forum.gif
Bezmaksas on-line seminārs no Ņujorkas fotogrāfijas institūta 25.-26.jūnijs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Bezmaksas on-line seminārs no Ņujorkas fotogrāfijas institūta 25.-26.jūnijs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.06.13 13:05
 citēt
Tēma: kā fotografēt vasarā, ne tikai dabu.
Dalībniekiem tiek dāvinātas 2 e-grāmatas par fotogrāfiju (kā pelnīt un pozas).
5007.ru
Publicēts: 20.06.13 13:10
 citēt
Un pie viena gatavs spam-list ar konkrētu interesi.
Publicēts: 20.06.13 13:20
 citēt
mūsdienās zirnekļi spēj atšifrēt un iegūt tavu e-pasta adresi arī bez reģistrēšanas un šāda spam liste dārgi nemaksā.
Publicēts: 20.06.13 14:04
 citēt
es tik nesapratu - kāpēc info krieviski ? Seminārs būs krievu valodā, vai kā ?
Publicēts: 20.06.13 14:17 labots
 citēt
NilsS:es tik nesapratu - kāpēc info krieviski ? Seminārs būs krievu valodā, vai kā ?

KIERVISKI , lielās tautas parasti citas valodas nerubī ar ļoti retiem izņēmumiem:):) Ir gadījies mācīties dažādos semināros un kursos Krieviski gan Vācijā gan Francijā gan Igaunijā :):) Tas ir valstīs kur tradicionāli runā tikai VIETĒJĀ valodā , taču ja maksā māca arī VAIRUMS citu valodu kam vairāk interesentu. Englenderiem tāds teiciens "Cieni cilvēku kurš runā sliktā Angļu valodā , tas nozīmē viņš zin vismaz vēl vienu valodu"
Publicēts: 20.06.13 14:32
 citēt
Hameleon:mūsdienās zirnekļi spēj atšifrēt un iegūt tavu e-pasta adresi arī bez reģistrēšanas un šāda spam liste dārgi nemaksā.

Biju šo apmācību kursu apmaksājis treknajos gados, tik noslinkoju līdz galam iziet visu pasākumu... Bet fakts kā tāds NYIP regulāri iespamo kaut kādus lieliskos piedāvājumus (reizi mēnesī).

Tie, kam iespamojums (reizi mēnesī) par foto tēmu šķiet makten briesmīgi, tie iet ar līkumu un nemaz neriskē ar reģistrāciju!!! (apakšā ir links, kur var atrakstīties no nākotnes sūtījumiem).
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):