forum.gif
parastā fotokamera( dzs vētki)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / parastā fotokamera( dzs vētki)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.06.13 16:43
 citēt
Ieteikumi

Biļetes otrajā pusē ir virkne piktogrammu, kuras mēs iesakām izpētīt un lūdzam ievērot tās, nākot uz svētku norisēm. Biļešu reversā piktogramma norāda uz pilnīgu aizliegumu ienest fotokameras. Reaģējot uz 2008.gadā sabiedrībā izteikto neapmierinātību par pilnīgu aizliegumu fiksēt svētkus un pamatotu norādi, ka fotokameras ir iebūvētas gandrīz katrā mobilajā tālrunī, ir atļauts izmantot parastās fotokameras.

www.delfi.lv...

kas ir parasta fotokamera?
Publicēts: 28.06.13 16:54
 citēt
bez maināmiem stikliem - piemēram pilna kadra Sony RX1 ar nenoņemamu ceisa f2/35mm - maza, feina

Publicēts: 28.06.13 17:01
 citēt
es jau gaidīju cik ilgs laiks paies līdz parādīsies šis topiks :D

bet jā... šodien ir pizģec ar tām kamerām... vot vajadzēja dalīt pēc sensora izmēra :D Objektīvs nemaināms? Lūdzu, soņkai ir FF kamera ar nemainīgu objektīvu... Un kā ar fuji/olimpusa ahuunzuumiem tipa 600mm?

:D
Publicēts: 28.06.13 17:13
 citēt
Bildes: Un kā ar fuji/olimpusa ahuunzuumiem tipa 600mm?

Tie jau mīkstajiem paredzēti:

www.dpreview.com...
Publicēts: 28.06.13 17:20
 citēt
Maris:
Bildes: Un kā ar fuji/olimpusa ahuunzuumiem tipa 600mm?

[url=http://www.dpreview.com/products/sony/compacts/sony_dschx300/overview

ooo]http://www.dpreview.com/products/sony/compacts/sony_dschx300/overview

ooo[/url] FAAAAK, šito biju palaidis garām... nez viņam netaisa arī x2 konvertierus???
Publicēts: 28.06.13 17:35
 citēt
Kāpēc ta netaisa... kkādai filtra vītnei tur jābūt un ja reiz tā tad šito var piemuģīt:

www.amazon.com...

vot i 2,64metri rore :)
Publicēts: 28.06.13 17:52 labots
 citēt
Maris:

www.dpreview.com...

nu jā.... garajā galā bilde gan jau ka ļoti mīksta....
Publicēts: 28.06.13 17:55
 citēt
VinoRosso:

Tā ir tāda fotokamera, kura no rūpnīcas nāk baltā kastītē uz kuras ar melniem burtiem uzdrukāts "parastā fotokamera"
Gluži tāpat kā "parastais veļas pulveris' Ariel vai Tide reklāmās
Publicēts: 28.06.13 18:44
 citēt
Sapper:
VinoRosso:

Tā ir tāda fotokamera, kura no rūpnīcas nāk baltā kastītē uz kuras ar melniem burtiem uzdrukāts "parastā fotokamera"
Gluži tāpat kā "parastais veļas pulveris' Ariel vai Tide reklāmās
Tide Tu saki? www.youtube.com...
Publicēts: 28.06.13 18:55
 citēt
Parastais veļas pulveris un DOSJA !
Publicēts: 28.06.13 23:15
 citēt
A es šodien tiku pie Lomo Diana mini - paņēmu rokās, un pirmā doma, ka ar to varētu iet dziesmusvētkus bildēt :D
Publicēts: 28.06.13 23:41 labots
 citēt
versatile:A es šodien tiku pie Lomo Diana mini - paņēmu rokās, un pirmā doma, ka ar to varētu iet dziesmusvētkus bildēt :D

Droši , uzrkāso ar sudraba flaumi "PROFESIONĀLA" šķībā rokrakstā un būs gerai:):)
Publicēts: 28.06.13 23:46
 citēt
nekā, tur ar sudraba flomi uzrakstīts, laikam, "LOPS". A, nē - POLS.
Publicēts: 29.06.13 05:51 labots
 citēt
Tikai, lūdzu, nesāciet atkal večuku Voldemortu ar kājām spārdīt - ir, izrādījās, elementāri vienkārši saņemama AKREDITĀCIJA. Nu jau gan laikam, pagātnes formā - BIJA...:face-grin: Veiksmīgas bildes visiem f/blogeriem. Un KARSTAS kora meitenes JAUNIEŠIEM! Varētu būt vislabākā vieta, kur līgavu lūkot.:face-wink:
Publicēts: 29.06.13 08:30
 citēt
Man nav skaidrs ierobežojuma iemesls. Šodien jaunas meičas, kuras no iestatījumiem saprot tikai auto, bliež ar spogulenēm daudzas. Vai tās ir bailes profiem no konkurences? Profu verķi vienalga krutāki.
Publicēts: 29.06.13 08:38
 citēt
Arturs09:Man nav skaidrs ierobežojuma iemesls. Šodien jaunas meičas, kuras no iestatījumiem saprot tikai auto, bliež ar spogulenēm daudzas. Vai tās ir bailes profiem no konkurences? Profu verķi vienalga krutāki.

nu cik par šo var runāt... KAS TĀ BŪS PAR KONCERTA BAUDĪŠANU, JA 1000 SKATĪTĀJU LOŽŅĀS RIŅĶĪ UN PA PRIEKŠUAR SAVĀM SPOGULENĒM, CELSIES KĀJĀS UTTT

Teikšu kā ir - ja man koncerta laikā kāds priekšā pieceļas kājās lai kaut ko fotografētu, tad vienīgā vēlme ir iesist ar āmuri pa pakausi! Vai tad to ir grūti iztēloties, piemēram, teātrī vai operā? AR KO TIEŠI DZIEMUSVĒTKI IR ATŠĶIRĪGI?????

viena lieta, ka Tu ar ziepīti, telefonu iemūžini "es te biju" vai atmosfēru, cita - sam poņimaješ.
Publicēts: 29.06.13 09:29
 citēt
Bildes:AR KO TIEŠI DZIEMUSVĒTKI IR ATŠĶIRĪGI?????

Dziesmusvētkus rīko par Tavu un manu nodokļu naudu, atšķirībā no visiem rok- pop- u.c. koncertiem... Konceptuāli atbalstu amatieru "knipsētāju" sišanu ar āmuru, bet tas vairāk ētikas jautājums. Tāpat gribētos atspārdīt visus plastmasas alusdzērājus man pa labi un kreisi, kas nereti traucē vairāk par knipsētājiem...
Publicēts: 29.06.13 09:41
 citēt
versatile:A es šodien tiku pie Lomo Diana mini - paņēmu rokās, un pirmā doma, ka ar to varētu iet dziesmusvētkus bildēt :D

Ceru ka fočiks ir ar visu oridžinal blici?
Tā reāli kruta izskatās!
Publicēts: 29.06.13 09:49
 citēt
palaidniex:

Ceru ka fočiks ir ar visu oridžinal blici?
Tā reāli kruta izskatās!

Ziņkārības pēc pagoglēju, kas tā Diana pa zvēru.
Brīnos, kā nav žēl par tādu mēslu naudu tērēt (šoreiz tiešām labāk nodzert vai nopīpēt)...

Publicēts: 29.06.13 11:41
 citēt
Frīdi, katram savi iemesli un lietdrības mēraukla.
Vienam funs, vienam biužas, trešam kā aksesuārs...

Tā teikt arī vīrietim no sieviešu zeķubiksēm ir kāds labums, piemēram kartinga gaisa filtrs sanāk, banku laupītājam frizūras pieglaudējs, krāsotājam krāsu kunkuļu atdalīšanai... ;)
Publicēts: 29.06.13 12:02
 citēt
Bildes:

Teikšu kā ir - ja man koncerta laikā kāds priekšā pieceļas kājās lai kaut ko fotografētu, tad vienīgā vēlme ir iesist ar āmuri pa pakausi! Vai tad to ir grūti iztēloties, piemēram, teātrī vai operā? AR KO TIEŠI DZIEMUSVĒTKI IR ATŠĶIRĪGI?????

Ar ko atšķiras ziepīšu bildētāji vai ,,teflona'', kuri ceļas kājās, no spoguleņu, kuri ceļas kājās?
Tas jau ir kultūras jautājums, nevis aparāta markas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):