...man diskusija ar tādiem kā Tu atgādina sišanu ar galvu pret sienu.NEVIEN NEKO UN NEKAD TĀDAM KĀ TU NEKO NEVARĒS PIERĀDĪT,ja Tu kaut ko jau esi ieņēmis gavā.Tāpēc pat neiespringšu. Tu pat nesaprati,ka mans piemērs ar bērniem ir retorisks un nekādi neattiecas uz mani.Sīkie man ir par to Tu vari nesatraukties.Es nelietoju sabiedrisko transportu,bet ja par nodokļu naudu viņu rīdziniekiem iztaisīt par velti es tikai priecāšos un neņaudēšu kā dažs labs.
Tu laikam pa Rīgu vispār ar maisu galvā pārvietojies. Jo nekā cita izņemot kaudzi uzsāktu un nepabeigtu, pusratā pamestu projetu neredz. Vienas "Poķimkina šādžas" Ušakova laikā ir tapušas.. Tādiem kā Tu, kam 10 tūkstoši marketologu un PR speciālistu gadiem dirsuši galvā, es nemaz nemeģināšu tur kaut ko sakopt 5 minūtēes. Var daudz ko neglaimojošu pateikt gan par Birku gan Aksenoku, bet tāds "līķu skapis" kā Nilam, tads nevienam nav bagāžā. Tāpēc vēlreiz jautāju, ko tādu izcilu viņš Rīgā ir paveicis salīdzinot ar Birku vai Aksenoku. Ar ko slavens ir Ameriks izņemot kļīčku? Armistedu atcerēsies vēl pēc 100 gadiem, bet šitais saldais pārītis pēc 10 gadi būs jau aizmirsts, vai arī ar viņiem bērnus biedēs.
Ej, nu ej nu, Sapper... ko nu var vēlēties kādu intelekta uzplaiksnījumu no tās pretējās nometnes... Haiduks maļ vienu un to pašu frāzi nezkur iezubrītu, Jolans joprojām nespēj argumentēt nez kāda domu gājienu (jo sava, kā redzams, nav), par tādiem elmārsiņiem nemz nerunājot, tādiem kvankšķiem principā nav bāzes zināšanu, lai iesaistītos dialogā... ar to arī apsveicu... un... galu galā... priecīgu līgošanu, jo nekādi šādi sīkpirži mums nespēj izjaukt svētku sajūtu!!!
Re kur vēl viens simbolisms un attieksme pret svētkiem. Nila sveiciens svētkos twiterī. Ķipa, miskastē es redzu jūsu līgo svētkus. Uz 9. maiju tak tā nekad nefočētos, vai ne?
Liecieties tak mierā, atraduši laiku! Labāk iestrebjam aliņu, par šo vajadzēja ecēties pirms vēlēšanām. Varu palaist vēl vienu spamu - aptauju, cik % šodien ēd sieru un pīrāgus, bet cik - tik izcili latvisku Jāņu ēdienu kā шашлык? Uzreiz atzīšos - es pats šovakar piekožu alum tikpat tautisku zushi.
Schneider:Liecieties tak mierā, atraduši laiku! Labāk iestrebjam aliņu, par šo vajadzēja ecēties pirms vēlēšanām. Varu palaist vēl vienu spamu - aptauju, cik % šodien ēd sieru un pīrāgus, bet cik - tik izcili latvisku Jāņu ēdienu kā шашлык? Uzreiz atzīšos - es pats šovakar piekožu alum tikpat tautisku zushi.
Tagad nav šašlik, tagad ir berbekjūū, tagad nav PSRS, tags ir ESbezR.
Sapper:Rēzeknes gaišais, kazas siers. Ir gana potztriotiski? :P
Ir. Tas Rēzeknes bija domāts Bryuvers? Vakar Rožupes ielīgošanā siera tirgotājai prasīju aitas sieru, bet viņa nobrīnījās, tādu eksotiku gan pie mums netaisot.
Citagaisma: Tagad nav šašlik, tagad ir berbekjūū...
Dzīslains un plēvjains gaļas atgriezuma gabals, marinēts etiķī, uzsprausts uz šampura un cepts uz mangala, vienalga paliks par шашлык.
Par Latgali vari neskumt, tieši Rīgas miesnieks un Nākotne tos atgriezumus savos šašlikos liek, bet vienīgie cīsiņi bez E vitamīniem nāk no Rēzeknes gaļas kombināta.
Ļaunas mēles melš, ka mūsu brāļi čečeni, kam pieder RGK nesmādējot arī čelovečinu piešaut garšai klāt.... Kas zina, moška Tu esi to pazudušo advokātu gardu muti notiesājis?
Šīs pasakas par cilvēka nagu desā klīst apkārt jau kopš manas bērnības. Ja kas, advokāts pazuda Muceniekos, Rīgas Miesnieks tai vietai tuvāks. Tā ka sāciet atcerēties, vai 2010. gadā pēc kāda RM šašlika ēšanas nav bijusi slikta dūša un skrejamais.
Eltons:Ej, nu ej nu, Sapper... ko nu var vēlēties kādu intelekta uzplaiksnījumu no tās pretējās nometnes... Haiduks maļ vienu un to pašu frāzi nezkur iezubrītu, Jolans joprojām nespēj argumentēt nez kāda domu gājienu (jo sava, kā redzams, nav), par tādiem elmārsiņiem nemz nerunājot, tādiem kvankšķiem principā nav bāzes zināšanu, lai iesaistītos dialogā... ar to arī apsveicu... un... galu galā... priecīgu līgošanu, jo nekādi šādi sīkpirži mums nespēj izjaukt svētku sajūtu!!!
Te nu mēs Elton esam vienādi, tu arī visu laiku mal vienu un to pašu , tikai ir maziņš ... ... bet ... tavi saukļi vairs naf cenā... jāliek komisionkā
Schneider: Dzīslains un plēvjains gaļas atgriezuma gabals, marinēts etiķī, uzsprausts uz šampura un cepts uz mangala, vienalga paliks par шашлык.
Skumji ka tā- dažiem Latgalē joprojām krīzei gals nav redzams- ka atgriezumi pat svētkos jāēd-
Krīzes gals ir tikai valdības apartamentos (tauta kā strādāja, tā strādās prieks tiem), tauta kaut kā tiek spiesta arvien dziļāk krīzes purvā, jo uz galvām uzkāpis mistisks svars... superstraujais cenu pieaugums pret ienākumiem .
Haiduk, viss takš skaidrs, es tikai atļāvos paķircināt vienu otru paskopu latgoļieti, kas pat Jāņu šašlikam gaļas atkritumus izmanto (spriežot pēc paša izteicieniem)......
Sapper:Šodien Tviterī ušaks pavēstīja, ka sabiedrīskais transports 23-24 par brīvu. Interesanti, šoferi paši pieteicās bez samaksas strādāt? Kurš maksā par degvielu, amortizāciju, pārējo infrastruktūru? Pats ušaks? Kremlis, vai varbūt tomēr paši rīdzinieki. Respektīvi saņemto pakalpojumu apmaksā nevis tā saņēmējs, bet visi rīdzinieki. Un kāpēc man būtu jāmaksā par to, ka kāds tā vietā, lai jāņotu, braukā ar trolejbusu?
DEMAGOGS un tukša ūdens lējējs.Ir tāda tipa cilvēki,ļišbi pabazarēt(tukšdirši).Ko darīt tiem kuriem nav bērnu,bet skolā ir brīvpusdienas un par tām maksā arī no viņu nodokļiem???Kāpēc man kā rīdziniekam jāapmaksā valodas kuri krieviem,pensijas,invaliditātes pabalsti utt. Par tām kapeikām ko Tu kā tukšpļūtītājs samaksā nodokļos,žurkas būtu pakārušās.
p.s. Sappera favorīts uz mēra krēslu bija laikam Sarmīte. viņa tev piestāv
No tiem, kuriem naf bērnu ir jāiekasē trīskārtīgi, lai tie saprot izdevumus cilvēkiem, kuriem ir šie bērni. Normāls cilvēks saprot, bērni mūsu nākotne, bet daudz bērnu- nākotnes uzplaukums
Friidis:Haiduk, viss takš skaidrs, es tikai atļāvos paķircināt vienu otru paskopu latgoļieti, kas pat Jāņu šašlikam gaļas atkritumus izmanto (spriežot pēc paša izteicieniem)......
Da te dažiem šķidrā lējējiem nekas naf skaidrs, tikai baisos zintniekus tēlo
Sapper - tu nodokļus Rīgai nemaksā. Tavā miestā ar pašvaldības palīdzību izbeigtas 3 krimināl lietas (2 pret Biolar, viena pret Olainfarm). Birka laikā Rīgas parādsaistības bija 85 miljoni...... Aksenoka laikā parāds pieauga par 2.8 miljoniem...... Nosauc kaut 3 iesāktus projektus ko Rīgas pašvaldība pēdējos 4 gados iesāka un neturpinot pameta???????
Friidis:Haiduk, viss takš skaidrs, es tikai atļāvos paķircināt vienu otru paskopu latgoļieti, kas pat Jāņu šašlikam gaļas atkritumus izmanto (spriežot pēc paša izteicieniem)......
Bet ko teiksi, ja tas latgoļietis palūgs nocitēt to vietu, no kuras var izsecināt, ka viņš vispār ēd šašliku?..,,
Bet ko teiksi, ja tas latgoļietis palūgs nocitēt to vietu, no kuras var izsecināt, ka viņš vispār ēd šašliku?..,,
A kā tad zini, ka tā gaļa cīpslaina un plēvjaina iraid? Ja pats nelieto, tātad citiem mēģini iesmērēt...
Pats šašlikus negatavoju, bet ja citi piedāvā, neatsakos. Un to, ka veikala spainītī vismaz 1/4 ir atdodama suņiem, zinu. Pats pārāk labi esmu piešāvies uz gaļas cepšanu, šašloks man skaitās par pavārmākslas zaimošanu. Laukos man ir malkas plīts ar riktīgu čuguna cepeškrāsni, tur es varu burties ap lielu īsta cepeša gabalu, kurš pannā uzlikts uz alkšņa klucīšiem, ik pa brīdim aplaistot to ar vīnu, gaļu marinēju pēc receptes, kuru man izstāstīja čalis, kurš vēl tad, kad b. A.Čepānis bija Preiļu rajkoma 1.sekretārs, viņam žāvēja vistas. Uz grila gaļu cepu ietītu folijā, kad izsautējas savā sulā, tas štrunta šašliks pat tuvu nestāv. Un arī kas ir melnajā pirtiņā paegļu dūmos kūpināts speķītis, jūs, šodienas šašliku cienītāji, arī droši vien sen esat aizmirsuši, bet man ir arī pirtiņa, kurā kūpinu no vietējiem zemniekiem nopirktas, bez starteriem u.c. kombikormiem audzētas cūkas miesu...
Nu pēdējais ir Vienības gatves rekonstrukcija Ziepniekkalna galā, viens fakin kilometrs no trolejbusa galapunkta līdz Ozolciema ielai, ko sāka gadu atpakaļ un pameta. Lucavsalas parks, ko pa fikso uz bui dui uzcepa, ar lielu pompu atklāja, bet neuztaisīja ne normālus gājēju/velo celiņus, ne normālu piebraucamo ceļu, parkingu. galdi atpūtniekiem, havajas, stipri par maz, Peldvieta Daugavā... nu nu.. Par to, kad tiks pabeigtas Dienvidu tilta pārdaugavas puses mezgli, lai nokļūtu Jelgavas, Lidopstas, Ventspils, Liepājas, Jūrmalas virzienā - pilnīgs klusums. Visur "pagaidu risinājumi" Vai ir kas mūžīgāks par tādiem? Kad Tu ej kaut vai pa Amsterdamu, Tev viss ir skaidrs, katra lieta infrastruktūrā ir pārdomāta un funkcionāla. Nils cep tik smukas dekorācijas, kuru priekšā fočēties siltu čurājošajiem apbrīnotājiem.
P.S. Es neapgalvoju, ka visi šie projekti nekad netiks pabeigti, bet nafig sākt jaunus grandiozus projektus - visādus tur ziemeļu šķērsojumus, ja nav naudas, laj jau uzsāktos darbus pabeigtu??? Kāspēc nevar būvējot uztaisīt no A - Z un tad jaunam ķerties klāt. Olainē starp citu tas pats. Uzblieza pa fikso veloceloņu uz Jaunolaini, bet atstāja 300 metrus staļingradas no Dinaza līdz Stadionam, kur gājēji mēģina kaklu nenolauzt, bet publika, kas grib no centra tikt līdz jaunolainei jautri lauž velosipēdus un skritulenes. Kāpēc nepabeidza līdz centram, hvz, Un kāpēc uzsāka būvēt jaunu pilsētas otrā galā uz attīrīšanas ierīcēm? Kuram ir interesants celiņš pa kuru aizbraukt attīrīšanas iekārtu smirdoņu paostīt?
1. dienvidu tiltu uzsāka ne ušakova laikā, 3 posmu pabeigs 4. posmu sāks hvz kad jo tur notiek tiesvedība par zemi 5. posmu nav jēgas sākt kamēr 4 posms nav iesākts. 2. Lucavsalas parkam ir 3 posmi 1. pabeidza, 2.,3. vēl nav sākts 3. Paldvietu pie vanšu tilta netaisija pašvaldība 4. Ziemeļ šķērsojuma izpēti un domu par šādu ideju sāka 10 gadus atpakaļ un tur pat vēl nav tikuši līdz Daugavas grunts izpētei, tā kā līdz celtniecībai tur vēl 10 gadi paies
Sapper, nu gan Tu runā kā pilnīgs XXX .... Tak Eiropa bija iedevusi naudu veloceliņiem ..... pagājšgad pa galvu, pa kaklu porjketēja un būvēja, lai to to naudu neatņemtu ..... A tur kur nav uzbūvēts - tur cita nauda un projekts ..... Elementāri Vatson! Un tā ir ar daudziem projektiem un nav ko salīdzināt ar Amsterdamu, kurai ir pilnīgi cita vēsture ....
dansiga:Sapper, nu gan Tu runā kā pilnīgs XXX .... Tak Eiropa bija iedevusi naudu veloceliņiem ..... pagājšgad pa galvu, pa kaklu porjketēja un būvēja, lai to to naudu neatņemtu ..... A tur kur nav uzbūvēts - tur cita nauda un projekts ..... Elementāri Vatson! Un tā ir ar daudziem projektiem un nav ko salīdzināt ar Amsterdamu, kurai ir pilnīgi cita vēsture ....
Dansiga, k'ds ir temiņš Eiropas piķa apguvei vai tik nebija 3 gadi. A Tu saki pa galvu pa kaklu, lai piķi nepakāstu...
Oliss:1. dienvidu tiltu uzsāka ne ušakova laikā, 3 posmu pabeigs 4. posmu sāks hvz kad jo tur notiek tiesvedība par zemi 5. posmu nav jēgas sākt kamēr 4 posms nav iesākts. 2. Lucavsalas parkam ir 3 posmi 1. pabeidza, 2.,3. vēl nav sākts 3. Paldvietu pie vanšu tilta netaisija pašvaldība 4. Ziemeļ šķērsojuma izpēti un domu par šādu ideju sāka 10 gadus atpakaļ un tur pat vēl nav tikuši līdz Daugavas grunts izpētei, tā kā līdz celtniecībai tur vēl 10 gadi paies
Nu un ja tiesvedību pakāsīs un atcels būvatļauju tāpat kā kā Vienības gatvē??? Tad tas tilts arī paliks forever ar 15% noslodzi un visu šoferu jobtvojmaķiem? Par parku runājot, parasti, civilizēti cilvēki vispirms uzbūvē ceļus un citu infrastruktūru pirms būvēt karuseļus un spēllaukumus. A nafig Nils dara visu otrādi, Tāpēc, lai pirms vēlēšanām preses foto saulītē pagozētos, at tāda iemesla dēļ var arī visu loģisko lietu kārtību nahrenizēt.
dansiga:Sapper, nu gan Tu runā kā pilnīgs XXX .... Tak Eiropa bija iedevusi naudu veloceliņiem ..... pagājšgad pa galvu, pa kaklu porjketēja un būvēja, lai to to naudu neatņemtu ..... A tur kur nav uzbūvēts - tur cita nauda un projekts ..... Elementāri Vatson! Un tā ir ar daudziem projektiem un nav ko salīdzināt ar Amsterdamu, kurai ir pilnīgi cita vēsture ....
Dansiga, k'ds ir temiņš Eiropas piķa apguvei vai tik nebija 3 gadi. A Tu saki pa galvu pa kaklu, lai piķi nepakāstu...
Nu un kas mainītos, ja Eiropas piķi iztērētu gadu vēlāk? Tās ir dažādas naudas un nevar izlietot pēc Sapper vēlmēm ;-p;-)
Da pričom te manas vēlmes. Manas vēlmes ir identiskas pārējiem iedzīvotājiem. Es katru dienu redzu kā bērni klupdami krisdami mēģina ar velo vai skūteriem un skrituļšlidām pārvarēt tos 300 metrus no stadiona līdz celiņa sākumam, lai viņu lietotu, Kāoēc nevar projektēt no sākuma līdz galam? Tas tāds smalks sadisma veids pist prātu cilvēlkiem un paņirgāties? Pasniegt smuku konču, bet rezultātā papīrītis ir tukšs. Dansiga a kāds tolks no veloceliņa, uz kuru jābrauc ar mašīnu??? Kurā valstī vēl ar šitādu huiņu nodarbojās? Pēdējos pāris gados Olainē ir izgāzts tik daudz asfalta visādos veloceliņu projektos, veseli 3 pa pusei šā tā uzbūvēti, tikai savstarpēji nav savienoti un visi abos galos atdurās tupikos. Tas glaunākais uz jaunolaini jau vietas 3 ir ar bedrēm, jo asfalts bija tik kādu cm uzklājies pa virsu grantij.
Reizēm jau var saprast projektētājus, jo nav viņiem izejas... ja negribēs strādāt par klauniem pie pidariem tad būs jāstrādā par pidariem pie klauniem... par to pašu nožēlojamo samaksu... bet nu lai šito bardaku aizstāvētu.... varētu padomāt, ka igauņiem eiropa piķi dod ar citiem noteikumiem. tur neredz šitādu huiņu.
Sapper, es saprotu, ka Tev tas sāp ... bet Tu spītigi šo tekstu skandini, neieklausoties iespējamajos iemeslos. Es nevienu brīdi neaizstāvu pašvaldību darbiniekus, bet bieži vien pie vislabākās vēlmes nav iespējams sajūgt kādus posmus konkrētajā laika periodā. Iesaki labāk tad vispār nebūvēt?
Un projektētājs ņepričom! VIņam tiek iedots materiāls - jau uztaisīts projekts, pie kura jāpiesaistās. Bet kuru projekta beigās uzbūvēs pirmo - neviens nezin. Štrunts par veloceliņiem. Bet kad šīs nesaistes ar projektiem sākās, kur ir komunikācijas - vot tad ir putra ... ūuuuuuuuuu ......
P.S> Viss atduras tikai naudā! P.P.S> Tu tik labi pārzini visu Igauniju? Visus Igaunijas stūrīšus, ja tik droši apgalvo?
Ja kāds atcerās godmaņkrāsniņu un satelīt tv ziedu laikus. Katra kolhoza ciemata daudzstāvenē no katra loga savs skurstenis un pie jumta savs šķīvis... Nu nespēj bāliņi - sūdabrāļi pat tādos sīkumos apvienot savus spēkus un enerģiju iveidojot mājai kopēju apkures un sat TV tīklu. Tgad Olaine no Medemciema Jelgava sōsejas līdz Ķekavas pagata Baložiem rekonstruēs un safaltēs ceļu. kādus 3 km. Un atkal paliks 200 metru grants staļingradas līdz Baložu asfaltam, jo Ķekavai tā nav prioritāte. Kā kretinē šitie pagasatu feodālīši, kas gaatavi paši sūdu ēst, bet lai tik kaimiņam ieriebtu...
dansiga, kādos iemeslos? Racionālu iemeslu nodarbōties ar huiņu nav. Ir tikai nekompetence vai korupcija. Jo savādāk es nevaru izslaidrot, nafig vispār kaut ko būvēt, ja to rezultātā nevar normāli izmantot. Nu pilns mežaparks Olainē ir ar visādiem asfaltētiem celiņiem sabūvēts, ķipa skrituļotājiem, gājējiem, velosipēdistiem, skeitborda slalomam pat. Tik nekas no tā nav praktiski izmantojams, jo tie, kas projektāja un būvēja, savu mūžu nav ne skeitojuši ne ar velo braukuši. Asfalts izgāsts afigeķ, bet tajā pašā laikā nav tajā mežaparkā vietas, kur Tu cilvēks vari uzkāpt uz skrituļslidām un pāris stundas močīt pa slēgtu trasi kā Dzintaros jūrmalā. Vopšem absolūts diletantisms. Tagad vēl nākamais šedevrs. Olaines Mežaparkā kādi 100 ozoliņi sastādīti. 2-3 metrus viens no otra starp priedēm un bērziem. Es protams neesmu parku ierīkošnas specs, bet veselais saprāts man saka priekšā, ka ozolus nez vai tā stāda čupā kā krūmus... Redzēs, cik pēc gada būs vēl dzīvi.
Sapper:Ko darīt tiem, kam bērnu nav? Varētu kādu adoptēt, ja nav spēju uztaisīt. Bet pie mums laikam šokolādes ceha darboņiem to neļauj darīt. Kurš tad cits vēl ūdenskrūzi pie gultas Tev pienesīs vecumdienās, ja ne bērni? Beigsi savu dzīvi tāds ļauns ar naidā atņirgtu mūli, nevienam nevajadzīgs. Zārkam kababatiņas piebūvēsi, lai savus miljonus līdzi paņemtu, dižo nodokļu maksātāj?
Tu neatbildēji, ko noderīgu ir paveicis Ušakovs izņemot parādus uz 60 ļimoniem sataisījis?