Foršas, korektas bildes + skaisti čekot histogrammu skatumeklētājā (tiesa pelēka dienā pludmalē nu kur vēl vienkāršāku ekspozīcijas uzdevumu izgudrot), bet nekādas ūber krāsas neredzu (kkādam Fuji spogulim ieklikšķinot iekšējo apstrādi *velvia* būs stipri *garšīgākas*) un, pa manam ir baigā šķirba (bildē) ja tam Sony uzliek niknākus stiklus - baigi gribēju AF ceisus, bet tā traki patika tikai bilde no 85 un 135 - platajiem neredzēju priekšroku (drīzāk otrādi) un sony 1,4/50 galīgi nepatika
Vakar pelēkā dienā + telpās, busā, busā tumsā uc pilnīgās negaismās - parasti jepegi pa taisno no kameras tikai samazināti:
pa manam niknu stiklu nevar aizstāt nekādi - bet ir arī fakts, ka lērums ļaužu saskata bildē tikai informāciju un neredz laukuma vai optikas starpību
Jautāju savas mazpilsētiņas visnotaļ nopietnie Fotomeistariem - varbūt man, kā diletantam, nevajag / nevajadzētu uz Ogres klubu atsaukties?? Smieklu jūra - tā arī turpini.Kko drīkstot klauns..:face-gri Tā arī par Juri -nu nebanojiet!!! Ja vajag atskaitei- mani uz laiciņu. Daudzi būs pārlaimīgi... Juris reizēm - kā laba garšvielu piedeva ikdienas pierastajam ēdienam. Nemaz nav joks. Pavisam nopietni - tas bija tik sen - kā pareizi sauc to Gruzijā populāro garšvielu? Tur pie katras mājas aug, necils bordo krāsas stādiņš. Bet kā kožž - kas bijuši zinās.
Voldemorts:Jautāju savas mazpilsētiņas visnotaļ nopietnie Fotomeistariem - varbūt man, kā diletantam, nevajag / nevajadzētu uz Ogres klubu atsaukties?? Smieklu jūra - tā arī turpini.Kko drīkstot klauns..:face-gri Tā arī par Juri -nu nebanojiet!!! Ja vajag atskaitei- mani uz laiciņu. Daudzi būs pārlaimīgi... Juris reizēm - kā laba garšvielu piedeva ikdienas pierastajam ēdienam. Nemaz nav joks. Pavisam nopietni - tas bija tik sen - kā pareizi sauc to Gruzijā populāro garšvielu? Tur pie katras mājas aug, necils bordo krāsas stādiņš. Bet kā kožž - kas bijuši zinās.
Tava teksta jēgu noteikti ar laiku kāds pārtulkos, tad arī to sapratīšu bet par tavām bildēm es teikšu sekojošo: Nopērc spoguļkameru ar spoguli un stabilizāciju, ieslēdz uz auto, un rezultāts būs kvalitatīvāks, nekā ar tavu mega dizainera bezspoguli (hvz kā tu māki trāpīt nefokusā VISU, hvz kā māki padarīt tik trulas krāsas Pentaksim, kurš reāli taisa visu tik dzīvīgu, hvz...) Jā, un vienīgais, ko vajag tev darīt pēcapstrādē- samazināt foto, lai iekačātu blodziņā!
P.S. Kas tas jums tur par klubiņu? Frīžonkuls ar tajā klubiņā un Lunis ar operē, un Sundewa?
Atvaino, neņem ļaunā_ Tavas "bildes" diez vai Ogres fotolubs izvēlēsies publikācijām ik rudens plenēru izstādēm. Par mani nesēro - nekad neesmu bijis fotogrāfs, un nebūšu.
P.S. Kas tas jums tur par klubiņu? Frīžonkuls ar tajā klubiņā un Lunis ar operē, un Sundewa?
Man šķiet nefigurē neviens no šiem
Jau uzrakstīju, cvilvēciņš dzīvo DZIĻĀ pagātnē. Prosņjis, mužičok - (-----) už vesna na dore, bļaģ jobanaja ( no kaimiņu tautas folkloas, bija slinkuims oriģinālu meklēt....