forum.gif
Simbolisms Rīgas mērim...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Simbolisms Rīgas mērim...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.06.13 23:51 labots
 citēt
Publicēts: 21.06.13 00:36
 citēt
Publicēts: 21.06.13 02:15
 citēt
Publicēts: 21.06.13 02:32
 citēt
Eltons:

www.ustream.tv...

kāds sakars?
Publicēts: 21.06.13 02:38
 citēt
Mērim šodien Rīgas atslēgas pasniedza.
Publicēts: 21.06.13 03:21
 citēt
versatile:Mērim šodien Rīgas atslēgas pasniedza.

bet ne jau mēris te mitinājās, bet prezis ;)
Publicēts: 21.06.13 08:23
 citēt
Girtsons:
versatile:Mērim šodien Rīgas atslēgas pasniedza.

bet ne jau mēris te mitinājās, bet prezis ;)

Gaudotājlatviešiem takš vienalga, ka tik par krieviem pagaudot, pat saulesplankumi būs gana labs iemesls...
Varētu vecu perdeli saprast, bet šim jauna maiņa aug, kā izrādās.:face-smile:
Nožēlojami, protams.
Publicēts: 21.06.13 11:12
 citēt
Eltons:

www.ustream.tv...

Vispār ne jau Rīgas mērim, bet gan jēkabielas kundziņiem..
Publicēts: 21.06.13 12:17
 citēt
Jā, vispār jau nodega mūsu politiķu - latviešu, krējuma perēklis
Ušakovs tur ņipričom
Publicēts: 21.06.13 12:57
 citēt
Varu tikai piebilst tiem,kas ar pirkstiņu rāda par zimēm un simboliem-palūriet biežāk spogulī kristālskaidrie. Vienmēr-viņi,viņi,viņi........Bet kā ir ar ES un PAŠI ??

Varbut realizejies kāds fantastikas filmu scenārijs,un te pār visu valda ''svešie'' :grimace:
Publicēts: 21.06.13 23:02
 citēt
Rolands66:Varu tikai piebilst tiem,kas ar pirkstiņu rāda par zimēm un simboliem-palūriet biežāk spogulī kristālskaidrie. Vienmēr-viņi,viņi,viņi........Bet kā ir ar ES un PAŠI ??

Varbut realizejies kāds fantastikas filmu scenārijs,un te pār visu valda ''svešie'' :grimace:

Pie šādiem savējiem, svešie nemaz nav vajadzīgi..
Publicēts: 22.06.13 00:53
 citēt
Pirmoreiz redzu tādu daudzumu cilvēku vienuviet, kuri nezina vārda "mēris" nozīmi. :haha:
Publicēts: 22.06.13 00:57
 citēt
_VA_:Pirmoreiz redzu tādu daudzumu cilvēku vienuviet, kuri nezina vārda "mēris" nozīmi. :haha:

ir jāmāk lasīt ... a par "prezi" tev jautājumi nerodas?
Publicēts: 22.06.13 01:06
 citēt
Nē, nerodas, ja ņem vērā bēdīgslaveno birztaliņu stādīšanu šurpu turpu, bišķīt te, šite arī un pat te .
Publicēts: 22.06.13 01:28
 citēt
_VA_:Nē, nerodas, ja ņem vērā bēdīgslaveno birztaliņu stādīšanu šurpu turpu, bišķīt te, šite arī un pat te .

ta kāpēc aizrādījums par "mēris"?
Publicēts: 22.06.13 03:52
 citēt
1 Kad aizrādījumi sāk rēgoties, tā ir zīme no augšas, ka jābeidz lietot grādīgie.
2 Jebkuram, kurš uz skolu gājis, lai kaut ko iemācītos, ir zināms, kāda ir sakarība starp uguni Rīgas pilsētā un to, ko sauc par Lielo mēri.
Publicēts: 22.06.13 08:42
 citēt
_VA_:1 Kad aizrādījumi sāk rēgoties, tā ir zīme no augšas, ka jābeidz lietot grādīgie.
2 Jebkuram, kurš uz skolu gājis, lai kaut ko iemācītos, ir zināms, kāda ir sakarība starp uguni Rīgas pilsētā un to, ko sauc par Lielo mēri.

Sendienās, gudrīt, par tādu prātuļošanu teica, kaut tev mēle nokalstu!
Publicēts: 22.06.13 09:01
 citēt
_VA_:1 Kad aizrādījumi sāk rēgoties, tā ir zīme no augšas, ka jābeidz lietot grādīgie.

Heh ..... masn Tavu saprata, Tavs manu nē ;-pppp;-))))))
P.S. Tev ars novēlu pa svētkiem nepārdzert jēgu :-)))
Publicēts: 22.06.13 09:27
 citēt
Es arī kauko nesapratu, ja par grādīgo saistību ar visādām, no Siriusa zvaigznes nākošām, augstāko saprātu zīmēm viss skaidrs, bet uguns Rīgas centrā un lielais mēris gan man ne visai klapējas kopā.
Publicēts: 22.06.13 10:40
 citēt
Rolands66:Varu tikai piebilst tiem,kas ar pirkstiņu rāda par zimēm un simboliem-palūriet biežāk spogulī kristālskaidrie. Vienmēr-viņi,viņi,viņi........Bet kā ir ar ES un PAŠI ??

Pareizi, tikko piegāju pie spoguļa. A, ko ta es tāds, latvietis "pelēkais", lai jau šamēji shēmo, fenderē uz vella paraušanu, ko ta es... piegriezīsies raušu uz urlandiju sēns lasīt.
Publicēts: 22.06.13 12:24
 citēt
Īrijā - haļava beigusies,dzīve uz pabalstiem, tagad aktīvākie jau rauj uz citurieni - Austrāliju, Kanādu :face-grin:
Publicēts: 22.06.13 22:46
 citēt
Lai nu kā tur nebūtu - muzeja vērtības, arī pati K.U. bijusī rezidence - mūsu, tautas īpašums. Lai ko arī pie varas piesprukušie kompartijas funkcionāri nestāstītu mums. Sāk apnikt regulārie "neatklājamie / neatklātie" valsts / tautas mantas DEDZINĀŠANAS gadījumi. Arī - ar vecu, slimu cilvēku sadegšanu liesmās. Nu cik tad var NEIEJAUKTIES savos tiešajos darba pienākumos?
Publicēts: 22.06.13 23:08
 citēt
_VA_:Pirmoreiz redzu tādu daudzumu cilvēku vienuviet, kuri nezina vārda "mēris" nozīmi. :haha:

Atceries ka te ir fotoknipsētāju siats un lielākā daļa pilnīgi neko nesaprot no medicīnas, ķīmija un citām zinātnēm:D :D :D
Publicēts: 22.06.13 23:37
 citēt
Eltons:

www.ustream.tv...

Nosaukumā pareizrakstības kļūda!!! Jābūt- Simbolisms Latvijas mērim...
Naids vienmēr aizmiglo acis... ar stulbiem lozungiem ir cauri!!! Vienotība paprovēja un čiks iznāca... Nacionālie ir sapratuši, un superīgi veicās... vienīgi viņiem ļoti traucē izlecēji.

Tas ir Dieva pirksts par genocīdu pret Latvijas tautu :P... starp citu no (tikai) latviešu valdības puses... citas varas vismaz vilcienus izdalīja, šī spiež pašiem meklēt braucamos un laisties :(
Publicēts: 23.06.13 12:27
 citēt
Haiduk, atkal 25...
Publicēts: 23.06.13 12:30
 citēt
šoreiz Haiduks poģelu uzrakstīja.
Publicēts: 23.06.13 12:43 labots
 citēt
Kādu poģelu?!
Tas, ka krieviem acis aizmiglotas naidā pret latviešiem, gruzīņiem un amerikāņiem? Daļēji var piekrist... pat ziņās bija jūtams neslēpts prieks par šo Rīgas traģēdiju...
Jeb Tu priecājies par Haiduka cinismu attiecībā pret izsūtītajiem?
Publicēts: 23.06.13 12:49
 citēt
Nekāds prieks ziņās nebija-izņemot mūsējo tekstu,ka pie gausas dzēšanas ir vainīgs kaut kādz sūknis kurš nosprāga jo šancēja kopš PSRS laikiem.Parasti jau sliktam dejotājam kaut kas traucē,bet te vēl iespēja lieku reizi pieminēt PSRS laikus.

p.s. ...es tikai redzu,ka dažiem letiņiem acis ir aizmiglojis naids pret krieviem

P.S.S un kas ir vainīgs,ka labākais līdz šim Rīgas mērs ir bijais Ušakovs??????
Publicēts: 23.06.13 13:01
 citēt
Par sūkni gan pažarniekiem taisnība - PSRS laikos vienīgais mocis, kurš pieleca ar pirmo spērienu, bija Jawa, ja čalim kurpei zem lielā pirksta zolē bija izdilis caurums, tas nozīmēja, ka viņš brauc ar Voshodu vai Minsku.
Man bija motobloks МБ-1 Луч, tā iedarbināšana bija vesels rituāls ar pātaru noskaitīšanu (kas gan nelīdzēja), trīs reizes sveces izskrūvēšanu, no karburatora šļaukas noraušanu un benzīna tecināšanu cilindrā. Tagad itāļu Oleo Mac pavasrī pēc ziemas guļas pielec ar pirmo rāvienu.
Par Družbas kurbulēšanu mežā nemaz nerunāsim... :anger:
Publicēts: 23.06.13 13:06 labots
 citēt

Oho! Kas tad tā par teoriju? Ušakovu ievēlēja Rīgas etniskais elektorāts un tas viņu nekad nav padarījis par "labāko". Ušakova vietā ar tādiem pašiem panākumiem varētu būt kabānovs vai jebkurš ivans, jo šis kremļa revanšisms beidzot ir pacēlis galvu un, izmantojot Latvijas demokrātiju un likumdošanas nepilnības, kā arī bālēliņu lētticību (protams, arī ortodoksus haidukus un zombētos jolanus) ticis tik tālu. Vadības (lasi- korumpētības) līmenis vairs neatšķiras no salašņu centra saimnieku partijas (ne velti ušakovs izteicās, ka labākais, kas ar Rīgu ir noticis ir tas, ka viņi ir iestājušies Vienotajā Krievijā)... kā kaut ko tādu var nosaukt par "labāko"?

"Nekāds prieks ziņās nebija"

Arī nepatiesība! Ziņās no Krievijas ir jāklausās starp rindiņām, ja saproti šo izteicienu. Izprotot viņu mentalitāti un viņu propogandas izcilo rafinētību nav grūti no viņu ziņu klāsta izlobīt galveno. Tikai tādi zombiji un mazizglītotas bidlas neizprot lietu būtību...

"iespēja lieku reizi pieminēt PSRS laikus."

Nebūs par daudz nekad pieminēt, kā okupācijas laikā nebija iespējams ne normālu tehniku iegādāties, ne tautai būt brīvai! Krievs, lai gan zaga visas tehnoloģijas, tomēr ar savu "ķap-ļap" darba kultūru nespēja pats neko saražot, izņemot pēckara gados nelielas partijas nolaupītajās rūpnīcās, kamēr pusfabrikāti beidzās...
Publicēts: 23.06.13 13:14 labots
 citēt
Par to Išaku ze best - starp komunistiem nav īstas vienprātības, daļa saka, ka labāks esot bijis Rubiks.
Publicēts: 23.06.13 15:29
 citēt
Eltons:P.S.S un kas ir vainīgs,ka labākais līdz šim Rīgas mērs ir bijais Ušakovs??????

Oho! Kas tad tā par teoriju? Ušakovu ievēlēja Rīgas etniskais elektorāts un tas viņu nekad nav padarījis par "labāko". Ušakova vietā ar tādiem pašiem panākumiem varētu būt kabānovs vai jebkurš ivans, jo šis kremļa revanšisms beidzot ir pacēlis galvu un, izmantojot Latvijas demokrātiju un likumdošanas nepilnības, kā arī bālēliņu lētticību (protams, arī ortodoksus haidukus un zombētos jolanus) ticis tik tālu. Vadības (lasi- korumpētības) līmenis vairs neatšķiras no salašņu centra saimnieku partijas (ne velti ušakovs izteicās, ka labākais, kas ar Rīgu ir noticis ir tas, ka viņi ir iestājušies Vienotajā Krievijā)... kā kaut ko tādu var nosaukt par "labāko"?

"Nekāds prieks ziņās nebija"

Arī nepatiesība! Ziņās no Krievijas ir jāklausās starp rindiņām, ja saproti šo izteicienu. Izprotot viņu mentalitāti un viņu propogandas izcilo rafinētību nav grūti no viņu ziņu klāsta izlobīt galveno. Tikai tādi zombiji un mazizglītotas bidlas neizprot lietu būtību...

"iespēja lieku reizi pieminēt PSRS laikus."

Nebūs par daudz nekad pieminēt, kā okupācijas laikā nebija iespējams ne normālu tehniku iegādāties, ne tautai būt brīvai! Krievs, lai gan zaga visas tehnoloģijas, tomēr ar savu "ķap-ļap" darba kultūru nespēja pats neko saražot, izņemot pēckara gados nelielas partijas nolaupītajās rūpnīcās, kamēr pusfabrikāti beidzās...

Pranoiju tvaikaielā ārstē, bet dažiem tik zārks var palīdzēt...:face-grin:
Katrā ziņā mēģini,varbūt nav parvēlu.:face-smile: lai veicas.:face-smile:
Labāk jau būtu ko derīgu darīt, ne gaudot.:face-grin:
Publicēts: 23.06.13 16:02
 citēt
Jolan:

Ko tad šis tādu labu paveicis? 4 gadus saimniekojot sataisījis 60 ļimonus parāda, kaudze ar kriminālprocesiem pašvaldības uzņēmumos? Jo lielāks populists un smadzeņu skalotājs, , jo Tev labāks mērs?
Publicēts: 23.06.13 16:11
 citēt
Šodien Tviterī ušaks pavēstīja, ka sabiedrīskais transports 23-24 par brīvu. Interesanti, šoferi paši pieteicās bez samaksas strādāt? Kurš maksā par degvielu, amortizāciju, pārējo infrastruktūru? Pats ušaks? Kremlis, vai varbūt tomēr paši rīdzinieki. Respektīvi saņemto pakalpojumu apmaksā nevis tā saņēmējs, bet visi rīdzinieki. Un kāpēc man būtu jāmaksā par to, ka kāds tā vietā, lai jāņotu, braukā ar trolejbusu?
Publicēts: 23.06.13 16:20
 citēt
Sapper:Šodien Tviterī ušaks pavēstīja, ka sabiedrīskais transports 23-24 par brīvu. Interesanti, šoferi paši pieteicās bez samaksas strādāt? Kurš maksā par degvielu, amortizāciju, pārējo infrastruktūru? Pats ušaks? Kremlis, vai varbūt tomēr paši rīdzinieki. Respektīvi saņemto pakalpojumu apmaksā nevis tā saņēmējs, bet visi rīdzinieki. Un kāpēc man būtu jāmaksā par to, ka kāds tā vietā, lai jāņotu, braukā ar trolejbusu?

DEMAGOGS un tukša ūdens lējējs.Ir tāda tipa cilvēki,ļišbi pabazarēt(tukšdirši).Ko darīt tiem kuriem nav bērnu,bet skolā ir brīvpusdienas un par tām maksā arī no viņu nodokļiem???Kāpēc man kā rīdziniekam jāapmaksā valodas kuri krieviem,pensijas,invaliditātes pabalsti utt.
Par tām kapeikām ko Tu kā tukšpļūtītājs samaksā nodokļos,žurkas būtu pakārušās.

p.s. Sappera favorīts uz mēra krēslu bija laikam Sarmīte.:anger::anger::anger::anger: viņa tev piestāv
Publicēts: 23.06.13 17:29 labots
 citēt
Sarmīte Ēlerte - viena darboņa pārveidotā - videoklipā

Priecīgus Jāņus - vēl Sarmīte Ēlerte...ddd (aicinot uz 2015 gada Praidu Latvijā)

youtu.be...

:face-grin:
Publicēts: 23.06.13 17:34 labots
 citēt
Ko darīt tiem, kam bērnu nav? Varētu kādu adoptēt, ja nav spēju uztaisīt. Bet pie mums laikam šokolādes ceha darboņiem to neļauj darīt. Kurš tad cits vēl ūdenskrūzi pie gultas Tev pienesīs vecumdienās, ja ne bērni? Beigsi savu dzīvi tāds ļauns ar naidā atņirgtu mūli, nevienam nevajadzīgs. Zārkam kababatiņas piebūvēsi, lai savus miljonus līdzi paņemtu, dižo nodokļu maksātāj?

Tu neatbildēji, ko noderīgu ir paveicis Ušakovs izņemot parādus uz 60 ļimoniem sataisījis?
Publicēts: 23.06.13 17:53 labots
 citēt
Sapper:Ko darīt tiem, kam bērnu nav? Varētu kādu adoptēt, ja nav spēju uztaisīt. Bet pie mums laikam šokolādes ceha darboņiem to neļauj darīt. Kurš tad cits vēl ūdenskrūzi pie gultas Tev pienesīs vecumdienās, ja ne bērni? Beigsi savu dzīvi tāds ļauns ar naidā atņirgtu mūli, nevienam nevajadzīgs. Zārkam kababatiņas piebūvēsi, lai savus miljonus līdzi paņemtu, dižo nodokļu maksātāj?

Tu neatbildēji, ko noderīgu ir paveicis Ušakovs izņemot parādus uz 60 ļimoniem sataisījis?

...man diskusija ar tādiem kā Tu atgādina sišanu ar galvu pret sienu.NEVIEN NEKO UN NEKAD TĀDAM KĀ TU NEKO NEVARĒS PIERĀDĪT,ja Tu kaut ko jau esi ieņēmis gavā.Tāpēc pat neiespringšu.
Tu pat nesaprati,ka mans piemērs ar bērniem ir retorisks un nekādi neattiecas uz mani.Sīkie man ir par to Tu vari nesatraukties.Es nelietoju sabiedrisko transportu,bet ja par nodokļu naudu viņu rīdziniekiem iztaisīt par velti es tikai priecāšos un neņaudēšu kā dažs labs. :bad_smile::bad_smile::bad_smile:

www.tvnet.lv...
Publicēts: 23.06.13 18:04
 citēt
Sapper:Ko darīt tiem, kam bērnu nav? Varētu kādu adoptēt, ja nav spēju uztaisīt. Bet pie mums laikam šokolādes ceha darboņiem to neļauj darīt. Kurš tad cits vēl ūdenskrūzi pie gultas Tev pienesīs vecumdienās, ja ne bērni? Beigsi savu dzīvi tāds ļauns ar naidā atņirgtu mūli, nevienam nevajadzīgs. Zārkam kababatiņas piebūvēsi, lai savus miljonus līdzi paņemtu, dižo nodokļu maksātāj?

...un kad lasi centies DOMĀT LĪDZI KO LASI nra.lv...
Publicēts: 23.06.13 19:27
 citēt
Jolan:

...un kad lasi centies DOMĀT LĪDZI KO LASI [url=http://nra.lv/latvija/riga/93589-usakovs-neredzu-iespeju-kaut-ko-darit-kopa-ar-vienotibu.htm?view=comments

An]http://nra.lv/latvija/riga/93589-usakovs-neredzu-iespeju-kaut-ko-darit-kopa-ar-vienotibu.htm?view=comments

An[/url] error occurred.

Sorry, the page you are looking for is currently unavailable.
Please try again later.

If you are the system administrator of this resource then you should check the error log for details.

Faithfully yours, nginx
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8