forum.gif
Kamēr neesmu nobanots...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kamēr neesmu nobanots...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.06.13 19:29
 citēt
nav tik traki.Tagad topā pēcvēlēšanu athodņaks:face-grin:
Publicēts: 29.06.13 19:34
 citēt
Jurčik, kā soņka, labāks par canon?
Publicēts: 29.06.13 19:49
 citēt
nu wot, pāris būtiskos plusus un mīnusus tieši fotogrāfijai, neminot cenu, tirgu utt.
Publicēts: 29.06.13 20:08
 citēt
"Krāsu dinamiskais diapazons izkož jebkuru Canon"

šis bija man būtiskākais zināt. Paldies Jurčik un ilgu ceļu uz banu! :D

man ir 6D
Publicēts: 29.06.13 20:32
 citēt
nē, es palikšu pie 6D. Man ļoti būtiski ir kompakts FF un lietoju tikai ar 50 mm. Bet pirms 6D bija doma par sony, tik atkal aizvilkos pie canon ..
Publicēts: 29.06.13 21:05
 citēt
Šīs patika! esiet cilvēki, neesiett suņi, meklēju Pentax 24mm 2,0 stiklu.
Publicēts: 30.06.13 12:57
 citēt
Foršas, korektas bildes + skaisti čekot histogrammu skatumeklētājā (tiesa pelēka dienā pludmalē nu kur vēl vienkāršāku ekspozīcijas uzdevumu izgudrot), bet nekādas ūber krāsas neredzu (kkādam Fuji spogulim ieklikšķinot iekšējo apstrādi *velvia* būs stipri *garšīgākas*) un, pa manam ir baigā šķirba (bildē) ja tam Sony uzliek niknākus stiklus - baigi gribēju AF ceisus, bet tā traki patika tikai bilde no 85 un 135 - platajiem neredzēju priekšroku (drīzāk otrādi) un sony 1,4/50 galīgi nepatika

Vakar pelēkā dienā + telpās, busā, busā tumsā uc pilnīgās negaismās - parasti jepegi pa taisno no kameras tikai samazināti:

pa manam niknu stiklu nevar aizstāt nekādi - bet ir arī fakts, ka lērums ļaužu saskata bildē tikai informāciju un neredz laukuma vai optikas starpību
Publicēts: 30.06.13 13:18
 citēt
ku garšīgas bildes!
Publicēts: 30.06.13 14:49
 citēt
Maara bildes prieks skatiit...
Publicēts: 30.06.13 17:14
 citēt
Vajag:
Voldemorts:Šīs patika! esiet cilvēki, neesiett suņi, meklēju Pentax 24mm 2,0 stiklu.

780 dolāri, pērc tagad!

Ebaja cenas. Ja par šo - tikai ar NEAVĒRTU kastīti. :face-wink:
Publicēts: 30.06.13 18:26
 citēt
Vajag:Karoč, nofilmēju šodien, varbūt kādam palīdzēs videokameras vai video fočika izvēlē:

http://www.youtube.com/watch?v=xKhXCPtfiUg

reaali labs inglish ! :D
jura video ir veel labaaks par sho

vnd.youtube:le_uNGdpa4c?vndapp=youtube_mobile&vndclient=mv-google&vndel=watch
Publicēts: 30.06.13 19:35
 citēt
imgfoto:
Vajag:Karoč, nofilmēju šodien, varbūt kādam palīdzēs videokameras vai video fočika izvēlē:

http://www.youtube.com/watch?v=xKhXCPtfiUg

reaali labs inglish ! :D
jura video ir veel labaaks par sho

vnd.youtube:le_uNGdpa4c?vndapp=youtube_mobile&vndclient=mv-google&vndel=watch
Publicēts: 30.06.13 19:41 labots
 citēt
Jautāju savas mazpilsētiņas visnotaļ nopietnie Fotomeistariem - varbūt man, kā diletantam, nevajag / nevajadzētu uz Ogres klubu atsaukties?? Smieklu jūra - tā arī turpini.Kko drīkstot klauns..:face-gri
Tā arī par Juri -nu nebanojiet!!! Ja vajag atskaitei- mani uz laiciņu. Daudzi būs pārlaimīgi... Juris reizēm - kā laba garšvielu piedeva ikdienas pierastajam ēdienam. Nemaz nav joks. Pavisam nopietni - tas bija tik sen - kā pareizi sauc to Gruzijā populāro garšvielu? Tur pie katras mājas aug, necils bordo krāsas stādiņš. Bet kā kožž - kas bijuši zinās.
Publicēts: 30.06.13 20:06 labots
 citēt
Vajag:
Voldemorts:Jautāju savas mazpilsētiņas visnotaļ nopietnie Fotomeistariem - varbūt man, kā diletantam, nevajag / nevajadzētu uz Ogres klubu atsaukties?? Smieklu jūra - tā arī turpini.Kko drīkstot klauns..:face-gri
Tā arī par Juri -nu nebanojiet!!! Ja vajag atskaitei- mani uz laiciņu. Daudzi būs pārlaimīgi... Juris reizēm - kā laba garšvielu piedeva ikdienas pierastajam ēdienam. Nemaz nav joks. Pavisam nopietni - tas bija tik sen - kā pareizi sauc to Gruzijā populāro garšvielu? Tur pie katras mājas aug, necils bordo krāsas stādiņš. Bet kā kožž - kas bijuši zinās.

Tava teksta jēgu noteikti ar laiku kāds pārtulkos, tad arī to sapratīšu bet par tavām bildēm es teikšu sekojošo: Nopērc spoguļkameru ar spoguli un stabilizāciju, ieslēdz uz auto, un rezultāts būs kvalitatīvāks, nekā ar tavu mega dizainera bezspoguli (hvz kā tu māki trāpīt nefokusā VISU, hvz kā māki padarīt tik trulas krāsas Pentaksim, kurš reāli taisa visu tik dzīvīgu, hvz...) Jā, un vienīgais, ko vajag tev darīt pēcapstrādē- samazināt foto, lai iekačātu blodziņā!

P.S. Kas tas jums tur par klubiņu? Frīžonkuls ar tajā klubiņā un Lunis ar operē, un Sundewa?

Atvaino, neņem ļaunā_ Tavas "bildes" diez vai Ogres fotolubs izvēlēsies publikācijām ik rudens plenēru izs:face-grin:tādēm. Par mani nesēro - nekad neesmu bijis fotogrāfs, un nebūšu.
Publicēts: 30.06.13 20:11
 citēt
Nu re kur īstais links: www.youtube.com...
Publicēts: 30.06.13 21:09
 citēt
Nu, nu, ingliš kā ingliš... re ku labāks:
www.youtube.com...
Publicēts: 30.06.13 22:03
 citēt
Vajag

P.S. Kas tas jums tur par klubiņu? Frīžonkuls ar tajā klubiņā un Lunis ar operē, un Sundewa?

Man šķiet nefigurē neviens no šiem
Publicēts: 01.07.13 14:02 labots
 citēt
Minolta 28 2,8 50Ls joprojām spēkā?
Publicēts: 02.07.13 10:40
 citēt
Tev numurs (telefona) tas pats (beidzas ar 016)?
Publicēts: 02.07.13 18:56
 citēt
Rolands66:
Vajag

Man šķiet nefigurē neviens no šiem

Jau uzrakstīju, cvilvēciņš dzīvo DZIĻĀ pagātnē. Prosņjis, mužičok - (-----) už vesna na dore, bļaģ jobanaja ( no kaimiņu tautas folkloas, bija slinkuims oriģinālu meklēt....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):