Riebiga: A zini, ljoti smuki izskataas.. PAr ko trobelis gna neiebraucu!
Nedomā par to. Kas tur īpašs, pa bruģi pamētāt grāmatu kaudzīiti. Laikmetam atbilstošs veids kā reklamēt pasākumu 2014 - Rīga Eiropas kultūras galvaspilsēta.
Riebiga: A zini, ljoti smuki izskataas.. PAr ko trobelis gna neiebraucu!
Nedomā par to. Kas tur īpašs, pa bruģi pamētāt grāmatu kaudzīiti. Laikmetam atbilstošs veids kā reklamēt pasākumu 2014 - Rīga Eiropas kultūras galvaspilsēta.
Tiešām, ja lūgtu pacelt rokas tiem, kas nekad nav grāmatu plēsuši/dedzinājuši, sirdsķīstais "sappers" rokas, kājas un vēlkautko paceltu, īpaši, atceroties, cik nodriskātas bij zināma satura "grāmatas" savulaik.... Farizeji....
Nu ja. Kad maizes klaipus saliks domino rindā - arī, kas ta tur - pēc tam tak izmetīs laukā, tiks bomāriem, viss labi. Tik daži te laikam drusku savādāk audzināti.
Sapper:
Tiešām, ja lūgtu pacelt rokas tiem, kas nekad nav grāmatu plēsuši/dedzinājuši, sirdsķīstais "sappers" rokas, kājas un vēlkautko paceltu, īpaši, atceroties, cik nodriskātas bij zināma satura "grāmatas" savulaik.... Farizeji....
Salīdzinājums tāds nenopietns. Nu vienīgi, ja Ušakovs prāta attīstībā ir kā trešklasnieks, kas ar skolas somu no slidkalniņa brauc, tad jau neko.
RobertsJ nevar ierubīties,kāpēc "trešklasnieks" ar sūdīgu audzināšanu Rīgā fīreris,bet Robčikam vajag rukāt melnās miesās ar labu izglītību un piekšzīmīgu audzināšanu.
Jolan:RobertsJ nevar ierubīties,kāpēc "trešklasnieks" ar sūdīgu audzināšanu Rīgā fīreris,bet Robčikam vajag rukāt melnās miesās ar labu izglītību un piekšzīmīgu audzināšanu.
Kādēļ pārliecība, ka es rukāju melnās miesās? Man kaut kā tā neliekas.
Man drīzāk liekas, ka Rīgas fīreram būtu jārukā melnās miesās, vai ta ne? Jeb tāda ir SC-istu izpratne par pilsētas domes vadītāja funkcijām - ka jāstrādā nav, bet tikai jāzog?
Nils SS - spriežot pēc jūsu teksitie, kas ir sarakstīti vairākās lappusēs uzskatīt Jūs par normāliem, gudriem, inteliģentiem un zinošiem bez 2.5 litri kandžas ir pagrūti, bet tā kā es nedzeru, tad tas nav iespējami
Tak jolans vnk cenšoties uzgruzīt citiem, izstāsta pasaulei SAVAS sāpes un domas, respektīvi, ja pārmet, ka kādam kas skauž vai ka kāds "rukā melnās miesās", tad realitātē Jolanam pašam skauž un viņš ir tas, kurš rukā melnās miesās
Jolan:RobertsJ nevar ierubīties,kāpēc "trešklasnieks" ar sūdīgu audzināšanu Rīgā fīreris,bet Robčikam vajag rukāt melnās miesās ar labu izglītību un piekšzīmīgu audzināšanu.
redzi, Jolan, dzīvojot valstī, ar vērtību sistēmu kāda tā ir pie mums postpadomju telpā, jaunam un advancētam cilvēkam ir tik viena iespēja. Strādāt par klauniem pie pidarasiem. Protams, ka ir arī altenatīva. Tiem, kam tas nepatīk, nāksies strādāt par pidarasiem pie klauniem.
Riebiga:Njā, tiešām sajūta, ka te ir svēto salidojums, ko diez mēs te daži mirstīgie un grēcīgie darām?? VAi arī tikai izliekaties???
Nav neviena svēta un taisna kā stienis. Vienkārši ir baigais nogurums no ļautiņiem, kuri dažādas kroplības mēģina pasludināt par morāles normu. Pie tam dara to publiski.
Ja atskatās un pagājušajiem svētkiem, arguments, ka častusku klausītāju skaits krāsmatās ir uzsitis rekordskaitli, liecina ne jau par pasākuma kvalitāti, bet par sabiedrības degradācijas tempiem.
Man intersanti liekas fakts, ka vienas dziesmas vai varbuut pat vairaaku ar častuškām dēļ, visa pareeja vakara programma, kur bija latviessu mūzika tika nolīdzināta līdz ar zemi. MAn paziņa, kas tur bija bijusi, stāstīja, ka vinjai vislabāk patikušas dūdas un mūsu vai nu Iļģu vai līdzīga ansambļa uzstāšanās. Un viņa arī ir krievu tautības. Vai nav tā, ka kārtējo reizi darbojās mūsu nacionālās pašapziņas neesamība, kas satraucas godīgi sakot apr niekiem??? Jo jāuztraucas jau būtu par māksliniecisko kvalitāti, nevis par vienu dziesmu citā valodā... Ja laba dziesma, lai tak skan!
Jolan:...vai tiešām krastmalā dziedāja častuškas,vai arī Tu to pateici "krāsu spilgtumam"
Es negribu izklausīties šausmīgi snobisks, bet neesmu baigi spēcīgs - šlāgeru, šansonu, častušku un tāda tipa mūzikas klasificēšanā. Visu cieņu gan Mašai gan Laimai, bet pat dzīva Edīte Piafa ir nez vai tas, kas nepieiciešams Līgo nakts koncertā. Tīri gaumes jautājums. (IMHO)
Nezinu gan kā tur īsti ir Izraēlā ar tiem ortodoksiem, bet es tādam vienam informācijas avotam, kas pie tam ir krievu emigrants, uzreiz tā neuzticētos. Tur krievu emigranti, cik ir lasīts vairākos avotos, pamatā uzvedas līdzīgi kā šeit krievu okupanti, kolonisti un to pēcteči - vietējo valodu nemācās, tradīcijas neciena, uzstāda kaut kādas savas prasības u.t.t., un ir jau nopelnījuši attiecīgu "pozitīvu" attieksmi pret sevi, tā kā es to postu bez līdzīgu publikāciju izlasīšanas citur, ar lielu skepsi ņemtu par pilnu.
Riebiga:Man intersanti liekas fakts, ka vienas dziesmas vai varbuut pat vairaaku ar častuškām dēļ, visa pareeja vakara programma, kur bija latviessu mūzika tika nolīdzināta līdz ar zemi. MAn paziņa, kas tur bija bijusi, stāstīja, ka vinjai vislabāk patikušas dūdas un mūsu vai nu Iļģu vai līdzīga ansambļa uzstāšanās. Un viņa arī ir krievu tautības. Vai nav tā, ka kārtējo reizi darbojās mūsu nacionālās pašapziņas neesamība, kas satraucas godīgi sakot apr niekiem??? Jo jāuztraucas jau būtu par māksliniecisko kvalitāti, nevis par vienu dziesmu citā valodā... Ja laba dziesma, lai tak skan!
Rezi, Te nu Tu melo cienītā, jo neatradīsi ne burtu manis teiktā, kur "pārējā programma" dēļ vairākiem vietai un laikam neatbilstošiem skaņdarbiem, tika nolīdzināta līdz ar zemi. Beidz nodarboties ar demagoģiju.. Arī ļooooooti laba dziesma nepareizā laikā un vietā var sadirst jebkuru lielisku pasākumu. Aicinu padomāt, vai Tu vispār spēj iedomāties Makartnija koncertu nodegšas Bekingemas pils fonā kādos britu nacionālos svētkos, vai oktoberfestu pie nodeguša reihstāga? Kaut kā automnātiski tas izklausās neiespējami un tas tā arī ir. Toties bāliņiem viss ir pilnīgi po. Ka tik balagāns. Jo vulgārāks un primitīvāks jo labāks un masveidīgāks. Tas pats ziņu portālos, lūk top lasītākās "ziņas."
DELFI.LV BBC skatītāji šokā par kādu piedauzīgu kleitu APOLLO.LV Skatītāji šokā par prinča Harija helikoptera triku KASJAUNS.LV Fani šokā par Madonnas pietūkušo seju NRA.LV Eksministri šokā par Sprūdža izdarībām RADIO1.LV Zemnieku saeima ir šokā par Grozījumiem Medību likumā DZELTENAIS.LV Katoļi šokā par aktrises seksīgo mūķenes bikini SANDRAVEINBERGA.LV Vācija šokā: Kipras mājsaimniecības ir visbagātākās eirozonā BIBLIOTEKA.LV "Ideju forums" šokā par e-bibliotēkas serveru arestu CIELAVA.SPACE.LV Kaķītis šokā!
Mani jau sen mūsu valstī nekas vairs nepārsteidz un nešokē. Tad, kad jau likās ka esam nonākuši pašā bedres dibenē, izrādījās, ka tomēr nē, ik pa brīdim kāds no apakšas vēl klauvē...
Sapper: Tas pats ziņu portālos, lūk top lasītākās "ziņas."
DELFI.LV BBC skatītāji šokā par kādu piedauzīgu kleitu APOLLO.LV Skatītāji šokā par prinča Harija helikoptera triku KASJAUNS.LV Fani šokā par Madonnas pietūkušo seju NRA.LV Eksministri šokā par Sprūdža izdarībām RADIO1.LV Zemnieku saeima ir šokā par Grozījumiem Medību likumā DZELTENAIS.LV Katoļi šokā par aktrises seksīgo mūķenes bikini SANDRAVEINBERGA.LV Vācija šokā: Kipras mājsaimniecības ir visbagātākās eirozonā BIBLIOTEKA.LV "Ideju forums" šokā par e-bibliotēkas serveru arestu CIELAVA.SPACE.LV Kaķītis šokā!
Nu šitā kaite jau nu gan nebūs nekas ekskluzīvs Latvijai. Tāda veida lasītākās ziņas, diemžēl, būs gandrīz visur.
imgfoto:Nu nevajag par citurieni...lielaw ripas esam mees neaudzinati lopi
angliski... aim soriii, a didn katch vad juu aaa seiin. kud juuu ripiit pliis? tulkojums latviski/krieviski - ko / choo?
tas ari lieliski paradas ka cilveki uzvedas kazas, beres, kristibas
Viss jau sākas no sīkumiem... Šajā tekstiņā uzskatāmi redzams, ka pat Internetā neprotam zolīdi uzvesties (rakstīt)... Pieaudzis cilvēks, bet raksta tīņa līmenī...
Māri, vai Tu savus skolniekus arī tādā analfabētiskā garā audzini?... Tjipa- štrunts par bildes izpildījumu, ka tik laba (un sarkanbaltsarkana) ideja iekšā
P.S. Vienkārši sāp sirds par mūsu valodiņu- diez kas ar to notiks nākotnē, ja šodien pat izglītoti veči brieduma gados dod priekšroku slinko pokemonu rakstībai. Nerunāsim par pārējo, bet Ļeņina un Nīčes laikos vismaz valodas degradēšanās nebija modē.
Friidis: Šajā tekstiņā uzskatāmi redzams, ka pat Internetā neprotam zolīdi uzvesties (rakstīt)... Pieaudzis cilvēks, bet raksta tīņa līmenī...
Frīdi nevajag tik daudz Ļeņinu lasīt, tad būs vieglāk graudus no pelavām atšķirt
Bet dīvaini kāpēc Maskava nepaaugstina ušaku - sen jau varēja būt kādas ugļogradas načaļnieks.
В.В.П. : Потому, что наш партнер Нил Валерьевич Ушаков сумел то, что уже 65 лет так и не сумело большенство наших соотечествинников - он выучил язык местных полуфашистских племен.