forum.gif
Dziesmusvētkos kā mumsim iet?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Dziesmusvētkos kā mumsim iet?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.07.13 10:58
 citēt
imgfoto:A person born with a mental condition and therefore has to work a million times harder to be able to do simple things (such as learn and communicate) that we take for granted. On top of this, a retard will usually suffer a lot of ridicule from society because people fear what they do not understand. The people who choose to make fun of the mental retarded tend to be complete morons and cannot comprehend that these people have feelings and emotions just like anyone else.
:face-grin:
ja kas, tad es jau blakus vienā topikā laicīgi atvainojos :beaten:
Publicēts: 02.07.13 11:03
 citēt
Friidis:
Bildes:еи Фридис, Ты при свете можешь базарить? Да, а шо? Света (Гаисма) заходи!

Man tādu talantu nav- tādēļ atturos.:face-wink:

BINGO (beizot)!
Publicēts: 02.07.13 11:50 labots
 citēt
Priede:
NilsS:

Piektdienas vakars iestājies naktī uz otrdienu?

Pēc kāzbilžu taisīšanas maratona domāju relaksēties pačolējot bildītes te...........tā nošķebināja :face-sad:
Publicēts: 02.07.13 13:37
 citēt
Ko jūs visi laužaties ar tām štrunta akreditācijām priekšā?Vajag jums tās stīvi parādiskās bildes kā TV?Lai tās paliek profiem un kult .mina hronistiem!Īstais variants tādās reizēs ir gar maliņu,pie aizkulisēm,nu visur kur tauta grozās,dejotāji ģērbjas,dziedātāji dzer limonādi utml.Tur ir subjektīvā reālista vieta!:face-wink:Bez jebkādas ironijas vai pazemošanas.Viss interesantais notiek nost no skatuves un tālāk no priekšniekiem,ne?
Publicēts: 02.07.13 15:30
 citēt
Vooo Viecha !! Zelta voordi , par cik man "Drukāt" nevajag es mierīgi knipsēju pa stūriem kas man patīk un būs reti kuram citam , īstā VĒSTURE :):)
Publicēts: 02.07.13 17:27
 citēt
būs stūriem pastiprināta uzmanība jāpievērš:))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):