www.dpreview.com... It is available immediately with a suggested retail price of $499.99
Kādu gadu vēlāk nopirku četras ātrākas 1gb Lexar kartes par nedaudz mazāku cenu, nekā tur linkā piedāvāja vienu pirkt. Šķita, ka esmu nodrošinājies uz bezgalīgiem laikiem.
nu jūs tādas dārgas vietas apstaigājat... mana pirmā 128 MB karte maksāja tikai 59 DM un 99. gadā. Bet man ir 2 jaunas 16 un 8 MB kingstonenes, kādam nevajag? Atdošu par 5 Ls gabalā. Pēc to laiku cenām tiešām sviestmaize (uzsveru, jaunas!)
talavietis:nu jūs tādas dārgas vietas apstaigājat... mana pirmā 128 MB karte maksāja tikai 59 DM un 99. gadā. Bet man ir 2 jaunas 16 un 8 MB kingstonenes, kādam nevajag? Atdošu par 5 Ls gabalā. Pēc to laiku cenām tiešām sviestmaize (uzsveru, jaunas!)
Bildes:av ko lielīties... neesmu bijis biezhi un +/- pa nullēm.
in cik Tev aizgaaajis dzekos danielos?
...tā tak sīknauda. Nupat sāku piefiksēt kā četros gados izmainījušās pamperu cenas, vot tas ir 3,14zģec konkrēts...
Varu pārdot nelietotus Babyland diapers (vairākreiz lietojamie) 12gab komplekti, plus 10 papildus ieliktņi. Es biju nopircis 24gab (divas maktenas pakas), bet pietiek ar 12 (lai sanāk kvorums ko vešmašīnā mazgāt).
Sapper:Bildes, pamperi domāts kā sugasvārds, ne brends.
Vaards, manējā grib SoftBums pirkt. A cik gribi par to 12 paku?
35 LVL ?
p.s. krāsas ir meiteņu. Četri rozā, četri lillā, divi oranži, divi sarkani. Otra paka bija ar ziliem un zaļiem (manai meitai bija ok, par cik biju to paku attaisījis un neiebraucis, ka krāsas ir randomā).
No fleškām uz pamperiem, jautri! A kāds negrib nopirkt gāzmasku, ar garo snuķi? Jauna, nelietota(ja neskaita pāris reižu "uzlaikošanu"), jo atomkaru tā arī nesagaidīju
...tā tak sīknauda. Nupat sāku piefiksēt kā četros gados izmainījušās pamperu cenas, vot tas ir 3,14zģec konkrēts...
-------------- pamperi vecīt, ir lēti Norgē.
bet jāzin kur. Jo letiņi izgrābj un ved uz šejieni. Es aizbraucu, domāju iepirkšu... Bet nekā, rēķinot ar kalkulatoru, sanāca, ka tikpat vien maksā (bišķi dārgāk par RIMI akciju cenām).
kur ta tādas kartes vairs likt, man pat CF mazākas pa 8gb vairs nav, bet pirmais PC man 1991 gada bija ar 60mb HDD kur'\s skaitijās toreiz baigi kruts.