Tev legāls šops nopircies ka turies pie 4 versijas ? 6 piemērota tieši DIGITĀLO failu apstrādei un ir daudz ērtāka un precīzāka šai vajadzībai. ESMU AIZMIRSIS kā tur bija pirms 5-6 gadiem jāstellē.
Man negribējās mācīties no jauna to sesto, tur daudz man nevajadzīga, mani pilnībā apmierināja cs3. Es gan neko nesaprotu, bet tie jaunie man šķiet par smagu-lielu...
Lunis:Tev legāls šops nopircies ka turies pie 4 versijas ? 6 piemērota tieši DIGITĀLO failu apstrādei un ir daudz ērtāka un precīzāka šai vajadzībai. ESMU AIZMIRSIS kā tur bija pirms 5-6 gadiem jāstellē.
Edit>Preferences>Performance norādi nepieciešamo atmiņas daudzumu norādi scratch disk, vislabāk, ja nav tas pats uz kuras griežas OS un pats PS lai atbrīvotu RAM, samazini vai noņem vispār nost history states (pēdējās veiktās darbības), cache levels (pēdējie atvērtie/rediģētie faili, ja atmiņa neviļ)
Ar history noņemšanu gan uzmanīgi! Neticu, ka Imants būs tāds korifejs, lai nekad nebūtu jāatgriežas salīdzinot rezultātu ar pēdējām darbībām un nesāktu no jauna...
uljens:Edit>Preferences>Performance norādi nepieciešamo atmiņas daudzumu norādi scratch disk, vislabāk, ja nav tas pats uz kuras griežas OS un pats PS lai atbrīvotu RAM, samazini vai noņem vispār nost history states (pēdējās veiktās darbības), cache levels (pēdējie atvērtie/rediģētie faili, ja atmiņa neviļ)
Lunis:Tev legāls šops nopircies ka turies pie 4 versijas ? 6 piemērota tieši DIGITĀLO failu apstrādei un ir daudz ērtāka un precīzāka šai vajadzībai. ESMU AIZMIRSIS kā tur bija pirms 5-6 gadiem jāstellē.
Kādi vēl varētu būt faili?
Faili mēdz būt "Skanētie" kā no filmas un tā ir ļoti būtiska starpība informācijas blīvuma un struktūras ziņā DIGITĀLOS failus kuri iegūti ar populārāko marku kamēram CS6 var automātā izlabot vairumu TEHNISKO defektu un korekciju , pavisam savadak strada ar krasu un attēla struktūru. VIEGLĀK stradat
ImkaSm:Man negribējās mācīties no jauna to sesto, tur daudz man nevajadzīga, mani pilnībā apmierināja cs3. Es gan neko nesaprotu, bet tie jaunie man šķiet par smagu-lielu...
Tīri tā starpcitu CS6 izskatās būs pēdējais fotošops ko varēs iegādāties savā īpašumā. Nākamos faktiski tu tikai izīrēsi ar Adobe Cloud palīdzību. Takā var apdomāt vai izdevīgāk tev ir īrēt vai veikt vienu ieguldījumu un pēctam ievērot kārtīgu klusuma brīdi..
Līdz galam nepārbaudīts info (pašam nav aktuāli pārbaudīt) - īrēt var jau tagad, tikai cena nav ekonomiski draudzīga, nepilnos 2 gados jāsamaksā tikpat, cik nopērkot programmu uzreiz.