Vish:Biedri, .............atlīdzība par darbu būs kāds garšīgs degošs dzēriens.......... Ļoti labi būtu pievienot linku uz savām bildēm, bildēt būtu jāprot PS. PM labāk nesūtīt, jo reti parādos šeit.
Sen jau ir pierādijies,ka cilvēki kas grib ko par velti nekautrējās vēl uzstādīt prasības un parasti pat lielākas nekā tie kas maksā par darbu.
P.S. 26.07.2013. diemžēl nevarēšu uzbildēt kāzas ,jo tieši todien došos nahuj un uzstājīgi aicinu tēmas autoru man pievienoties.
Vish:Biedri, Piedāvājums jaunajiem censoņiem, kuriem ir vēlme pievienoties kāzu fotogrāfu plašajam pulkam, bet nav pieredzes un ir vēlme to uzkrāt. Tātad uz 26.07.2013 nepieciešams uzfočēt kāzas Ogresgala pusē un atlīdzība par darbu būs kāds garšīgs degošs dzēriens. Ja kaut kas neizdosies, tad neviens nesitīs un nelamās, brīva iespēja izpausties un sākt. Jā kāds vēlas piedalīties, droši rakstam uz renarsm@gmail.com. Ļoti labi būtu pievienot linku uz savām bildēm, bildēt būtu jāprot PS. PM labāk nesūtīt, jo reti parādos šeit.
diez vai par pliku paldies kāds vēlēsies strādāt, pietam nepazīstamiem cilvēkiem - tomēr ieguldīts laiks un arī savi līdzekļi. kaut minimāla, bet samaksa par darbu būtu jāpiedāvā (garšīgs degošs dzēriens, manuprāt, nenopietni). mans subjektīvais viedoklis
uljens:diez vai par pliku paldies kāds vēlēsies strādāt, pietam nepazīstamiem cilvēkiem - tomēr ieguldīts laiks un arī savi līdzekļi. kaut minimāla, bet samaksa par darbu būtu jāpiedāvā (garšīgs degošs dzēriens, manuprāt, nenopietni). mans subjektīvais viedoklis
ŠEIT tu maldies , personīgi pazīstu cilvēkus tepat blogā kam "Patīk patusēt svešās kāzās" pietam par brīvu Zinu arī tādus kas pa 10Ls divatā atliekas no Rīgas bliezt pusotru dienu pasakumu "Ķeguma novada viesu namos"
Ja var ņemt 5 draugus līdzi, tos paēdinās, padzirdīs, izguldīs, es varbūt piesakos! Te ir pāris bildītes kāzufoto.lv Būs kas interesants kāzās? Piemēram, panki precas, Lauris Reiniks dziedās? Ja pa vienkāršo, tad gan nav intereses!
P.S. Degošo šķidrumu gan man nevajadzēs! Vajag ko interesantāku, piemēram, bioloģiski audzēts sivēns tev nav?
Un tad to puscūķi dod tālāk, norēķinoties par degvielu. Uzpildes stacijas kūrētājs tālāk - maizniekam, tas frizierim. Pēc pusotra gada par kārtējo kāzu bildēšanu dabū savu apkaltušo un ar mušām aplipušo puscūku nu jau otro reizi.
Gaisma:Un tad to puscūķi dod tālāk, norēķinoties par degvielu. Uzpildes stacijas kūrētājs tālāk - maizniekam, tas frizierim. Pēc pusotra gada par kārtējo kāzu bildēšanu dabū savu apkaltušo un ar mušām aplipušo puscūku nu jau otro reizi.
...un tad jau cita cenu kategorija,jo cūcis nu ir vītināts
Droperidol:Sasmējos, tikko ar kolēģi pārrunājām to, ka 1990-to beigās puscūķis bija reāls maksāšanas līdzeklis
Man kādreiz vecāmāte , tēva māte stāstīja par savu bērnību tālajos austrumos 1919-1921 gads kad melnie ikri un zelts esot gājis uz kilogramiem tirgū bet MAIZE un KARTUPEĻI neesot bijuši nopērkami ne par kādu naudu mēnešiem.
Vish:Biedri, Piedāvājums jaunajiem censoņiem, kuriem ir vēlme pievienoties kāzu fotogrāfu plašajam pulkam, bet nav pieredzes un ir vēlme to uzkrāt. Tātad uz 26.07.2013 nepieciešams uzfočēt kāzas Ogresgala pusē un atlīdzība par darbu būs kāds garšīgs degošs dzēriens. Ja kaut kas neizdosies, tad neviens nesitīs un nelamās, brīva iespēja izpausties un sākt. Jā kāds vēlas piedalīties, droši rakstam uz renarsm@gmail.com. Ļoti labi būtu pievienot linku uz savām bildēm, bildēt būtu jāprot PS. PM labāk nesūtīt, jo reti parādos šeit.
Droshi veel paprasi, lai par kursiem piemaksaa . .. iesaaceejam ideaals variants tikt pie sava pirmaa portfolio shai jomaa.
Atceros, tas gan bija sen, un tiek uzskatīts, ka tad bija tā saucamie "treknie gadi", bet man par pirmajām kāzām (loģiski, ka pirms tam nekāda portfolio vai kaut vai vienas pašas bildītes no kāzām nebija) tomēr samaksāja 150 latus (turklāt šo summu nevis es prasīju, bet man tādu piedāvāja līgavainis, kad aicināja bildēt).
Es tik tā domāju, ka, kad es precēšos, varētu izsludināt "kāzas reportāžas konkursu", lai nāk un bildē tās manas kāzas bez maz vai viss blogs, bet lielo balvu (SOS pudele, ne jau kāda mazā, neesmu taču gnīda, bet pieklājīgi - litrs) saņems tas, kura bildītes man pašam patiksies vislabāk pēc tam, kad glīti apstrādādātas tās no visiem būšu saņēmis un rūpīgi izvērtējis.
Hmm, Alvila kāzas varētu gan būt gana nestandarta un gana atraktīvas... kā iedomājos panku-gotu stila publiku, aksesuārus, izdarības attiecīgas dzīvās mūzikas pavadījumā kādās pils drupās lāpu gaismā... pieteiktos gan bildēt un neko neprasot pretī, ja nu vienīgi pēc savas gaumes piekoriģējot scēnas...
Gaisma:Un tad to puscūķi dod tālāk, norēķinoties par degvielu. Uzpildes stacijas kūrētājs tālāk - maizniekam, tas frizierim. Pēc pusotra gada par kārtējo kāzu bildēšanu dabū savu apkaltušo un ar mušām aplipušo puscūku nu jau otro reizi.
...un tad jau cita cenu kategorija,jo cūcis nu ir vītināts
a čo - labs prošoto nāk ap 50 Ls kilogramā - rēķiniet paši cik no puscūķa sanāks...
Beidz te lamāties ar buržuju svešvārdiem. kāds vēl prošoto? klapēta karbonāde, pseido gulāšs, stroganovs. Tas viss Kaucmindes mājturības tehnikuma recepšu grāmatas universālajā latviešu baltajā sīpol klīstermērcē.
Sapper:Beidz te lamāties ar buržuju svešvārdiem. kāds vēl prošoto? klapēta karbonāde, pseido gulāšs, stroganovs. Tas viss Kaucmindes mājturības tehnikuma recepšu grāmatas universālajā latviešu baltajā sīpol klīstermērcē.