Sveiki! Esmu apņēmies ar savu hobiju arī kādu kapeiku nopelnīt. Piereģistrējos Fotolia.com esmu sācis palēnām iesūtīt bildes un sāk nākt apstiprinājumi un līdz ar tiem arī atgādinājumi no Tax center. Sāku lasīt to sadaļu, bet nu liels smadzeņu mežģis.
Es būtu ļoti pateicīgs, ja kāds kurš ir izbūries cauri varētu pateikt kura forma īsti attiecas uz mani. Latvija nekādu uzņēmējdarbības formu sev neesmu reģistrējis, jo vismaz tuvākajā nākotnē neloloju sapni, ka no mikrostockiem varētu kāda vērā ņemama nauda nākt, bet nu kaut kā jau jāsāk.
Ja esat tik skeptiski, tad padalieties ar savu rūgto pieredzi ar mikrostock. Bet joprojām jautājums ir par fotolia Tax center. Vai kāds zin, kā vidējajam pelēkajam latvietim, amatierim to aizpildīt?
Gaisma gan tu gan visi pārējie, kuriem po*ui ir mīļi aicināti nekakāt topikā. Nešaubos, ka esi asprātīga radība, bet šeit šoreiz meklēju konstruktīvu atbildi.
Ja tev baigi interesē ši tēma , nopērc Krievu "Foto & Video" šā mēneša tas 6 jūnija numuru tur 112lpp ir BURVĪGI aprakstīts STOKU biznesa patreizējais stāvoklis iespējas "Pelnīt" , ieguldījumi un atdeve. smalki izanalizēts kas un kā. Visai rēcīgs apraksts. "iegūt" var šeit bit.ly...
šis tik savam priekam,>>> tehniskā līmeņa <<< celšanai un sportam. Tās pāris bildes uzņemtas uz ātru roku uz baltas lapas sametot pirmos sīkumus, kas ienāca prātā un rokā turēta reflektora kas bounco zibspuldzi.
Saprotu, ka bildes nasing spešel, nenoliedzu, šis vairāk, lai taustītos, cik ļoti jāiespringst, lai vispār pieņem kaut ko. istock prasīja lielāku dažādību kā tik pārs objektus uz balta fona. Fotolia izskatās, ka var tik grūzt iekšā visu, arī šķibus bandiniekus
Smagi būt jaunajam forumā! Nē nobildēju šķībi, jo patika, kā izskatās. Par gaumi nestrīdās. Kas gribēs, tas bez problēmām pagriezīs kā vien vēlās.
Nešaubos, ka man vēl tālu jāaug līdz jebkuram "retardam", kurš ir tiesīgs akceptēt bildes, kaut brīžiem brīnos, kādas dīvainas bildes pieņem, ceru, ka citi uz manām neskatās ar tādu pašu šoku
2.SADAĻA 9punkts a -ieliec ķeksi ,ieraksti Latvia.
10.punkts lodziņā 12(2)(b) 10%
laikam viss pārējo atstāj tukšu.
Bet rēķinies,ka ar pāris bildēm tur nav,ko darīt,jārēķinās ar kādu tūkstoti vismaz,ja gribi ,ko nopelnīt ar stokiem un jāreģistrējas vairākos gan fotolia , istockphoto,shuterstock,dreamstime,depositphoto -tie ir ,kuros kādu kapeiciņu var sagrabināt citos vispār nav vērts savu laiku tērēt.
trollollo:a kas tagad ir ienesīgs business, ja stoki vairs nav?
gopstops, muļķīt! Tādā prikidā tas ir vienīgais biznesa plāns. PS nesen fočēju jaunās Olaines ķurķa kameras. Tev tur patiks, ļoti mājīgi! Īpaši karceris un psihrūms
esmu gettyimages ar savam bildēm kādus pāris gadus, viņi paši man atrakstīja un piedāvāja ielikt pie viņiem vairākas bildes no Flickr publicētajām bildēm. bildes man tur nav daudz ap 200, bet katru mēnesi kaut kas tiek notirgots.
maru:esmu gettyimages ar savam bildēm kādus pāris gadus, viņi paši man atrakstīja un piedāvāja ielikt pie viņiem vairākas bildes no Flickr publicētajām bildēm....
Tā gribējās to gety līmeni redzēt, atvēru maru galeriju.....nu N E V I E N A nepatika.
Lunis:Ja tev baigi interesē ši tēma , nopērc Krievu "Foto & Video" šā mēneša tas 6 jūnija numuru tur 112lpp ir BURVĪGI aprakstīts STOKU biznesa patreizējais stāvoklis iespējas "Pelnīt" , ieguldījumi un atdeve. smalki izanalizēts kas un kā. Visai rēcīgs apraksts. "iegūt" var šeit [url=http://bit.ly/17n0NBa
vai]http://bit.ly/17n0NBa vai[/url] tad žurnāls vēl iznāk? nēesmu redzējis kopš jaunā gada...
maru:esmu gettyimages ar savam bildēm kādus pāris gadus, viņi paši man atrakstīja un piedāvāja ielikt pie viņiem vairākas bildes no Flickr publicētajām bildēm....
Tā gribējās to gety līmeni redzēt, atvēru maru galeriju.....nu N E V I E N A nepatika.
Nepatīk Gety , spied uz Magnum , šie tirgo daudzu vecmeistaru veselas kolekcijas , ja neklūdos Exs Ridzenieks Filips Halsmans pie šiem nopērkami kautkadi 3-4 t darbu apskatīr var palielos izmēros Es reiz tur dienas 3 pavadiju škirstīdams Halmanu un Dali kopdarbu variantus desmitiem simtiem bildēs
Varbūt pastaigāt un paknipsēt pa supermarketiem? Cits tajā sabildēto pat par 15 santīmiem nepārdotu, bet citam samaksā miljonus, kā par augstāk redzamo bildi.