forum.gif
"Foton" patstāvīga gaisma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / "Foton" patstāvīga gaisma
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.06.13 15:11
 citēt
Mājās vectēvs sācis tīrīt ārā skapjus un atrada Foton patstāvīgo gaismu, teica, ka pilnīgi jauna. Vispār ar viņu ir vērts kaut ko darīt ar viņu?

kāds varbūt var kaut ko smalkāk pastāstīt?

p.s. kastīte ir!

miass.tinot.ru... tāds viņs izskatās
Publicēts: 13.06.13 15:14
 citēt
Nu jā, es jau neesmu dikti patstāvīga...
Publicēts: 13.06.13 15:24
 citēt
Gaisma:Nu jā, es jau neesmu dikti patstāvīga...
a čo - deg tak tā lampa patstāvīgi - nav vajadzīgs nekāds ārējs impulss, kā zibenim...
Publicēts: 13.06.13 16:10 labots
 citēt
Krievu pastāvīgās gaismas 1000w , vienīgais labums viņam ir pārkaršanas sensors , atslēdz ja sakarst pār mēru. BET TĀ mūsdienās šādas reti lieto , baigi rij strāvu un ražo lielu karstumu. Filmētājiem var noderēt tik baidos lampu garums vairs neatbilst ja izdegs. TOREIZ viņas lietoja ar lieliem uz drātiņām uzstutētiem izvirzītiem pauspapīra soft ekrāniem:)
Publicēts: 13.06.13 18:07
 citēt
Ar šitām lampām var inkubatorā cāļus perināt :D
Publicēts: 13.06.13 18:09
 citēt
... vai zālīti kultivēt :face-grin:
Publicēts: 13.06.13 18:29
 citēt
talavietis:... vai zālīti kultivēt :face-grin:

NEVAR pēc zvērā rēķina uzķers:)
Publicēts: 13.06.13 19:00
 citēt
He, he, šos fotonus disenē savulaik lietoju gar skatuves malu 8 gabalus ar skrejošo laidu. Filtri kusa un paši lampu stobriņi plīsa uz nebēdu, nedos die's kāds ar speķainiem pirkstiem mainot nogrābstījis.
Publicēts: 13.06.13 21:27
 citēt
Video cilvēki mēdz neatteikties no šitām lampām.Bet daudz neviens nemaksās,jo lampas tiešam mūsdienu neder(bez tjūningošanas).
Publicēts: 13.06.13 23:35
 citēt
Lunis:
talavietis:... vai zālīti kultivēt :face-grin:

NEVAR pēc zvērā rēķina uzķers:)

varēt jau var. tikai riskanti. :bad_smile:
Publicēts: 14.06.13 10:33
 citēt
šito priekšmetu sauc *mazā jõdene* - tā arī nezinu ar ko atšķiras no parasta halogēna, bet rezultāts ir stabils silts spektrs kamēr halogēna spuldzēm tas var gadīties nedaudz atšķirīgs - kino jõdenes izmanto vēl šodien kko piegaismot ja galvenā stroijka nav vēsās gammas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):