forum.gif
Pēteris Vanags
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Pēteris Vanags
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.06.13 13:00
 citēt
Vakar nejauši Lielvardes tautas nama uzskrēju izstādei. Zvērā laba,ja nu kāds tai malā gadās. Kaut kas atkal ar reklāmu nolažojis,nebiju pamanījis sludekli.
Publicēts: 22.06.13 13:16 labots
 citēt
Pēteris Vanags ir mans vecss kolēģis , reiz 1970 gados gana zināms sporta fotogrāfs. Bez visa viņš ir arī diplomēts mākslinieks Tēlnieks pēc izglītības. 1970 gados izdotajas foto grāmatās viņš figurē vienā salikumā ar Bindi , Janaiti , Spuri Apkalnu utt. Kopš 1970 kā cilvēks ar izcilu krāsu gaumi Pēteris bija paraktiski VISU Latvijā veidoto Krasaino reklāmas darbu IZPILDĪTĀJS , vienkarši sakot cilvēks kurš to visu praktiski TASĪJA . Sāka kā Rundāles muzeja Fotografs laborants tad turpināja kā LATINFORM / TACC vienīgais krāsu specss tad LETA un PROGRESS līdz kopš ~1992 FOTOCENTS krāsu bilžu gala šefs , mums bija sadalījums Pēterim bildes , man filmas . Visu mūžu taisījis 1960-70 gadu stila grafiskas askētiskas bildes + augsta līmeņa sporta fotogrāfija. Ne Mezavilka miglbildes:):) Viņam tolaik Latvijā vienīgajam bija NIKON + Nikon 300mm f/2.8 fikss.

Viņa izcila krāsu redze.

Reku mana savulaik saruna ar viņu
www.fotoblog.lv...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):