forum.gif
fotOblog pasākums šovasar?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / fotOblog pasākums šovasar?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.06.13 21:35
 citēt
Vasara uzbrūk, vai būs kāds drosmīgais vai grupiņa trako, kas sarīkotu fotOblog.lv plenēru šovasar?
Informatīvais atbalsts un kožļenes no administrācijas garantētas! :)
Publicēts: 14.06.13 21:36
 citēt
Man priekšlikums dansigu un Luni ievēlēt orgkomitejā, man pašam nebūs laika. :(
Publicēts: 14.06.13 21:52
 citēt
UldisS:Man priekšlikums dansigu un Luni ievēlēt orgkomitejā, ...
:haha:
Publicēts: 14.06.13 21:53
 citēt
UldisS:Man priekšlikums dansigu un Luni ievēlēt orgkomitejā, man pašam nebūs laika. :(

Kādus šiem darbus ieplānot??? Protams bez savstarpējām simpātijām un to realizācijas...:face-grin:
Publicēts: 14.06.13 22:06
 citēt
UldisS:Man priekšlikums dansigu un Luni ievēlēt orgkomitejā, man pašam nebūs laika. :(

agrokomitejā šie nederēs gan - neoniidu vajag:face-grin:
Publicēts: 14.06.13 22:11 labots
 citēt
Man reāli nav laika šovasar nekam citam izņemot darbu :( Bij taka paredzēts rīkot vienu "Atceries Latviju" plenēru pie Daugavas BET mums Dziesmusvētki , projekti darbi utt NAV LAIKA :(
Publicēts: 15.06.13 09:29
 citēt

Uldis, es zināju, ka Tu esi mīļš un uzmanīgs, bet ne līdz tādai pakāpei ;-ppppp:-)
Publicēts: 15.06.13 09:40
 citēt

te ir japasmaida :)
Publicēts: 15.06.13 09:49
 citēt

... ir viedoklis, ka orgkomitejā vaiga iekļaut arī Bildes un Haiduku, Eltonu un Elmarsu. ;)

Man ar diemžēl nebūs laika, ir attaisnojošs iemesls - ģimenes pieaugums.
Veiksmi darbā, biedri!
Publicēts: 15.06.13 09:50
 citēt
dansiga:

Uldis, es zināju, ka Tu esi mīļš un uzmanīgs, bet ne līdz tādai pakāpei ;-ppppp:-)

Ņiboiķes, Kisa, ja vam dam parabellum. (C) Ostaps Ibrahims Suleimans Marta Benders
Publicēts: 15.06.13 09:59
 citēt
Sapper:

... ir viedoklis, ka orgkomitejā vaiga iekļaut arī Bildes un Haiduku, Eltonu un Elmarsu. ;)

aga, un pasākumu rīkot pie Alloxas Latgalē!
Publicēts: 15.06.13 11:47
 citēt
Nu baigais panīkums... virtuāli visi baigie eži ecēties un zīmēties... a kā dzīvē ko jāsāk darīt, tā klusums.... :face-grin:
Publicēts: 15.06.13 11:57
 citēt
Sabulis:Nu baigais panīkums... virtuāli visi baigie eži ecēties un zīmēties... a kā dzīvē ko jāsāk darīt, tā klusums.... :face-grin:
sabulis bubulis
Publicēts: 15.06.13 12:09
 citēt
:amazing: esi jaunā noformējumā.... ?:grimace:
Publicēts: 15.06.13 12:34
 citēt
Sabulis:Nu baigais panīkums... virtuāli visi baigie eži ecēties un zīmēties... a kā dzīvē ko jāsāk darīt, tā klusums.... :face-grin:

DAVAI Sabuli VELC , vietu ērti viegli sniedzamu vairumam ar interesantiem objektiem tuvumā piemeklēsim.
Publicēts: 15.06.13 12:42
 citēt
Lunis:DAVAI Sabuli VELC , vietu ērti viegli sniedzamu vairumam ar interesantiem objektiem tuvumā piemeklēsim.

Es te neesmu nekāds ezis.... :grimace: Un 2 nedēļas toč nav laika. Jūlijā kaut ko var domāt. Bet šaubos vai šejieneišiem jebkas vēl ir interesants...
Publicēts: 15.06.13 12:50
 citēt
sarīkojiet pie vecā pirti i būs jums labi
Publicēts: 15.06.13 13:19 labots
 citēt
Sabulis:
Lunis:DAVAI Sabuli VELC , vietu ērti viegli sniedzamu vairumam ar interesantiem objektiem tuvumā piemeklēsim.

Es te neesmu nekāds ezis.... :grimace: Un 2 nedēļas toč nav laika. Jūlijā kaut ko var domāt. Bet šaubos vai šejieneišiem jebkas vēl ir interesants...

Julijā davai uz vidu beigām kaut kur 100km ap Rīgu pa labu ceļu :):) Labāk vilcienu samiedzamu , tā lai var Tussīt nedomājot par STŪRI:) Nerīko šejieniešiem rīko SEV , man piemēram VIENMĒR pie dirsas kas un cik atbrauks , rīkoju sev un čomiem JA LAIKS UN IESPĒJA.
Publicēts: 15.06.13 13:23
 citēt
Publicēts: 15.06.13 14:23
 citēt
Bildes:sarīkojiet pie vecā pirti i būs jums labi

+++++

Bez kārtīgas papozēšanas tur var arī kādas citas mūsdienu fotomākslas vēsmas ievest - piemēram zosu gājienu un *portfolio skates* .
Publicēts: 15.06.13 17:07
 citēt
es no orgznizēšana neatsakos - bet varu to sākt darīt augustā - teiksim uz septembra otro pusi .... A kāpēc to nevarētu uzņemties ERA? viņai jau pieredze ir ;-)
Publicēts: 15.06.13 17:30
 citēt
pēdējā laikā, pat kārtīgu kašķi blogā nespējat noorganizēt...:D
Publicēts: 15.06.13 17:38
 citēt
talavietis:pēdējā laikā, pat kārtīgu kašķi blogā nespējat noorganizēt...:D

KĀRUMNIEKSSSsssss;-p
Publicēts: 15.06.13 19:51
 citēt
3.-4. augustā es rīkošu nelielu tusiņu ar foto plenēru šeit. 46.907994,19.756937

Ja kāds vēlas sastādīt kompāniju, laipni lūdzu pievienoties. :)
Publicēts: 15.06.13 20:15
 citēt
Sapper:3.-4. augustā es rīkošu nelielu tusiņu ar foto plenēru šeit. 46.907994,19.756937

aga. Ungārijā, ja?
Publicēts: 15.06.13 20:16 labots
 citēt
Sapper:3.-4. augustā es rīkošu nelielu tusiņu ar foto plenēru šeit. 46.907994,19.756937

Es tai laikā Ventspili , ziedu paklājs pilsētas svētki :( Ja vēlme var pievienoties.
Publicēts: 15.06.13 20:19
 citēt
jāaa Kecskemet International Air Show and Military Display. 3-4 augusts, no Rīgas plānoju startēt ar kemperi nedēļas 1 pusē un mierīgi dudināt, pa ceļam gar Tatriem garām nobraukt.
Publicēts: 15.06.13 20:23
 citēt
es kā parasti vasaru pavadīši pie jūras :) jūs jau zinat kur :)
Publicēts: 15.06.13 20:47
 citēt
Pie jūrjas man šad tad , TIK pavadīt nesanāk šogad , tik PASTRĀDĀT:)
Publicēts: 15.06.13 22:32
 citēt
tusne:
UldisS:Man priekšlikums dansigu un Luni ievēlēt orgkomitejā, ...
:haha:

..Nepiemirstiet daudz,daudz saldumu...!:big_smile:
Publicēts: 16.06.13 13:11
 citēt
dansiga:es no orgznizēšana neatsakos - bet varu to sākt darīt augustā - teiksim uz septembra otro pusi .... A kāpēc to nevarētu uzņemties ERA? viņai jau pieredze ir ;-)

Jūlijā man pašai daudz visādu pasākumu :P Gribas atpūsties nevis ko organizēt...
Publicēts: 16.06.13 13:33 labots
 citēt
A ko tur daudz organizēt. 29. 07 8.00 stājiemies rindā ar kemperiem Bauskas ielas/Bauskas šosejas staķikā, iepiļijam pa kafijai un uz priekšu. Maršruts apmēram šāds: maps.google.lv...

braucam tā, lai līdz piektdienai esam galā. Sestdien, svētdien tusējam, vērojam šovu, uzreiz pēc noslēguma braucam ārā atpakaļ mājās, lai sutkā tiek līdz Rīgai. Fsjo.

Kemperi šeit - www.ss.lv...
Paika - visos lielveikalos,
fotopiederumi - paši ziniet kur.

Nu, kas i ko, ir kāc gatavs pakaļu atraut no zemes? :P
Publicēts: 16.06.13 14:24 labots
 citēt
Kā vakar skatijis mūsējais kempers jau div dienas braukā šitam pakaļ www.parismatch.com...

Smukas bildītes dažiem :D

Publicēts: 16.06.13 15:13
 citēt
Sapper, ne jau visi tādas izklaides var atļaujies - sāc ar izmaksām!
Publicēts: 16.06.13 15:40
 citēt
dansiga:Sapper, ne jau visi tādas izklaides var atļaujies - sāc ar izmaksām!

nu bāc, ja 6 gab sametās uz 1 kemperi, tad sanāk 10-15 Ls dienā no cilvēka( braukšana, gulēšana), paiku rēķiniet paši, kurš cik norij, degviela ~12-13l dīzelis uz 100km, kopā ap 3000km būs nobraukums. ~ 100 juriki uz feisu. Biļete uz pasākumu 14 eiro pa abām dienām uz cilvēku, , kādi 10 eiro par kempervietu pļavā pie aviobāzes uz auto. , ir tur elektrība, ūdens havajas. Nu vēl kādas naudiņas tekošajiem izdevumiem, šmigai, suvenīriem. Kāc muzejs, vistavka Krakovā, Budapeštā varbūt... Nekas nepaceļams vopšem...
Publicēts: 16.06.13 15:46
 citēt
Sapper:
dansiga:Sapper, ne jau visi tādas izklaides var atļaujies - sāc ar izmaksām!

nu bāc, ja 6 gab sametās uz 1 kemperi, tad sanāk 10-15 Ls dienā no cilvēka( braukšana, gulēšana), paiku rēķiniet paši, kurš cik norij, degviela ~12-13l dīzelis uz 100km, kopā ap 3000km būs nobraukums. ~ 100 juriki uz feisu. Biļete uz pasākumu 14 eiro pa abām dienām uz cilvēku, , kādi 10 eiro par kempervietu pļavā pie aviobāzes uz auto. , ir tur elektrība, ūdens havajas. Nu vēl kādas naudiņas tekošajiem izdevumiem, šmigai, suvenīriem. Kāc muzejs, vistavka Krakovā, Budapeštā varbūt... Nekas nepaceļams vopšem...

nu re - ta sjau konkrētāk, un kurš to varēs atļauties - varbūt padomās .... UN ja kopā saskaita - arī šī summa ir gana liela, atšķirībā no viena fotoblog tusa tepat uz vietas....
Publicēts: 16.06.13 16:45 labots
 citēt
nu nav vis... ja rēķina objektīvi - iztērētos Ls/dienā, tad pirc tuss 200km no Rīgas ar savu auto un nakšņošanu odu pilnā mājiņā sanāk dārgāk.
Publicēts: 16.06.13 22:39
 citēt
Sapper:nu nav vis... ja rēķina objektīvi - iztērētos Ls/dienā, tad pirc tuss 200km no Rīgas ar savu auto un nakšņošanu odu pilnā mājiņā sanāk dārgāk.

Var jau būt, ka pirts tuss sanāk dārgāk, toties pirts tuss nenotiek vairāk nekā nedēļu... :grimace: Tā jau būtu forši aizbraukt, bet man atvaļinājums 2 nedēļas uzreiz pēc Jāņiem, tā ka jūlija beigās vēl nedēļu nevarēšu paņemt... :shame:
Publicēts: 16.06.13 22:58
 citēt
ERA:
Sapper:

tā ka jūlija beigās vēl nedēļu nevarēšu paņemt... :shame:

Vari gan paņemt, jo tu pēkšņi vari palikt slima.....:grimace:
Publicēts: 17.06.13 07:16
 citēt
Lunis:

Smukas bildītes dažiem :D

Tā laterna skaitās tākā ragi? Tad jau drīzāk vajadzēja otram personāžam. :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):