Oliss:1. dienvidu tiltu uzsāka ne ušakova laikā, 3 posmu pabeigs 4. posmu sāks hvz kad jo tur notiek tiesvedība par zemi 5. posmu nav jēgas sākt kamēr 4 posms nav iesākts. 2. Lucavsalas parkam ir 3 posmi 1. pabeidza, 2.,3. vēl nav sākts 3. Paldvietu pie vanšu tilta netaisija pašvaldība 4. Ziemeļ šķērsojuma izpēti un domu par šādu ideju sāka 10 gadus atpakaļ un tur pat vēl nav tikuši līdz Daugavas grunts izpētei, tā kā līdz celtniecībai tur vēl 10 gadi paies
Nu un ja tiesvedību pakāsīs un atcels būvatļauju tāpat kā kā Vienības gatvē??? Tad tas tilts arī paliks forever ar 15% noslodzi un visu šoferu jobtvojmaķiem? Par parku runājot, parasti, civilizēti cilvēki vispirms uzbūvē ceļus un citu infrastruktūru pirms būvēt karuseļus un spēllaukumus. A nafig Nils dara visu otrādi, Tāpēc, lai pirms vēlēšanām preses foto saulītē pagozētos, at tāda iemesla dēļ var arī visu loģisko lietu kārtību nahrenizēt.
1. būvvatļauja nemaz nav izsniegta, kamēr iet tiesvedība 2.šis D-tilts vairāk ir domāts smagajam transportam un sataisot pievadu no Bauskas šosejas tas atvieglos dzīvi smagajiem un daudziem citiem kas grib tikt uz bauskas virzienu. 3. redz tu nekad neesi saskāries ar ERAF naudu un visu no tā izrietošā. Jebkurš darbs, būve vai kāds projekts ir jāsadala pa posmiem (1.,2.,....10. utt.) un termiņiem un naudu dod pēc kārtas pa posmiem. Šitam ERAf finanšu etapam tika pieteikts 1. posms un neviens nevar sākt 2 vai 3. posmu, ja kāds sāks tad krusts pāri ERAF naudai.
Es saprotu tavu sāpi, ka tevi interesē tikai veloceliņi, tas ir izklaide. Bet ir ļoti daudzas lietas kas ir daudz svarīgākas nekā visi tie celiņi. Atceries to ka infrastruktūras ERAFi beidzās 2020. gadā.......un tu tiešām domā ka pats labākais ir visu atvēlēto naudu veloceliņos iztērēt????????????????????????????
Sapper:Saki, viss atdurās piķī... lai pabeigtu šito, kur iekdienā cilvēki pārvietojas praktiski pašā centrā piķa nav.
bet šitādu huiņu nomalē, kas ved uz smirdošām attīrīušanas iekārtām būvēt var...
Uz ceļiem tā pati nelaime. Jaunu būvēšanai Eižopija naudu dot, bet lai uzturētu esošos Latvijas ceļus eižopiežiem naudas nav paredzētas. Drīz jau būs jābūvē jauns paralēlais, lai tik varētu līdz manam miestam notikt. ..jo vecā remontam nudas nav. ..visu Rīgs činavnieki iztērē.
Bildes:kamōn, jaunieši... LV ir EU vislielākais VALSTS ceļu tīkls. Skaidrs, ka visam nepietiek!
Tad aiz ko vēl jauni jābūvē? Ja mums to ceļu vairāk kā Vācija, tad jau labāk kopt esošos, un nevis būvēt jaunus. ..bet tad jau mūsu činavnikiem būtu jāstrīdās ar eiročinavniekiem, bet par to jau algu šamiem nemaksājot.
Oi, nu vēl pa ceļiem te sākās, man jau patīk! Bet es arī nesapratu Nila saistību ar pils degšanu... Viens no sakarīgākajiem Rīgas vadītājiem! Katrā ziņā priecājos, ka vēlēšanās uzvarēja veselais saprāts un ekonomiskais aprēķins nevis politiskie lozungi.. Un jā Elton, es arī vēlēju par to, lai Nils būtu tur kur ir...
Schneider:Pamēģini pabraukt pa Daugavpils šoseju starp Pļaviņām un Jākubštati, redzēsi, aiz ko jauni jābūvē.
Ne reizi vien esmu braucis, lai gan tagad uz Sēlijas dizpilsētu braucu pa savu krastu. ..tik tagad arī caur manu miestu tās fūres sāk dzīties, ..un pie reizes arī padara ceļu līdz manīm bez džipa neizbraucamus.
Riebiga: Bet es arī nesapratu Nila saistību ar pils degšanu... Viens no sakarīgākajiem Rīgas vadītājiem!
Riebiga, ja es nosperšu Tavu somiņu ar visu naudu iekšā, bet pēc tam aiz līdzjūtības uz bēdām uzsaukšu kafiju un taksi, lai mājās tiec - es tak arī būšu labs un sakarīgs cilvēks, ja? Tā sanāk.
tvnet:Pašvaldības SIA «Rīgas satiksme» ir pabeigusi iepirkumu procedūru par 125 trolejbusu piegādi un pasludinājusi, ka līgums tiks slēgts ar kompāniju «Škoda Electric». Līguma kopējā summa ir 131,8 miljoni eiro (aptuveni 92,63 miljoni latu) .. Trolejbusu iepirkuma konkursā vienīgais piedāvājums saņemts no Čehijas kompānijas "Škoda", kas uzvarēja arī iepriekšējā trolejbusu iepirkuma konkursā 2006.gadā un līdz 2009.gadam piegādāja 150 jaunus trolejbusus kopumā par 42,5 miljoniem latu
Ir vēl kāds, kura produkts krīzes laikā ir kļuvis 2x dārgāks?
Ne reizi vien esmu braucis, lai gan tagad uz Sēlijas dizpilsētu braucu pa savu krastu. ..tik tagad arī caur manu miestu tās fūres sāk dzīties, ..un pie reizes arī padara ceļu līdz manīm bez džipa neizbraucamus.
JĀ tas nu ir izteikti, kopš uzlēja asfaltu visā garumā starp Jēkabpili un Aizkraukli un Daugavpils galā ari Fūres diezgan lielā skaitā nu mauc pa Daugavas Kurzemes krastu , to es manu jau arī Ķeguma galā
Riebiga: Bet es arī nesapratu Nila saistību ar pils degšanu... Viens no sakarīgākajiem Rīgas vadītājiem!
Riebiga, ja es nosperšu Tavu somiņu ar visu naudu iekšā, bet pēc tam aiz līdzjūtības uz bēdām uzsaukšu kafiju un taksi, lai mājās tiec - es tak arī būšu labs un sakarīgs cilvēks, ja? Tā sanāk.
Nu varbūt nevajag gluži demagoģiju. Bet visu nosaka stils, ne fakti.. Jo faktus mēs viennozīmīgi nezinam, tikai minam, pie tam katrs vēl pieliek savu daļas manuprāt ir tā un ne savādāk klāt... Līdz ar to es esmu par stilu - šajā gadījumā viņš vismaz to kafiju un taksi ta uzsauks!
Bildes:Riebīgā - izvaros un iedos naudu abortam. skaisti!
Kaut kaa man brīžiem apnīk tā citu maciņu naudinjas skaitīšana... Komon, nu kļūstam pieaugussi!
Bet es noteikti neredzu tevis teitkajam izteikumam kā arī par apzagšanu nekādu saistību. Pirmkārt, neviens man neko neatņem, nodokļus maksāju labprātīgi.. Otrkārt - es uzskatu, ka naudu ļoti racionāli un saprātīgi izlieto... BEt katrs jau domā pēc sev tuvākā parauga, tad jāsāk domāt - ar ko tu, Bildes, īsti nodarbojies brīvajā laikā????
Kaut kaa man brīžiem apnīk tā citu maciņu naudinjas skaitīšana... Komon, nu kļūstam pieaugussi!
Bet es noteikti neredzu tevis teitkajam izteikumam kā arī par apzagšanu nekādu saistību. Pirmkārt, neviens man neko neatņem, nodokļus maksāju labprātīgi.. Otrkārt - es uzskatu, ka naudu ļoti racionāli un saprātīgi izlieto...
kaut jel man Tas Kungs dotu kaut 10% tavas sirdskaidrības un labticības
drīzāk tramvajam....cik lieliski darbojas krievu smadzeņu skalotāji + pašu politiķu tuvredzība. Kas varbūt nemaz nav nejauša...
Daļēji tev apr mūsu politikju tuvredzīvu ir taisnība. Jo mūsu politiķu starpā es redzu vēl lielākus tūtiņdreijerus, ielikt kādu galīgi dumu un nekompetentu cilvēku vietā tikai tāpē, ka šamais latvietis?? NEredzu jēgu..
Smadzenju skalotāji darbojas no abām pusēm - neviens dmājošs cilvēks nelietos tādus izteikumus kā krievu smadzenju skalotaaji.. Ja nu passi skalotaaji.. Jo pēdējos gados teiši Rīgā var novērot to, ka ļoti labi jūtas blakus latvieši un krievi vienā kompānijā, un nacionālās domstarpības tiek mākslīgi turpināts uzkurināt... Es runāju par inteligjenci... Urlai nav tautības - tur vienlīdz labi gan kreivi gan latviessi..
Riebiga: Otrkārt - es uzskatu, ka naudu ļoti racionāli un saprātīgi izlieto...
Forši, ka Rīgā ir tādi optimisti. Iedod cilvēkam spožu konfekšu papīriņu, un cilvēks priecājas. Tas nekas, ka konfekti ir apēdis kāds cits, bet no tā papīriņa pat tualetē nav jēgas
Riebiga: Otrkārt - es uzskatu, ka naudu ļoti racionāli un saprātīgi izlieto...
Forši, ka Rīgā ir tādi optimisti. Iedod cilvēkam spožu konfekšu papīriņu, un cilvēks priecājas. Tas nekas, ka konfekti ir apēdis kāds cits, bet no tā papīriņa pat tualetē nav jēgas
Vienalga man neaiziet analogjija, kas tev ko dos un kādēļ??? LAbāk pastāsti, kas tev un kā smadzenes ir izskalojis, ka tev konfektes vien sapnjos rādās??? Kuras no gaisa birst?
Bzh:
Vienalga man neaiziet analogjija, kas tev ko dos un kādēļ??? LAbāk pastāsti, kas tev un kā smadzenes ir izskalojis, ka tev konfektes vien sapnjos rādās??? Kuras no gaisa birst?
Paseko kaut vai tam, kā notikuši sabiedriskā transporta līdzekļu iepirkumi iekš RD.
Nevis man, bet Tev.. Tu taču būtu ar mieru, ka Tev sola nopirkt konfektes un vīna pudeli, Tu godīgi iedod naudiņu, bet gala beigās saņem tukšus papīriņus un korķīti no pudeles... Pie kam, ar smaidu paziņojot, ka "ka naudu ļoti racionāli un saprātīgi izlieto"
Riebiga:
Paseko kaut vai tam, kā notikuši sabiedriskā transporta līdzekļu iepirkumi iekš RD.
Un kam man tam vispār sekot???? Vai kāds no šejieniešiem ir iepirkuma speciālists, lai saprastu visu, kas tur noteikas un kādēļ??? Vai arī ceļu būvnieks, ka tik gudri spriež par ceļu būvniecību???
Es saprotu, ka visiem patīk gudri parunāties par to, ko nerubī... MAni gan sāk peibesīt šī mūsu pīkstēšana un pēkstēšana, ja vēl savu darbu darot mēs būtu tik gudri... Jo vienā vai otrā gadījumā - šeit skaidri var redzēt, ko nozīmē izskalotas smadzenes.. )) Ok, nestrīdos, lai būtu man arī! Aleluja un visi laimīgi - toties var redzēt, ko nozīmē, ja teišām māk to darīt.. ))
Smadzenju skalotāji darbojas no abām pusēm - neviens dmājošs cilvēks nelietos tādus izteikumus kā krievu smadzenju skalotaaji.. Ja nu passi skalotaaji.. Jo pēdējos gados teiši Rīgā var novērot to, ka ļoti labi jūtas blakus latvieši un krievi vienā kompānijā.
Ja ar vārdu kompānija tiek domāts MR 20% Amerika un Ušika duets, tad jā - tiem nav domstarpību. Padomā - kāpēc ? Un kā tad ieteiksi nosaukt kremļa polittehnologus, kuri plānoja ņilļika kampaņu ? Slāvu mīļie kaimiņi ?
Bzh:Nevis man, bet Tev.. Tu taču būtu ar mieru, ka Tev sola nopirkt konfektes un vīna pudeli, Tu godīgi iedod naudiņu, bet gala beigās saņem tukšus papīriņus un korķīti no pudeles... Pie kam, ar smaidu paziņojot, ka "ka naudu ļoti racionāli un saprātīgi izlieto"
Tā ir tikai tava pārleicība, ka tas tā ira... Tāpat kā mana paŗleicība ir par pretējo... Kā redzi, šajā gadījumā uzvar mana pārliecība...
Riebiga:Otrkārt - es uzskatu, ka naudu ļoti racionāli un saprātīgi izlieto...
Salīdzinājumā ar vairākām pērn Latvijā uzceltām vai renovētām izcilām ēkām, ar rekordlielām būvniecības izmaksām izceļas Saktas puķu tirgus stiklotie paviljoni. To celtniecība izmaksājusi 2890 Ls/m2, kamēr Rīgas biržas restaurācija - 2430 Ls/m2 vai Skrundas pils – 690 Ls/m2
Šī ir visracionālāk un saprātīgāk izlietotā nauda. Par PAGAIDU!!!! būvi samaksāt vairāk nekā nekā par rekonstrukciju, kurā iekļautas arī apzeltīšanas izmaksas
Smadzenju skalotāji darbojas no abām pusēm - neviens dmājošs cilvēks nelietos tādus izteikumus kā krievu smadzenju skalotaaji.. Ja nu passi skalotaaji.. Jo pēdējos gados teiši Rīgā var novērot to, ka ļoti labi jūtas blakus latvieši un krievi vienā kompānijā.
Ja ar vārdu kompānija tiek domāts MR 20% Amerika un Ušika duets, tad jā - tiem nav domstarpību. Un kā tad ieteiksi nosaukt kremļa polittehnologus, kuri plānoja ņilļika kampaņu ? Slāvu mīļie kaimiņi ?
Nu ko, var tikai nožēlot, ka mūsu bāleliņiem nav tik profesionālu kampaņu plānotāju.. Nu bet ir iespējas mācīties - lai izdodas.. Tekstu par slāvu kaimiņiem uzņemu ar smaidu - tiešām jauki un atsaucīgi cilvēki, cik nu ir sanācis satikt.. Intersanti, kāda diez tev pieredze? Laikam tomēr ne tik laba..
Riebiga:Otrkārt - es uzskatu, ka naudu ļoti racionāli un saprātīgi izlieto...
Salīdzinājumā ar vairākām pērn Latvijā uzceltām vai renovētām izcilām ēkām, ar rekordlielām būvniecības izmaksām izceļas Saktas puķu tirgus stiklotie paviljoni. To celtniecība izmaksājusi 2890 Ls/m2, kamēr Rīgas biržas restaurācija - 2430 Ls/m2 vai Skrundas pils – 690 Ls/m2
Šī ir visracionālāk un saprātīgāk izlietotā nauda. Par PAGAIDU!!!! būvi samaksāt vairāk nekā nekā par rekonstrukciju, kurā iekļautas arī apzeltīšanas izmaksas
Vienīgais ko tev varu ieteikt darīt - sākt doma't pašam ar savu galvu! Cita varianta nav.. Jo racionāli domājošs cilvēks skaita naudu savā makā, nevis cepas par to, nezin ko, tik nu presē kārtējo izskanējošo tjipa skandālu...
Riebiga: Kaut kaa man brīžiem apnīk tā citu maciņu naudinjas skaitīšana...
Bet kā būt, ja tie citi savā maciņā ir iebāzuši mūsu naudiņu?
Oi, demagoģiju es vēl tik apgūstu, neesmu tik stipra, lai atbildētu te atbilstoši.. Katrā ziņa secinu vienu - smadzenes te token ir ljoti pamatiigi izskalotas.. VAi arii tu pats skalo, nevaru saprast..
Bzh:
Vienīgais ko tev varu ieteikt darīt - sākt doma't pašam ar savu galvu! Cita varianta nav.. Jo racionāli domājošs cilvēks skaita naudu savā makā, nevis cepas par to, nezin ko, tik nu presē kārtējo izskanējošo tjipa skandālu...
Pašvaldības nauda ir tikpat daudz mana nauda, kā tā, kas manā makā.. Ja Tev liekas savādāk, ļoti žēl...
Bzh:
A tu ko, domā arī vai tikai raksti? Tās būdas ir par manu un citu nodokļu maksātāju naudu celtas un nauda izšķērdēta. Nejau Nilšakovs par savu kremļa naudu tās cēla. Tā kā skaiti pati beigots žīdus savā makā. Pēc tavas "teorijas" sanāk, ka "parastais" nodokļu maksātājs nedrīks interesēties un izteikties par projektiem, kuros nodokļu maksātāju nauda tiek notrulināta.
Wow, cik mīļas sarunas te sākās... KAd vairs nav ko iebilst, tad sākas atsaldēta? Uztveru to ssoreiz kaa komplimentu!
Pašvaldības nauda ir pašvaldības nauda, tikpat daudz kā valsts nauda ir valsts budžeta līdzekļi...
PAr vienkārši nodokļu maksātāju TomsL varu tikai piebilst, ka intereseeties un izteikteis noteikti driiksti... Uz priekssu, pretī uzvarai.. Tikai momentā, kad ir ieslēguseis domāšana - visi ir zagļi, sliktie, izšķērdētāji un galvenais - tas ir konkrēti tas cilvēks, kas visu to dara - šis cilvēciņš ir tiešām nozombijots. Ko es arī gribēju pateikt..
Kā teica Dž.Londons - pret stulbumu pat Dievi ir bezspēcīgi.
Pašvaldības nauda nav kaut kāda mistiska nauda. Tā ir MANA nauda, ko es esmu pašvaldībai iedevis (nodokļu veidā), un par kuru tai atvieglot manu dzīvi - būvēt un uzturēt ceļus u.c. infrastruktūru, maksāt policistiem, ugunsdzēsējiem un bērnudārza audzinātājām, atbalstīt manu kultūras un sporta dzīvi, utmldz. Ja Saktas puķu tirdziņa atbildīgais čalis ir Ušakovs, tad būtu muļķīgi mēģināt pārliecināt visu pasauli, ka šis ir balts un pūkains. Un vienalga, kurš nozaga/izsaimniekoja/pārtērēja. Nu līdzīgi kā par divu darbinieku nolaidību, aizmīdot bedrītes, atlaida Ceļu Pārvaldes šefu Jāni Zaueru-Zaulu.
Bet mums ir Riebīgā, kura uzskata, ka viss ir kārtībā. Un nauda tiek tērēta ļoti prātīgi un racionāli
Bzh: Nu līdzīgi kā par divu darbinieku nolaidību, aizmīdot bedrītes, atlaida Ceļu Pārvaldes šefu Jāni Zaueru-Zaulu.
Aizmirsti. +Ušakam ir viena darbības imitēšanas stratēģija - atlaist it kā vainīgo, it kā atbildīgo. Uz vietas. Saimnieka cietā roka... Tikai ja kaut kā daudz to gadījumu salasās, tad pašu saimnieku būtu uz trīs burtiem jātriec... A to ne par ko - nav zinājis, nav atbildīgs, vispār neko...
Bzh:Kā teica Dž.Londons - pret stulbumu pat Dievi ir bezspēcīgi.
Pašvaldības nauda nav kaut kāda mistiska nauda. Tā ir MANA nauda, ko es esmu pašvaldībai iedevis (nodokļu veidā), un par kuru tai atvieglot manu dzīvi - būvēt un uzturēt ceļus u.c. infrastruktūru, maksāt policistiem, ugunsdzēsējiem un bērnudārza audzinātājām, atbalstīt manu kultūras un sporta dzīvi, utmldz. Ja Saktas puķu tirdziņa atbildīgais čalis ir Ušakovs, tad būtu muļķīgi mēģināt pārliecināt visu pasauli, ka šis ir balts un pūkains. Un vienalga, kurš nozaga/izsaimniekoja/pārtērēja. Nu līdzīgi kā par divu darbinieku nolaidību, aizmīdot bedrītes, atlaida Ceļu Pārvaldes šefu Jāni Zaueru-Zaulu.
Bet mums ir Riebīgā, kura uzskata, ka viss ir kārtībā. Un nauda tiek tērēta ļoti prātīgi un racionāli
Kārtējo reizi pārliecinos, ka tev ir ļoti saspringta un stresaina dzīve.. Pilnīgi caur rindinjaam skan... Par tik daudz lietam jauztraucas, aapaac. Varbutu pamegjini atslabt un to visu palaist??
Lielos infrastrukturuas objektus būvējot cenu noteikt nav reaali, tur tik dauz nianssu, arii veel lai izpildītu visus Publiskā iepirkuma likuma nosacījumus. Bet nestrīdēšos, katrs uztver pa savam.
Starp citu, BZH, man aptiik tavs uzskaitiijums: Tā ir MANA nauda, ko es esmu pašvaldībai iedevis (nodokļu veidā), un par kuru tai atvieglot manu dzīvi - būvēt un uzturēt ceļus u.c. infrastruktūru, maksāt policistiem, ugunsdzēsējiem un bērnudārza audzinātājām, atbalstīt manu kultūras un sporta dzīvi, utmldz. Jo viss uzskaititais tka notiek, labak paskaties apkart.. )