Vasara uzbrūk, vai būs kāds drosmīgais vai grupiņa trako, kas sarīkotu fotOblog.lv plenēru šovasar? Informatīvais atbalsts un kožļenes no administrācijas garantētas!
Man reāli nav laika šovasar nekam citam izņemot darbu Bij taka paredzēts rīkot vienu "Atceries Latviju" plenēru pie Daugavas BET mums Dziesmusvētki , projekti darbi utt NAV LAIKA
Lunis:DAVAI Sabuli VELC , vietu ērti viegli sniedzamu vairumam ar interesantiem objektiem tuvumā piemeklēsim.
Es te neesmu nekāds ezis.... Un 2 nedēļas toč nav laika. Jūlijā kaut ko var domāt. Bet šaubos vai šejieneišiem jebkas vēl ir interesants...
Julijā davai uz vidu beigām kaut kur 100km ap Rīgu pa labu ceļu Labāk vilcienu samiedzamu , tā lai var Tussīt nedomājot par STŪRI Nerīko šejieniešiem rīko SEV , man piemēram VIENMĒR pie dirsas kas un cik atbrauks , rīkoju sev un čomiem JA LAIKS UN IESPĒJA.
es no orgznizēšana neatsakos - bet varu to sākt darīt augustā - teiksim uz septembra otro pusi .... A kāpēc to nevarētu uzņemties ERA? viņai jau pieredze ir ;-)
jāaa Kecskemet International Air Show and Military Display. 3-4 augusts, no Rīgas plānoju startēt ar kemperi nedēļas 1 pusē un mierīgi dudināt, pa ceļam gar Tatriem garām nobraukt.
dansiga:es no orgznizēšana neatsakos - bet varu to sākt darīt augustā - teiksim uz septembra otro pusi .... A kāpēc to nevarētu uzņemties ERA? viņai jau pieredze ir ;-)
Jūlijā man pašai daudz visādu pasākumu :P Gribas atpūsties nevis ko organizēt...
A ko tur daudz organizēt. 29. 07 8.00 stājiemies rindā ar kemperiem Bauskas ielas/Bauskas šosejas staķikā, iepiļijam pa kafijai un uz priekšu. Maršruts apmēram šāds: maps.google.lv...
braucam tā, lai līdz piektdienai esam galā. Sestdien, svētdien tusējam, vērojam šovu, uzreiz pēc noslēguma braucam ārā atpakaļ mājās, lai sutkā tiek līdz Rīgai. Fsjo.
Kemperi šeit - www.ss.lv... Paika - visos lielveikalos, fotopiederumi - paši ziniet kur.
Nu, kas i ko, ir kāc gatavs pakaļu atraut no zemes? :P
dansiga:Sapper, ne jau visi tādas izklaides var atļaujies - sāc ar izmaksām!
nu bāc, ja 6 gab sametās uz 1 kemperi, tad sanāk 10-15 Ls dienā no cilvēka( braukšana, gulēšana), paiku rēķiniet paši, kurš cik norij, degviela ~12-13l dīzelis uz 100km, kopā ap 3000km būs nobraukums. ~ 100 juriki uz feisu. Biļete uz pasākumu 14 eiro pa abām dienām uz cilvēku, , kādi 10 eiro par kempervietu pļavā pie aviobāzes uz auto. , ir tur elektrība, ūdens havajas. Nu vēl kādas naudiņas tekošajiem izdevumiem, šmigai, suvenīriem. Kāc muzejs, vistavka Krakovā, Budapeštā varbūt... Nekas nepaceļams vopšem...
dansiga:Sapper, ne jau visi tādas izklaides var atļaujies - sāc ar izmaksām!
nu bāc, ja 6 gab sametās uz 1 kemperi, tad sanāk 10-15 Ls dienā no cilvēka( braukšana, gulēšana), paiku rēķiniet paši, kurš cik norij, degviela ~12-13l dīzelis uz 100km, kopā ap 3000km būs nobraukums. ~ 100 juriki uz feisu. Biļete uz pasākumu 14 eiro pa abām dienām uz cilvēku, , kādi 10 eiro par kempervietu pļavā pie aviobāzes uz auto. , ir tur elektrība, ūdens havajas. Nu vēl kādas naudiņas tekošajiem izdevumiem, šmigai, suvenīriem. Kāc muzejs, vistavka Krakovā, Budapeštā varbūt... Nekas nepaceļams vopšem...
nu re - ta sjau konkrētāk, un kurš to varēs atļauties - varbūt padomās .... UN ja kopā saskaita - arī šī summa ir gana liela, atšķirībā no viena fotoblog tusa tepat uz vietas....
Sapper:nu nav vis... ja rēķina objektīvi - iztērētos Ls/dienā, tad pirc tuss 200km no Rīgas ar savu auto un nakšņošanu odu pilnā mājiņā sanāk dārgāk.
Var jau būt, ka pirts tuss sanāk dārgāk, toties pirts tuss nenotiek vairāk nekā nedēļu... Tā jau būtu forši aizbraukt, bet man atvaļinājums 2 nedēļas uzreiz pēc Jāņiem, tā ka jūlija beigās vēl nedēļu nevarēšu paņemt...