ka koncerta apmeklētājam līdzi ir fotoaparāts? Vai nebija tā ka "uzzināšanai" tobiš pārmeklēšanai vajadzēja iemeslu,policiju,lieciniekus un protokolu?
60uz5komats6:Mani gan interesē kā gan apsargi uzzinās,ka koncerta apmeklētājam līdzi ir fotoaparāts? Vai nebija tā ka "uzzināšanai" tobiš pārmeklēšanai vajadzēja iemeslu,policiju,lieciniekus un protokolu?
Somas kratija uz alkaholu un stikla pudelēm un TUR fočuki
60uz5komats6:Mani gan interesē kā gan apsargi uzzinās,ka koncerta apmeklētājam līdzi ir fotoaparāts? Vai nebija tā ka "uzzināšanai" tobiš pārmeklēšanai vajadzēja iemeslu,policiju,lieciniekus un protokolu?
Nopērkot biļeti tu piekrīti uz gandrīz vai medicīnisku apskati brīvā dabā skatītāju klātbūtnē...
uljens:vot man ir jautājums Jūs dodaties uz pasākumu to baudīt, skatīties, priecāties vai bildēt?
vot man ir atbilde. pirmie četri. man draudzīgais koris 1-kārši grib [arī] kādu bildi, kurā sevi nav ar µikroskopu jāmeklē. mazliet arī kora promaucībai noder.
uljens: "... nav ko uztraukties, būs profesionāli mēdiji, kas to safilmēs un sabildēs + attiecīgas kvalitātes materials būs pieejams publiskajā vidē. " Nevispārināsim Runājot konkrēti par pēdējiem Dziesmu svētkiem. Pēc krietna laika bija pārdošanā albumi ar kavalitatīvām bildēm Par cenu - klusēju. Cik no F/blogeriem, sevišķi - ja ir dalībnieks - tādus ir iegādājuši? Par plašsaziņas līdzekļos otrajā dienā nopublicētajiem attēliem vispār nerunāsim - acimredzami atkritumi, kuri nederēja komercalbumiem. Zinu, pats nobildēšu ne sliktāk to. kas MZNI interesē. To, kas Man svarīgs. Brauciet, bildētāji, vien 21.06. uz Ogri! visu sabildēsim, par visu parunāsim. Iedzersim pa aliņam, padziedāsim....
uljens:vot man ir jautājums Jūs dodaties uz pasākumu to baudīt, skatīties, priecāties vai bildēt?
vot man ir atbilde. pirmie četri. man draudzīgais koris 1-kārši grib [arī] kādu bildi, kurā sevi nav ar µikroskopu jāmeklē. mazliet arī kora promaucībai noder.
Kurš un kādā vīzē var noteikt aparatūras profesionālumu, ja pat instrukcijā pie apraksta pat visiem Mrakiem ir rakstīts, ka tā ir Auto focus, auto exposure single lens... blā-blā camera, bet par professional nav teikts ne vārda?
Nu labi, man uz to uššķaudīt, pats esmu dalībnieks, bet varbūt arī tos pirms koncerta izkratīs?
Es tieši otrādi - par to, kas aizliegs pasākumos bezjēdzīgi tēlot photographerus un ieviesīs normālu, atvērtāku akreditāciju. Gribi bildēt - ņem un akreditējies.
Visu laiku priecājos,ka mani šis jautājums nu nekādi neskar!:face-winkziesmu svētkus kādu stundiņu varbūt paskatīšos pa TV.Ko ta vēl?Bet vispārīgi runājot tiešām ir laiks kaut kā ierobežot to stulbo klakšķināšanu dažādu pasākumu laikā.Cilvēki nav nākuši skatīties uz fotogrāfu mugursomām!Oficiāli akreditētie cita lieta.Kādas izstādes atklājot 80% no jau tā mazskaitlīgās publikas mēģina kaut ko bildēt un vareni rosās ar kamerām un blicenēm.Dažreiz pajautāju kur liksi šitās bildes un nekādu jēdzīgu atbildi neesmu saņēmis.Būšot arhīvam,par piemiņu,vēsturei....nu nafig?Ja vajag ,tad sarunā,ka viens bildēs un pēc tam atsūtīs tās kartiņas ,vot i visa problēma!Bet nē,vajag katram pašam!Nu vot i tagad varat paust savu taisnīgo sašutumu,ka paši vien esam noveduši šo problēmu tik tālu.Patiesībā vienkārša ētika un apkārt esošo respektēšana būtu tas kas vajadzīgs!
Kāpēc jānes, ja nedrīkst? Visu laiku kādam jāpierāda, ka esi gudrākais, veiklākais, ka visus vari apjāt? Un pēc tam paklusām bildēt, ka tik apsargs nepamana? Un mājās skatīties, ko tad īsti esi redzējis? No pārsimts metriem auto režīmā bliezt ar ziepīša zibeni - tāāāāāāāāādi ahūnie šedevri sanāks...
Vispār, liela daļa sūdu rodas no tā, ka tādam tipiskam letiņam pagrūti pieņemt, ka cits vaŗetu zināt labāk - kādā reibumā nedrīkst braukt, kāds maksimālais ātrums būtu ieteicams lai neapdraudētu sevi un citus, kā vadīt lielos uzņēmumus, kā bildēt dziesmusvētkus, utt. Un tad nu katrs pa savam...
A ko nozīmē "nedrīkst"??? Ja es visu dienu bildēju da jebko, tad ko, man tagad ierakt fotoaparātu mežā bedrītē pirms koncerta? Vai arī ar asinīm jāparakstās, ka netraucēšu alusdzērājiem un kollija gaļas ēdājiem vienu rindu aiz muguras atraugāties un skaļi diskutēt "Gaismas pils" laikā, tāpēc vien, ka man līdzi kabatā vai somā ir peršings, tfu fotoaparāts. ??? Varbūt uzreiz tad mani arestējiet par visiem neatklātajām izvarošanām, jo man pimpis arī ir vienmēr līdzi.