forum.gif
Sabiedrisko mēdiju apvienošana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Sabiedrisko mēdiju apvienošana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.06.13 09:57
 citēt
Opapā-atkal gaismas pili būvēsim ,ka pieminekli izmirstošai nācijai ??? Cik lielam un dārgam jābūt kapakmenim ???

''Valdība grasās vairākus miljonus latu (18–24 miljoni latu atkarībā no izvēlētā modeļa) papildus izlietot, lai apvienotu sabiedriskos plašsaziņas līdzekļus (Latvijas Televīziju un Latvijas Radio). Tātad apmēram 20 miljonus manas un tavas nodokļu naudas. Liela nauda. Un tad rodas tikai loģisks jautājums, kas mums no tā būs? Kāds labums Latvijai, tās cilvēkiem?''
Publicēts: 15.06.13 11:11
 citēt
Latvijai nekāds, labums tikai Latvijas Televīzijai.
Publicēts: 15.06.13 11:17
 citēt
Manuprāt dikti sens jaunums. Tā kā es laikazagli-TV neskatos principā, tad man ir vienalga kāds būs tas sabiedriskais mēdijs, jo tas principā nebūs sabiedriskais, bet būs činavieciskais, politikāniskais, hermaniskais, utt.. Manis pēc, tas var arī nebūt, principā.
Bet par naudu runājot, tad valsts un činavnieki vienmēr atradīs kā to iztērēt. Ar Latvijas valsti, un domāju ka ar citām ir līdzīgi, ir tāpat kā ar mīļākajām, lai cik naudas no rīta neiedotu, vakarā nebūs ne kapeikas. ..un tamdēļ Latvijas iedzīvotāju nostājai, ir jābūt tādai, lai valstij un činavniekiem nebūtu iespējas iztērēt, izzagt, izniekot tos līdzekļus, ko ir radījuši Latvijas iedzīvotāji, t.i. vienkārši nedot viņiem naudu. Arī zīdaiņiem taču neviens naudu nedod..
Publicēts: 15.06.13 11:21
 citēt
Parasti, jau apvieno, lai samazinātu izdevumus, a te vispirms apvienos, lai apgūtu 20 ļimonus - lai sanāk raspils un otkati, pēc tam izdomās, ka labāk tomēr bija atsevišķi un tad atkal varēs pārdesmit ļamikus raspiļīt un otkaķīt.... :D a bāliņi tik sēž un klusē lupatiņā un kā Orvela zirgi tik čukst: "Es strādāšu vēl vairāk, es godīgi maksāšu visus nodokļus..."
Publicēts: 15.06.13 11:31
 citēt
Baigi dumi,es praktiski neskatos TV un neklausos radio. Laikam tāpēc,ka nav laika ēst visu ko pagrūž. Racionālāk sanāk saorganizēt netā visādus instrumentus,lai met man vajadzīgo. Bet cik garāmejot uzmetu aci ekrānam,vislaik kaut kāda laža vai reklāma iet. Ta mož viņiem par saturu vispirms vajadzēja domāt,analītiskiem un autorraidījumiem vairāk,pirms par reorganizācijām domāt ???
Publicēts: 15.06.13 11:38
 citēt
Latvijas radio ir super - gan 1. gan 3. kanāls: klausos abus ar prieku.

Bet LTV gan vajag izkvēpināt un to monstru Zaķusalā MOJAUKT. Es esmu tur strādājis - tas kantoris ir vnk PIZĢEC!!!
Publicēts: 15.06.13 11:59
 citēt
Ir ir pizģec, ir.

Tad jau to naudu labāk dot Liepājas metalurgam...
Publicēts: 15.06.13 11:59
 citēt
Bildes:Es esmu tur strādājis - tas kantoris ir vnk PIZĢEC!!!

Tu esi redzējis kādu savādāku valsts kantori? No manas personiskās prakses, vienīgais valsts kantoris ar civilizācijas pazīmēm ir CSDD, bet tur jau ar sūdu bez gala, kaut vai visi tie gadījumi, kad labticīgiem pircējiem atņem auto, kas izgājuši CSDD pārbaudi un atzīti par ne31,4zģītiem ārzemēs...
Publicēts: 15.06.13 12:11
 citēt
dolldia:Ir ir pizģec, ir.

Tev neviens neprasīs, tā kā vari nesatrukties.:-) ..bet kapēc dot LM, ja činavieni sev algas grib pacelt?;-0 Iedos metalurgam, nepietiks sev algām..
Publicēts: 15.06.13 12:15
 citēt
Ne jau par sevi uztraucos...
Publicēts: 15.06.13 12:16
 citēt

+++++
Publicēts: 15.06.13 12:33
 citēt
..."un es neskatos TV, man nekad nebūs bērnu, es nekad neiešu pie ārsta....man nodokļus nevajag..."....mūžigi sašutušie, ar citiem neapmierinātie, nožēlojamie pesimisti...labi, ka tādu nav daudz, kas visur cenšas citiem mēslus uzgāzt...un speci jebkurā jautājumā...
Publicēts: 15.06.13 12:43 labots
 citēt
Bildes:Latvijas radio ir super - gan 1. gan 3. kanāls: klausos abus ar prieku.

Bet LTV gan vajag izkvēpināt un to monstru Zaķusalā MOJAUKT. Es esmu tur strādājis - tas kantoris ir vnk PIZĢEC!!!

Radio klasiku rullē pēdējo gadu to tik vien klausoss:):) REKLĀMAS NAV bieži laiž gan Dzeu gan roku arī klasika labā , koroče KLASISKA LATVIJA man topā:):) LTV neskatos jau sen NEKA interesanta baudāma tur NAV :( Pat ziņas SŪDS garlaicīgas nejedzīgi pasniegtas par pilnīgi neinteresējošu feisu intrigām un dumjībām.
Publicēts: 15.06.13 12:45
 citēt
TWIN:..."un es neskatos TV, man nekad nebūs bērnu, es nekad neiešu pie ārsta....man nodokļus nevajag..."....mūžigi sašutušie, ar citiem neapmierinātie, nožēlojamie pesimisti...labi, ka tādu nav daudz, kas visur cenšas citiem mēslus uzgāzt...un speci jebkurā jautājumā...
o bļ... žēlojamais optimists...

tas ir kaut kas slikts - neskatīties TV - zilo lukturi idiotiem???
Publicēts: 15.06.13 12:49
 citēt
TWIN:..."un es neskatos TV, man nekad nebūs bērnu, es nekad neiešu pie ārsta....man nodokļus nevajag..."....mūžigi sašutušie, ar citiem neapmierinātie, nožēlojamie pesimisti...labi, ka tādu nav daudz, kas visur cenšas citiem mēslus uzgāzt...un speci jebkurā jautājumā...

Tev kāds mēslus virsū uzgāza?;-0 Ja, jā tad nav ko smirdēt, bet aizej nomazgāties.:-)
p.s. Man tik tiešām nodokļus nevajag, jo neesmu činavnieks. Es nevienam neko neprasu, un tā laikam ir viena no pesimista pazīmēm?
Publicēts: 15.06.13 13:18
 citēt
''Lai atbildētu uz jautājumu – ar kādu mērķi un kāds no vienota medija būs labums man kā pilsonim –, veru vaļā izstrādātos dokumentus un lasu, ko par mērķi (vismaz formāli) definējuši apvienotā medija koncepcijas autori.

Vīzija. Stipra Latvijas demokrātija un nacionālā identitāte.''

Varbūt Pleskavas desanta divīziju ielūgt? Johoho-tad gan visi pie ekrāniem salipa :exciting:
Publicēts: 15.06.13 14:02
 citēt
varbut partraukt apmacibas par valsts naudu krievu valoda sakot no sakumskolas?nemaksatu tik dargi un nacionalo vienotibu stiprinatu vairak
Publicēts: 15.06.13 14:58
 citēt
Bildes:
o bļ... žēlojamais optimists...

ok, turpini vien, tas kas slikts, ja nav bērnu man jūsu skolas un izglītība pie vienas vietas...tad tikai tādi, kas teikumu sāk ar "o bļ..." izaug :face-devil-grin:

un Citagaima, ja tu nodokļus nemaksā, tad nav tava daļa, kā tos izlieto!

P.S. es arī neesmu ne činavnieks, ne ar TV saistīts, bet gribētu, ka valsts uzplaukst un apgrozījums to padara bagātāku.
Publicēts: 15.06.13 15:28
 citēt
TWIN:
Bildes: bļ... žēlojamais optimists...

ok, turpini vien, tas kas slikts, ja nav bērnu man jūsu skolas un izglītība pie vienas vietas...tad tikai tādi, kas teikumu sāk ar "o bļ..." izaug :face-devil-grin:

P.S. es arī neesmu ne činavnieks, ne ar TV saistīts, bet gribētu, ka valsts uzplaukst un apgrozījums to padara bagātāku.

''TAK ESI REĀLISTS !''-atbildēja zelta zivtiņa un ierubīja,lai miers virs zemes labāk.
Publicēts: 15.06.13 15:30
 citēt
TWIN:
Bildes: bļ... žēlojamais optimists...

Lai kā es neoptimizētos, diemžēl es nevaru nenomaksāt visus nodokļus. Taču jo vairāk cilvēki optimizēsies un nodarbosies ar savstarpējo sadarbību, jo mazāk tiks liekēžiem. Tā kā man pagaidām vēl ir daļa.
p.s. Arī Hruščovs gribēja dzīvot komunismā. Taču man nevajaga ne valsts uzplaukumus, ne komunismus. Man būtu labi ja še cilvēki dzīvotu pārticībā un nemuktu projām. Bet valsts uzplaukumus vajaga činavniekiem un citiem liekēžiem, jo tā ir viegli būt "optimistam", kad neredzi kā cilvēku vairums dzīvo un vai vispār kāds vēl dzīvo. Činavnieki un liekēži sakot Latvija ir mana valsts, ne kapeiku nemelo, jo viņi tik tiešām ir sagrābuši šīs valsts resursus, un ar tiem rīkojas kā ar savu naudasmaku..
Publicēts: 15.06.13 16:15
 citēt
Bildes:o bļ... žēlojamais optimists...

Kuš, kuš, negrauj cilvēkam ilūzijas. Viņš ir laimīgs, un priecīgs par batoniem, ko viņam iesprauž mēdiji. Viņš neuzdod stulbus jautājumus, kā virzās kriminālprocess pret tiem, kas tūkstošus bērnu slimnīcai nozaguši, bet pie maksimas kasēm reizēm iemet kādu kapeiku ziedojumu kastē, lai Jānis varētu redzēt un Pēteris dzirdēt. Viņš nezina kādi Augeja staļli ir varas virtuvē. Viņu pilnībā apmierina tur pagatavotā plastmasas barība, jo uz iepakojuma tak ir ar lieliem burtiem rakstīts, kas viss dabīgs un labs. Nu jā kā var neticēt...
Publicēts: 15.06.13 16:24
 citēt
un 5 ļimoni apsardzes ierīkošanai,tā ka nedirš,mēs ejam uz priekšu:face-wink:
Publicēts: 15.06.13 16:34
 citēt
Sapper, būt laimīgam ir labi, visiem novēlu, kas to vēlas un domā, kā panākt, nevis haļavu gaida no valdības.
Visu labu!
Publicēts: 15.06.13 16:46
 citēt
TWIN:Sapper, būt laimīgam ir labi, visiem novēlu, kas to vēlas un domā, kā panākt, nevis haļavu gaida no valdības.
Visu labu!

Nevajag tikai... No valdības neviens negaida haļavu, gaida tikai vienu. KOMPETENCI! Tu novirzies no temata. Ja tāpēc, ka neapjēz, kur ir problēmas būtība, tad nevar neko Tev pārmest, katram tā saprane par lietu kārtību ir tik cik Dievs devis. Bet jā tomēr saproti bet vienkārši duļķo ūdeni, tad nu to parasti apzīmē ar spēcīgākiem vārdiem, ko skaļi neteikšu.

P.S. Paldies par laba vēlējumiem, Tu ar neslimo!
Publicēts: 15.06.13 17:10
 citēt
Bucis:un 5 ļimoni apsardzes ierīkošanai,tā ka nedirš,mēs ejam uz priekšu:face-wink:

Vispār ja paredzu ka šādam objektam irt baig specifiskas prasības un zem "Apsardzes" ir gan ugunsdrošiba gan signalizacija gan visadas video noverošanas utt. tas ir ĻOTI dargi pat štrunta dzīvoklī kur nu vel milzu budkā ar 1000 telpam
Publicēts: 15.06.13 17:33
 citēt
Ta runā jau sen par kaut kādu tur apvienošanu,bet es ne mārrutka tur nesaprotu ko un kāpēc.Un dziļi pie kājas.Vienīgais kā būs ar abonentmaksu?Bija kaut kas ,ka vienkārši katrai mājsaimniecībai pieplusos pie elektrības.Un gatavs!Skaties vai neskaties,ir tev vai nav televizors-tas nevienu neuztrauc.
Publicēts: 15.06.13 19:03
 citēt
viecha:Bija kaut kas ,ka vienkārši katrai mājsaimniecībai pieplusos pie elektrības.Un gatavs!Skaties vai neskaties,ir tev vai nav televizors-tas nevienu neuztrauc.

šitas numurs jau ir vecs kā pasaule. www.youtube.com...
Publicēts: 16.06.13 09:20
 citēt
imgfoto:

+++++

Hi-Hi-Hi! Liepājas metalurgam...
Varbūt labāk pārskaitīt Voldemorta kontā. Tāāādas reportāžas F/blogam sūtīšu. No Jaunzelandes, no Taiti, no ... ta no visas plašās pasaules. Apsolu.:face-grin:
Tas - atceroties 70-tos gadus. Bija kampaņa valsts (savienības?) mērogā, no katra - tikai vienu rublīti. Salasīja mūsu mehāniskā ceha piecdesmit večus, viens cēlās un teica - labāk savākto naudu man atdodiet. OT kombinātā ir 5000 strādājošo - man tieši "žigulim" sanāks.:face-wink:
Publicēts: 16.06.13 10:06
 citēt
Kātad!!
Nu nē, tad es pati ņemu somu pār pleciem un dodos uz ārzemēm! :super_man:
Publicēts: 16.06.13 10:09
 citēt
b... nu ko var čīkstēt! Vajag strādāt SEV!
Publicēts: 16.06.13 10:12
 citēt
Padumjlaikos, kad ļautiņš sakrāja naudu Žuļkai, priekšā bija vēl 5 gadu rinda, kurai pienākot, jau iekrājuma vairāk nepietika.
Publicēts: 16.06.13 12:05
 citēt
dolldia:Kātad!!
Nu nē, tad es pati ņemu somu pār pleciem un dodos uz ārzemēm! :super_man:

DARI tā , būs ar ko salīdzināt varēsi braukt atpakaļ vai palikt NO IZJŪTĀM:)
Publicēts: 16.06.13 12:29
 citēt
Lai būtu Voldemortam,vai ta žēl vai?:face-wink:Bet Zaharjina k-gam arī vajag!:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):