forum.gif
Par tautiskām vērtībām
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par tautiskām vērtībām
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.06.13 10:36
 citēt
Ja nu kādam vēl ir vēlme paust savu viedokli par tautisko vērtību apgānīšanu, tad varam to darīt šeit.

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 28.06.13 11:33
 citēt
Un tāā gribas lai eltonveidīgie "korifeji" tavu mēslu komentē, paceļot reitingu, kā kalnbērzs ar protēzi??? Vot impotences kalngals.:face-grin:
Publicēts: 28.06.13 11:42
 citēt
Elmarss:Un tāā gribas lai eltonveidīgie "korifeji" tavu mēslu komentē, paceļot reitingu, kā kalnbērzs ar protēzi??? Vot impotences kalngals.:face-grin:

nope...man vienkārši interesē cik daudzi no šeit esošajiem cilvēkiem uzskata, ka šādi apsieta Lielvārdes josta ir ņirgāšanās :)
Publicēts: 28.06.13 11:44
 citēt
Ir Tā da lieta ka lielvārdes jostu nekad nesēja uz kaila ķermeņa, nav noteikts kā ir vai nav pareizi siet.
Publicēts: 28.06.13 11:46
 citēt
dalabonbongas:
Elmarss:Un tāā gribas lai eltonveidīgie "korifeji" tavu mēslu komentē, paceļot reitingu, kā kalnbērzs ar protēzi??? Vot impotences kalngals.:face-grin:

nope...man vienkārši interesē cik daudzi no šeit esošajiem cilvēkiem uzskata, ka šādi apsieta Lielvārdes josta ir ņirgāšanās :)

Nabadziņam arī "UDS" - uzmanības deficīta sindroms... Ārstējies, dēliņ.:face-grin: Tas sindroms ir bonuss līdz kādiem sešpadsmit....:face-grin:
Publicēts: 28.06.13 11:47
 citēt
Elmarss:
dalabonbongas:

Nabadziņam arī "UDS" - uzmanības deficīta sindroms... Ārstējies, dēliņ.:face-grin: Tas sindroms ir bonuss līdz kādiem sešpadsmit....:face-grin:

Ej tak Tu d****
Publicēts: 28.06.13 12:15
 citēt
dalabonbongas:
Elmarss:

Ej tak Tu d****

Tev ar jauku nedēļas nogali, ko tautieši par vīkendu sauc....:face-grin: Tautudēli - experti.:anger:
Publicēts: 29.06.13 12:04
 citēt
dalabonbongas:

Te viss ir kārtībā! Ir tikai viens auduma gabals, kuru lietojot jāievēro kaut kādi principi un arī likums, un tas ir valsts karogs. Ko tādā gadījumā lai saka skoti, kuru bruncīšus apsmaida, parodē un aprunā anekdotēs visa pasaule!:face-grin:
Publicēts: 29.06.13 12:18
 citēt
Manis pēc tā saucamo lielvardes jostu vari kaut ap čibriku ritināt 100x.
Publicēts: 29.06.13 17:04
 citēt
jg101:Manis pēc tā saucamo lielvardes jostu vari kaut ap čibriku ritināt 100x.
'
Tad nu saki, puika - Tev tas"čibriks " tāds, kā pienākās, vai kā man - 63-gadīgam večukam? Lai gan - kaimiņienes par manu nesūdzā:face-grin:
Publicēts: 29.06.13 17:12 labots
 citēt
Voldemorts:
'
Tad nu saki, puika - Tev tas"čibriks " tāds, kā pienākās, vai kā man - 63-gadīgam večukam? Lai gan - kaimiņienes par manu nesūdzā:face-grin:

bļ... ,vai tiešām nevari privāti uzzināt tādas lietas.Nahren tas visiem ir jāzina kas interesē Voldemortu.:anger::anger::anger:

p.s. sarunā strelku Ogrē un varēsiet salīdzināt:face-grin::face-grin:
Publicēts: 29.06.13 17:42
 citēt
Jolan:
Voldemorts:

bļ... ,vai tiešām nevari privāti uzzināt tādas lietas.Nahren tas visiem ir jāzina kas interesē Voldemortu.:anger::anger::anger:

Tā jau arī sapratu - apvainojies pusaugu = nepieaudzis cilvēciņš.Manā rotās savulaik - pievilktos / atspietos. Meitenes spētu kvalitatatīvi pamīlēt. Kaimiņiene - par znotu: Smuks, jauns, daudz pelna. Tikai - naglu sienā iedzīt, bildi pieka:face-wink:rināt nevar.
Publicēts: 29.06.13 18:09
 citēt
Voldemorts:
Jolan:

Tā jau arī sapratu - apvainojies pusaugu = nepieaudzis cilvēciņš.Manā rotās savulaik - pievilktos / atspietos. Meitenes spētu kvalitatatīvi pamīlēt. Kaimiņiene - par znotu: Smuks, jauns, daudz pelna. Tikai - naglu sienā iedzīt, bildi pieka:face-wink:rināt nevar.

wtf?
Publicēts: 29.06.13 18:11
 citēt
Voldemorts:
'

jau otrreiz wtf?
Publicēts: 29.06.13 18:11
 citēt
nu i tieksmes Voldim... pi**ec....... :anger::anger::anger:
Publicēts: 29.06.13 18:38
 citēt
Voldis esot služījis čigānu-makšķernieku rotā :D
Publicēts: 29.06.13 19:01 labots
 citēt
Bildi, ka neatraujies, Voldis jau deva mājienu ar INSTRUMENTU pie augšminātās bildes...

Kas attiecās uz vērtībām... ja tas tirliņu jūtūbes gabals, ko Bladijs ielicis ir no šiem muzicētājiem... tad jāuztraucas ir pavisam par ko citu, bet ne par prievītes pareizu siešanu...
Publicēts: 30.06.13 09:36
 citēt
Frīdi!!!
Nu nāc tak Voldim palīgā, te visi, kam žults pārprodukcija organismā, apbižo nabadziņu... :face-crying:
Publicēts: 30.06.13 13:55 labots
 citēt
Schneider:Frīdi!!!
Nu nāc tak Voldim palīgā, te visi, kam žults pārprodukcija organismā, apbižo nabadziņu... :face-crying:

Gan jau Voldis pats tiks galā- tiem mutes bajāriem jau tikai "liela brēka, maza villa"......:face-wink:
Publicēts: 30.06.13 14:09
 citēt
Vakar gājis augsti :face-grin:

Voldis liek galdā spravku no kaimiņienēm:)

nu līdz asarām :D
Publicēts: 06.09.13 14:18
 citēt
Sākums tik labs, tāda vērtīga diskusija un bez pienācīga turpinājuma........esmu vīlies :face-sad:
Publicēts: 06.09.13 15:46
 citēt
pffffffff...... pojas kupil, fender kupil, radīt mūziku ņekupil.....
Publicēts: 06.09.13 17:07
 citēt
Kā vienmēr.Sākas ar Lielvārdes jostu,bet beidzas ar čibrikiem un parabellumiem.:face-grin:Mūsu rotā dien īsti vīri!!!!!:face-grin:
Publicēts: 06.09.13 17:15
 citēt
viecha:Kā vienmēr.Sākas ar Lielvārdes jostu,bet beidzas ar čibrikiem un parabellumiem.:face-grin:Mūsu rotā dien īsti vīri!!!!!:face-grin:

dl1.livemusic.org.ua...
Publicēts: 06.09.13 17:44
 citēt
cik tad īsti ir tam čibrikumānam - 63 vai 70?
Publicēts: 06.09.13 20:35 labots
 citēt
viecha:Kā vienmēr.Sākas ar Lielvārdes jostu,bet beidzas ar čibrikiem un parabellumiem.:face-grin:

Mūsu rotā dien īsti vīri!!!!!:face-grin:

abet stobri tiem - gari un tīri
Publicēts: 06.09.13 22:03
 citēt
Jolan:
Voldemorts:

Ar visu bildēšanu un reportāžu blogā.
Publicēts: 06.09.13 22:15
 citēt
Man rādās, ja meiča plika ir nosējusies ar tautisko jostu tad tas būs jau tautisku vērtību celšna
Publicēts: 07.09.13 00:06
 citēt
Cilvēki mīļie, kur te ir tautisko vērtību apgānīšana? Labi to sauc par Lielvārdes jostu, bet šai soimbolikai un ari pašai jostai kā tādai nav nekāda sakara ar tautiskumu. To visu ir piesavinājuši un izmanto kā tautisko simboliku. Vispār tieši šis raksts un tieši šādās jostās ar dažādu raksta izkārtojumu ir pazīstamas visā pasaulē. Un vēl jautājums no kurienes tā josta kuru atrada arheologi bija atklīdusi iekš LV teritorijas?
Šīm jostām un ne tiokai jostām ar zīmēm ir pavisam cita nozīme un ari pielietojums. Protams raksta izkārtojums ir mainīgs un katrs ir ar savu saturu. Un ja tā vienkārši to paņem tad šādas jostas senejā pasaulē bija kā datu nesējs izmantojamas, var teikt kā ID kartes šodienā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):