Oliss:Nils SS - spriežot pēc jūsu teksitie, kas ir sarakstīti vairākās lappusēs uzskatīt Jūs par normāliem, gudriem, inteliģentiem un zinošiem bez 2.5 litri kandžas ir pagrūti, bet tā kā es nedzeru, tad tas nav iespējami
Vienkārši pieņemt to, ka ir bija un būs atšķirīgi viedokļi, acīmredzot nespēj. Tie citi, protams, ir nenormāli, negudri, nezinoši un nedaudz saprotami tik pēc konceptuāliem 2.5 L. Izlasot šķiet, ka problēmas ir tev Šādi uzskati raksturīgi ar pārgudrības sindromu sirgstošiem pacientiem. Parasti nedziedināmā formā. Patiesībā jau man vienalga - ko domā olis upeskrastā un ušakova atbalstītāji. Toties jūsu enerģija apkarojot neticīgos gan ir ievērības cienīga. Labāk būtu spridzinājis...
Friidis:Māri, vai Tu savus skolniekus arī tādā analfabētiskā garā audzini?... Tjipa- štrunts par bildes izpildījumu, ka tik laba (un sarkanbaltsarkana) ideja iekšā
Nē Fridrihs saka, to, ka mainoties formai nemainās jēga - ja tev saka, ka bilde ir sūds tas diemžēl nenozīmē, ka rupjajam onkulim automātiski nav taisnība - čīkstot par toleranci mēs mēģinam izmukt no skaudrās patiesības
Nezinu gan kā tur īsti ir Izraēlā ar tiem ortodoksiem, bet es tādam vienam informācijas avotam, kas pie tam ir krievu emigrants, uzreiz tā neuzticētos. Tur krievu emigranti, cik ir lasīts vairākos avotos, pamatā uzvedas līdzīgi kā šeit krievu okupanti, kolonisti un to pēcteči - vietējo valodu nemācās, tradīcijas neciena, uzstāda kaut kādas savas prasības u.t.t., un ir jau nopelnījuši attiecīgu "pozitīvu" attieksmi pret sevi, tā kā es to postu bez līdzīgu publikāciju izlasīšanas citur, ar lielu skepsi ņemtu par pilnu.
Man ir gadījies būt Izraelā. Gan Telavivā, gan Jeruzalemē. Biju gan pie Raudu mūra, gan pie ortodoksiem, gan pie palestīniešiem, gan krievu imigrantiem. Šīs ainiņas (t.i., bildes, sākot no 16.) ir atsevišķa neizprotama indivīda interpretācija par nesaprotamu tēmu.
Pa brīžam palasu. Atļaujos, ar dzīvē redzēto pieredzi par šo visu pasmīnēt. - nu, kaut vai SAVAS labības kulšana (pēdējā, 48-tajā, pirms pēdējās izvešanas). Lūk, šis gan patika:
В.В.П. : Потому, что наш партнер Нил Валерьевич Ушаков сумел то, что уже 65 лет так и не сумело большенство наших соотечествинников - он выучил язык местных полуфашистских племен. jg101
Tikatkal neapvainojis - nu kad tur pēdējo reizi biji? Meitenēm kādu kapeiku atstāji? Mani Padomijas kadri mācīja - ieeju,smaržojot notestēju visu, līdz pēdām. Atbilde žilbinošs smaids.
palaidniex:Toties pie mums pat negrib neko paskaidrot... www.tvnet.lv...
lasi līdz galam -Tomēr domniekiem izdevies panākt vienošanos, ka nākamnedēļ varētu tikt saskaņoti laiki, kad kāds no «Rīgas satiksmes» tomēr varētu ierasties un sniegt papildu informāciju par uzņēmumam nosūtītajiem jautājumiem.
...lūk pēc skaidrojumiem mēs varēsim jau nojaust ,cik daudz ir nozagts
Manuprāt, uzņēmumam tas bija jāskaidro pirms ir sacelts šums un cik zinu, lai vai ko neteiktu, summa ir čum par daudz... Nu jau ir iegūts laiks pasaku dzejošanai.
palaidniex:Toties pie mums pat negrib neko paskaidrot... www.tvnet.lv...
lasi līdz galam -Tomēr domniekiem izdevies panākt vienošanos, ka nākamnedēļ varētu tikt saskaņoti laiki, kad kāds no «Rīgas satiksmes» tomēr varētu ierasties un sniegt papildu informāciju par uzņēmumam nosūtītajiem jautājumiem.
...lūk pēc skaidrojumiem mēs varēsim jau nojaust ,cik daudz ir nozagts
Vēl nevari savākties? Velns ellē,, Tev taču nav ko teikt... Tavus testus uzminēšu,, nekļūdoties, ...Visšausmīgākais ar Jums - kā Jūsu Laulātās draudzenes Jūs pacieš... Nu, kopēji bērni - citām pat TĀDU priduroku nav....
Tikatkal neapvainojis - nu kad tur pēdējo reizi biji? Meitenēm kādu kapeiku atstāji? Mani Padomijas kadri mācīja - ieeju,smaržojot notestēju visu, līdz pēdām. Atbilde žilbinošs smaids.
Oliss:Nils SS - spriežot pēc jūsu teksitie, kas ir sarakstīti vairākās lappusēs uzskatīt Jūs par normāliem, gudriem, inteliģentiem un zinošiem bez 2.5 litri kandžas ir pagrūti, bet tā kā es nedzeru, tad tas nav iespējami
Vienkārši pieņemt to, ka ir bija un būs atšķirīgi viedokļi, acīmredzot nespēj. Tie citi, protams, ir nenormāli, negudri, nezinoši un nedaudz saprotami tik pēc konceptuāliem 2.5 L. Izlasot šķiet, ka problēmas ir tev Šādi uzskati raksturīgi ar pārgudrības sindromu sirgstošiem pacientiem. Parasti nedziedināmā formā. Patiesībā jau man vienalga - ko domā olis upeskrastā un ušakova atbalstītāji. Toties jūsu enerģija apkarojot neticīgos gan ir ievērības cienīga. Labāk būtu spridzinājis...
Parādi kaut vienu rindiņu kur es esu rakstijis ka atbalstu ušakovu????? Ja nevari pierādīt tad klusē un ej knipsēt huioņu tā pat kā pārējie digipisti.
Voldemorts:
Tu to par kuru? Mož šo? [url=http://www.youtube.com/watch?v=7Fs4tjG7Jq0
Pasts]http://www.youtube.com/watch?v=7Fs4tjG7Jq0 Pasts[/url] esi. Vecmāmiņa teica - kā zirga deķis (p---le). Tā arī dzīvo atlikušo mūžiņu. Gaisma, bļin.... Potjomki.
Parādi kaut vienu rindiņu kur es esu rakstijis ka atbalstu ušakovu????? Ja nevari pierādīt tad klusē un ej knipsēt huioņu tā pat kā pārējie digipisti.
Parādi kaut vienu rindiņu, kurā rakstīts ( vai jūtams ) ka tu vispār domā. Refleksijas par tēmu neskaitīsies. PS tad man ir jāparāda, vai jāpierāda ? PPS nevis esu, bet esmu
Svētdienas rītā pa Daugavas ūdensvirsmu kuģojošos cilvēkus pārsteidza kāds intriģējošs skats - divi jaunieši uz jaunās Daugavmalas promenādes kāpnītēm aktīvi veica dzimumaktu.
"Lai sakārtotu šo nakts mīlas tauriņu izvēlēto teritoriju, projekta gaitā nojauktas trīs ēkas, 43 nolietotās garāžas, nomainīti 6,5 kilometri elektrības kabeļu, uzstādīti 94 apgaismojuma balsti, nomainīts ūdensvads 1,2 kilometru garumā, lietus kanalizācija 2,3 kilometru garumā."