versatile:Vispār, liela daļa sūdu rodas no tā, ka tādam tipiskam letiņam pagrūti pieņemt, ka cits vaŗetu zināt labāk - kādā reibumā nedrīkst braukt, kāds maksimālais ātrums būtu ieteicams lai neapdraudētu sevi un citus, kā vadīt lielos uzņēmumus, kā bildēt dziesmusvētkus, utt. Un tad nu katrs pa savam...
kvaa:visdrošāk mietpilsoņiem ir vērot svētkus uz jaunākā 3D TV, dzerot Aldara zelta aliņu
Tā patiešām ir ērtāk ,vienalga sauc to par mietpilsoni vai nē.No foto viedokļa man svētki neinteresē un priekš kam man būtu jāspiežas pa kaut kādu tur Mežaparka tramvaju?Tāpēc lai mani sauktu par kultūras cilvēku?Tas mani maz uztrauc un pie TV tik tiešām ir ērtāk!
Kurš ir teicis, ka tie Dziesmu svētki ir kultūras pasākums? Tautai vajaga maizi un svētkus, nu tad saņemiet ar vismaz pusīti - Dziesmu svētkus. Nezinu par skatītājiem neko, bet dalībniekiem tas ir labs tusiņš Rīgā, ..par Rīdzinieku naudu. ..un ja kāds senils pilsonis grib vēl to bildēt par brīvu, tad to nu gan nav ko atļaut. ..lai bildē no televīzora., ..mājās uz dīvāna sēžot. Ja Tu aizbrauc uz svešām valstīm un gribi pliku morīti nobildēt, vai tad nepieklājas kādu dāvaniņu šamam vai naudiņu iedot?! Tāpat ar Dziesmu svētkiem, gribat svinošus letiņus sabildēt - maksā ragā! Tad kad kāds nopērk biļeti uz DzSv, tas nenozīmē, ka viņš nopērk tiesības tajā aizžogojumā bildēt. Ja kāds nopērk tūrisma ceļazīmi uz morlandi, tas taču automātiski nenozīme, ka esi nopircis tiesības plikas morenes bildēt par brīvu.
A kāds var galu galā paskaidrot, kas īsti ir aizliegts tajā masu dzerstiņā? Un galvenais, nafig? Ierasties ar foto tehniku kabatā, rokā, kaklā karinātu? fotografēt traucējot citus dzērājus, vienkārši fotografēt a vai bez blices, turēt rokās fotoaparātu, vai jāievēro kādi normatīvi foto slēdža skaļumam? Kādi zibspuldžu lietošanas ierobežojumi? Londonas olimpiādē baig smuki panorāmas skatos no gaisa zibspuldzes strobiņu taisīja. Kadri TV ekrānos ļoti labi izskatījās. Ko mūsu režisori grib panākt? Melnus kadrus publikas masu skatos?
Jautājums vispār jau tīri teorētisks, jo bez problēmām vajadzības gadījumā Mežaparka estrādē Habla teleskopu ienestu.
A praktiski notiek kā vienmēr viss LV Nepilnvērtības kompleksu māktais resnais gals meklē kā kompensēt savu slimību visu ko vien var aizliedzot, ierobežojot un regulējot, bet proletārieši izdomā veidus kā visus šos ierobežojumus apiet. Savādāk jau šajā valstī dzīvot neviens nespēj. Ne tie, kas labāk zina, līdz cikiem es drīkstu veikalā pudeli vīna nopirkt, ne tie, kas dzer politūru, krutku un kandžu un kam pajāt uz visiem aizliegumiem.
versatile:Vispār, liela daļa sūdu rodas no tā, ka tādam tipiskam letiņam pagrūti pieņemt, ka cits vaŗetu zināt labāk - kādā reibumā nedrīkst braukt, kāds maksimālais ātrums būtu ieteicams lai neapdraudētu sevi un citus, kā vadīt lielos uzņēmumus, kā bildēt dziesmusvētkus, utt. Un tad nu katrs pa savam...
istjinu glagoljish...
Bildes, tātad Tu piekrīti tam, ko no Saeimas kanceles taurē Apinis. Vienīgais varianats kā Tevi pasargāt pašu no sevis, lai nenodzeries ir aizliegt Tev nopirkt Šablī pudeli 22.01. Es pareizi sapratu?
Līdz Pāvila domāšanas līmenim - "Viss man ir ļauts, bet ne viss man der", šajā klaunu un pidarasu zemē laikam jau nekad nenonāksim. Ar ko arī mūs visus apsveicu!
versatile:Kāpēc vienīgais? Toties, nebūt ne pats sliktākais. Nepalīdzēs tiem, ka jau ir atkarība, bet kādam varbūt neradīsies.
Un kā ir ar izvēles brīvību?
Atslēgas vārds Tavā komentā ir "varbūt" Tātad, saki, ir vērts ierobežot 9 cilvēku brīvību, lai "varbūt" ( ar dakšām ūdenī rakstītu) paglābtu vienu no legālas nodzeršanās un noforvardēt uz nelegālao? Tādējādi samazinot legālā alkohola aprites nodokļu ieņēmumus. Rezultātā tas, kurš grib dzert, dzers vienalga, 9/10 sabiedrības tiks radīt sdiskomforts, un budžets veselības aizsardzībai ar tapis plānāks. Un kur tad ir pozitīvais atlikums????
konkrēti alkoholiķi ļoti bieži ir drauds un slogs visādās ziņās apkārtējiem, kuri to nav izvēlējušies. Wonabī photographeri publiskos pasākumos spēj pamatīgi sabojāt garastāvokli tiem, kas atnākuši klausīties/skatīties. Telefonus tomēr esam daudz maz iemācījušies teārī izslēgt un par to nečīkstam, ne?
Sapper, par pievienoto komentāra labojumu - esi pārliecināts, ka legālā alkohola aprites nodokļu ieņēmumi no vienas personas ir mazāki nekā viņa ārstēšanai kā arī alkohola reibumā nodarīto zaudējumu atlīdzināšanai nepieciešamie? Es nē. Un jā, man alkoholiķi ir sagādājuši gana daudz diskomforta dzīvē.
versatile:konkrēti alkoholiķi ļoti bieži ir drauds un slogs visādās ziņās apkārtējiem, kuri to nav izvēlējušies. Wonabī photographeri publiskos pasākumos spēj pamatīgi sabojāt garastāvokli tiem, kas atnākuši klausīties/skatīties. Telefonus tomēr esam daudz maz iemācījušies teārī izslēgt un par to nečīkstam, ne?
Par to mani vari neaģitēt, nesen bija ļoti jāsavaļdēs, lai vienam pidaram ar kautkādu tur 5d2 vai 3 iekabinātu ahujennajā stedīkama uzkabē nepaliktu padeni, kad šis vienā pasākumā izdomāja sākt nēsāties apkārt, pa senu čīkstošu parketu Vestarda solo performances laikā...
Starp citu, raudoši zīdaiņi koncertos tracina vēl vairāk par fotogrāfiem. Kāpēc Dziesmusvētkos nav aizliegts ierasties ar bērnioem, piemēram, līdz 3 gadu vecumam?
Gribēja tak aizliegt. Jaunajiem vecākiem spēcīgāks lobijs. Un raudošu zīdaini vienmēr var pārvietot tālākā distancē, kā arī ļoti bieži - vienkārši nomierināt.
versatile:Sapper, par pievienoto komentāra labojumu - esi pārliecināts, ka legālā alkohola aprites nodokļu ieņēmumi no vienas personas ir mazāki nekā viņa ārstēšanai kā arī alkohola reibumā nodarīto zaudējumu atlīdzināšanai nepieciešamie? Es nē. Un jā, man alkoholiķi ir sagādājuši gana daudz diskomforta dzīvē.
Ja alkoholiķis nevar nopirkt legālo, viņš poļubomu nopirks nelegālo un tad vispār nebūs nekādu ienākumu, bet ārstēšanu apmaksāsim nevis uz trijiem - Tu, es un šmigonis. Bet maksāsim mēs uz pusēm.
Vai populistiski uz emocijām pieņemti lēmumi reāli risina problēmu? Da nē tak. Zāli tak ar pīpēt vispār nedrīkst, bet vai tādēl, kāds, kas no s';irds vēlas uzsist kāsi, to nespēj realizēt? Nav nekas absurdāks un smieklīgāks par iluzoriem likumiem, kuri rada ļoti bīstamus precedentus sabiedrības domāšanā. Ja šodien cilvēki uzspļauj stulbiem likumiem, kas liek braukt pa 4 joslu šoseju 1/3 lēnāk kā kaimiņzemēs, tad rītā viņi var sākt domāt, ka Tev nebūs zagr un Tev nebūs nokaut ir tāds pats idiotisms. Bet tas gan kļūst ļoti bīstami.
Ja alkoholiķis nevar nopirkt legālo, viņš poļubomu nopirks nelegālo
Tak teicu, ignorē alkoholiķus. Ja es sagruzīšos 5 minūtes pāri desmitiem un uznāks vēlme iedzert, es diez vai skriešu uz nočņiku un pavisam nelegālo arī nepirkšu. Un tas ir labi, baigi labi. Par četru joslu šosejām - cik ta' mums tādu ir? Pabrauks pa tādu ar 120 (nepabrauks, vajadzēs 130, lai drusku butu pārkāpts) - un tad izbrauks uz 90nieka - a tur vai nu nejutīs ātrumu (esi tak kādreiz no 160 uz 90 nometis? Liekas tak, ka stāvi bezmaz) vai arī iedomāsies, ka ir tak baigi labs braucējs un mauks tālāk.
versatile:Gribēja tak aizliegt. Jaunajiem vecākiem spēcīgāks lobijs. Un raudošu zīdaini vienmēr var pārvietot tālākā distancē, kā arī ļoti bieži - vienkārši nomierināt.
Tātad klausītāju intereses ir bulšits. Viss atkarīgs no lobija. To arī gribēju pierādīt, neko vairāk.
versatile:Ja es sagruzīšos 5 minūtes pāri desmitiem un uznāks vēlme iedzert, es diez vai skriešu uz nočņiku un pavisam nelegālo arī nepirkšu. Un tas ir labi, baigi labi.
Un ja Tu sagruzīsies 21.50? Tad vienalga nopirksi. Bet ja es strādāju līdz vēlam vakaram un gribu mājās iemalkot pie vakariņām glāzi šablī, bet veikalā mani pasūta tālāk, tad kuram no tā ir kāds labums? Man, Tev, Apinim? Kur parādās likuma gars un jāga?
versatile:Gribēja tak aizliegt. Jaunajiem vecākiem spēcīgāks lobijs. Un raudošu zīdaini vienmēr var pārvietot tālākā distancē, kā arī ļoti bieži - vienkārši nomierināt.
Tātad klausītāju intereses ir bulšits. Viss atkarīgs no lobija. To arī gribēju pierādīt, neko vairāk.
Nē, ienkārši raudšo zīdaiņu problēmu var risināt savādāk - un saprātīgi vecāki tā arī dara. Ja pat man ir pa spēkam zīdaini nomierināt, tad katrs vecāks uz to nu gan ir spējīgs - izņemot, protams, ja sīakis slims, bet tad nav prāta darbs vispār no mājas ārā rādīties.
Vajaga likumu, kurā rakstīts ka jebkurā masu pasākumā ir aizliegts fotogrāfēt. Un sods ir fotoaparāta (vienalga kāda) konfiskācija un piespiedu darbs 3 mēnešus dalomīta karjerā vai naudas sods 20 minimālo mēnešalgu apmērā.
versatile: Par četru joslu šosejām - cik ta' mums tādu ir?
Vispār jau 4 joslu šoseja bija tikai ilustratīvs piemērs manai domai tar to, ka laikā, kad valda morālais relatīvisms, stulbu un idiotisku likumu neievērošana paver ceļu uz reāli nepieciešamu likumu ignorēšanu.
Oliss:Vajaga likumu, kurā rakstīts ka jebkurā masu pasākumā ir aizliegts fotogrāfēt. Un sods ir fotoaparāta (vienalga kāda) konfiskācija un piespiedu darbs 3 mēnešus dalomīta karjerā vai naudas sods 20 minimālo mēnešalgu apmērā.
+++++++ ļoti pareizi! Īpaši uguņošanās un kalnu slēpošanas trasēs. Tos, kas ne tikai fotografē, bet vēl publicē šādu pasāakumu bildes ir jākastrē, lai nespēj multiplicēt sev līdzīgos.
Versatile, ja pareizi saprotu, ceļu satiksmes noteikumus Tu nezini, tādēļ nav jēgas prasīt, vai vienmēr ir jāievēro zīmes, kuras ir izvietotas ceļu remontdarbu vietās...
Sapper: A praktiski notiek kā vienmēr viss LV Nepilnvērtības kompleksu māktais resnais gals meklē kā kompensēt savu slimību visu ko vien var aizliedzot, ierobežojot un regulējot...