forum.gif
Šopa CS4 sakārtošana pirms sākt darbu ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Šopa CS4 sakārtošana pirms sākt darbu ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.06.13 10:35
 citēt
Vai kāds varētu iemest linku-atsauci latv. vai krievu valodā, kā sagatavot šopu optimālākai darbībai pirms uzsāk darbu ?

Sen nebiju to darījis, tamdēļ viss aizmirsies... :anger:
Publicēts: 13.06.13 10:40 labots
 citēt
Tev legāls šops nopircies ka turies pie 4 versijas ? 6 piemērota tieši DIGITĀLO failu apstrādei un ir daudz ērtāka un precīzāka šai vajadzībai. ESMU AIZMIRSIS kā tur bija pirms 5-6 gadiem jāstellē.
Publicēts: 13.06.13 10:46
 citēt
Man negribējās mācīties no jauna to sesto, tur daudz man nevajadzīga, mani pilnībā apmierināja cs3.
Es gan neko nesaprotu, bet tie jaunie man šķiet par smagu-lielu...
Publicēts: 13.06.13 11:08
 citēt
Kas tur ko kārtot? Ja kāds sagrozījis, gan jau var kaut kur atrast defaultos iestatījumus un pēc tam sakārtot tos rīkus ar kuriem pats strādā.
Publicēts: 13.06.13 11:16
 citēt
interesanti gan - kā gan cits lai tavā vietā izdomā, kā tev vajadzētu sakārtot darba rīkus utt.........
Publicēts: 13.06.13 11:24
 citēt
piem. tur bija kaut kur , kā sadalīt pa cietučiem darbības un kā pareizāk to izdarīt...
kā samazināt kaut kādus tur atmiņas uzkrājumus utt.
Publicēts: 13.06.13 11:25 labots
 citēt
bija arī par krāsu korekcijām RGB ...
plus trīs vai mīnus vienības...lai pareizāks melnais ...
Publicēts: 13.06.13 11:37
 citēt
Lunis:Tev legāls šops nopircies ka turies pie 4 versijas ? 6 piemērota tieši DIGITĀLO failu apstrādei un ir daudz ērtāka un precīzāka šai vajadzībai. ESMU AIZMIRSIS kā tur bija pirms 5-6 gadiem jāstellē.

Kādi vēl varētu būt faili? :)
Publicēts: 13.06.13 12:16 labots
 citēt
Edit>Preferences>Performance
norādi nepieciešamo atmiņas daudzumu
norādi scratch disk, vislabāk, ja nav tas pats uz kuras griežas OS un pats PS
lai atbrīvotu RAM, samazini vai noņem vispār nost history states (pēdējās veiktās darbības), cache levels (pēdējie atvērtie/rediģētie faili, ja atmiņa neviļ)
Publicēts: 13.06.13 12:22
 citēt
Ar history noņemšanu gan uzmanīgi!
Neticu, ka Imants būs tāds korifejs, lai nekad nebūtu jāatgriežas salīdzinot rezultātu ar pēdējām darbībām un nesāktu no jauna...
Publicēts: 13.06.13 12:38
 citēt
^ pats personīg history ar neaiztieku
Publicēts: 13.06.13 12:54
 citēt
neeee, history nav lāga aiztikt !
Publicēts: 13.06.13 13:31
 citēt
uljens:Edit>Preferences>Performance
norādi nepieciešamo atmiņas daudzumu
norādi scratch disk, vislabāk, ja nav tas pats uz kuras griežas OS un pats PS
lai atbrīvotu RAM, samazini vai noņem vispār nost history states (pēdējās veiktās darbības), cache levels (pēdējie atvērtie/rediģētie faili, ja atmiņa neviļ)

Liels paldies !
Publicēts: 13.06.13 16:35
 citēt
Bzh:
Lunis:Tev legāls šops nopircies ka turies pie 4 versijas ? 6 piemērota tieši DIGITĀLO failu apstrādei un ir daudz ērtāka un precīzāka šai vajadzībai. ESMU AIZMIRSIS kā tur bija pirms 5-6 gadiem jāstellē.

Kādi vēl varētu būt faili? :)

Faili mēdz būt "Skanētie" kā no filmas un tā ir ļoti būtiska starpība informācijas blīvuma un struktūras ziņā :) DIGITĀLOS failus kuri iegūti ar populārāko marku kamēram CS6 var automātā izlabot vairumu TEHNISKO defektu un korekciju , pavisam savadak strada ar krasu un attēla struktūru. VIEGLĀK stradat
Publicēts: 14.06.13 09:45
 citēt
ImkaSm:Man negribējās mācīties no jauna to sesto, tur daudz man nevajadzīga, mani pilnībā apmierināja cs3.
Es gan neko nesaprotu, bet tie jaunie man šķiet par smagu-lielu...

Tīri tā starpcitu CS6 izskatās būs pēdējais fotošops ko varēs iegādāties savā īpašumā. Nākamos faktiski tu tikai izīrēsi ar Adobe Cloud palīdzību. Takā var apdomāt vai izdevīgāk tev ir īrēt vai veikt vienu ieguldījumu un pēctam ievērot kārtīgu klusuma brīdi..
Publicēts: 14.06.13 10:20
 citēt
jā strādā ar gana daudz layeriem ... tad history tiešām ir pakārtota ....
Publicēts: 16.06.13 16:52
 citēt
Līdz galam nepārbaudīts info (pašam nav aktuāli pārbaudīt) - īrēt var jau tagad, tikai cena nav ekonomiski draudzīga, nepilnos 2 gados jāsamaksā tikpat, cik nopērkot programmu uzreiz.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):