forum.gif
Fototehnikas aizlienēšana!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fototehnikas aizlienēšana!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.06.13 09:02
 citēt
Gribētu dzirdēt Jūsu viedokli......, ko darīt ar fotomīli, fotogrāfu, kurš ir aizņēmies fotolietu itkā uz divām nedēļām, bet nu jau gads būs riņķī un ne ziņas ne miņas. Itkā labs fotogrāfs, kurš ir šeit cienījams un novērtēts, bet..........!
P.s - protams .... spam ON.
Publicēts: 26.06.13 09:16
 citēt
Turpini ticēt.
Publicēts: 26.06.13 09:23
 citēt
Piedod. ;)
Publicēts: 26.06.13 09:28
 citēt
paskaties krimināllikumā, ko vari pavilkt un....
Publicēts: 26.06.13 09:45
 citēt
Satikt viņu, ņemt ciet fotolietu ar tekstu, ka baigi vajag - nu tas tajā gadījumā ja *satikšanas akcijas* izmaksas ir stipri mazākas par *fotolietas* vērtību.

Ja nē, tad esi, par summu kas ekvivalenta *fotolietas* vērtībai, iegādājies oficiālu pierādījumu tam, ka konkrētais fotomīlis ir parasta bezgoda žurķele.... un tur nav vērts ne rokas ne domas smērēt - aizmirsti.
Publicēts: 26.06.13 09:53
 citēt
Mateja Evanģēlijs :
5. nodaļa

38 Jūs esat dzirdējuši, ka ir sacīts: aci pret aci un zobu pret zobu.

39 Bet es jums saku: jums nebūs pretī stāvēt ļaunumam; bet kas tev sit labajā vaigā, tam pagriez arī otru.

40 Un kas ar tevi grib tiesāties un ņemt tavus svārkus, tam atdod arī mēteli.

utt utt...
Publicēts: 26.06.13 09:53 labots
 citēt
"Dievs nav mazais bērns..." :face-wink:
Agri vai vēlu cilvēkiem tiks atgādināts. Tādu nav maz, kā izrādās...

Bet par to nedomā, labāk novēli, lai piepildās tā cilvēka viskarstākā vēlēšanās. Parasti tas nav nekas apbrīnaas vai ievērības vērts. Tu būsi ar pozitīvām domām, kas netraucēs Tev dzīvot tālāk. savukārt Liktenis-sliktenis :super_man: visu pats sakārtots. Nekas nekur, tā teikt - nepazūd...

P.S.
Tāpēc ir jāiemācās pateikt nē, pat vislabākajam čomam.
Gluži kā ar motocikla aizlienēšanu vai iedošanu noprovēt. Motociklistiem ir nerakstīts likums - ja kas notiek viņš ir lienētāja īpašums, bet lienētājs - perk vietā līdzvērtīgu, to,. kuru norāda bijušais īpašnieks. Iekams nevari garantēt ka tā notiks - NEDOD!

Radikālāki mo neaizdevēji saka t a - Savu meiteni tak arī nevienam nemēdz aizdot... :grimace:
Publicēts: 26.06.13 09:56
 citēt
cienījamo mākslinieku studijā!
Publicēts: 26.06.13 10:02
 citēt
Bildes:cienījamo mākslinieku studijā!

Nu negribās jau ..... !
Varbūt pēc šī topika pratīsies un pats uzmeklēs mani .........! es tā ceru!
Publicēts: 26.06.13 10:12
 citēt
ticigais:
Bildes:cienījamo mākslinieku studijā!

Nu negribās jau ..... !
Varbūt pēc šī topika pratīsies un pats uzmeklēs mani .........! es tā ceru!

Tās jau ir komunikācijas problēmas - kas Tev liedz šim aizrakstīt - mok cilvēks aizmirsis (es mierīgi varu aizmirst no kurienes man kkāds trigeris nemanējais pieklīdis :shame: - vienīgais mierinājums, ka tāda līmeņa, arī manējās dažas lietas klejo pa pasauli :) )
Publicēts: 26.06.13 10:27
 citēt
Kā tur bija ar tām cerībām un mierinājumiem :)
Publicēts: 26.06.13 10:28
 citēt
Ne vienu vien reizi dzirdēts stāsts, un aizazizdoto dzelžu vērtība arī mēdz būt vizdažādākā,bet tautai jau patīk mīdīties pa grābekļiem.
Un vēl tautai patīk pateikt "A" un ņipočom neteikt "B" ,jp lūk pēc morāles un likima normām nopizģīt kautko nav nekas liels,bet publiski paziņot "man tas un tas nopizģija/izkrāpa lietu X " gan ir kriminālnoziegums un morāles normu nedzirdēts pārkāpums (nu tā tauta domā).
Risinājums elementārs neaizdod un neaizņemies,vai vismaz dari to tikai reālās ČP situācijās,kas nenotiek bieži.Un pats galvenais neko neaizdod tusiņos, plenēros u.t.m.l. pasācienos,lieta var aiziet pa ķēdīti un galu galā neviens nezin kurš vispār bija likumīgais īpašnieks.
,šādos gadijumos kolektīvā bezatbildība strādā perfekti.

P.S. aizmāršīgā aizņēmēja palamu un vēlams arī īsto vārdu studijā! Lai citi neuzraujās.
Publicēts: 26.06.13 10:36
 citēt
ticigais:Itkā labs fotogrāfs, kurš ir šeit cienījams un novērtēts, bet..........!

Kopš kura laika tu šādus peģikus uzskati par cienījamiem????? :amazing:

p.s. ja neprotās, tad es tev varu iedot līdzekli pret fotogrāfiem :big_smile:
Publicēts: 26.06.13 10:43
 citēt
ir gadijies vienai - teiksim draudzenei aizdot portatīvo, un ilgi bija jāčakarējās, lai dabūtu atpakaļ,- ibo viņa uzskatīja, ka šai tas pienākās, kaut pati nopelnīja 500ls menesī
Publicēts: 26.06.13 11:28
 citēt
Oliss:
ticigais:Itkā labs fotogrāfs, kurš ir šeit cienījams un novērtēts, bet..........!

Kopš kura laika tu šādus peģikus uzskati par cienījamiem????? :amazing:

p.s. ja neprotās, tad es tev varu iedot līdzekli pret fotogrāfiem :big_smile:

Oli- iedosi kādu petardi...:))))
Publicēts: 26.06.13 11:34
 citēt
kvaa:ir gadijies vienai - teiksim draudzenei aizdot portatīvo...

Vēlāk, kad viņa, teiksom, *kosī* jau uz sievu - atpakaļ nevar dabūt vēl čupu portatīvos, auto, laivu un ja ne rūpnīcu, tad vismaz darbnīcu kur tos portatīvos labo :D

bet vienalga laimīgs esi kad tiec vaļā - cilvēkam jau priekam maz vajag :)
Publicēts: 26.06.13 11:35
 citēt
Ak Dies, tak uzraksti privāti un atgādini. Pašam ir gadījies aizmirst, no kurienes viena vai otra lieta pie manis; vai, tieši otrādi - kur esmu licis vienu otru divlatīgu adapteri, kuru šad tad tomēr vajag.
Publicēts: 26.06.13 12:14
 citēt
Ticigais
1) Vai esi tam cilvēkam maz atgādinājis par aizmirsto mantu? Ja jā, tad kā viņš pamato to neatdošanu?
2) Kāda ir aptuvenā vērtība aizdotajai mantai? Ja pārs lati, tad pilnīgi iespējams kāda uzsaukta šmigas pudele tika uzskatīta par samaksu.
Publicēts: 26.06.13 13:20
 citēt
Ticīgais - cietējs. Lieliskais fotogrāfs maita. Sabiedrība grib zināt, kādi maitas izliekas par labajiem. Tīri psiholoģiski gribas palīdzēt labajam, bet slikto iznīcināt. Bet varbūt tas viss ir savādāk. Varbūt ko uz apnaiņu paņēmi un tūlīt būs antitopiks par slikto ticīgo. Vispār jau cilvēki ar stulbumu nelielās, bet fotoblog ir riktīgi kur to darīt.
Publicēts: 26.06.13 14:56 labots
 citēt
turpināt cienīt! :D

bet ar tiem darījumiem dažkārt ir jocīgi, jo laika gaitā var gadīties, ka darījums jau ir noticis un samaksa saņemta, kaut gan čeks par to nav dabūts, piem. esi izmantojis parādnieka īpašumu zaļumballē vai ņēmis vaislas runci nomā uz `2 nedēļām :D
Publicēts: 26.06.13 15:06
 citēt
varbūt Tu viņa sievu TAVO un shams domā, ka jūs kviti...
Publicēts: 26.06.13 15:28
 citēt
Paldies par viedokļiem! Jautājums jau atrisinājies:)
Publicēts: 26.06.13 15:32
 citēt
Vajadzēja tikai caur blogu uzrūkt (piezvanīt nebija dūšas) un atdot piemirstā manta atgriezies pie īstenā saimnieka?
Publicēts: 26.06.13 16:21
 citēt
ticigais:
Oliss: Kopš kura laika tu šādus peģikus uzskati par cienījamiem????? :amazing:

Oli- iedosi kādu petardi...:))))

Vienmēr gatavs palīdzēt lai samazinātu fotoknipsētāju skaitu :big_smile:
Publicēts: 26.06.13 17:41
 citēt
palaidniex:Vajadzēja tikai caur blogu uzrūkt (piezvanīt nebija dūšas) un atdot piemirstā manta atgriezies pie īstenā saimnieka?

Blogā spēks :):) Elikus ar Shadovu un Gļuku uz SAEIMU !:D :D ;D
Publicēts: 26.06.13 20:55
 citēt
Saprast un piedot!:face-grin:
Publicēts: 26.06.13 21:46
 citēt
NIN:Mateja Evanģēlijs :
5. nodaļa

38 Jūs esat dzirdējuši, ka ir sacīts: aci pret aci un zobu pret zobu.

39 Bet es jums saku: jums nebūs pretī stāvēt ļaunumam; bet kas tev sit labajā vaigā, tam pagriez arī otru.

40 Un kas ar tevi grib tiesāties un ņemt tavus svārkus, tam atdod arī mēteli.

utt utt...

Pāvila 2.vēstule korintiešiem 8:12-13
Jo, kur ir laba griba, tā ir apsveicama ar to, cik tā spēj, vairāk nevar sagaidīt, jo nevar prasīt, lai citu atvieglošana jūs novestu grūtībās; bet lai notiktu izlīdzināšana.
Publicēts: 26.06.13 21:55
 citēt
Piedodiet, bet ja cilvēkam kas +/- bēniņos vēl ir - viņam pilnīgi pie pakaļas murgainās Pāvila vēstules Korintiešiem, Melleniešiem vai Krizdoļiešiem.

Nevajag būt negodīgam - un sirdsapziņu neviens melnsāvrcis neatmazgās - tā vai nu ir vai nav.
Publicēts: 26.06.13 22:06 labots
 citēt
Nu tas tā pilnīgākai informācijai, lai nerodas priekštats, ka ticīgajiem jābūt kā cērpamām aitām - kāds tik pasvilpj un jau jāatdod pēdējā manta šim...

Un ko darīt ar tiem, kam nav sirdsapziņas?
Publicēts: 26.06.13 22:13
 citēt
Ritz:Nu tas tā pilnīgākai informācijai, lai nerodas priekštats, ka ticīgajiem jābūt kā cērpamām aitām - kāds tik pasvilpj un jau jāatdod pēdējā manta šim...

Un ko darīt ar tiem, kam nav sirdsapziņas?

Šķiet neviens nav spiests pildīt cērpamas aitas funkciju - kāds tam sakars ar ticību? :)

Ko darīt ļaudīm bez elementārām kultūrizglītības pazīmēm?... Nezinu - bet ne jau nu iet aprobežotas programas pavadā - cik zinu viņu sūtība ir kā visiem truleņiem - bradāt pa bezgalīgo grābekļu lauku kamēr neienāk prātā pakustināt smadzenes.
Publicēts: 26.06.13 22:18
 citēt
Nu, ja ticīgajam ir ieborēta tas, ka citēja NIN, tad tā var sanākt...
Publicēts: 26.06.13 22:43
 citēt
Ritz:Nu, ja ticīgajam ir ieborēta tas, ka citēja NIN, tad tā var sanākt...

Kāpēc uztvert NIN tik burtiski?

es iepļurkstējos par to, ka sirdsapziņa nav pērkama - bet mēs zinām, ka indulgences pastāv

ja atmetīsim nepatīkamo un pievērsīsimies Mateja ēvanģēlija No.40 tad tam ir ekselents pielietojums - nopērc humpalā mēteli pa 3LVL - ved meiteni pastaigā un met mēteli peļķē, lai viņa iet sausām kājām pāri pirms ir pamanījusi, ka tas voncē pēc humpalas - deru, ka atsauksmes Tev patiks.
Publicēts: 27.06.13 09:04
 citēt
Ritz:Nu, ja ticīgajam ir ieborēta tas, ka citēja NIN, tad tā var sanākt...

Kas man ir ieborēts vainav ieborēts......!???
Es uzskatu par normālu lietu to ja sola tad izpilda........, manā skatījumā vārdam ir tāds pats spēks kā papīram......., ja Tu neatbildi pats par saviem vārdiem tad jau par saviem darbiem vēljovairāk neatbildēsi.......!
Morāle: Ja nevari izpildīt, tad nesoli!!!!!
Publicēts: 27.06.13 09:11 labots
 citēt
gļuks
Publicēts: 27.06.13 09:11
 citēt
ticigais: Es uzskatu par normālu lietu to ja sola tad izpilda........

Laikam būsi salasījies dāmu romānus par viduslaiku bruņiniekiem ar viņu goda kodeksu... :face-grin:
Publicēts: 27.06.13 09:12 labots
 citēt
Ups... :D nepamanīju, ka tev tāds niks! :D Tas nav domāts par tevi, bet gan par tiem ticīgajiem, kas paši ar galvu līdzi nedomā! Bet pilnīga taisnība, ka vārdam vajadzētu būt tādam pašam spēkam kā parakstam! Tas gan bija Ulmaņlaikā vairāk...
Publicēts: 27.06.13 09:39
 citēt
Schneider:
ticigais: Es uzskatu par normālu lietu to ja sola tad izpilda........

Laikam būsi salasījies dāmu romānus par viduslaiku bruņiniekiem ar viņu goda kodeksu... :face-grin:

Diemžēl, bet paši jau šo veidojam ka vārdam nav nekāds spēks........., visu vajag uz papīra!!!!!!! Skumji........!
Labi tomēr ka daži nerakstītie likumi arī pie mums darbojās.........
Publicēts: 27.06.13 11:22
 citēt
Mani tomēr interesē, vai tas kolēģis nereaģēja uz tieši uzotajiem jautājumiem vai atgādinājumiem un tikai šī diskusija blogā palīdzēja atrisināt problēmu, vai arī topika autors pa taisno nemaz nebija mēģinājis jautājumu risināt?
Publicēts: 27.06.13 11:24
 citēt
Droperidol:Mani tomēr interesē, vai tas kolēģis nereaģēja uz tieši uzotajiem jautājumiem vai atgādinājumiem un tikai šī diskusija blogā palīdzēja atrisināt problēmu, vai arī topika autors pa taisno nemaz nebija mēģinājis jautājumu risināt?
vai arī tur tā sieva bija tomēr iejaukta...
Publicēts: 27.06.13 11:49
 citēt
Nu pieņemsim, ka cilvēks aizmirsa, bet tieši tāpēc ir jāatgādina, mute ir, ņem un runā, ja viņš nebūtu atdevis mantas atpakaļ pēc atgādinājuma/sarunas, tad gan būtu pamats domāt, ka negrib atdot, vai kā...

Varbūt neērti bija prasīt atpakaļ, acīs skatoties? Gadās arī tā...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):