forum.gif
Fotolia.com Tax center
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotolia.com Tax center
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.06.13 14:57
 citēt
Sveiki!
Esmu apņēmies ar savu hobiju arī kādu kapeiku nopelnīt. Piereģistrējos Fotolia.com esmu sācis palēnām iesūtīt bildes un sāk nākt apstiprinājumi un līdz ar tiem arī atgādinājumi no Tax center.
Sāku lasīt to sadaļu, bet nu liels smadzeņu mežģis.

Es būtu ļoti pateicīgs, ja kāds kurš ir izbūries cauri varētu pateikt kura forma īsti attiecas uz mani. Latvija nekādu uzņēmējdarbības formu sev neesmu reģistrējis, jo vismaz tuvākajā nākotnē neloloju sapni, ka no mikrostockiem varētu kāda vērā ņemama nauda nākt, bet nu kaut kā jau jāsāk. :face-smile:
Publicēts: 14.06.13 16:50
 citēt
Labāk nesāc , tas jau dažus gadus noiets biznesa modelis.
Publicēts: 14.06.13 17:01
 citēt
Labāk sāc audzēt zālīti būs redzamāki ienākumi :big_smile:
Publicēts: 14.06.13 20:05
 citēt
Tiešām neviens nav fotolia reģistrējies?
Publicēts: 14.06.13 20:10
 citēt
The_Saint:Tiešām neviens nav fotolia reģistrējies?

Pirms gadiem pieciem sešiem. NEatceros paroli...

Oliss:Labāk sāc audzēt zālīti būs redzamāki ienākumi :big_smile:

wowo :bad_smile:
Publicēts: 14.06.13 20:14
 citēt
Ja esat tik skeptiski, tad padalieties ar savu rūgto pieredzi ar mikrostock. Bet joprojām jautājums ir par fotolia Tax center. Vai kāds zin, kā vidējajam pelēkajam latvietim, amatierim to aizpildīt?
Publicēts: 14.06.13 20:16
 citēt
mēs esam vēl skeptiskāki. mums po*ui. :bad_smile:
Publicēts: 14.06.13 20:22
 citēt
Gaisma gan tu gan visi pārējie, kuriem po*ui ir mīļi aicināti nekakāt topikā. Nešaubos, ka esi asprātīga radība, bet šeit šoreiz meklēju konstruktīvu atbildi. :face-smile:
Publicēts: 14.06.13 20:36
 citēt
piereģistrējies lai uzdotu jautājumu?????????Parādi labāk bildes ar kurām domā pelnīt.
Publicēts: 14.06.13 20:52
 citēt
Nu izšķirošais faktors reģistrēties bija vajadzība uzdot jautājumu. Iepriekš pasīvi ik pa laikam lasīju.

Pagaidām jau vēl nav ko rādīt. Esmu iesūtījis un notagojis tik pāris bildes:
us.fotolia.com...

Un pelnu naudu pamat darbā, kas nekādā mērā nav saistīts ar foto, šis tik savam priekam, tehniskā līmeņa celšanai un sportam.
Publicēts: 14.06.13 20:55
 citēt
Ja tev baigi interesē ši tēma , nopērc Krievu "Foto & Video" šā mēneša tas 6 jūnija numuru tur 112lpp ir BURVĪGI aprakstīts STOKU biznesa patreizējais stāvoklis iespējas "Pelnīt" , ieguldījumi un atdeve. smalki izanalizēts kas un kā. Visai rēcīgs apraksts. "iegūt" var šeit bit.ly...
Publicēts: 14.06.13 20:57
 citēt
JEEEEEEEEEEEE vilniZ - gribu kādu duci sķību bandinieku bildīšu!

Nu kā lai nebūtu skepses?
Publicēts: 14.06.13 21:11
 citēt
Paldies Lunim. Jau pērku :face-smile:
Un kā jau rakstīju:

šis tik savam priekam,>>> tehniskā līmeņa <<< celšanai un sportam.
Tās pāris bildes uzņemtas uz ātru roku uz baltas lapas sametot pirmos sīkumus, kas ienāca prātā un rokā turēta reflektora kas bounco zibspuldzi.

Saprotu, ka bildes nasing spešel, nenoliedzu, šis vairāk, lai taustītos, cik ļoti jāiespringst, lai vispār pieņem kaut ko. istock prasīja lielāku dažādību kā tik pārs objektus uz balta fona. Fotolia izskatās, ka var tik grūzt iekšā visu, arī šķibus bandiniekus :face-grin:
Publicēts: 14.06.13 22:51
 citēt
Tad tie bandinieki bija taisni bet tu vinjus sashkjiebi lai redzeetu cik lieli retardi tajaa stokaa straadaa???
Publicēts: 15.06.13 00:19
 citēt
:face-grin:
Smagi būt jaunajam forumā! Nē nobildēju šķībi, jo patika, kā izskatās. Par gaumi nestrīdās. Kas gribēs, tas bez problēmām pagriezīs kā vien vēlās.

Nešaubos, ka man vēl tālu jāaug līdz jebkuram "retardam", kurš ir tiesīgs akceptēt bildes, kaut brīžiem brīnos, kādas dīvainas bildes pieņem, ceru, ka citi uz manām neskatās ar tādu pašu šoku :face-smile:
Publicēts: 15.06.13 00:46
 citēt
es gan domāju, ka pasākums apsveicams, kaut vai pieredzes dēļ.......
Publicēts: 15.06.13 08:12
 citēt
esmu izpildījis fotolia visas anketas, bet kā jau saka, pēdējos gados baigais panīkums tur.. Ja atmiņa neviļ, tad 8 formu aizdragāju.
Publicēts: 15.06.13 11:48
 citēt
Paldies, NilsS, par to, ka saproti manu mērķi. Tā arī pa lielam tas ir domāts.

Tālavietis, būtu lieliski par precīzāku info. Tur tādu formu ir kaudze, bet lielās sadaļas ir 3:
1. YOU ARE AN INDIVIDUAL

YOU ARE A US CITIZEN OR A RESIDENT ALIEN

2. YOU ARE A LLC, A PARTNERSHIP OR A CORPORATION

YOUR ENTITY IS ORGANIZED UNDER US LAW

3. YOU ARE NEITHER AN INDIVIDUAL, LLC, PARTNERSHIP OR CORPORATION
Publicēts: 15.06.13 14:10
 citēt
1.Vārds ,Uzvārds
2.N/A
3.Individual
4.adresi

2.SADAĻA 9punkts a -ieliec ķeksi ,ieraksti Latvia.

10.punkts lodziņā 12(2)(b) 10%

laikam viss pārējo atstāj tukšu.

Bet rēķinies,ka ar pāris bildēm tur nav,ko darīt,jārēķinās ar kādu tūkstoti vismaz,ja gribi ,ko nopelnīt ar stokiem un jāreģistrējas vairākos gan fotolia , istockphoto,shuterstock,dreamstime,depositphoto -tie ir ,kuros kādu kapeiciņu var sagrabināt citos vispār nav vērts savu laiku tērēt.
Publicēts: 16.06.13 23:04
 citēt
Leimane, liels paldies!
Publicēts: 17.06.13 13:34
 citēt
The_Saint:Paldies, NilsS, par to, ka saproti manu mērķi. Tā arī pa lielam tas ir domāts.

Tālavietis, būtu lieliski par precīzāku info. Tur tādu formu ir kaudze, bet lielās sadaļas ir 3:
1. YOU ARE AN INDIVIDUAL

YOU ARE A US CITIZEN OR A RESIDENT ALIEN

2. YOU ARE A LLC, A PARTNERSHIP OR A CORPORATION

YOUR ENTITY IS ORGANIZED UNDER US LAW

3. YOU ARE NEITHER AN INDIVIDUAL, LLC, PARTNERSHIP OR CORPORATION

lūdzu. Tik rēķinies, ka istoks un jo īpaši shutterstoks būs nejauki prasīgi pret tevi :)
Publicēts: 17.06.13 23:31
 citēt
Challange accepted! :face-smile:
Tas jau viens no pamat mērķiem - uzlabot iemaņas.
Publicēts: 25.06.13 14:22
 citēt
viņi pa 20 centiem nesūta un daudz bilžu jāiesūta un ļoti ilgi jādzīvo, lai iekrātos tie 100$, ko sūtīt. :face-sad:
Publicēts: 25.06.13 17:00 labots
 citēt
var jau tikai 3 bildes ievietot, bet lai pērk par max lic. un katru 100 x mēnesī. :D
Publicēts: 25.06.13 19:36
 citēt
talavietis:var jau tikai 3 bildes ievietot, bet lai pērk par max lic. un katru 100 x mēnesī. :D

tas spīd tikai gadījumā, ja ieliec bildi "для всех времён и всех народов"! :face-smile:
Publicēts: 20.04.16 13:31
 citēt
Vai tagad ir vērts regīstrēties stokos?
Publicēts: 20.04.16 18:09
 citēt
a kas tagad ir ienesīgs business, ja stoki vairs nav?
Publicēts: 21.04.16 10:34
 citēt
trollollo:a kas tagad ir ienesīgs business, ja stoki vairs nav?

gopstops, muļķīt! Tādā prikidā tas ir vienīgais biznesa plāns.
PS nesen fočēju jaunās Olaines ķurķa kameras.
Tev tur patiks, ļoti mājīgi!
Īpaši karceris un psihrūms
Publicēts: 21.04.16 10:59 labots
 citēt
NilS, ja jau tikai profilbilde liecinātu par fotogrāfa spējām un talantiem, Tev jau sen bija jākļūst par fotopasaules "napoleonu".... :face-grin:
Publicēts: 21.04.16 16:08
 citēt
Shuterstoks skaitās pats, pats, pats no stokiem. Vai ir vērt tur reģistrēties?
Publicēts: 21.04.16 20:38 labots
 citēt
VValdis:Shuterstoks skaitās pats, pats, pats no stokiem. Vai ir vērt tur reģistrēties?

Pats pats ir gety, bet tur neiereģistrēsies. Uz tā fona citi sūkā
Publicēts: 21.04.16 21:53
 citēt
saklapējis šķību greizu skabargainu taburetīti un uzplijās lai palīdzot to notirgot :haha:
Publicēts: 21.04.16 22:18
 citēt
NilsS:
VValdis:Shuterstoks skaitās pats, pats, pats no stokiem. Vai ir vērt tur reģistrēties?

Pats pats ir gety, bet tur neiereģistrēsies. Uz tā fona citi sūkā

Aga, aga ;)
"Vecos labos laikos" pats, pats bija Corbis, bet tagad šos Getty pārņēmis... :D
Publicēts: 21.04.16 22:26
 citēt
esmu gettyimages ar savam bildēm kādus pāris gadus, viņi paši man atrakstīja un piedāvāja ielikt pie viņiem vairākas bildes no Flickr publicētajām bildēm. bildes man tur nav daudz ap 200, bet katru mēnesi kaut kas tiek notirgots.
Publicēts: 21.04.16 23:10 labots
 citēt
maru:esmu gettyimages ar savam bildēm kādus pāris gadus, viņi paši man atrakstīja un piedāvāja ielikt pie viņiem vairākas bildes no Flickr publicētajām bildēm....

Tā gribējās to gety līmeni redzēt, atvēru maru galeriju.....nu N E V I E N A nepatika. :face-sad::face-sad::face-sad:
Publicēts: 22.04.16 11:43
 citēt
Lunis:Ja tev baigi interesē ši tēma , nopērc Krievu "Foto & Video" šā mēneša tas 6 jūnija numuru tur 112lpp ir BURVĪGI aprakstīts STOKU biznesa patreizējais stāvoklis iespējas "Pelnīt" , ieguldījumi un atdeve. smalki izanalizēts kas un kā. Visai rēcīgs apraksts. "iegūt" var šeit [url=http://bit.ly/17n0NBa

vai]http://bit.ly/17n0NBa
vai[/url] tad žurnāls vēl iznāk? nēesmu redzējis kopš jaunā gada...
Publicēts: 22.04.16 14:07
 citēt
alex123 uz topika datumiem paskaties :>
Publicēts: 22.04.16 18:50
 citēt
1UN1:alex123 uz topika datumiem paskaties :>

Paldies! Būšu uzmanīgāks;-)
Publicēts: 22.04.16 22:47 labots
 citēt
GunarsII:
maru:esmu gettyimages ar savam bildēm kādus pāris gadus, viņi paši man atrakstīja un piedāvāja ielikt pie viņiem vairākas bildes no Flickr publicētajām bildēm....

Tā gribējās to gety līmeni redzēt, atvēru maru galeriju.....nu N E V I E N A nepatika. :face-sad::face-sad::face-sad:

Nepatīk Gety , spied uz Magnum , šie tirgo daudzu vecmeistaru veselas kolekcijas , ja neklūdos Exs Ridzenieks Filips Halsmans pie šiem nopērkami kautkadi 3-4 t darbu:):) apskatīr var palielos izmēros:) Es reiz tur dienas 3 pavadiju škirstīdams Halmanu un Dali kopdarbu variantus desmitiem simtiem bildēs:):)
Publicēts: 26.12.16 12:31 labots
 citēt

Varbūt pastaigāt un paknipsēt pa supermarketiem? Cits tajā sabildēto pat par 15 santīmiem nepārdotu, bet citam samaksā miljonus, kā par augstāk redzamo bildi.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):